Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BattleTag: zydar#2910
Egy kicsit kiszellõztetem az agyam, megnyugodtam és sikerült azt a helyet megoldani, sõt a fejezetet is.
A végén tényleg könnyû volt megölni. 😊
Qwerty4
Sok húzós helyzetet kibírtam különbözõ játékokban, de egyre kevesebb a türelmem az ilyenhez.
Qwerty4
"egyszerûen nem volt rá szükség" - ennek örülök, erre is rá akartam kérdezni, hogy a játék végigjátszhatóságát akadályozza-e ha csak egy-két fegyver van.<#wink>#wink>
Qwerty4
Ja, egyébként folyamatosan fejlesztettem a fegyókat, a plazmavágót "kimaxoltam", és a hullámfegyvert is elég jól "felhúztam". Nagyon hatékony fegyver lett mindkettõbõl.
Közepes nehézségen játszom, jelenleg a 4. fejezetnél tartok.
Megvásároltam mind a 4 fegyót (amit lehetett eddig), de az utolsó kettõ elég idegesítõ és hasztalannak tûnik, sõt akadályoz is.
A plazmavágót és az ívfegyvert használom szívesen és hatékonyan is.
De miután megvásároltam a következõ kettõt:lángszóró és még valamelyik (nem jut eszembe, de talán belezõ) a talált töltényeket 4 felé ossza el és kevesebb jut az elsõ két fegyvernek és a játék emiatt nehezedik.
Ha most eladom a boltban azt a másik két fegyvert azután a talált töltényeket újból csak az elsõ kettõre ossza el a gép?Egyáltalán érdemes eladni ezeket?Vagy így megvalósítható ez ahogy én elképzeltem?
Qwerty4
Hány szint van és hány pontot kell gyûjten?
A lövészetnél legalább tudta az ember, hogy mennyit kell csinálni az adott szint teljesítéséhez.
Valamilyen módon nem lehet a WASD helyett a nyilakra állítani a mozgást (nem engedi)???Nem szeretem így. 😞
Qwerty4
Fõleg a hangeffektek.. De a karakterek is ki vannak dolgozva rendesen.
Alig várom.
Én ezt néztem, bár van több ez játszik a legnormálisabban. Van egy másik is, de ott mint egy idegbeteg úgy remegteti a kurzort állandóan, az nézhetetlen.
Ez azt jelenti, hogy minél ügyesebb vagy, annál kevesebb "kör" alatt fogod tudni agyoncsapni.
A jól tolod a másodikra megmurdel.
Ha nem, akkor sokáig fog tartani.
Válassz valami hatásos fegyvert ellene, nekem a pulse rifle jött be a legjobban itt.
De sajna a Vista kapásból jelezte, hogy újra kell indítani a gépet... 😞(
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Egy fokkal jobb, de nem az igazi...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egész pontosan itt:
Fórum
Sirch: Tényleg elvettetem a sulykot az anyázással, ezért mindenkitõl bocsi.. 😊 de azt hiszem mindenki kiakadt volna... de amit írtál azzal nem értek egyet.. 😊 Szerintem nincs olyan progi, amit ne kéne javítani, csinosítani..
Egyébként, meg ha a pedig a Saitek hibája lenne, gondolom egy közleményt felböföghetnének..
Azért durva, hogy az ember pénzt ad ki ezért a programért és így jár...
Üdv😛apa01
Az érdekes. Én is Logitech Rumblepad 2-vel tolom, és sose panaszkodott rá a játék.
Papa01:
Bárcsak minden játék olyan állapotban kerülne a boltokba, mint a Dead Space. Nem azért nem jött ki rá patch, mert leszarták, hanem mert nem volt rá szükség. A kompatibilitási hibáért, amit találtál ugyanolyan felelõs a Saitek drivere, mint a játék. Mindkét cég supportjának jelentsd a hibát részletes leírással (oprendszer, konfiguráció, háttérben futó alkalmazások, driverek felsorolása mellett), valószínû rövid idõn belül választ fogsz kapni, és utána eldöntheted, hogy kinek az anyját kell szidnod. 😊
Nekem nagyon bejön ez a szürrealista, horrorisztikus hangulat, egyedül egy nagy ûrhajóban...
Eddig király a játék!<#eljen>#eljen>
What about the forests?
Egyébként más technikai probléma nem volt vele.
A Saitek X52,joyt és a Sitek pedált kellett kihúzni... (!!!)
Mivel a patch-et nem találtam, ami egy majdnem egy éves játék esetén szerintem eléggé érdekes, a következõ véleményem alakult ki az EA-rõl és a játékról:
A jó édes kurva anyját az összes baromnak, amelyik így kiad egy játékot és utána TOTÁLISAN leszarja!!!
És én barom meg pénzt adtam érte! Basszák meg! És ezek pofáznak, hogy van aki warez-ol... Hát kívánom a kiadónak és a fejlesztõknek, hogy dögöljenek éhen!
Bocs, hogy kiakadtam, de szerintem ez nagyon dühítõ!! Nem az zavar elsõsorban, hogy ilyen hibákkal jön ki egy játék, hanem az, hogy egy nyomorult javítást képtelenek kiadni... Szemetek!