Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj, hogy ez mind szép és jó, csak ez nem easy mód😄 és eléggé lehetetlennek tûnik😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a falon lévõre gondolsz ott nem kell semmilyen töltény, fogod a sarokban lévõ piros palackot, telekinézissel megfogod, odaviszed a pofájába és lõsz egyet, õ meghal neked nem lesz sok bajod.

Ha a másikra gondolsz aminek visszanõ mindene azt meg fagyasztani kell mindig amíg kinyílik az ajtó

van egy szörny amit nem lehet megölni... és minden töltényem elfogyott még elõtte egy falra tapasztott nyomoréknál annyira, hogy 2 szer fordultam vissza eladni dolgokat, hogy legyen töltényem.... érdekes és annyi életem nincs hogy túlékjem

abban a teremben ahol az energiacella be van ragadva a falba és rádszakad a kinyírhatatlan monszter ott mit kell csinálni?
Broafka
én nem így gondoltam...

nem akarom megbántani, de kit érdekel miylen gyorsan fejezte be.
úgy kérdem akkor: hány fejezet van?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Törölt felhasználó
Broafka
valaki itt írta, hogy miylen kurva jó a fizika a játékban.

Hát amikor az elõttem fekvõ hullát úgy rúgom mint a focilabdát, és néha úgy beleragadok mint a rágógumiba, akkor az egy kicsit illúziórombolóan hat. + egy iylen jellegû játékban miért nem látszódom a tükörben?

Broafka
nah jó, mára meguntam, így a 3. fejezettõl az 5. fejezetig elmászkáltam.

milyen hosszú a játék úgy amúgy.

Az a jó az ilyen játékokban hogy nem lehet túl sokáig játszani, mert vagy akkora adrenalin bombákat kapsz hogy már inkább abbahagyod egy pár percre, vagy olyan folyamatosan tartod az adrenalin szintedet egy helyen, hogy az már sok és azért hagyod abba.
Legalábbis, én ilyen vagyok, most már eljutottam arra a szintre hogy megyek lövök, ha hallok valami kis zajt akkor körbe nézek, lelövöm, megyek tovább.
Amikor az ember rájön hogy oké, egy szörny mennyit sebez, meg honnan is bukkanhatnak elõ, akkor már nem is annyira parás a játék

MerlinW
Nomeg Silent Hill 2/3 éjszaka fülhallgatóval... vááh

[merlinw.org]

Köszi, nem tûnt fel a dolog. Az elsõ fejezetben a karokkal is sokat szenvedtem :S

rajottem targytalan

CalebJoe
Utánakerestem és a következõ végigjátszás után már nem kapsz semmi extrát sajna.
KILLER2
Biztos sokat játszottál. Nálam amint látom, elég sokáig fog tartani a játék, még csak a második résznél járok, bár szerintem annak már a vége felé. Még egyszer sem fostam magam össze a játékon. Volt 1-2 rész, amikor elszóltam magam egy "ajókurvaanyádat" és egyéb megjegyzéssel, de alapvetõen nem értek olyan szívleálláshoz közeli élmények, mint a Condemned elsõ két pályáján (azért ezeken, mert tovább nem játszottam). Elég sok beteg dolog van a játékban, de nagyon jó. Eddig még jobban is tetszik, mint anno a Resident Evil 4.

Töltsük le az internetet!

9vagy10. palya elojon megint uberjozsi akit ugye nemlehet megolni es a siklot kene elinditanom csak mikor bent a szobaba teszteli azt irja ki 3 valami tartja a siklot de ha kimegyek a szobabol a hajo korul nemlatom mivel kene birizgalni jozsi meg kerget korbe korbe 😊 itt mit kellene csinalni ?

grebber
LOL ezt hogy sikerült összehoznom nem értem.

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Para? Aszittem tele 😊 Na mindegy, nem megy nekem ez a telepara szólás 😊

KILLER2
Telekinézissel fel kell kapni õket (elég csak az egyiket). A nõ az ajtó mellett eldob egy tárgyat, azt kell felvenni, hogy ezt meg tudd tenni.

grebber
Komolyan kérdezed vagy csak szórakozol?? Parainézissel odébb kell dobni õket!

