Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Egyébként ez a regenerálódó szörny volt eddig a legparáztatósabb "jelenség" a játékban. 😊

Qwerty4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy van ez, hogy a regeneráló szörny többször is elõjön a játékban (itt igazad van, hogy a játék vége felé is jön egy), de az 5-dik fejezetben lévõt nem a játék végén tudod megölni, hanem a fejezet végén a fagyasztókamrában!

BattleTag: zydar#2910

Felhomályosítanál akkor, hogy hogy is van ez? 😊

koschwarz
szerintem pont ugyanezt írta õ is. szövegértelmezés.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az hogy csak a játék végén tudod megölni a regenerálót lol.

Qwerty4
Fegyóval nem lehet megölni azt a monsztát.

Egy kicsit kiszellõztetem az agyam, megnyugodtam és sikerült azt a helyet megoldani, sõt a fejezetet is.
A végén tényleg könnyû volt megölni. 😊

Qwerty4

Mi a valótlan?

Te mirõl beszélsz? Ne etesd már valótlan dolgokkal.

Ha "halhatatlan", akkor minek állsz le lövöldözni? 😊 Menekülj! (úgysem fogod tudni megölni, majd csak a játék vége felé, de nem lövöm le a poént)

Qwerty4
Eléggé nehezen megy a játék, most az 5. fejezetnél akadtam el, mikor a doki bezár azzal a "halhatatlan" szörnnyel és társaival egy kórházi terembe és csak jönnek és jönnek a szörnyek, stázis elfogy és a végén mindig engem nyír ki a rohadék.<#falbav>
Sok húzós helyzetet kibírtam különbözõ játékokban, de egyre kevesebb a türelmem az ilyenhez.

Qwerty4

Qwerty4
Mûküdik a dolog, többet nem osztott ki a gép a másik két fegyver ammo-jából. 😊

Qwerty4

El lehet adni mindent, de alacsonyabb áron, mint ahogy megvetted.

Qwerty4
Hát nagyon is remélem, hogy fog mûködni és a fegyverek eladása után nem ad nekem az eladott fegyók töltényeibõl. 😊De egyáltalán el lehet-e adni v. dobni?

"egyszerûen nem volt rá szükség" - ennek örülök, erre is rá akartam kérdezni, hogy a játék végigjátszhatóságát akadályozza-e ha csak egy-két fegyver van.<#wink>

Qwerty4

Szerintem így mûködik a dolog, ahogy te is gondolod (legalábbis így lenne logikus). Amúgy én ebbõl nem csináltam nagy ügyet, a plazmavágóval és a hullámfegyverrel vittem végig a játékot, a többit ki sem próbáltam - egyszerûen nem volt rá szükség. Viszont legközelebb már már csak kíváncsiságból is más fegyvert választok, de tanulva a te esetedbõl, szintén kettõt, max hármat tartok magamnál 😊
Ja, egyébként folyamatosan fejlesztettem a fegyókat, a plazmavágót "kimaxoltam", és a hullámfegyvert is elég jól "felhúztam". Nagyon hatékony fegyver lett mindkettõbõl.

Qwerty4
jav.:osztja 😊

Qwerty4

Qwerty4
Van egy kis gondom a fegyverekkel kapcsolatban.
Közepes nehézségen játszom, jelenleg a 4. fejezetnél tartok.
Megvásároltam mind a 4 fegyót (amit lehetett eddig), de az utolsó kettõ elég idegesítõ és hasztalannak tûnik, sõt akadályoz is.
A plazmavágót és az ívfegyvert használom szívesen és hatékonyan is.
De miután megvásároltam a következõ kettõt:lángszóró és még valamelyik (nem jut eszembe, de talán belezõ) a talált töltényeket 4 felé ossza el és kevesebb jut az elsõ két fegyvernek és a játék emiatt nehezedik.
Ha most eladom a boltban azt a másik két fegyvert azután a talált töltényeket újból csak az elsõ kettõre ossza el a gép?Egyáltalán érdemes eladni ezeket?Vagy így megvalósítható ez ahogy én elképzeltem?

