Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem a "nem töki" jelzõt nem arra értette hogy csajszi, hanem arra hogy ne nevezd tökinek 😄!
DarkSector
Egyeltalán ne is gondolkodj.
Így könnyebb lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Uh bocs már sok hsz-edet olvastam dr nem gondoltam volna hogy nö / lány vagy ,mellesleg én kötelezövé tenném itt az sg-én az adatlap kitöltését hogy az ember korba és nembe eltudja helyezni az illetöt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
1.Nem töki.
2. gondoltam hogy nem véletlen volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Vazze töki ,egy kicsit régebbi a regem mint a tied hidd el véletlenül semmit se csinálok ezen a forumon.

DarkSector
Elég ha rákattintasz a "válsz erre" feliratra.

wedge31
#419 már vásárolható.

Eredetileg 22.-én adták ki MO-n, szóval én sem értem hogy hol van már...
Uh, tényleg. Sorry. töröljétek.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

KILLER2
Ja, csak ha jól tudom, nincs hozzá crack. De ne warezoljunk itt. arra ott a másik topic.

Töltsük le az internetet!

Aki tud németül vagy franciául az TÖLTHETI

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

DarkSector
DEAD SPACE FILM!!!!!!!!!!!!<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

kirol
A PG-n írják semmi baj az irányítással!

Törölt felhasználó
európai megjelenés
A Pc-gurun 24.-ét irnak.....most akkor nem értem...

Tatyla
az a baj hogy ez is csak a konzolos értékelés...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Feltünöen kusolnak az irányitásról bár az látszik hogy össze-vissza forog a kamera meg ezek a fegyok és az ammo kijelzés<#wilting>

Mr Bishop
Van a PCGuru-n egy 10 perces játékteszt, az valami eszméletlen jó.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

kirol
Igen? Az jó.

Snexi
már megjelent

kirol
Ez ma jelenik meg?

wardogzombie
mesélj

Hát már rég találkoztam ilyen szintû játékkal, csak negyed órát játszottam vele, de hatszor beparáztam.... 😊
Qwerty4
Hát nem. xD Mondjuk a Dead Space azért biztos jobb az elõbb említett két gyöngyszemnél, de még mindig borsos ára van...

Dark, igen a Prey tényleg egy nagy alkotás kis méretben.

Qwerty4

grebber

Next PC upgrade: 2022

rumblepad 2-t hogy tudok beállítani??????
Ez a kontroller versus bill/egér vita soha sem fog eldõlni. Én magam is egerészõ vagyok és képtelen lennék kontrolerrel bármit is játszani de azt kell, hogy mondjam tényleg az irányítás egérell+bill-el NEM katasztrófális. Érezni a mosue sensitivity-n hogy túl durván ugrik a kontrolleres X-Y axisokon. de mondom meg lehet szokni és talán kapunk egy peccset is! <#eljen>
dante3
Nem értem miért kell sírni, amikor 3-4k-ért kapsz egy normális kontrollert! Több játékban is nagy szolgálatot tehet!<#rolleyes>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Csibe001
Sztem szinte lényegtelen, ha szar a pc irányítás akkor elõszedsz egy kontrollert s azzal majd jó lesz...

az egy dolog hogy PS3-mon jó
de nemrég volt egy olyan hír hogy elba...k a PC-s irányítást én még várnák ezzel a megéri a pénzét szöveggel. mr az egy dolog hogy jó meg hangulata van de ha az irányítás egy nagykacat szar akkor nem ér semmit a hangulat meg a többi
balee4
hatalmas game<#mf2>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

saxicola
Igazad van. A másolásvédelem és a tv-s reklámok nem érnek semmit. Ez csak plusz költség a kiadónak.
Olcsóbb játék kell (a szegényebb országokban ne 12 000-ért adják, hanem 7 000-ért). Plusz adni kell valami (nem warezolható) pluszt a sima kiadásokhoz is. Gondolok itt én térképre, art book-ra, figurára stb.
Az Online extra sem rossz ötlet: ha megveszed a játékot akkor kapj valami egyedi élményt online.

www.gportal.hu/bioshock

Szvsztok! Hát én megvettem. Még nem tudom, hogy hülye lépés volt de annyi biztos hogy az irányítás tényleg elég döcögõs de bele lehet jönni.😊 Lassan játszom csak esténként fél órákat, hogy "tovább tartson" 😊 de mindenesetre hangulat, hangok, látvány és egyenlõre amennyit a sztoriból elárult a játék az ÜT! Majdösszefostam magam tegnap éjjel a gép elõtt. Szóval még nem megbánós de az ár tényleg borsos volt. 😞
Kipróbáltam PS3-on ÁLLAT!!!! Vegyétek meg megéri a pénzét.
DarkSector
Jah és még ma is simán bármelyik ultra grafos gém mellé oda merném tenni a polcra.
Azok a fegyók!
😛

