Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Én ezt találtam pc megjelenésre:

2008.10.20 US
2008.10.23 AU
2008.10.24 EU

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Launch trailer, releases date: OKT. 14

akkor pc-re hamarosan jön? vagy betartják a hivatalos bejelentést pc-re?

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Prince23
várjuk

kirol
Hát igen. Hátránya, hogy csak 7-8 órás. 😞 És hogy PS3 exclusive.

DarkSector
Jáááá...
Bocs én Vampire Rain-el kevertem.
<#buck>
Jah tudommár melyik az. az télleg állat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Heavy Rain-t nehezen láthattad X-re, mivel egyelõre PS only cím

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
PS3-at nem tudom, valszeg ez PC-re kérdezték, mert a többin miért is lenne???
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Heavy Rain az annyira jó?
Én láttam x-re de nekem nem tûnt fel hogy nagy gém lenne.

Te miért szeretnéd megkaparintani???
A te véleményed mi a HR-rõl???

kirol
PS3-on nincs semmi védelem, persze.

kirol
Hát engem a konzol, max. 1 játék miatt érdekelne, ami a Heavy Rain.
Emiatt meg abszolut hülyeség PS3-at venni, +15k ért a játékot.

DarkSector
Nincs rajta semmi védelem, ezt nemrég olvastam.
Úgyhogy ez nem fog nekik gondot okozni.

grebber
Egyszer megkérdeztem és leírták de már nem emlékszem!<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Igen ott is pörög, csak többen veszik inkább eredeti-ben, mint én is, mert csak berakom a gépvbe, és full megy, nem kell visszaállítani grfot, hogy ne akadozzon.
És persze flash-elést sem sokan vállalják a rizikó miatt.
É nem warez-olok x-emre.
Hanem nézem pc-n, vagy x-en demókat, és akkor monnyuk 1-2 havonta veszek 1 minõségi cuccot, amivel elleszek.

Tegnap vettem 4900é a The Darkness-t (eredeti csomagolásban, papírokkal, CD teteje nyomatva). Jesszusom hogy én minek is gondolnék a flashelésre??? <#vigyor3>

És ennyi pénzé már ezért a játékért simán pengetek. Amit megspórolok pc fejlesztésen inkább játékot veszek.
Persze kevessebb lóvé megy el így. Ugyanannyi idõ alatt.

Most is ez lesz megnézem majd PC-n, de x-en fogom majd végigtólni.

kirol
Ok, kíváncsi vagyok.
(Hardveres védelem van rajta?)

grebber
Azt szerintem soha nem törik fel.Ha érdekel a ps3 védelme miért nem tudják feltörni kérdezzed a ps3-as topikban ott tudják!

kirol
Amúgy érdekes, a PS3 már nem tom 3 éve van?
Ennyi idõ alatt nem tudták feltörni? Nem vagyok otthon konzolban, sose volt nekem, de nem lehet chip-elni, vagy valami a PS3-at?

grebber
"So far so good actually.

Graphics are very slick, the hybrid 3rd person/1st person interface is VERY cool.

Beginning is scary. Sad I blame midnight + all lights off + being alone.

EDIT: 5/5 from GameSpy + Editor's Choice "

"Yeah, played it for 2 hours and I think its great. Not that scary except when your walking down a hallway or enter a room and some fuckin huge alien/monster comes barreling outta no where at you.

the only thing that pisses me off about this game is the long ass reach of some of the monsters. I swear, Im like a good 5 feet a away shooting it and the thing lungs at me with its spikey tenetacle arms and starts chewing on my neck. I hate that."

grebber
Az egy dolog hogy konzolra hamarabb kintvan mivel ott lószar védelem sincs max ps3-on amit ugye nemtudtak feltörni a mai napig.De mégis sokkal többen megveszik mint pc-re a game-eket.

kirol
Vazdki konzolon így pörög a WAREZ?

És még a PC-re mondják, közben állandóan erre lopják ki a cuccokat még megjelenés elõtt. (Pl. Fallout 3)

Én megvárom a bolti verziót,arra meg azért még kell várni 1-2 hetet.. Továbbolvasva is csak pozitív dolgokba futottam,szvsz hatalmas robbanás lesz a játék,mert az elõzetes hírek alapján a többség csak fanyalgott,h egy sima,üres tps lesz az egész. Ennek ellenére nem egy lap már most az év játéka egyik legnagyobb esélyesének tartja. Egyik oldal szerint a 2001-es Silent Hill 2 óta nem volt ekkora durranás a mûfajban,pedig valljuk be a többség csak szokásos reklámszövegnek gondolta azt,amikor a fejlesztõk azt mondták,h minden idõk egyik legfélelmetesebb játékát akarják megcsinálni.
Ja,egyébként a Pc Guruban és 9.5%-ot kapott,ötletes cikket kerekítettek róla,mintha a fõszereplõ írná le az eseményeket. Ez a mondat pedig sokat elárul: "..így az egész képernyõn ömlik arcunkba a rettegés,a sci-fi katasztrófa,a fantasztikus élmény,melynek Dead Space a neve!"
DarkSector
Már kijött X360-ra.
PC is szerintem max 1-2 nap. <#szeret>

