Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg a 6. chapter vége fele amikor azokat a valamiket kell megölni az miatt (direkt nem írom le) és miután megöltem az utolsót asszem a csaj aki segít mond egy érdekes dolgot na az nem volt semmi kíváncsi leszk hogy még mi lesz itt mert nem elég hogy hangokat hallók de már képeket is látok
Next PC upgrade: 2022
pontosan hogy kell????????????
ami szöveg van a játékba idegennyelven meg lehet találni a hozzá tartozó ABC-t
Most egy olyan résznél vagyok (4. fej), ahol zúdulnak rám az azsteroidák, s fedezékbe kéne menjek, sztem
?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Elakadtam ott ahol egy bombát kell helyezni egy aszteroidára, de mindig ketté vág ami körülötte kõröz. Lelassítani meg nem lehet, akkor mit kell??
Töltsük le az internetet!
Nehéznek nem nehéz (még egyszer sem haltam), de jóval ijesztõbb, mikor nem tudok törtmásodperc alatt hátranézni 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Töltsük le az internetet!
Én is sajnos elsõre úgy toltam végig könnyûn (mindent így tolok elsõre és ha tetszik jó a game akkor többször is végigviszem nehezebben is)
Most fullos cuccokkal folytatom a dolgokat elõlrõl (persze ez is könnyün van) így elég gyorsan haladnak a dolgok 1 óra 10 perc aztán már a 4.fejezetben vagyok 😄
Közpen párhuzamosan tolom LEHETETLEN szinten persze abban 10 perc után elfogy a lelki erõm mert pillanatok alatt szétszednek és akkor mi lesz a 8-9-es fejezetnél ha valaha elviszem odáig ezen a szinten ahol könnyûn is szoptam párszor.
nem lehet valahol menet közbben átállítani?
Egy ellenfélbe bele kell ereszteni kurvasokat azt a másikra már nincs is lõszer széttép mint a rongybabát.
Hát elég érdekes lesz ezen a szinten tolni.
Ac4 vége felé járon és 6 órát öltem bele eddig normalon.:-DDDD
Igaz én ilyen nagyon megfontolt, kivesézõs módon játszok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?