Qwerty4

Érdekes, mert most hogy újra beléptem a játékba, ismét az 1. szintre tesz a kosaras részen. És 6 szekrény van nyitva az öltözõben, úgyhogy mégicsak elfogadta a 6-os szintet is.

Közben rájöttem hogy ugrálgatni kell az éppen világítóra és akkor dupla pontot ad. De az is igaz, hogy ha nem ugrálok csak visszadobálom, akkor mégis több pontot lehet összeszedni. Az az érdekes, hogy az 5. szint után 18 pontom volt, a 6. szinten 24 pontot csináltam és nem fogadta el, nem adott semmit érte.
Hány szint van és hány pontot kell gyûjten?
A lövészetnél legalább tudta az ember, hogy mennyit kell csinálni az adott szint teljesítéséhez.

Az a legegyszerûbb, hogy beállsz középre az egyik asztalra, elkapdosod a labdát és belövöldözgeted az éppen nyitott lukakba. Nem kell sehova se ugrálni, csak csináld gyorsan. Én így szereztem meg az acsit is és nem izzadtam le egyáltalán vele.

Már rég játszottam vele, de a kosárlabdásnál ha jól emlékszem, minél elõbbre jutsz annál több szerkény nyílik ki kint az elõtérbe.

A kosárlabdás minijátékot hogy kell játszani, hogy adjon is valami pluszt, mint a céllövöldében?

Qwerty4
Hello!

Valamilyen módon nem lehet a WASD helyett a nyilakra állítani a mozgást (nem engedi)???Nem szeretem így. 😞

Qwerty4

Nagyon remélem.

Ez egy kifejezetten wii-re fejlesztett rész. Én inkább várom a Dead Space 2-t, azt csiszolják minél tökéletesebbre.

Szerintem ki fogják adni PC-re is mikor jön a második rész, azt promózandó. Simán lehet-ne egérrel játszani.

Most teljesen komoly, hogy az Extraction csak arra a nyomorék wii-re jön ki!? Pfff <#levele>

Ez kibaszott durva!! 😊)
Fõleg a hangeffektek.. De a karakterek is ki vannak dolgozva rendesen.
Alig várom.

http://www.youtube.com/watch?v=TyTUildabMQ

Én ezt néztem, bár van több ez játszik a legnormálisabban. Van egy másik is, de ott mint egy idegbeteg úgy remegteti a kurzort állandóan, az nézhetetlen.

AntiHero
Linket tudsz adni?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Végre végignéztem Dead Space Extracion gameplay-t HD-ben youtubon, kurvajó! Több mint 3 óra remek történetmesélés, de játszani így nem játszanék vele, mert inkább fps mozi az egész. Akit érdekel, az 5 chapter-tõl tudja megnézni mi történt a szõke Nicole-al az eredeti játékból!

Köszi! Végre sikerült.

Köszi, próbálkozom.

Ja, igen. A trükk az, hogy még a szájában robbantsd fel a narancssárga bigyót és a boss fight alatt végig mozogj körbe, különben lecsap egy csáp.

Sebzõdik.
Ez azt jelenti, hogy minél ügyesebb vagy, annál kevesebb "kör" alatt fogod tudni agyoncsapni.
A jól tolod a másodikra megmurdel.
Ha nem, akkor sokáig fog tartani.
Válassz valami hatásos fegyvert ellene, nekem a pulse rifle jött be a legjobban itt.

A 6. pályán a falon lévõ három csápú szörnyikének hányszor kell meglõni a szájában a narancssárga bigyót?

Papa01
Igen, a kihúzás után nekem is ment a DS, csak hát 3 eszköz is van (joy, gázkar, pedál), amit ki kéne húzni, meg visszadugdosni plusz nagy csomó egyéb usb eszköz ami ilyenkor útban van ugye..), és állandóan lemászkálni a géphez nekem eléggé kényelmetlen. Ezért gondoltam a eszköz letiltására.
De sajna a Vista kapásból jelezte, hogy újra kell indítani a gépet... 😞(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Már ahol, némelyik XP-telepítésben kell.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Nekem elég volt csak kihúzni. (Egyébként ha eszközkezelõben letiltasz egy USB-s eszközt, akkor nem kell újraindítni a gépet...)

