3732

OFF/SPAM/WAREZ TOPIK
Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!

• PeeTeR
    felraktam gondoltam gorcsolok vele amig meg lesz a 2 de ez a kep fogadott
    mitol lehet ez?

(egy jatekban sincs semmilyen grafikai problema - ezert nem ertem)

• Indigo
    Pedig a túlélőhorror hangulathoz hozzátett az is, hogy folyton híján volt ez vagy az :) Sokszor kellett spórolni vagy okosan vásárolgatni.
  • Optimus Prime
    Neki estem másodszor. Állati a leve6-os suit! :) Már most végre van minden cuccból elég, tele az invertory, ergo végre játszhatok és nem azért kell félne, mert elfogyott ez vagy az.
  • DarkJedi
    Kösz akkor próbálkozok.
  • Bhalage
    emlekeim szerint a menuben szar, a jatekban ok az eger.

gyors a nezelodesnel a celzas viszont "lassu", sztem ez direkt csinaltak ilyenre, hogy megparasabb legyen a game.
    dehat isaac vegul is nem szupersoldier, hanem egy nehez ruhaban rohangalo engineer...

sztem hozza lehet szokni, ha egyszer a game beszippant eszre sem fogod venni.
  • DarkJedi
    Sziasztok!

Valahogy csak most találtam rá erre a játékra.

Most erre a vsync-es dologra mi a megoldás?
    Az ok, hogy driverből kapcsolom be(nV kártya) de úgy is késik az egér és nagyon zavaró.
    Ha kinyomom a vsnycet akkor meg az egér sensi maxra húzva is nagyon pici.

Szóval ti hogyan játszotok ezzel? :)

Köszi
  • Kain3
    Most fejeztem be én is, hardon. Ezen a fokozaton azért már néha megizzadtam. Szerintem az utóbbi idők legjobb akció-horror játéka, nekem nagyon tetszett a story és az egész helyszín, nagyon jó filmet lehetne csinálni belőle. Az egeres irányítás engem nem zavart annyira mint amekkora fikázást kapott anno.
  • Bhalage
    es tok jol nez ki :D viszont fejlesztett pancellal, es stukkerekkel (meg mar tudod hogy melyik dog ellen melyik stukker jo) eleg konnyu lesz vegigmenni...
  • wedge31
    Ha új játékot kezdesz akkor minden elölröl indul, érdemesebb folytatni a fejlesztéseket.
    Az ürruhát ha jól emlékszem egészen 6-os verzióig lehet megvenni, az már elég tápos cucc.
  • Optimus Prime
    Tegnap végig vittem, csak mediumon először, de nem is volt nehéz. A szerelés "nehezebb" volt, mint a sok ellenfélen átvergődni. Nem mondanám, hogy ijesztő. Tudom, hogy hol és mikor jön valami és mikor csak a ráhatás van (zajok, mászkálás). A Doom3-tól jobb és a sztorira is figyeltek. Bár, ami engem zavart az, hogy a karakterek, mint pl. a kapitány a Downfall rajzfilmben másképp néztek ki, valamint a kapitány halála is más. Lényegében ugyanaz, de kicsit kevesebb, lehet ez a nézőpont kérdése nézet? Az is fura, hogy más médiában szkafander kellett a kolónián, de a játékban nem. Mindegy, ez csak az én mániám, hogy egy franchise különböző médiumait megpróbálom teljesen összefésülni.
    A játék talán kicsit rövid, nekem cirka 13 óra volt elsőre. Ja és kaptam új ruhát, 50000 $-árt és előzményeket. Ezt elérni a mentet játék betöltésével lehet vagy kezdjek újat?
  • Bhalage
    tuskekre ne ugorj, hanem csak sima talajra(falra) es nagy baj nemlesz soha :D
  • renton001
    jobb egérgomb, by the way... :D
  • renton001
    Köszönöm Szépen! (Sejtettem, hogy csak ennyi :))
  • Optimus Prime
    Bal egérgomb, célzás a szemben lévő falra, Control. Így tudsz ugrani, ha piros csíkok villannak és pittyeg egyet a fegyver, akkor oda nem tudsz ugrani vagy a távolság/szög nem jó. Rá fogsz érezni.

Egyébként ennek a játéknak van Dx10 módja vagy valami? Mert valahogy furcsának találom, hogy max grafikán is simán fut 1440x900 beállítás mellett. Persze nem csúnya, csak valahogy nehezen tudom elhinni, mint a Borderlands-nél.
  • barnasopiane
    sziasztok nem tudjátok hogy mitöl lehtet az hogy játszok vele 2 percet aztán kilép hibával a játék még az elején?tudna valaki segiteni?
  • renton001
    Sziasztok! Úgy elakadtam a második fejezetben, mint a sicc! Megvan a robbanóanyag, túlvagyok a csecsemőkön, s a többin. beértem a nagy hangárba, ahol nincs gravitáció, és valahogy át kell jutnom a túloldalra... A végigjátszás szerint - mert még azt is elolvastam - át kell ugranom. Na de hogyan??? Segítsetek, plíz!
  • Indigo
    Hali!
    Én anno minden pálya elején készítettem egy mentést, mindegyiket egy-egy külön slot-ba. PM-ben átküldtem ;)
  • brandx
    köszönöm csavesz :)
  • mooo
    Köszönöm!
  • Palee89
    Hello! 9.chapternél tartok, sajnos van a játékban nekem egy rohadt nagy bug, ott amikor megöltem azt a nagy szörnyet aki elég durván megölte a Hammondot (néger csóka), utána van egy ajtó ahova bekéne rakni egy elemet, de az elem nincs sehol, eltűnik az éterben-.- Olvastam hogy másnál is volt ilyen hiba, azt mondják, hogy töltsek be egy másik mentést de nekem nincs:S:S:S Valakinek lenne esetleg a chapter 8 végén, vagy a chapter 9 legvégén esetleg a chapter 10 legelején???? Jól jönne!! Mert nem akarok újra kezdeni. BUÉK!
  • Csavez
    Ja, a jelszó: csavez
  • Csavez
    Tessék!
  • mooo

Lehetne egy olyan kérésem,hogy tölts fel valahova azt a 2 mappát?
    Köszi!
  • Csavez
    Na sikerült!
    Át kell másolni 2 db mappát:
    -text
    -text_assets
    és utána total commanderral(lásd a rejtett fájlokat)
    C:\Users\.....\AppData\Local\Electronic Arts\Dead Space\settings.txt.
    és rakd hozzá,hogy " Locale = hu "
    igy kell kinéznie:
    Audio.MusicVol = 1.00000000
    Audio.Output = 0.00000000
    Audio.SFXVol = 1.00000000
    Audio.Subtitles = false
    Audio.VoiceVol = 1.00000000
    Control.InvertX = false
    Control.InvertY = false
    Control.MouseSensitivity = 0.50000000
    Control.Shock = false
    Game.Played = 0
    Locale = hu
    Misc.LastSaveSlot = -1
    QualityOptions.ActorMotionBlur = true
    QualityOptions.Bloom = true
    QualityOptions.Blur = true
    QualityOptions.ConfigType = 4
    QualityOptions.Decals = true
    QualityOptions.DoF = true
    QualityOptions.EdgeAA = true
    QualityOptions.Flare = true
    QualityOptions.Glow = true
    QualityOptions.ManipColor = true
    QualityOptions.ShaderQuality = 2
    QualityOptions.Shadows = 2
    Window.Fullscreen = true
    Window.Gamma = 0.50000000
    Window.Height = 1050
    Window.Hz = 120
    Window.Left = 0
    Window.State = 0
    Window.Top = 0
    Window.VSync = true
    Window.Width = 5160
  • Csavez
    Steamest le lehet magyarítani?
    Steamen belül nem lehet átállítani.
  • Jaka923
    Valaki, aki tudja?
  • Jaka923
    Letöltöttem a tört verziót, hogy átmásoljam a magyar nyelvi fájlokat, de én nem látom őket. Megmondanád, hol vannak?
  • Seth
    Megnézheted,előzmény
    Amúgy nem anime
  • Optimus Prime
    Csak annyit szeretnék kérdezni, aki ismeri a játékot és az anime-t is, hogy megnézzem a játék előtt a Dead Space: Downfall anime-t? Vagy túl sok mindent lőne le a játék előtt és kevésbé lenne ijesztő/rejtélyes? Vagy az anime és a játék egy szűk egyveleget alkotnak?
    Egyébként Steamen ma akciós 5 euró.

Jaka: próbáld meg, hogy a Steamet magyar nyelvűre állítod - hacsak nem azon van már. A legtöbb EA játék alapból magyar nyelvet is tartalmazza bármilyen kiadás. Nem tudom ez a Steames is igaz-e. De épp nézem a könyvtárban ott a sok HU-s cucc, mint Readme és hasonlók.
  • Jaka923
    Nem lehet valahonnan a steames Dead Space magyarítását letölteni?
  • bmark12
    hello! xp alatt elindítom a dead space-t és ezt a hibaüzenetet dobja ki:"a megjelenítő hardver inicializálása nem sikerült. indítsd újra a Dead Space programot". már töbször is újraindítottam de semmi :(. valaki pls segítsen ha tud.
  • Bhalage
    sztem nem
  • TheGrinder
    nem lehet valahogy beállítani, hogy isaac ne a képernyő bal, hanem a jobb oldalán legyen?
  • Prof William
    És mikorra? Remélem nagyjából a PS3-al egy időben jön.
  • Indigo
    De, szerencsére be van jelentve :)
  • Seth
    Január vége konzolokra, pc-re még nincs bejelentve (de szinte biztosra vehető, hogy előbb utóbb arra is kijön)
  • Prof William
    A második rész mikor fog kijönni?
  • Broafka
    wow, most vettem egy 5.1-es hangrendszert.

hát meg kell hagyni, megvan a maga hangulata. Bár már asszem negyedszerre játszom végig a játékot (az egymás utáni, ilyen 2. menet dolgot nem nézve), de ez a hanghatás most nagyon para. Az egy dolog, hogy leesik mögöttem valami fémes valami ami csörög, de amikor elkezdett berregni valami mögöttem, hátra néztem, és nem tudtam eldönteni, hogy tényleg van valami mögöttem, vagy a játékból jön. :)
  • Optimus Prime
    Üdv!
    Steamen épp újra akciós ez és az AVP is, mindkettő 10 euró. Az AVP-re azt írták necces a gépemmel, hogy jól fusson. Nem tudom a Dead Space-nél mi a helyzet - plusz, ha így veszem nincs macera, hogy angol verzió legyen.
    A gépem:
    XP Home SP3
    Pentium E5300 2.60 GHz (dual-core)
    2 GB RAM
    Geforce 8600 GT 256 MB
  • Bhalage
    Pad.RightDPad.Left = Button.4
    Pad.RightDPad.Down =Button.3
    Pad.RightDPad.Right = Button.2
    Pad.RightDPad.Up = Button.1

Pad.Trigger.LeftTop = Button.7
    Pad.Trigger.LeftBottom = Button.5