Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Sziasztok!

A játék indulásakor kapok egy fekete képernyõt majd egy Vista üzit:

A deadspace.exe mûködése leállt. balaba...

Vista 64 alatt próbálkozom, gtx 8800-as kártyával. 😊

Van ötletetek?

Patch-et sem nagyon leltem... 😊 van hozzá?

Köszönöm a válaszokat!

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

A proci miatt lehet izzadva futna, de ki tudja. Ha a játék inkább a videokártyára pályázik, mint a cpu-dra, akkor lehet némi remény.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Seth
Vmi modi ezt az utolsó kb 20 hozzászólást nyugodtan törölhetné, csak a vita megy feleslegesen

PSN ID.: Beegabor

Gratulálok.

24 illetve 25 frame per sec valóban elegendõ a folyamatos képhez...
... filmeknél.
Nem játékoknál.
Te nagyonhülye. 😄
Sziasztok. ezen a konfigon hogy futna a játék?
<#violent> intel dual core 1.6GHZ
2GB DDR2 800MHZ RAM
GIGABYTE 9500GT 1GB VGA

Válaszokat elõre is köszönöm <#idiota>
Röhögök jókat rajtad. 😊

Srácok szerintem haggyátok rá! Nem ér annyit az egész 😊

BattleTag: zydar#2910

Nekem dudálsz kisautó?
Te kezdted a jelzõk és a személyeskedés használatát, ergo viseld is el a következményeket.
Fel lett téve egy kérdés nagyokos, ne terelj hanem válaszolj ha már olyan rohadtul okosnak hiszed magad.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Tudod, amikor már csak annyira futja, hogy már csak az (elhunyt)édesanyám tudod szidni, mert érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor nem biztos, hogy velem van a baj...

Maxtreme
hát kb 😊
Emléxem anno ut99-ben volt olyan server ahol valami elmebeteg 40-re limitálta az fps-t. hagytam is ott tüstént 😄

Jaja!

Unrealban nem tudom mit csinálnék 25 fps-el... Valószínûleg a lista vége XD

Ja a végén lévõ provokatív kérdésedre a válaszom:
ANYÁD NEM PANASZKODOTT!

Na akkor igen primitív emberke megkérdezem tõled:
Egy 200Hz-es tv készüléken hány frame per sec-el látod a filmet amit nézel és miért, meg hogyan.

Te annyira buta vagy, hogy ha szobrot készítenének a butaságnak vagy a primitív okoskodásnak akkor nyugodtan elmehetnél, hogy rólad mintázzák meg. <#mf1>

Lehet én buta vagyok, te viszont primitív. A hsz-ben tulajdonképen nem mondtál semmit(én nem látom, hogy leírnád, hogy miként lehetséges egy 60hz-es monitoron 100fps, persze úgy, hogy vsync on", vsync off-al csak hülyék játszanak, meg akik szeretik a csíkozott képernyõt) csak a gépedre való nagyságára teszel utálásokat, biztos más törpe. 😉

Te nagyon buta vagy.

Legalább értenéd azt amit itt nyomatsz. Teljesen más kategória az amiröl te nyomod az okosságot: hogy FILMET nézel 24-25 fps-el és folyamatosnak látod a képet. Ezzel senki sem vitatkozik okoska.

Nagyon egyszerûen rájöhetsz, hogy hülye vagy.
Indíts el egy call of duty 2-t (Miért azt? Mert ott vannak jó kis konzol parancsok) gépeld be hogy com_maxfps 100 és játsz vele, majd anélkül hogy bármilyen beállítást változtatnál írd be hogy com_maxfps 25 és majd rájössz. Persze ehez kell egy számítógép is, mert a tiednél mindegy hány fps-el potyognak a téglák a tetrisben.

Maxtreme
Jah.. hát gondolnak az oylan csodalényekre mint mi, akik biza látnak különbséget 25 és 60, ill 200 fps között.. (még 60 felett is érezni difit igaz csak az egérmozgásban állt)
Próbáld ezt beadni egy HC multis fps gamernek h biza "25 elég, me uccse' fog fõ többet a zagyad,,"

Tény h vannak oylan játékok (startégia pl) ahol elég..

Maxtreme
áh... kár a szót fecsérelni... nem vitázok veled, már annyiszor ki lett ez a téma vesézve hogy a film meg a játék KURVÁRA más kategória...
Mind1.. ha te nem látod a difit, az a te bajod.
Elmondom neked hogy a konzolokon sem minden game van limitálva 30 fps-re.. Sõõõt a legtöbb nem.

Seth
Igen,ezért is fejlesztik a japó zsenik 60 fps-re a játékokat, biztos idióták

ppk
<#banplz> OFFTOPIC

Powerball!!!

