Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én annyira nem szórakoztam vele elõttem a karjait és kséz
Nem nem, 1 lõvéssel meg lehet ölni.

belelõsz és kijönek karok a testébõl azokat kell szétlõni.

meg a 6. chapter vége fele amikor azokat a valamiket kell megölni az miatt (direkt nem írom le) és miután megöltem az utolsót asszem a csaj aki segít mond egy érdekes dolgot na az nem volt semmi kíváncsi leszk hogy még mi lesz itt mert nem elég hogy hangokat hallók de már képeket is látok
grebber
Vannak ilyen csápjai azokat lõdd ki és meghal!

Next PC upgrade: 2022

ja jó semmi. 3.-jára kevés tölténynel sikerûlt.Mert elõbb összes tölténytõl nem döglött meg
valaki mondja meg pls hogy hogy kell kinírni azt a szörnyet aki fel van ragasztva a falra és köpköd mindíg ilyen szart ami szúr.
grebber
Jaja frankó a ruci de lehet ez a max mert már 5-ös fejezetnél járok és nem nagyon akar már 7-es szintût adni 😞

jó kis kép jó kis ruha 😄
grebber

mõgé nem mellé mert akkor meghalsz ahnem mögé kell bújni
én odamegyek a kiállo valamik mellé mindíg de úgy is eltalálnak!!!
pontosan hogy kell????????????
igen ott vannak aok a kiáló valamik azokmögé kell menni és amikor vége egy aszteródiás résznek menni a következõhöz és így tovább.

ami szöveg van a játékba idegennyelven meg lehet találni a hozzá tartozó ABC-t
Mondom vissza lehetett volna menni. 😄

MarkBlade
Idõlassítás és a két "kar között van a kapcsoló amit át kell kapcsolni és megjavítja a metró kocsit.
Prince23
Túl jutottam a 3. fejezetnél. kellett hazsnáljam a telekinézist. csak megfeledkeztem a tk jelrõl😄 de amúgy tényleg nem tudtam volna visszamenni a spawnhelyre, ahol ledekkoltam (ahol üzemanyag feltöltést kell csinálni). Szerencsére jól be van scriptelve a történet.

Most egy olyan résznél vagyok (4. fej), ahol zúdulnak rám az azsteroidák, s fedezékbe kéne menjek, sztem
?

JackSparrow88
Igazából nem is biztos h lassítást kell itt használni de inkább leírom hol vok mer smit sem tok csinálni: szal van két kar amit aktiválni kell, az egyik bemegy a helyére, a másik viszont csak egy kis idõre de aztán visszamegy. Na itt akkor mi a francot kell tenni?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Thanx....
Kandurex
spoileres DÖGÖK!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Átt kell ugrani az aszteroida másik oldalára és ott is szét kell löni 2 gravitáaciós "kampót" azon az oldalon le tudod tenni a cuccot.

Hello.
Elakadtam ott ahol egy bombát kell helyezni egy aszteroidára, de mindig ketté vág ami körülötte kõröz. Lelassítani meg nem lehet, akkor mit kell??
célzás + C betû
Snexi
detto

JackSparrow88
ja már használni kellett egyszer egy ajtónál a lassítást és ott minden simán ment. De akkor most melyik gombokkal kell is? Aztán biztos megjegyzem egy életre...

KILLER2
Te is kapcsold ki a vsync-et.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Akkor rossz gombot nyomsz. A csík az életed, mellette van egy félkör, az a lassítás meg egyéb nyalánkság, ha az üres, akkor nem tudod használni ezeket. De ugye megszerezted már ezeket a képességeket? 😊

SötétBarom
Ehhh, én könnyûn nyomom, de csak azért, mert nem egérrel játszom 😄D
Nehéznek nem nehéz (még egyszer sem haltam), de jóval ijesztõbb, mikor nem tudok törtmásodperc alatt hátranézni 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ez nem lenne optimalizált változat még? Elég rosszul mozog az egér a fõmenüben és játék közben egyaránt (nem hiszem hogy a gép gyenge hozzá, mert full zöldet kapott a systemrequirementslab.com-on ehhez a játékhoz. Kicsit mintha késne az egér). Mondjuk annyira nem vészes, de zavaró.
KILLER2
Én is könnyûn kezdtem, de most valamiért közepest ír ki a mentéseimnél.