DarkSector
Hááát jah. Quake4-hez képest igen, de fullon izzasztott...:p

dante3
Iszonyat jól volt optimalizálva!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Prey durva.
1.6GB és ....huh ha rá gondolok.
Na ott alkottak ám játékot!!!<#worship><#worship><#worship>

saxicola
Nekekm a Prey, bioShock és a Dead Space közös egy valamiben: mind tetszik a "beteg" hangulat miatt

www.gportal.hu/bioshock

DarkSector
na inkább bioshock-ot ne hasonlítgassuk ehhez.
Shock,...az oké.

Resident az ûrben! Pontossabban

saxicola
Durván kezdõdik a Review. Fasza játék az egyszer biztos. Engem a System Shock 2-re és a BioShock-ra emlékeztet a videók alapján.

www.gportal.hu/bioshock

DarkSector
megelészek én a játékkal is.

DarkSector
jah de buznyák pes, meg fifa gecik akkor is toppon lesznek...

Prince23
Fõleg a jó debütálás miatt van rá esély, h országunkban több mint 100 példány elfog kellni. okt. 31, nov.1... mediamarkt meg plázák, meg hasonszörû bevásárlólöztpontba akadnak rá. sztem...
kicsit statikus voltam most<#idiota>

DarkSector
Jah.
ezt játékkészítõk is felismerték.
Legyen szép csomi, meg kicsi ...pityi-pötyi mellé, azt leszarjuk a játékot, ...úgyis megveszik...

Crysis Warhead doboz igénytelen? bazz 2 dvd van benne mit akarsz? széfbe hozzák a játékot? hol élsz te ember... egyébként 1 szép boritó+könyv miatt nem fogok egy játékot megvenni... legyen jó a játék esetleg akkor megveszem

DarkSector
Én kiadok ennyit ha kell, de nem pc-re, és csak némelyik cuccra.
Nekem ez megér 11-12-õt. pl x360-omra.

Nem hülyegyerekek a kiadók, csak embertelenül mohók.

Egyébként be kell látni, a Starforce, DRM és társai védelmek valóban nem érnek semmit. Ezért másféle módokon kellene megnyerni a játékosokat az ügy érdekében.

Lássuk kis hazánkat: Megveszem mondjuk a Crysis Warhead játékot. DVD-tokban egy papírtokban a 2. DVD és egy rém igénytelen "kézikönyv".

Ezzel mit akarnak?

Igényes kiadásokat kell eszközölni, valamint olyan online supportot, hogy a warezhuszár belegebedjen, amiért abból egy dekát nem kaphat. Konkrét ötleteim nincsenek, de nem is az én feladatom ezek kitalálása. Minden esetre hiába tökölnek hónapokig egy védelemmel, amit aztán Johnsmith két nap alatt lekaszál otthon.

És ugye a védelem legyártása is költség, amit ránk vernek természetesen az árképzés folyamán.

Az EA pedig egy önálló kategória a maga szégyenteljességével. Túlárazott termékek, Dead Space, végtére is nem tudhatjuk, hogy mit kapunk az extra összegért, hiszen még egy demót is restek voltak kiadni, a rókabõrös brandjaikról már nem beszélve, ahol szintén azt csinálják, hogy nidforszpid ötvenezredik rész akkor is tízezerért, ha belerohadnak. (De most tényleg, tök jó trailerek jöttek át a DS-bõl, de könyörgöm, ki hisz még ezeknek a PR-anyagoknak??? Egy ilyen árazás mellett minimum egy demó szükséges! Annak hiányában ne csodálkozzanak, ha nem fogy egy tizenkétezeres játék.)

Márpedig rohadjanak bele. Nem kell az Eurosporton böszme költséges reklámokat futtatni, a gamer társadalom szinte 100%-ban úgyis a netes infókból fogja eldönteni, hogy mi kell neki. Védelem és reklámok: Hatalmas költségek, erre még ráépül a tévhit, hogy "mi exlusive játékokat adunk nektek" - pedig kurvára nem -, ezért túlárazzuk azokat.

Holott nem a méret a lényeg kedves EA, szerény véleményem szerint pl. az Ubi játékfelhozatalban mindig is kenterbe verte õket. Nem reklámozták magukat szarrá, mégis legalább annyira elismertek és ismertek, mint az EA. Itt az eredmény: Az Ubi az EA-hoz képest féláron hoz ki AAA brandeket.

Tessék mindezen elgondolkodni. Aztán jöhet az EA Games bojkott, hogy észhez térjenek végre.

Dead Space tizenkétezerért? Dead Project.

www.gamedroid.hu