Nézd, az ati tray tools mutatja a fps-t a jobb felsõ sarokban, amikor sárga, akkor jó, mikor piros, akkor nem. Én nem hiszem el, hogy bárki is látja a különbséget 24 és 34 között. Talán az agya úgy fogja fel, hogy "na, most gyorsabb, dejó". Ennyi. Ezért nincs xboxon és ps3-on 90 meg 200fps, mert elég a 24, vagy amerikában a 25. Te okos.

Maxtreme
óemgé már megint itt tartunk.. jönnek a "me 25fps bõven elég a játékoknál, uccse' lácc' többet" szöveggel az "okosok" 😞

Attól függ, LCD vagy CRT monitoron nézed-e <#hehe>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Seth
Igen ez így van, a szem azt már folyamatosnak látja. Viszont a játékoknál mintha más lenne a helyzet ,mert igenis észrevenni a 24 és a 60 közti különbséget, de még a 24-30 köztit is.

Gondolom a te agyad lassabban mûködik, és 60fps kell a folyamatos kép feldolgozásához. 😊 Szerinted a TV mennyivel megy, vagy mozi, vagy bármi? 😊 Ki is a LOL?

Ezt a baromságot magadtól találtad ki vagy mások okosítottak?
Nagyon LOL vagy!

24fps/s, ahogy neked is, vagy bármelyik embernek ezen a planétán...

Bagoly mondja...hogy mi a tökéletes és mi az elvárt minõség/teljesítmény az mindig a felhasználótól függ.
Azért megnézném hogy neked mi a játszható és szép/elegendõ FPS akadozás nélkül.

Te most kötekedsz, meg irigykedsz is egyben?

Én úgy vettem észre, hogy egymagos gépen nem megy jól a játék.
Ez egy vélemény.
Mi a bajod ezzel?
Vagy most belegázoltam az érzékeny kis lelkivilágodba?

Szomorú, hogy láthatóan sík hülye vagy az egész számítástechnikához, és mégis olyan géped van amilyen...

"Kevés a processzorod!" beszólás nagyon durva! <#vigyor5>

Lehet a ramom volt a kevés..

Evin
Nekem A64 3000+, GF9800GT, 1,5G DDR -es gépen alacsony-közép minõségen csak a nyitó videónál recsegett a hang és szaggatott a kép. Hajón belül, zárt térben nem volt gond.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én csak a tapasztalatomat írtam le!

Ezzel a konfiggal teszteltem:
AMD Athon 3200+, GF 7800GS, 1GB ram

Tökéletesen periódikusan akadozott a játék (hang is szakadozott) = játszhatatlan.

"Kevés a processzorod! A játék többmagra van kifejlesztve."

Micsoda baromság! Én egy õsrégi 1 magos Athlon 3800+ géppel jácciztam végig, ATI 4830 kártyával, és tökéletes! Nem kellene hülyeségeket beszélni!

értem
köszi
Nem feltétlenül! Én is próbáltam egymagos procin és viszonylag simán ment, de a hang recsegett.

de akkor nem kellene akadnia is? mer akadás nélkül fut nem is kis beállításon
Kevés a processzorod! A játék többmagra van kifejlesztve. Haladunk a korral 😊

a recsegõ hangra nincs megoldás?
Az Extraction nem Dead Space 2 lesz, hanem a Dead Space elõzménye, és történetben ott fog játszódni, ahogy olvasom, mint a képregények meg a Downfall animációs film: a Dead Space elõtt, az Aegis VII-en.

megjött a Guru nyereményem 😄
most már én is eredeti DS tulaj vagyok 😄
Jah, tudom. A True Blood 2. évad legutcsó részében már nyomták egy bazinagy vásznon. Vagyis, egy zombi-mama nyomta idegesen hadonászva.. 😊

Én még csak a felénél járok, de már most látom, hogy egy végigjátszásnál többet fog érni a dolog. Még az is lehet, hogy megveszem, ha lemegy az ára. Elképesztõ, micsoda atmoszférája van ennek a játéknak!

2009 õszére igéri az EA a következõ részt DEAD SPACE EXTRACTION címmel bár egyenlõre csak WII -re emlegetik.
trailer

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

ppk
Azé a geciek a legdrágább árat írták oda, hogy érezzed a nyeremény súlyát . . . <#hehe><#duhos2><#action>

Powerball!!!

Ez egy annyira idióta közmondás basszus!

jah lehet de az engem nem érdekel 😄 ajándék lónak ne nézd a fogát
Ja, megvették anó a tescós akcióban 3e forintért... 😊

kosz az infot! jo kocsog dolog ez... pc 4ever!
Gratula!