Külföldi rivjúk olvasása után egyre jobban azon a véleményen vagyok,hogy ez az a játék amire nagyon rég vártam. Egyesek addig elmentek,h a létezõ legfélemetesebb játéknak titulálták,de ezen kívül egybehangzóan dícséri mindenki a történetet,az audiovizualitást,a játékélményt, és ráadásul a játékidõ is kielégítõ - 15 óra körül mozog állítólag,ami min. a kétszerese sajnos a "trendnek" -. Legjobban a történeten lepõdtem még,vhogy én nem képzeltem hozzá vmi nagy dolgot.. Egy szó mint száz szerintem én beruházom rá,remélem nem fog késni a felirat miatt,merthogy állítólag azzal jelenik meg,ami szintén plusz pont.
KILLER2
Talán nekilátok.

Töltsük le az internetet!

Prince23
Valaki, aki ráérõs, csinálna az off topikba egy fejlécet off vagy warez felirattal???
Még 6 nap és megjelenik amúgy a játék-

KILLER2
És itt is október 14 van irva.

Törölt felhasználó
Ha jól látom a 20.-a van inkább mindenhol.
Bár ez a pár nap, ide vagy oda 😊
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Jó lenne, ha tényleg ma már kint lenne.
grebber

grebber

DarkSector
Legyen igazad, én drukkolok!!!

KILLER2
Meglátjuk. Én is örülnék neki, nagyon megtetszett a videók alapján.

grebber
Rettentõ sok helyen 14-ét írnak.
pl menj fel a Gamespotra kapásból ez a kezdõlap DEAD SPACE comming 10.14

DarkSector
24.-e, nem pedig 14.-e!!!!!
Legkorábban 20.-ára jegyzik, de szerintem attól azért 1-2 nappal odébb lesz.
Bár csak holnap jönne....

grebber
Hm elvileg holnap jelenik meg!Várom már nagyon!

Tatyla
na hol a privi?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wardogzombie
magyarul mint az alien sztori.

Adam II
Hát én most nézegetem azokat a videókat a képregényrõl ami elég jó de valahogy az egész sztori olyan klisés.
Kutatók találnak egy érdekes képzõdményt ami felkelti az érdeklõdését néhány pénz/hatalom éhes embernek és mindannak ellenére, hogy amióta megtalálták azt az izét furcsábbnál furcsább dolgok történnek nem hajlandók tudomásul venni. Aztán van egy szkeptikus kiégett hõs akinek gõze sincs semmirõl de látja maga körül az elharapódzó õrületet de hiába próbálja erre mások figyelmét felhívni néhány mellékszereplõt (ebbõl az egyik nõ) leszámítva senki nem hallgat rá. Aztán egy ponton OMG TÚL KÉSÕ és mindenki groteszk zombivá változik. Igen megint zombik mert azok olyan ijesztõek és eredetiek. Innen megy a harc a túlélésért.

wardogzombie
gyépé harc!!!!!!!!!!!!!<#zavart2><#hehe>
Nah tehát akkor visszatérve a játékra mit szóltok a deadspacegame.com-hoz és a no known survivorhoz?utóbbi durvajó lett hangulatos kis wepszájt<#nezze>

ugyanúgy neked is 😄D miért reagálsz akkor? :F

Prince23
ugyanúgy neked is 😄D miért reagálsz akkor? :F

Majd priviben...

Húúú bammeg már megint sok az OFF meg a duma töled....Mit tudsz a játékról valami új videó vagy infó....

Prince23
na de kérem szépen, ne offoljunk...

Tatyla
ezt nem értem,kifejtenéd?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
mi? mi igaz?

Oké bocsi....igaz?

Prince23
alapból nem ismerhetsz, látatlanban nem illik megitélni vkit. különben is ezért jösz te is fórumozgatni, h beszélj, és amit kell leírok én is

Ezt én nem úgy értettem...de te tül sokat dumálsz ilyen fiatalon...tán temetést akarsz még az idén télen...inkább tavasszal mert olcsóbb a virág....<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>