3732

OFF/SPAM/WAREZ TOPIK
Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!

• blitzkrieger
    Help!!!
    Megcsináltam a centrifugát.Visszamentem a liften és nem tudok tovább menni,mert a kerek ajtón piros a közepe és nem lehet kinyitni.Megnéztem a videón a végigjátszást és az a különbség,hogy ott amikor a lifttel elindul felfelé megjelenik egy képernyő és egy nő beszél és amikor felér a kerek ajtón már be tud menni.Nálam ez nem játszódik le .Mit rontottam el???
  • strebacom
    Hali..jár még valaki itt...az elején valami bug van nemtok bemenni az ajtón.....miért?????

• Optimus Prime
    És kapsz hozzá egy csomó cuccot, meg 50000 creditet, új páncélt. ár így már kicsit uncsi mediumon. :(
  • Seth
    Csak azon a szinten lehet újra játszani,amin befejezted
  • PeeTeR
    mondjuk ha elakadsz egy gyorsabban megoldasnak javasolnal a Tube -ot. rakeresel Dead Space "Chapter XY" es megnezed, fenn van minden Chapter kulon
  • TheGrinder
    Az lenne a kérdésem, ha elkezdtem normálon egy játékot, és végigvittem, akkor kiírja a mentésnél, hogy végigjátszva és újra végig lehet vinni, megmaradnak a fejlesztések, lőszerek, gócok, stb. Ha elkezdek egy új játékot, akkor azt eltudom kezdeni nehéz vagy akár lehetetlen fokozaton ebből a mentésből? vagy csak normálon? Nekem nem lehet választani nehézségi szintet, csak elkezdni a játékot.
  • deestroy
    Remélem ez lesz a titok nyitja... Elég vak vagyok hogy nem vettem észre! 2 napja itt kínlódok :D De addig nincs Dead Space 2 míg ezt nem fejeztem be :D Köszi!
  • Optimus Prime
    Azt hiszem rájöttem, 1:53-nál, ahol a mágnes logó van "Use Kinesis Module". a bigyót le kell húzni a kinézis képességgel, majd aktiválni a konzolt.
  • deestroy
    Jah a zene miatt bocsi, nem direkt van rajta, csak közbe ment a winapm :S Szal nem akarok senkit bosszantani ezzel :)
  • deestroy
    NAH! itt a videó! Itt akadtam el!!! 1:10- nél Hogy nyílik az a ki****** ajtó??? Visszamentem 10szer a map elejéig.... semmi :(
  • zozoo83
    Semmi rájöttem :D
  • zozoo83
    Sziasztok, segítsetek légyszi, nem tudom használna a boltokba a széfeket!
    Hogyan lehet berakni valamit?? Próbálom behozni bolton belül az invertoryt de semmi nem történik..
  • SötétBarom
    Szerintem ki tudod nyitni kulccsal. Én is nemrég hagytam el ezt a részt. :)
  • deestroy
    nem a csáppal van bajom. az a folyosó ahol a csáp van az zsákutca. amerre mennem kéne arra zárva az ajtó.
  • Bhalage
    a csapot az erzekeny pontjanal (sarga goc) parszor meglovod akkor elenged :D
  • deestroy
    Hello! 10. Chapterban elakadtam egy helységben, ahonnan nyílik legalább 6 ajtó. Wc, ligthez vezető út, meg egy olyan ahova bemegyek, elkap egy csáp ami be akar húzni a lyukba. Amerre pedig mennem kéne, az az ajtó zárva. Hogyan tudok bejutni? kihagytam valami kulcsot?
  • Jano
    Line gun, cutter, rifle.
  • SötétBarom
    Én plasma cutterrel meg a fűrésszel megyek többnyire. A fűrész azért jó főleg, mert nagyon ammotakarékos. A cutter többször felzabálta már a készletemet, így azt akkor veszem elő, ha nagy gáz van (azt upgradeltem fullosra egyedül). Azt a sugárágyút meg bossokra szoktam puffogtatni maximum :)
  • Bhalage
    stazist nyomjad, vagy forcegun es celozni sem kell

nem tudom ki mivel tolja de nekem 1. plazma cutter 2.?? nem emlekszem a nevere de ilyen atomsugarpuska:D lassu, de legdurvabb 3 force gun 4 line gun

furesszel mentem kicsit, es a assault riflet felfejlesztettem fullra, de az nekem egyaltalan nem jott be
  • SötétBarom
    Remek. Kösz :)
  • Seth
    Downfall--> Dead Space 1 --> Aftermath --> Dead Space 2
  • SötétBarom
    Leszedtem két dead space filmet (?), az Aftermath-et, meg a Downfall-t. Milyen sorrendben nézzem meg? Hogy visznyulnak a játékok időrendjéhez?
  • SötétBarom
    Na kisfaszom... Be kéne már ezt fejeznem, mert itt a második rész, és nyomnám azt is :DDD