JackSparrow88
ok de ha maxon van a csík és úgyse akkor mi van? És télleg bocsi h ilyen hülye vok xd

van a hátadon egy fél kör szerüség az televan ha nincs akkor nem fogod használni mert fel kell tölteni meg amin használni akarod elég közel kell mened
JackSparrow88
Helló, sajnos megint elakadtam picit, ahol igazából az idõlassítást nemtom használni. Mer tegnap rájöttem nagynehezen h a C+ jobb egérgombbak kell, de most amikor újból ezt kéne használnom nem történik smi a két gomb lenyomásánál. Na akkor most hogy is kell ezt csinálni?

grebber
Nem lehet.
Én is sajnos elsõre úgy toltam végig könnyûn (mindent így tolok elsõre és ha tetszik jó a game akkor többször is végigviszem nehezebben is)

Most fullos cuccokkal folytatom a dolgokat elõlrõl (persze ez is könnyün van) így elég gyorsan haladnak a dolgok 1 óra 10 perc aztán már a 4.fejezetben vagyok 😄
Közpen párhuzamosan tolom LEHETETLEN szinten persze abban 10 perc után elfogy a lelki erõm mert pillanatok alatt szétszednek és akkor mi lesz a 8-9-es fejezetnél ha valaha elviszem odáig ezen a szinten ahol könnyûn is szoptam párszor.

hála égnek most remélem megszabadúltam azoktól a csúnya lényektõl az 5. chapterbe de ez a 6. nem semmi fõleg egy részen amikor a monitrokon meg jelenik egy ismerõs 😄
a billentyûzet kiosztást át lehet valahogy állítani? <#help>

Snexi
én könnyün akartam kezdeni,úgy emlékszem hogy arra is nyomtam de mégis közepesen van
nem lehet valahol menet közbben átállítani?

grebber
Azt a rohadt.Basszus elkezdtem lehetetlen szinten hát nem hiába ez a neve már az elsõ pályán is olyan szinten szenvedek hogy az már katasztrófa.
Egy ellenfélbe bele kell ereszteni kurvasokat azt a másikra már nincs is lõszer széttép mint a rongybabát.
Hát elég érdekes lesz ezen a szinten tolni.

Tinman
8 óra?
Ac4 vége felé járon és 6 órát öltem bele eddig normalon.:-DDDD

Igaz én ilyen nagyon megfontolt, kivesézõs módon játszok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyon nem kell spórolni a tölténnyel max az 1. órában... utána már annyi lesz, hogy tele lesz a raktárad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
torrent

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hol lehet megnézni?

Kandurex
Megnéztem angol felirattal a rajzfilmet (70% átlagos értés), elment, a játékhoz jó kis adalék plusz, de önmagában sajnos nem kiemelkedõ alkotás, rendes filmként ütõsebb lett volna!

Kandurex
ahogy várható volt 😞

Heuro
Tájkép, ami tetszik.

-

spuri

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na kitoltam énis😊 jó jó mondjuk én 1 happy endet elbirtam volna viselni.(A "Fõ" ellenség meg nemtudom mi akart lenni de 1szer se ütött meg pedig csak sasszéztam) 😄Ez meg , hogy a csaj halott volt 😊 kb az 1. perctõl levágta mindenki szerintem. 2.ra már nemfogom kitolni szerintem a 6. szintû ruhát még megnéztem tényleg faszán néz ki de másért nincs értelme megint kitolni.. esetleg kapunk még valami +-t 2. végigjátszás során vagy itt ki is merült a game ?

Néha nekem is necces de olyankor elkezdek csapkodni a fegyverrel, nem túl hatásos de ingyen van. 😄

The Protector
Na.Ilyenkor kell ezt nyomni.5.1-es hangfalszettel egyedül a házban😊Na íg van tétje.Most kezdtem el de nagyon parás a hangulat.Nagyon kell spórolni a tölténnyel.A RESI4 és többiek megtanítottak h elöbb a kézitusa.Mellesleg imádom elbaszni a parás scripteket jeleneteket de itt nem nagyon mertemXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hja továbbmentem, eddig nagyon szépen el voltam látva tölténnyel igen... de most hiánycikk egy picit 😊
Rage47
kipróbáltam 7300gt-vel és highon és mediumon nagyon lassú a game, a kamera/egér vagy fél másodpercet késik 😊 lowon meg már elég csúnyácska...
Egyébként én még eddig 1x sem vettem töltényt, van 1 alap fegyver meg egy majdnem full tuningolt gépkarabély és most vagyok chapter5 közepén (most voltam ott ahol te csak mára már sok volt az izgalom 😛), szóval meg lehet csinálni.

Normalon nyomom, valszeg hardon is meglehet csinálni. 😛