Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így könnyebb lesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2. gondoltam hogy nem véletlen volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Töltsük le az internetet!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Dark, igen a Prey tényleg egy nagy alkotás kis méretben.
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de nemrég volt egy olyan hír hogy elba...k a PC-s irányítást én még várnák ezzel a megéri a pénzét szöveggel. mr az egy dolog hogy jó meg hangulata van de ha az irányítás egy nagykacat szar akkor nem ér semmit a hangulat meg a többi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Olcsóbb játék kell (a szegényebb országokban ne 12 000-ért adják, hanem 7 000-ért). Plusz adni kell valami (nem warezolható) pluszt a sima kiadásokhoz is. Gondolok itt én térképre, art book-ra, figurára stb.
Az Online extra sem rossz ötlet: ha megveszed a játékot akkor kapj valami egyedi élményt online.
www.gportal.hu/bioshock
Azok a fegyók!
😛
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
1.6GB és ....huh ha rá gondolok.
Na ott alkottak ám játékot!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
www.gportal.hu/bioshock
Shock,...az oké.
Resident az ûrben! Pontossabban
www.gportal.hu/bioshock
kicsit statikus voltam most<#idiota>#idiota>
ezt játékkészítõk is felismerték.
Legyen szép csomi, meg kicsi ...pityi-pötyi mellé, azt leszarjuk a játékot, ...úgyis megveszik...
Nekem ez megér 11-12-õt. pl x360-omra.
Egyébként be kell látni, a Starforce, DRM és társai védelmek valóban nem érnek semmit. Ezért másféle módokon kellene megnyerni a játékosokat az ügy érdekében.
Lássuk kis hazánkat: Megveszem mondjuk a Crysis Warhead játékot. DVD-tokban egy papírtokban a 2. DVD és egy rém igénytelen "kézikönyv".
Ezzel mit akarnak?
Igényes kiadásokat kell eszközölni, valamint olyan online supportot, hogy a warezhuszár belegebedjen, amiért abból egy dekát nem kaphat. Konkrét ötleteim nincsenek, de nem is az én feladatom ezek kitalálása. Minden esetre hiába tökölnek hónapokig egy védelemmel, amit aztán Johnsmith két nap alatt lekaszál otthon.
És ugye a védelem legyártása is költség, amit ránk vernek természetesen az árképzés folyamán.
Az EA pedig egy önálló kategória a maga szégyenteljességével. Túlárazott termékek, Dead Space, végtére is nem tudhatjuk, hogy mit kapunk az extra összegért, hiszen még egy demót is restek voltak kiadni, a rókabõrös brandjaikról már nem beszélve, ahol szintén azt csinálják, hogy nidforszpid ötvenezredik rész akkor is tízezerért, ha belerohadnak. (De most tényleg, tök jó trailerek jöttek át a DS-bõl, de könyörgöm, ki hisz még ezeknek a PR-anyagoknak??? Egy ilyen árazás mellett minimum egy demó szükséges! Annak hiányában ne csodálkozzanak, ha nem fogy egy tizenkétezeres játék.)
Márpedig rohadjanak bele. Nem kell az Eurosporton böszme költséges reklámokat futtatni, a gamer társadalom szinte 100%-ban úgyis a netes infókból fogja eldönteni, hogy mi kell neki. Védelem és reklámok: Hatalmas költségek, erre még ráépül a tévhit, hogy "mi exlusive játékokat adunk nektek" - pedig kurvára nem -, ezért túlárazzuk azokat.
Holott nem a méret a lényeg kedves EA, szerény véleményem szerint pl. az Ubi játékfelhozatalban mindig is kenterbe verte õket. Nem reklámozták magukat szarrá, mégis legalább annyira elismertek és ismertek, mint az EA. Itt az eredmény: Az Ubi az EA-hoz képest féláron hoz ki AAA brandeket.
Tessék mindezen elgondolkodni. Aztán jöhet az EA Games bojkott, hogy észhez térjenek végre.
Dead Space tizenkétezerért? Dead Project.
www.gamedroid.hu