Most jöttem át a Valorra, és ezek a sprinter necromorphok kizökkentettek a nyugalmamból :/
  • PeeTeR
    ezt vegulis csak azert linkeltem, hogy ilyen beallitasok mellett is tokeletes megy a jatek nincs semmijen grafikai problemam. viszont most hirtelen mas jatek nincs ami meg tudnam nezni. de ugy velem felesleges, mert biztos, hogy nem vga problema.

lehet hogy a Win7-64bit -et nem szereti... passz
    meg kicsit mar szutykos a Windows is, bar sosem volt ossze-vissza telepitgetve minden szar de ettol fuggetlenul meg lehet, hogy bekever valami.

na mindegy, nem gorcsolok vele - feladom
  • Optimus Prime
    A L4D más, az nálam is simán fut, bár szerinte a DS egy fokkal simábban fut.
    De ez a hiba... Én már sok mindent láttam, de ezt nem értem. Főleg, hogy más megy, ergo nem VGA hiba.
  • PeeTeR
    most hirtelen csak ezt tudom linkelni, ilyen beallitasok mellett semmi gondja nincs L4D2 -nek online jatek kozben. nagyobb felbontas meg nem lehetseges mivel a monitor nem tamogatja (a regit hasznalom jelenleg)

• PeeTeR
    igen, sajnos ott is ugyan ez a problema

• PeeTeR
    hat mivel az introt nem lehet elnyomni igy nem neztem meg, hogy ott is ilyen -e. intro az video vagy jatek grafika mar?
  • Optimus Prime
    Nekem inkább anno bekavartak az ilyen packok. Esetleg azt próbáltad, hogy egyes effektet kikapcsolsz? Pl. Vsnyc, AA, bloom, stb. A játékon belül is ilyen? Mert ott tényleg nincs videó.
  • DarkSector
    értem.
  • PeeTeR
    nekem mondjuk semmi pack nincs, KMPlayer melle semmit nem szoktam felrakni.
  • DarkSector
    Hát ingémben kodekre nem hinném, az átvezetőkben lenne inkább de nincs a dead-ban videó, mármint videó fájl asszem.

De azt is próbálhatsz, nekem a k-lite van fent.
  • PeeTeR
    igen mar megtortent, plussz leszedtem 0 -ra a videokartya driver -t is es azt is felraktam ujra. ATT nem keverhet be? bar azzal is az a gond, hogy semmire nem hasznalom (nincs semmilyen profile benne) csak ugy fut a hatterben. aztan mi van meg... most gorcsoltem NFS -el egy kicsit 62° volt a max. valami kodek problema? -
  • DarkSector
    Hát én meg nem kicsit ismerem a játékot még énse találkoztam ilyen hibával egyik haveromnál sem.

De tutira videó cucc lesz. Vagy tedd újra a játékot, bár lehet ezt a kört már lefutottad.

Net.framework újra. Egészen 4.0-ig.
  • PeeTeR
    nem tudom basszus
    de meg csak nem is talaltam semmit egy forumon sem ahol ilyen vagy ehez hasonlo problemarol lenne szo.
  • DarkSector
    Jaja vagy túl régi lenne a karinak? :)
  • PeeTeR
    - semmi otletem.. mas jateknal semmi problemam nincs. most igy hirtelen csak L4D2, NFS HP van fenn ezekkel semmi problema nincsen.
    - driver 10.12 utolso AMD Catalyst

• DarkSector
    akkor túlmelegszik a vga nem? vagy eldurrant rajta valami?
    vagy amit leszedtél driver nem jó?
    nem a hivatalos oldalról van?
  • PeeTeR
    legfrissebb van mindenbol, bar ez egyertelmu.
    HD5770 @ Win7-64
  • Optimus Prime
    Epic fail. Videókártya driver és DX frissítés megvolt? Én rég láttam ilyet, még anno mikor S3 VGA-val próbáltam 3D-set játszani. :P Milyen a VGA-d?