Hali! Ha végigviszem lehetetlen módba kapok még valami újjab felszerelést?? Ezt tudja valaki? Mert látom hogy az xboxos verziónál különbözõ ruhák vannak!
Én majd inkább végigjátszom 😊

youtubeon végig lehet nézni a Dead Space Extracion Wii játékot, szerintem kurvajó! Mondjuk elég hülye a játékmenet, de legalább nagyon sok átvezetõ rész van benne.

Papa01
Még annyi, hogy most próbáltam ki, nem kell kihúzni, elég letiltani az Eszközkezelõben.. de sajna ez is újraindítást igényel... 😞
Egy fokkal jobb, de nem az igazi...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Indigo: Pontosan, sokan panaszkodtak más fórumokon is nem csak Saitek cuccok tulajdonosai.. a megoldást is egy külföldi oldalon leltem..
Egész pontosan itt:

Fórum

Sirch: Tényleg elvettetem a sulykot az anyázással, ezért mindenkitõl bocsi.. 😊 de azt hiszem mindenki kiakadt volna... de amit írtál azzal nem értek egyet.. 😊 Szerintem nincs olyan progi, amit ne kéne javítani, csinosítani..
Egyébként, meg ha a pedig a Saitek hibája lenne, gondolom egy közleményt felböföghetnének..
Azért durva, hogy az ember pénzt ad ki ezért a programért és így jár...

Üdv😛apa01

Márpedig a kontrollerekkel nem mûködik együtt 100%-ig, mert azon a fórumon, ahol megtaláltam a hiba okát, szintén ezzel a problémával küzdöttek emberek, és most Papa01 is is... Mivel nem minden esetben fagy, így gondolom a telepített driver és szoftverkörnyezet is befolyással van a dologra.

Sirch
Indigo:
Az érdekes. Én is Logitech Rumblepad 2-vel tolom, és sose panaszkodott rá a játék.

Papa01:
Bárcsak minden játék olyan állapotban kerülne a boltokba, mint a Dead Space. Nem azért nem jött ki rá patch, mert leszarták, hanem mert nem volt rá szükség. A kompatibilitási hibáért, amit találtál ugyanolyan felelõs a Saitek drivere, mint a játék. Mindkét cég supportjának jelentsd a hibát részletes leírással (oprendszer, konfiguráció, háttérben futó alkalmazások, driverek felsorolása mellett), valószínû rövid idõn belül választ fogsz kapni, és utána eldöntheted, hogy kinek az anyját kell szidnod. 😊

mflex
Én is nemrég kezdtem el, anjánlásra.
Nekem nagyon bejön ez a szürrealista, horrorisztikus hangulat, egyedül egy nagy ûrhajóban...
Eddig király a játék!<#eljen>

What about the forests?

Nem, de amúgy stabil a játék, bug-al sem igen találkoztam.

Papa01
Az is szép... Patch-rõl semmi infót nem tudsz esetleg? 😞

Ez tényleg szar ügy. Nekem a Logitech Rumblepad 2 miatt fagyott, de mire rájöttem...

Egyébként más technikai probléma nem volt vele.

Papa01
Megtaláltam a hiba okát..
A Saitek X52,joyt és a Sitek pedált kellett kihúzni... (!!!)

Mivel a patch-et nem találtam, ami egy majdnem egy éves játék esetén szerintem eléggé érdekes, a következõ véleményem alakult ki az EA-rõl és a játékról:

A jó édes kurva anyját az összes baromnak, amelyik így kiad egy játékot és utána TOTÁLISAN leszarja!!!

És én barom meg pénzt adtam érte! Basszák meg! És ezek pofáznak, hogy van aki warez-ol... Hát kívánom a kiadónak és a fejlesztõknek, hogy dögöljenek éhen!

Bocs, hogy kiakadtam, de szerintem ez nagyon dühítõ!! Nem az zavar elsõsorban, hogy ilyen hibákkal jön ki egy játék, hanem az, hogy egy nyomorult javítást képtelenek kiadni... Szemetek!