Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor pc-re hamarosan jön? vagy betartják a hivatalos bejelentést pc-re?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bocs én Vampire Rain-el kevertem.
<#buck>#buck>
Jah tudommár melyik az. az télleg állat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én láttam x-re de nekem nem tûnt fel hogy nagy gém lenne.
Te miért szeretnéd megkaparintani???
A te véleményed mi a HR-rõl???
Emiatt meg abszolut hülyeség PS3-at venni, +15k ért a játékot.
Úgyhogy ez nem fog nekik gondot okozni.
És persze flash-elést sem sokan vállalják a rizikó miatt.
É nem warez-olok x-emre.
Hanem nézem pc-n, vagy x-en demókat, és akkor monnyuk 1-2 havonta veszek 1 minõségi cuccot, amivel elleszek.
Tegnap vettem 4900é a The Darkness-t (eredeti csomagolásban, papírokkal, CD teteje nyomatva). Jesszusom hogy én minek is gondolnék a flashelésre??? <#vigyor3>#vigyor3>
És ennyi pénzé már ezért a játékért simán pengetek. Amit megspórolok pc fejlesztésen inkább játékot veszek.
Persze kevessebb lóvé megy el így. Ugyanannyi idõ alatt.
Most is ez lesz megnézem majd PC-n, de x-en fogom majd végigtólni.
Next PC upgrade: 2022
Ennyi idõ alatt nem tudták feltörni? Nem vagyok otthon konzolban, sose volt nekem, de nem lehet chip-elni, vagy valami a PS3-at?
Graphics are very slick, the hybrid 3rd person/1st person interface is VERY cool.
Beginning is scary. Sad I blame midnight + all lights off + being alone.
EDIT: 5/5 from GameSpy + Editor's Choice "
"Yeah, played it for 2 hours and I think its great. Not that scary except when your walking down a hallway or enter a room and some fuckin huge alien/monster comes barreling outta no where at you.
the only thing that pisses me off about this game is the long ass reach of some of the monsters. I swear, Im like a good 5 feet a away shooting it and the thing lungs at me with its spikey tenetacle arms and starts chewing on my neck. I hate that."
És még a PC-re mondják, közben állandóan erre lopják ki a cuccokat még megjelenés elõtt. (Pl. Fallout 3)
Ja,egyébként a Pc Guruban és 9.5%-ot kapott,ötletes cikket kerekítettek róla,mintha a fõszereplõ írná le az eseményeket. Ez a mondat pedig sokat elárul: "..így az egész képernyõn ömlik arcunkba a rettegés,a sci-fi katasztrófa,a fantasztikus élmény,melynek Dead Space a neve!"
PC is szerintem max 1-2 nap. <#szeret>#szeret>
Még 6 nap és megjelenik amúgy a játék-
Bár ez a pár nap, ide vagy oda 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
pl menj fel a Gamespotra kapásból ez a kezdõlap DEAD SPACE comming 10.14
Legkorábban 20.-ára jegyzik, de szerintem attól azért 1-2 nappal odébb lesz.
Bár csak holnap jönne....
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kutatók találnak egy érdekes képzõdményt ami felkelti az érdeklõdését néhány pénz/hatalom éhes embernek és mindannak ellenére, hogy amióta megtalálták azt az izét furcsábbnál furcsább dolgok történnek nem hajlandók tudomásul venni. Aztán van egy szkeptikus kiégett hõs akinek gõze sincs semmirõl de látja maga körül az elharapódzó õrületet de hiába próbálja erre mások figyelmét felhívni néhány mellékszereplõt (ebbõl az egyik nõ) leszámítva senki nem hallgat rá. Aztán egy ponton OMG TÚL KÉSÕ és mindenki groteszk zombivá változik. Igen megint zombik mert azok olyan ijesztõek és eredetiek. Innen megy a harc a túlélésért.
Nah tehát akkor visszatérve a játékra mit szóltok a deadspacegame.com-hoz és a no known survivorhoz?utóbbi durvajó lett hangulatos kis wepszájt<#nezze>#nezze>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA