Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak még mindig nem jöttek rá a kiadok, h mennyivel jobban járhatnak csomo dologgal, ami cska elsöre tünik számukra hátrányosnak
pédlául egy kisebb árcsökkentést ugy is eszközölhetnek, h nem vásárolnak hiperhájtek védelmet a játéknak, amit aztán max 1 hét alatt valami ügyes kisonoka ugyis hazavág és már szedhetik is a játékot ezrek
egyszerübb, ha ezt a pénzt vagy elengedik nekünk, és olcsobb egy játék, mert akkor bizonyára többen vennék meg, aki meg leszedi az ugyis leszedi nem? de lehet h valakinek nincs 12kja hanem csak 6-8, igyaz EA máris integethet egy ujabb vásárlo jelöltnek
és ez csak egy példa, lenne még nagyon sok, de egy ekkora cégre valszeg nem igazán lehet hatni ugysem
Viszont ha azt nézzük, hogy kiadunk 12e Ft-ot, vagy egy konzolos játék esetében akár 16-17e Ftot egy dobozért némi összetintázott fényes papírért és egy DVDért rajta egy játékkal, ami jó esetben nyújt mondjuk 20 órányi (manapság inkább 9) szórakozást, úgy már azért elég sok. meg úgy is, hogy kb 5 eredeti X360 árából vehetsz egy új X360at.
Töltsük le az internetet!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Undorító az EA árpolitikája.
Nem vagyok warez-hívõ, sõt, általában vásárolok játékot és filmet is, de ezt olyan szépen fogom letölteni, hogy öröm lesz nézni. 7-8 ezerért még szó nélkül és örömmel megvettem volna, ennyiért meg simán dögöljenek meg.
www.gamedroid.hu
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ennek a játéknak szerintem egy baja van: az ára. Hihetetlen, hogy mennyi pénzt elkérnek érte. Az lenne a jó, ha ez is 7000Ft-ba kerülne mint a mostani UBisoft-os nagy nevek. A Far Cry 2 megéri az árát, kár hogy itthon novemberre csúszik a megjelenés.
www.gportal.hu/bioshock
Emlékszem régebben csak hobby magyarosítások voltak, szerencsére mára nagyot fordult a világ. Az EA kezdte el honosítani a játékait, amit aztán a többi kiadó is átvett. Remélem ezt a jó szokásukat nem felejtik el a késõbbiekben sem.
www.gportal.hu/bioshock
De viszont jó hír, hogy magyarul fog megjelenni állítólag ma.KATT!!!
Egyébként hihetetlen, hogy minden játéknak van lassan magyarítása.Már nemcsak rajongói hanem kiadói részrõl is.El vagyunk kényeztetve.<#smile>#smile>
Nem is tudom mikor játszottam már utoljára angol nyelvû cuccal, nagyon rég volt, bár most szünetelek is a játszással, de úgyis rég volt.
Qwerty4
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
vagy megjelent már??????
légyszi áruld el, mert nem emlékszem a témára...<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha tudnak olyan játékot fejleszteni, mint mondjuk a Dark Messiah, ami az irányítás Mekkája volt PC-n, akkor a hiba nem az Ön készülékében van.
Hej, Dark Messiah.... Lesz-e valaha még olyan game, mint Te...!
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Érdekességként, ebben a topikban még a legelején egy belinkelt videó alapján megjegyzést tettem a kameramozgásra, le is szóltak érte, most meg majd beigazolódni látszik, amit megjósoltam.
Bár ne lett volna, ne lenne igazam...
Nekünk nincs kontroller, meg nem is vagyok hajlandó azzal játszani, ha nem muszáj ...
A WhatIfGaming kapott egy példányt a nemsokára PC-re is megjelenõ Dead Space-bõl, és állítólag az irányítás közel sem ér fel a konzolos másával.
Az oldal szerint ennek a játéknak van a második legrosszabb irányítása a Pc-játékok közül, amit eddig teszteltek. Íme a véleményük:
"Az irányítás a második legrosszabb, mióta a Path Of Neo kijött a PC platformra. Az irányítás közel sem annyira élvezhetõ, mint a konzolos verzióké és úgy látjuk, ezeket a hibákat egy patch nem tudja orvosolni. Az inventory használata nehézkessé válik mihelyst szörnyekkel kell harcolni, vagy gyorsan máshová célozni. Az irányítás egyszerûen nem élvezhetõ."
Mikor értesítették az EA Redwoodot, ezt a választ kapták:
"Dead Space a PC-n ugyanolyan élményt kíván nyújtani, mint a konzolokon. Az irányítás más, személyre szabható és úgy érezzük, a játékosokon a felelõsség, hogy eldöntsék, nekik hogyan felel meg."
Meglehet hogy a PC-s verzió értékelései gyengébbek lesznek az irányítás miatt, de ne feledjük, hogy aki egy vérbeli játékos, annak már biztos a gépe mellett csücsül egy Xbox 360 kontroller, ami minden hibát helyrerakhat e téren. És mint olvashattuk lehet, változtatni a gombok beosztásán.
info: Gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
Billentyûzettel sem lesz gond majd meglátod.
Next PC upgrade: 2022
Elég komoly irányítási problémákról beszélnek fórumokon, mondjuk, nem tudom, honnan szerzik az infót, de lehet, hogy nem tudunk gamepad nélkül játszani ? :-(
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"