Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Töltsük le az internetet!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
felesleges most találgatni hogy 2 esetleg 12 órás lesz-e
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Bár pl a Crysis Warheadra meg rákattantam, aztán egy nap alatt 2x toltam végig 😊
Töltsük le az internetet!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
+jó atmoszféra
+érdekes fegyverek
+izgalmas háttéranyagok
-környezet kidolgozottsága
-sablonos sztorielemek
-rövid játékidõ
84%-kot kapott
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az van a filmhez itt lent írva ami nov. 11-én jelenik meg, hogy készüljünk fel a játékra, ami meg októberben jelenik meg.
PSN ID.: Beegabor
Rendezte: Chuck Patton
Szereplõk: rajzfilmfigurák
Ára: 2990Ft
A film hossza: 74 perc
Megjelenés: 2008 november 11.
Hang: angol, francia, olasz, portugál, spanyol, cseh DD5.1
Felirat:Angol, Arab, Francia, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Olasz, Spanyol, Svéd, Kínai, Szlovén, Szerb, Holland, Finn, Portugál, Dán, Izlandi, Norvég, Észt, Bolgár, Román, Hindi, Szlovák, Thai
Gyártó stúdió:Columbia/Tristar
EXTRÁK:
# Kimaradt jelenetek - Sírrabló
# Elõzetes
# Önállóan meghallgatható zenei hangsáv
# Képgaléria
# Egyéb - Cheat-kódok a játékhoz
TARTALOM:
Mikor az USG Ishimura legénysége valahol az világûr mélyén, egy elhagyatott bolygón õsi kegytárgyra bukkan, még nem sejtik, hogy utazásuk pokoli fordulatot vett. Mivel a megtalált ereklye talán bizonyítékkal szolgálhat isten létezésére, magukkal viszik az ûrhajó fedélzetére. A legénység egy része áhítattal néz rá, mások megvetõen, de mindnyájuk sorsa megpecsételõdött: az elátkozott tárgy egy régóta szunnyadó idegen fajt enged szabadjára és a hajón elszabadul a pokol. Azonnal megkezdõdik a mészárlás, és az emberiségnek megállíthatatlan, soha nem látott vérengzéssel kell szembenéznie, amely egész világunkat pusztulással fenyegeti.
Készülj fel az EA új játékprogramjának hátborzongató elõzményeire, amely új, véráztatta szintre emeli a felnõtteknek szóló animációs filmeket. Vérengzés és terror: ez vár a HOLT TÉR-ben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
okt. 20 remélem is
My rating 7.5/10"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Cikk
Miért van az hogy amerikában már tolják nekünk meg nem adnak ?
Hogy lehet hogy csak az NTSC-t adták még ki ? ... az EUs PAL osok miért nem kaphatnak?
Európában többen warezolnak , vagy ez is arra a sorsra kerül mint a Silent hill?
EUs megjelenés majd csak 2009 ben...
Hogy ez egy mekkora óriásinagy hüllye lépés az EA részérõl ...
Windows XP (SP2) or Vista
- Processor: CPU with 2.8 gigahertz
- RAM: 1 GiByte for XP and 2 GiByte for Vista
- Graphics card: Geforce 6800 or better (7300, 7600 GS and 8500 don't match the min. requirements) or Ati X1600 or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 don't match the min. requirements). The graphics card has to support Shader Model 3.0 and has to have at least 256 MiByte VRAM.
- Hard drive: At least 7.5 GByte free hard drive space for the installation and additional space for savegames.