Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csakhogy a mesében tudjam hogy ki az...
Jen ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
viszont amitõl nagyon paráztam végig az a Penumbra Overture/Black Plague/Requiem volt
jó éjt mindenki és thx majd ügyeskedek vmit
1. indítás minden elõre lépéskor egyet alra lép a karakter <#vigyor3>#vigyor3>
2. indítás folyamatosan megy balra <#puszi>#puszi>
3. indítás irányítás megy, de egérrel lehetetlen megfordulni!
maxon van az egér érzékenység(!) de 1X fel kell emelni az asztalról az egeret mire meg tudok fordulni; iszonyatosan lassú!!
ja most ott vagyok, hogy visszamentem a hajóra ekkor robbanás és úúúúgy kidob win-be, hogy csak nézek! <#vigyor4>#vigyor4>
. : Z E L L E R : .
Töltsük le az internetet!
Feltelepült a game, de volna egy kis bökkenõ.
Amikor meg történika bevezetõ videó és lezuhan vagy kényszerleszáll a gép és átvehetjük a karakter irányitásást megkergül a kameraman és körbe körbe pörög és csak felfelé néz. nehéz ellen kormányzással szinten tom tartani ugy 2mp-ig de ha elindulok is csak ugy mintha cool részeg volnék.
egy helybe toporgok. Valami ötlet?
Éppen azért szinkronáció... a monitor frissitési képfrekvenciájával megy a fps! Ha kikapcsolod, akkor mivel több fps-van mint amennyi lehetne "csikos" lesz a kép mikor pl fordulsz. Jácciz régi 100hz-es CRT monitoron. 😊
You\'ll Never Walk Alone
Jimi Hendrix
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ölj meg mindnekit a teremben (persze a halhatatlan kivételével) és várj míg a csaj kinyitja az ajtót
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ebben is volt egy rész egyébként amin egy kicsit meglepõdtem a kelleténél. Már nem emlékszem rá, de volt egy aminél azt mondtam, hogy nah ez jó volt! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Itt mit kell csinálni? Van ez a kinyírhatatlan szörny meg rajta kívül még vagy 4-5, ajtók zárva, mindig kinyírnak. Próbáltam babrálni az ajtó mellett a falban azzal az akksival de nem mozdult. Ötlet?
Meg volt egy olyan rész, hogy egy szellõzõ elõtt ült egy hulla. Legalábbis azt hittem, hogy hulla. Utolsó erejébõl még felhörgött és elfordult. Na az a frászt hozta rám. Úgy meg is haragudtam rá, hogy rögtön meg is tapostam, meg kapott egy lövést 😊
Egy kérdés és 2 percen belül 3 válasz.
Ja, meg olyan furcsa az egér mozgása, mintha mindíg picit túlcsúszna azon ahogyan akarnám. Nem úgy reagál mint más játékokban. Ez a konzol átirat miatt van?
You\'ll Never Walk Alone
Ez a játék nekem nagyon tetszik. A helyszínek is jól néznek ki. Nem egyforma minden terem és nincs mindenhol tök sötét. Nagyon jól néz ki az egész. Ellenfélbõl nincs olyan sokféle, de ez sem baj, mert úgy vannak elosztva.
használd a térképet az mindig megmutatja merre kell menni és mit kell csinálni
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Elolvastam, mit írtok róla, ez majd segít, ha elakadok <#worship>#worship>.
Amúgy meg a munka <#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vazze... itt szenvedek, olvasom a kommenteket, sajnos még nem volt idõm játszani a játékkal, annyit azért megtettem, hogy elindítottam :-), beállítottam a garfikát, meg mentem egy "kört" vele.
Remélem, most hétvégén szabaddá tehetem magam végre és hozzáférek.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Meg ezen az oldalon tudod szétlõni a maradék 2 gravitációs kampot is!
Next PC upgrade: 2022
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |