Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a másikra gondolsz aminek visszanõ mindene azt meg fagyasztani kell mindig amíg kinyílik az ajtó
abban a teremben ahol az energiacella be van ragadva a falba és rádszakad a kinyírhatatlan monszter ott mit kell csinálni?
nem akarom megbántani, de kit érdekel miylen gyorsan fejezte be.
úgy kérdem akkor: hány fejezet van?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hát amikor az elõttem fekvõ hullát úgy rúgom mint a focilabdát, és néha úgy beleragadok mint a rágógumiba, akkor az egy kicsit illúziórombolóan hat. + egy iylen jellegû játékban miért nem látszódom a tükörben?
milyen hosszú a játék úgy amúgy.
Az a jó az ilyen játékokban hogy nem lehet túl sokáig játszani, mert vagy akkora adrenalin bombákat kapsz hogy már inkább abbahagyod egy pár percre, vagy olyan folyamatosan tartod az adrenalin szintedet egy helyen, hogy az már sok és azért hagyod abba.
Legalábbis, én ilyen vagyok, most már eljutottam arra a szintre hogy megyek lövök, ha hallok valami kis zajt akkor körbe nézek, lelövöm, megyek tovább.
Amikor az ember rájön hogy oké, egy szörny mennyit sebez, meg honnan is bukkanhatnak elõ, akkor már nem is annyira parás a játék
Töltsük le az internetet!
Next PC upgrade: 2022
abban volt ehhez hasonló legénység eltûnés/átalakulás 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Még nem játszottam a játékkal, és mielõtt beszerezném érdekelne, mennyire van paráztatásra kihegyezve a játék??
Tehát:
a.)hirtelen elõugró szörnyek idegtépõ hangeffektekkel
b.)elgondolkodtató, kicsit pszicho
c.)vagy szimpla halomra ölöm az ellent fajtaféle..
Elõre is kösz!<#help>#help>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de arra gondoltam esetleg többen is kérhetnénk, mint én egy szál magamba :p
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Prince23: amúgy meg annál a résznél az üzemanyag ellátást kell megcsinálni és ott felmész oda ahol a kar van azt telekinézisel lehúzod vissza lifthez és menni fog már
pedig dettó nem tudok vissza menni... egy mozgó lift csúsztatott át a másik végébe, amit elõtte a telekinézissel huztam magam felé. Annál a résznél, ahol megkaphatjuk a "Belezõ" nevû tervet fegyverfejlesztéseinkre.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Egyébként belehet fosni rajta igencsak!<#ijedt>#ijedt>
De szerintem kezd elölrõl nem sok a 3. pálya elejéig.
Amúgy olyat én még nem láttam valahova nem lehetett volna visszamenni<#nemtudom>#nemtudom>
Fullos cucokkal is adhatok mentést ha kell 😄
fullra eltévedtem, vissza nem tudok menni, rosszul mentettem....
szal a 3. fejezet legeleje, kezdete kéne... 2 . fejezet meg van. aki elmentette külön a kezdõmapokat pls a 3.-ik tegye mmár fel neke. köszi
ez nem tom h warez vagy mi, de sztem nem az./
Itt majd csak utánna tudsz átmennie ,de nem lövöm le a csattanót!
itt
(probaltam szetloni, sztazist, telekinest is)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka