Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
hogy hivják a csajt akit keresünk ? asszem az elején mondták...
csakhogy a mesében tudjam hogy ki az...
Jen ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

blackcalibra
Nekem a kormány miatt csinálta ezt. Kihúz.
shenmuedc
Azzal lehet valamit kezdeni ha az irányítás késik? Értem ezt az alatt hogy húzom az egeret de a kamera csak kis késéssel követi, és már a fõmenüben az egérmutató is késik. Pedig amúgy akadás mentesen fut a játék. Baromi idegesítõ.
BaLeeX
Ha a zene nem gyorsulna fel minden támadáskor akkor azért parásabb lehetne a game. Mivel rengetegszer vannak különbözõ zajok minden felõl, ami után nincs is támadás, de az elején még forogtam körbe és kerestem a támadó szörnyeket. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

a Doom 3-nál volt egy-két jelenet ahol reflexbõl noymtam az egér gombot ijedségemben,fõleg az elején, F.E.A.R.-nél szintén volt, hogy végigfutott a hideg a hátamon, fõleg az ismeretlen eredetû bejövõ adásoknál, Dead Space-nél érdekes egyszer sem ijedtem meg, már megedzõdtem:-), a zene mindig beindul ha akció van és a dögök sem tudnak csendben jönni...

viszont amitõl nagyon paráztam végig az a Penumbra Overture/Black Plague/Requiem volt

chalezlopez
Kormány...nekem is az volt a gondja.

Vamos Argentina!

KILLER2
Szerintem a kormány a gondja. Húzd le, hogy úgy is van-e gondja.

Töltsük le az internetet!

kormány van meg billentyûzet. semmi egyéb. még holnap kiderül mára ennyi volt. amugy jó játéknak tûnik bár én scifi gamell még nem játszottam.(max a fear de azt nem tom az volt-e XD)
jó éjt mindenki és thx majd ügyeskedek vmit

Zeller01
hujuj!
1. indítás minden elõre lépéskor egyet alra lép a karakter <#vigyor3>
2. indítás folyamatosan megy balra <#puszi>
3. indítás irányítás megy, de egérrel lehetetlen megfordulni!
maxon van az egér érzékenység(!) de 1X fel kell emelni az asztalról az egeret mire meg tudok fordulni; iszonyatosan lassú!!
ja most ott vagyok, hogy visszamentem a hajóra ekkor robbanás és úúúúgy kidob win-be, hogy csak nézek! <#vigyor4>

. : Z E L L E R : .

KILLER2
Gamepad, joystick? Szerintem valami ilyesmi gond lehet, hogy azok zavarnak be vagy ha azzal játszol, akkor az irányít valamit félre.

üdv
Feltelepült a game, de volna egy kis bökkenõ.
Amikor meg történika bevezetõ videó és lezuhan vagy kényszerleszáll a gép és átvehetjük a karakter irányitásást megkergül a kameraman és körbe körbe pörög és csak felfelé néz. nehéz ellen kormányzással szinten tom tartani ugy 2mp-ig de ha elindulok is csak ugy mintha cool részeg volnék.
egy helybe toporgok. Valami ötlet?

nekem 85 Hz-en van és sztem jo, néha egy két textura rakoncátlankodik de elviselem, amugy nincs pénzem lecserélni a katodsugárcsövest, csak már kezd öregedni, 2003 februári 😄 de a képe odabasz az LCD-knek az tuti

"a kiveszitek a Vsyncet akkor titeket nem zavar az erre jellemzõ picit szétesõ kép? Fõleg a villogó effekteknél vehetõ észre..."

Éppen azért szinkronáció... a monitor frissitési képfrekvenciájával megy a fps! Ha kikapcsolod, akkor mivel több fps-van mint amennyi lehetne "csikos" lesz a kép mikor pl fordulsz. Jácciz régi 100hz-es CRT monitoron. 😊

most néztem végig a rajzfilmet, nem volt rossz, és tényleg, pontosan a lényegi résztöl egész a játékig felvezeti a dolgokat

MerlinW
http://www.hosszupuskasub.com

[merlinw.org]

Scouser
Ha kiveszitek a Vsyncet akkor titeket nem zavar az erre jellemzõ picit szétesõ kép? Fõleg a villogó effekteknél vehetõ észre...

You\'ll Never Walk Alone

Végigvittem, kurva jó volt! Izgultam rendesen! Hatalmas a játék! Sok évre emlék marad, az tuti!

célzás + F meg egy jó tanács olvasás mert ha új dolgot talász szépen leírja hogy kell hasznélni
Hello,a 2.fejezet legelején,nemtudok 2-et láda miatt tovabbjuni az elso ajton,mit kell csinalni ott?

Jimi Hendrix

BaLeeX
Köszi, pedig visszaolvastam direkt csak ezek szerint nem vettem észre. Sry.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Broafka
már kérdezték leljebb egyébként.
Ölj meg mindnekit a teremben (persze a halhatatlan kivételével) és várj míg a csaj kinyitja az ajtót

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
nekem horror FPSekbõl még a FEAR tetszett (a Doom 3 szerintem elég gagyi lett...) a FEAR-ben az volt a jó jelenet, amitõl egy kicsit megijedtem, amikor emberkénkkel készülünk lemenni egy létrán, lenézünk, emberkénk megfordul (ekkor még a földet nézi) és amikor megy lefelé, hirtelen ott terem a szeme elõtt közvetlen a kislány (a japánok imádják az ilyen horrorokat, szóval a: Japán Szellem Kislányos Filmek, én csak így nevezem õket)

Ebben is volt egy rész egyébként amin egy kicsit meglepõdtem a kelleténél. Már nem emlékszem rá, de volt egy aminél azt mondtam, hogy nah ez jó volt! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BaLeeX

Itt mit kell csinálni? Van ez a kinyírhatatlan szörny meg rajta kívül még vagy 4-5, ajtók zárva, mindig kinyírnak. Próbáltam babrálni az ajtó mellett a falban azzal az akksival de nem mozdult. Ötlet?

KILLER2
Én is mindig megtaposom a hullákat 😊
Meg volt egy olyan rész, hogy egy szellõzõ elõtt ült egy hulla. Legalábbis azt hittem, hogy hulla. Utolsó erejébõl még felhörgött és elfordult. Na az a frászt hozta rám. Úgy meg is haragudtam rá, hogy rögtön meg is tapostam, meg kapott egy lövést 😊

igen ha egy olyat látok egybõl kap 2-3 lövést de az elején volt az ami a hullák közül ugrott ki az parás volt. meg ha embert látok akkot tuti meg taposom legalább a lábait leszedem mert akkor azok a hülyeségek nem alakítják át
KILLER2
Elején és is megijedtem néhányszor. Meg most is 😊 De összességében szerintem nem annyira nagyon ijesztõ. Engem az kicsit zavar, hogy nagyon kiszámítható a játék abban, hogyha van egy fekvõ ilyen átalakult szar, akkor az tuti, hogy fel fog kelni.

rám az elején hozta a frászt de az lehet azért volt mert éjfél volt meg fáradt is voltam meg nem rég eszer amikor nézem gogy sehol semmi és egyszer jött a meglepi
Kandurex
SG.hu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Scouser
Nagyon köszönöm mindenkinek! Már azt hittem hülyét kapok miatta😊

You\'ll Never Walk Alone

KILLER2
Milyen segítõkész itt mindenki 😊
Egy kérdés és 2 percen belül 3 válasz.

Prince23
vsync miatt

KILLER2
kapcsold ki a vsyncet. Egér is más lesz és az FPS sem lesz fix.

Seth
vsync-et kapcsold ki

PSN ID.: Beegabor

Scouser
Sziasztok! Ez a játék 30 fps-re van megcsinálva? Mert ha felteszem maxra a grafikát akkor is 30 fps meg ha leveszem minimumra akkor is.

Ja, meg olyan furcsa az egér mozgása, mintha mindíg picit túlcsúszna azon ahogyan akarnám. Nem úgy reagál mint más játékokban. Ez a konzol átirat miatt van?

You\'ll Never Walk Alone

KILLER2
Nem szoktam 😊 Igazából én a horror FPSeknél szoktam inkább megijedni, a TPSeknél nem nagyon. Bár vannak itt fosatós részek bõven, de eddig még egyszer sem hozta rám annyira a frászt, mint pl a Condemned vagy Doom 3. Csak ezt a játékot még élvezem is. A története jó és érdekes és a játékmenet is izgalmas. Pl a Doom 3nál sokszor már nagyon untam, mert tök sötét van benne mindenhol és az ember fosik, hogy mikor ugrik a képébe valami csúnyaság, de már fél órája semmi nem történt. A Dead Space nem laposodik el. Nem folyamatos hentelés az egész, de nagyon jól meg van benne az egyensúly, hogy ne legyen agyatlan hentelés, félelmetes legyen, de ne is váljon unalmassá és egyhangúvá azzal, hogy szart se látni és csak mész egy fegyvert szorongatva és készülsz miden sarkon, hogy mi lesz, de aztán nem történik semmi.
Ez a játék nekem nagyon tetszik. A helyszínek is jól néznek ki. Nem egyforma minden terem és nincs mindenhol tök sötét. Nagyon jól néz ki az egész. Ellenfélbõl nincs olyan sokféle, de ez sem baj, mert úgy vannak elosztva.

én edig egyszer se használtam a térképet elég nekem a néha az útmutatás hogy merre mekk menni hol tok rövídíteni de néha sok ész nem kell ahoz hogy kitaláljam mit kell csinálni csak a környezetett kell figyelni
ugorj fel a falakra, menj az aszteroidához amilyen közel csak tudsz, jól idõzített pillanatban ráugrasz és kisétálsz az ûrben lévõ részére

használd a térképet az mindig megmutatja merre kell menni és mit kell csinálni

proway
ahha...megpróbálom,köszi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Prince23
De azt bírom a legjobban, hogy egy fejezetben többször kell járjunk X helyen. de még így is nálam benne van a top 5 ben

felugrasz de karokra vigyázni és átsétálsz
proway
és oda h jutok ki? :S

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Mr Bishop
Heh, fenét !
Elolvastam, mit írtok róla, ez majd segít, ha elakadok <#worship>.
Amúgy meg a munka <#nemtudom>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

DarkSector
Én meg asszittem már végignyomtad.
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Bishop
Hellótok !

Vazze... itt szenvedek, olvasom a kommenteket, sajnos még nem volt idõm játszani a játékkal, annyit azért megtettem, hogy elindítottam :-), beállítottam a garfikát, meg mentem egy "kört" vele.
Remélem, most hétvégén szabaddá tehetem magam végre és hozzáférek.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

a tuloldalara

proway
melyik oldalára?

grebber
Másik oldalára kell menni az aszteroidának.Ott nem vág szét.
Meg ezen az oldalon tudod szétlõni a maradék 2 gravitációs kampot is!

Next PC upgrade: 2022

Gunner
nemtom, ha látom h szabályosan mozog egy irányba a célkereszt v forog szabályosan, akkor sejtem h joy van a dologban... ha nem akkor megyek a google-nak 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

proway
sziasztok,nem tudom hanyadik fejezetnél vagyok,de ilyen nagy hangárban van benn egy ilyen gömbszerû aszteorid,és nem tom ráralni a segélykérõ jelzést...lelassítani azt a 2 mozgó félkörívet nem tudom mer nem lassul le,és a 4 dolog közül ami fogja azt az aszteroidot csak 2-õt tok kilõni meg a másik 2 kint van az ûrben,és h oda h jutok? lécci segítsetek mer überfasza ez a gém 😊

Bocsi, de van agyam valamennyi és bazz pont erre nem gondoltam, de van aki komment nélkül is segít.