98
Fejegység gyártók
-
#18 ez viszonylag elég kultúrált. Nem csicsás és elég jó.
-
#17 htx -
#16 Rányomod, és automatán elkezdi jáccani. Komolyabb cuccoknál már lépkedhetsz is a zenék között. -
#15 az usb bemenet azt takarja ezeknél a fejegységeknél, hogy rányomom az mp3amat,és onnan jáccom le a cumót? vagy erröl csak tölteni tudom az mp3at ? -
Borg #13 Na, ha már itt ez a téma, ajánlhattok nekem is:
Olyat keresek, amin egy darab csicsmicsa ezüst sincs. Se az előlapon, se a gombok, se a keret, se semmi.
Ezenkívül semmi parasztvakítás nem kell bele, csak mp3 cd-t tudjon lejátszani, meg persze rádió. -
#12 Usb, Sd, Mp3....
Kenwood-ban...
Clarion...
;)
Ezeket megtudod találni otthon is szerintem! -
#11 Blaupunkt cucc:D
Egy SD kártyás cumó:D
Specifikációk:
- előlapi AUX bemenet
- SD kártya bővítési lehetőség
- Ipod csatlakoztatása
- levehető előlap
- 25990 ft:D
- 4x45 W teljesítmény
- RDS
- XBass funkció
- 4096 színű kijelző:D
25990;-:D -
#10 hmm :D
nekem olyan kéne hogy: mp3,audio,usb,esetleg memokari,és távirányitó hozzá olyat nemtudsz ajánlani?:D -
#9 A kép csak nekem nem jelent meg? -
#8 Nos, tessék:)
Audiovox fejegység, 36990-ért:D
Specifikációk:
Univerzális DVD/CD/CD-R/RW/MP3 JPEG lejátszó, VFD kijelzővel, infra távirányító, vízszintes és függőleges beszerelhetőség, AV be és kimenet, S-Video kimenet, 720x480 pixel felbontás, jel/zaj viszony 70dB-nél nagyobb, harmónikus torzítás 60dB alatt, Max áramfelvétel 12W alatt, méretek 178x50x186 mm, súly 1,6kg
Ha esetleg meg akarod venni:) -
#7 ÉN LÁTTAM lcd-set 60ért. dvd-s volt az is, távirányítoval. -
#6 LCD kijelző nélküli fejegység simán kijön 30 ezerből:D kutatok is egyet minnyá:D -
#5 csak :DDD
#4 30 at sáznok rá az még úgy jó ár sztem -
#4 Attol is függ (ugye?), hogy mennyit szánsz rá, és mit szeretnél azért a pénzért...:) -
Egy ilyennel találkoztam egy kocsiban itt Kisvárdán, és hát mit is mondjak, nagyon megfogott, de az ára se rossz (kb 200E)...:D -
#2 Audiovox-ot ajánlok:D -
#1 hiall
azért nyitottam ezt a topikot kiváncsi vagyok a véleményetekre
sztetek milyen márkájút érdemes venni ? :))
Most egy Sony van benne és azt akarom lecserélni :)