Németh Szabolcs

Medal of Honor: Airborne - megjelenés után

Szeptember negyedikén, illetve hetedikén végre kereskedelmi forgalomban került a folytatás, ám a külföldi szaklapok tesztjei nem festenek rózsás képet az Airborne-ról.

Szokványos, csodagrafikába bújtatott unalom. Ilyen jelzőkkel illetik a külföldi szaklapok az Airborne-t. Persze ezt nem szabad mindent készpénznek venni, hiszen ahány ember, annyiféleképpen lát egy játékot. E hír írója is kipróbálta az Airborne demóját, és azon kívül, hogy a gépigény brutalitását megtapasztalta, igen jól elszórakozott néhány óra erejéig.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A legtöbb lap azt rója fel a játéknak, hogy a küldetések statikusan következnek egymás után, és hiányoznak az adrenalin növelő jelenetek a játékból. Ez a felfogás mindenesetre érdekes, hiszen pörgős akciókban lehet részünk, ha feltelepítjük a demót, vagy a boltban megvásárolt teljes verziójú példányt. Persze azért az mindegyik kritikus megemlíti, hogy káprázatos látványvilág sok mindenért kárpótol és azért nem sikerült annyira rosszul a játék. Erről tanúskodnak a 75-85% magasságában adott értékelések is.

Aki szereti az izgalmas, fordulatos, és persze világháborús történeteket, annak kötelező darab az Airborne, de ne feledje, hogy az érem másik oldalán ott liheg a hatalmas gépigény, ami átlag vassal rendelkező játékosoknak élvezhetetlenné teszi a portékát.

Medal of Honor: Airborne

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mester1987 #49
    nem tudja valki hogy az 1.3-as patch-ben milyen single player bugok vannak javítva?? ha nincs single player bug javítva akkor azt írja az illető, ne pedig linket szúrjon be!!!!
  • st666 #48
    segtsetek már a gépem 2.7gh p4 1024 ram gf 7300 gt és nem megy rajta a játék sőt felsem tölti a gépre miért op rendszer xp sp1
  • Tetsuo #47
    800x600? PDAn jatszottal vele? Oda telleg eleg 1 6600as kari.. gondolom neked a "teljeskepernyos effektek fullon" sem mond semmit.
  • fityusz #46
    Aki tudja a Medal of Honor Airborne cd key-ét légyszi irja be! Előre is kösz!
  • freelaca #45
    Sziasztok!

    Gyors Help-re lenne szükségem. Most kaptam meg ISO-ba. A kép felcsatolása után, telepítés megkezdése közbe újraindul a gépem. Mi lehet az oka?

    Gépem: Intel P4 [email protected] | MSI 945P Neo3 | Gainward Nvidia 6600GT | 1GB Memória | Ms XP SP1

    Bármifajta segítséget, tippek előre is köszönök.
    FreeLACA
  • Madball #44
    hello mindenki. Nekem már az indításnál gondjaim voltak. Ati Radeon 9550 -es videokarim van, és azt írja ki rá, hogy nem támogatott videokártya. Lehet ezzel valamit kezdeni, anélkül, hogy uj kártyát vegyek?Valami patch, vagy hasonlo lesz vajon erre??? amugy Athlon64 X2 4400+, 2GB DDR2, Ati radeon 9550 256MB 8xAGP. Bye
  • Molnibalage #43
    Én csak rövid ideig játszottam a DEMO-val, de a brutális gépigény egy hülyeség. 1GB RAM (433MH) és egy 6600GT (256MB) mellett 800x600-ban fullra húzhattam és csak nagyon ritkán riccent meg és AMD3400 proci mellett. Ez lenne a brutlális gépigény??
  • creed13 #42
    Szerintem a játék teljesen rendben van, DE 2007-ben kiadni egy 5 óra alatt végigtolható game-t SZÉGYEN!!!
  • saxicola #41
    Szerintem a játék nem sikerült olyan rosszra mint ahogy azt sokan beállítják. A grafika dicséretet érdemel, a küldetések is kellően változatosak, igaz az előző rész nyomába sem ér az Airborne. Adrenalinnövelő jelenetek miért kellenének, amikor az egész játék kellően izgalmas és megfelelő fokozaton nehéz, kellő ideig leköti az embert. Öt óra játék után az értékelésem: 85%
  • gyuri12 #40
    semennyit. ez a játék tényleg gágyi