Megvan az elsõ chaptert, a következõ állomáson leragadtam, két doboz állja az utat. Mit kell csinálni? 😊

grebber
Baszki belegondolva ha ezt egy fasza rendezõ+filmstúdió veszi a gondozásában mekkora ütõs film lehetne belõle.Remélem lesz is.

meg egy kis cold fear 😊
abban volt ehhez hasonló legénység eltûnés/átalakulás 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

MerlinW
Halálhajó + Doom3 + Silent Hill = Dead Space

[merlinw.org]

Prince23
helyes válasz:
a)
b)

lac111
Hali!
Még nem játszottam a játékkal, és mielõtt beszerezném érdekelne, mennyire van paráztatásra kihegyezve a játék??
Tehát:
a.)hirtelen elõugró szörnyek idegtépõ hangeffektekkel
b.)elgondolkodtató, kicsit pszicho
c.)vagy szimpla halomra ölöm az ellent fajtaféle..
Elõre is kösz!<#help>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Tatyla
áhh innen a 9. fejezettõl nagyon para nem vagyok egy mai gyerek de párszor majdnem beszartam.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

de angol felirat van már hozzá 😄
Kandurex
jah, én 😄

de arra gondoltam esetleg többen is kérhetnénk, mint én egy szál magamba :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a feliratok.hu-n már kérték

Prince23: amúgy meg annál a résznél az üzemanyag ellátást kell megcsinálni és ott felmész oda ahol a kar van azt telekinézisel lehúzod vissza lifthez és menni fog már
De vissza lehet menni, azon részen kell csinálni valamit, és ahoz kell a telekinézis, hidd el vissza lehet menni.

Kandurex
feliratok.hu -n meg a hosszúpuskán kérjétek már a film fordítását, mert ahogy elnézem soha nem lefordítva, pedig zsíír kis cucc, 😞

Nathan66
szar a monitror max 1024:S meg eza 96GTamúgy se muzsikál valami jól nagy felbontásban<#shakehead>

Kandurex
told fel nagyobb felbontásba, 1600X felett már nem igen kell AA

Prince23
Csak nem visz, ez a gond. és annál a résznél semmi feladatra nem reagál, mert volna mit csinálni, csak nem tud interakcióba lépni. biztos nem oda kellett volna egybõl menjek.

BiG G
akkor kap egy próbát 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

hat ami visz az 1ik oldalra annak vinnie kell a masikra is 😊

grebber
Igen.Az!

Prince23
Akkor az marad... (amúgy míg eljutottam a 3.ik fejig 2 órámba telt, de4 úgy h mindent elolvastam, és belemélyedtem. Pihenés képpen 😄

pedig dettó nem tudok vissza menni... egy mozgó lift csúsztatott át a másik végébe, amit elõtte a telekinézissel huztam magam felé. Annál a résznél, ahol megkaphatjuk a "Belezõ" nevû tervet fegyverfejlesztéseinkre.

BiG G
na akkor valaki homályosítson fel milyen játék is ez 😊 túlélõ horror az ûrben tps nézetben?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nathan66
Jó kis game! Csak élsimítás lehetne 4xes is😞
Egyébként belehet fosni rajta igencsak!<#ijedt>

grebber
Nem azért kérdeztem,hanem hogy milyen szintû mentés kéne.
De szerintem kezd elölrõl nem sok a 3. pálya elejéig.
Amúgy olyat én még nem láttam valahova nem lehetett volna visszamenni<#nemtudom>

Prince23
Köszi de inkább, megbírkoznék én vele... nem a nehézségemmel van a gond, hanem az úrhajós" tájékozódásommal😄 Még a Mass effect sem "butított" le ennyire vagy bármely rpg sem...

grebber
Milyen nehézségi szinten tolod?Mert újrakezdtem azt akkor gyorsan elviszem neked odáig!
Fullos cucokkal is adhatok mentést ha kell 😄

Prince23
Valaki feltudná tölteni a mentését a 3-ik fejezet kezdetéjére?
fullra eltévedtem, vissza nem tudok menni, rosszul mentettem....
szal a 3. fejezet legeleje, kezdete kéne... 2 . fejezet meg van. aki elmentette külön a kezdõmapokat pls a 3.-ik tegye mmár fel neke. köszi
ez nem tom h warez vagy mi, de sztem nem az./

csaksikerult ^^

visszafele meghaltam es az uveg tuloldalara tett, ezmi?😄

grebber
De mégse ez a helyes út.

van ugye a jatekba az utjelzo nevu dolog, az mutatta ezt (a kepen latszik is hogy arra mutat 😞 )

grebber
Konkrétan ezen sehogy másfelé kell menni!
Itt majd csak utánna tudsz átmennie ,de nem lövöm le a csattanót!

valaki tudja, hogy az 'uvegen' hogy lehet atmenni?😄
itt
(probaltam szetloni, sztazist, telekinest is)

Még csak angol felirat van hozzá. Türelem 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

grebber
Még nincs hozzá magyar felirat!