Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ahogy pl a játékidõre is írták játékos függõ.Ez is ,nekik ennyire tetszett a Crysis.

Next PC upgrade: 2022

Ah, így már értem, köszi 😊 Kipróbálás/vásárlás elõtt mindig meg szoktam nézni ott a review-t, hogy egyrészt lássam mozgás közben, másrészt... nem árt több véleményt hallani.
KILLER2
Ja, nálam sem egyszer volt már olyan, hogy jól lehúztak egy játékot, nekem meg bejött és csomót toltam és ennek ellenkezõje is. Bár nekem tetszett a Crysis, azt viszont nem értem, hogy tényleg hogy kaphatott ennyi pontot (gamespoton asszem 9.7et).

Töltsük le az internetet!

grebber
Na visszaírt azt mondta hogy tegnap este még kint volt az oldalon de levették.8.8 pontot adtak a gamere amúgy!

grebber
Nforce-on írták megkértem srácot adjon linket hozzá mert én sem találtam!

De honnan akasztottak ezek gametrailers review-t, ha még kint sincs az oldalon?
dante3
Ez is igaz, viszont ha tényleg gyengék a látványelemek, akkor nem sûrûn állsz meg nézelõdni, ámulni! Mind1 majd kiderül, számtalanszor voltam úgy már, hogy egy alulértékelt játék nagyon bejött, de egy agyon istenített játék is okozott már csalódást!pl: Crysis

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

játékos (és persze nehézség)függõ hogy milyen hosszú
felesleges most találgatni hogy 2 esetleg 12 órás lesz-e

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
GameTrailers review said it will take you about 12h to end the game.Szal ez nem olyan rövid!

KILLER2
Náalm pl asszem a Metroid Prime volt anno GameCube-on 84 óra (2 év alatt toltam végig), a Resident Evilt meg egy éve játszom és kb a felénél vagyok 😊 Mindig kicsit beleunok, mert nehéz, azt csak egy helyen vagyok mindig és így unalmas. Utána toább jutok, aztán jön a következõ rész, ahol megakadok és akkor megint eltelik egy csomó idõ. Nálam így a legtöbb játék elég hosszú 😊
Bár pl a Crysis Warheadra meg rákattantam, aztán egy nap alatt 2x toltam végig 😊

Töltsük le az internetet!

DarkSector
easy-nyomiknak végigfutással, biztos rövid.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
BiA-tól hosszabb úgy se lesz...

grebber
Kinek mi a rövid.Arról nem volt szó.xbox 360asoknál kéne érdeklõdni ott tuti már szénné játszották csomóan.

Rövid játék idõ<#wow1> akkor ezek szerint mégsem igaz a 15h. Igaz mindig le kell osztani 3-al a hivatalos játékidõt és úgy reális azok körébe akik gyakran játszanak fps/tps-ekkel.
dante3
Gamestar értékelés:

+jó atmoszféra
+érdekes fegyverek
+izgalmas háttéranyagok

-környezet kidolgozottsága
-sablonos sztorielemek
-rövid játékidõ

84%-kot kapott

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber

DarkSector
pc 20.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A játék az kijött már? Van ahol olyan dátumot látok hogy okt 14, valahol meg okt 24. Wareznál csak xboxra láttam szóval most mi van? Október 14 az xbox és 24 a PC. Ez lenne a leglogikusabb mert ha már lenne pc akkor az is fent lenne a neten. Vagy az xbox-os verziót egyszerüen kilopták. Valaki le tudná írni hogy most mi van? (már teljesen öszezavarodtam<#fejvakaras>)
Seth
Ja vágom, félreértettem. Azt hittem a sztoriról beszélsz

PSN ID.: Beegabor

kirol
Mi pont fordítva.
Az van a filmhez itt lent írva ami nov. 11-én jelenik meg, hogy készüljünk fel a játékra, ami meg októberben jelenik meg.

Seth
Pont fordítva nem? Gondolom a filmben mutatják meg, hol találták az ereklyét,hogy aktiválták, és hogy lett lemészárolva,átmutálódva az egész legénység, aztán meg jön Izsák és to be continued in Dead Space the Videogame XD

kirol
Hogy készüljünk fel, ha a játék 1 hónappal megelõzi a filmet?

grebber
Ezt majd csekkolom!

Törölt felhasználó

Rendezte: Chuck Patton
Szereplõk: rajzfilmfigurák
Ára: 2990Ft
A film hossza: 74 perc
Megjelenés: 2008 november 11.
Hang: angol, francia, olasz, portugál, spanyol, cseh DD5.1
Felirat:Angol, Arab, Francia, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Olasz, Spanyol, Svéd, Kínai, Szlovén, Szerb, Holland, Finn, Portugál, Dán, Izlandi, Norvég, Észt, Bolgár, Román, Hindi, Szlovák, Thai
Gyártó stúdió:Columbia/Tristar

EXTRÁK:
# Kimaradt jelenetek - Sírrabló
# Elõzetes
# Önállóan meghallgatható zenei hangsáv
# Képgaléria
# Egyéb - Cheat-kódok a játékhoz

TARTALOM:
Mikor az USG Ishimura legénysége valahol az világûr mélyén, egy elhagyatott bolygón õsi kegytárgyra bukkan, még nem sejtik, hogy utazásuk pokoli fordulatot vett. Mivel a megtalált ereklye talán bizonyítékkal szolgálhat isten létezésére, magukkal viszik az ûrhajó fedélzetére. A legénység egy része áhítattal néz rá, mások megvetõen, de mindnyájuk sorsa megpecsételõdött: az elátkozott tárgy egy régóta szunnyadó idegen fajt enged szabadjára és a hajón elszabadul a pokol. Azonnal megkezdõdik a mészárlás, és az emberiségnek megállíthatatlan, soha nem látott vérengzéssel kell szembenéznie, amely egész világunkat pusztulással fenyegeti.

Készülj fel az EA új játékprogramjának hátborzongató elõzményeire, amely új, véráztatta szintre emeli a felnõtteknek szóló animációs filmeket. Vérengzés és terror: ez vár a HOLT TÉR-ben.
Prince23
Prince23
új képek, bár sztem nem ujjak ezek...látthattuk trélereken is sztem

saxicola
Európában épp hogy jobban áll a PC, mint Amerikában.

www.gportal.hu/bioshock

Shep
Amazon-on 20-tól adják, tehát jövõ hét ez is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én nem értem. Ha európában több a warez és nem adják itt ki akkor nem azt érik el hogy mégtöbben warezolnak. Itt nem tudják megvenni és akinek nincs kedve még egy évet várni az letölti mert gondolom amerikában is felrakják a netre a warez verziót.
Én értem, mirõl beszélsz 😊
wardogzombie
16<#rolleyes>

Prince23
remélem am egjelenését nem tolják ki november 1-re, mint a saint row 2-nél a példa, okt 14, és kapjuka angy pofont aznap (14) h novemberre jön csak, a hülye kiadó... nem sok esélye lesz így pc-n, természetesen.
okt. 20 remélem is

grebber
"This is a fun game...not the best but definitely among the good ones we have seen this year...Game is not as scary as the previews made it to be. The graphics make it look a lot like Doom 3, its just as linear gameplay wise. Controls and camera dont feel as smooth as GoW but both havent hindered me yet. No framerate or graphic issues.
My rating 7.5/10"

Seth
És tolhatod is, a 360 változatot XD

Törölt felhasználó
ha 14.-e lenne a dátum már rég tolnánk...
A konzolos verzióban nem vagyok kompetens,viszont a 2009 az hülyeség,legalábbis pc-re rendesen meg fog jelenni október végén. CD Galaxis honlapján 21.ét,576-on 24.ét írnak,ott még vmi elõrendelési akció is van.
wardogzombie
én azt hittem a dead spacerõl beszélsz.pfúúúúúú a francnak irsz a sh-rõl itt?<#banplz>

õõõ???

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

crazyclone
Jjja ...
Cikk

Snexi
az hogy a gamestarnak ugyanilyen a kinézete csak véletlen? 😊

wardogzombie
2009? ne hülyéskedj már.ez ugye csak vicc?<#szomoru1>

crazyclone
Ez a megjelenés dolog számomra nehezen felfogható ...
Miért van az hogy amerikában már tolják nekünk meg nem adnak ?
Hogy lehet hogy csak az NTSC-t adták még ki ? ... az EUs PAL osok miért nem kaphatnak?
Európában többen warezolnak , vagy ez is arra a sorsra kerül mint a Silent hill?
EUs megjelenés majd csak 2009 ben...
Hogy ez egy mekkora óriásinagy hüllye lépés az EA részérõl ...

dante3
Még ezt találtam, nagyjából uaz:

Windows XP (SP2) or Vista
- Processor: CPU with 2.8 gigahertz
- RAM: 1 GiByte for XP and 2 GiByte for Vista
- Graphics card: Geforce 6800 or better (7300, 7600 GS and 8500 don't match the min. requirements) or Ati X1600 or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 don't match the min. requirements). The graphics card has to support Shader Model 3.0 and has to have at least 256 MiByte VRAM.
- Hard drive: At least 7.5 GByte free hard drive space for the installation and additional space for savegames.

wardogzombie
csak ennyi?ez van<#wow3>jut eszembe nincs még kinn?<#hehe>

dante3

Prince23
egy jó proci meg egy sm 3.0 a minimumhoz kell.

wardogzombie
a francba is de várom már<#hehe>olvasgattam vissza de konkrét gépigényt nem találtam.valaki esetleg?<#kerdes>

Prince23
Már alig várom, h kipróbálhassam a fõhõsünkön lévõ "izét", a gravitációs kütyüt...

SötétBarom
Huh ez de kurva yo :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;