Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Powerball!!!
Én nekem most lett meg a játék. De már az elején elakadtam. Az van, hogy 2 markolót kéne rögzítenem, hogy a metró újra mûködhessen. Az egyik rögzül, de a másik nem. És ott mit kell csinálni? Valaki tud segíteni?
És akkor a Painkiller töltési idejéhez mit szólsz? 😄 Na, azért ahhoz képest a Dead Space-nek nincs töltési ideje... 😊 Legalábbis olyannyira töredéke, hogy a fizikában ezt már elhanyagoljuk 😄
- ne lövöldözz feleslegesen
- ne vidd el a célkeresztet túl messzire a középponttól, próbáld lelõniaz aszteroidákat, amíg középen vannak
Én végigtoltam boxon impossible fokozaton is.
Nem vészes.
Konfig az aláírásban.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
cSuwwi: egy kis ügyességgel könnyûszerrel meg lehet csinálni. Igaz, én egérrel és billentyûvel játszottam, gondolom kontrollerrel kicsit nehézkesebb a célzás... 😊
shit happens
Ööö... Milyen gépen játszottad, Pentium 2? Alig van neki töltési ideje... 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én is azt tettem, ettõl jó a játék 😊))
Nagyon jó ez a játék, most tényleg megéri megvenni Steam-en, ha valakinek még nem lenne meg. Mondjuk furcsa, hogy kihagyták belõle a magyartot, mert a Steam-es Mirorr's Edge-ben pl benne van, a Spore-ban is, sõt, a külföldrõl rendelt Dead Space-em is játszható magyar nyelven...
Languages: English, French, German, Italian, Spanish
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nagyon jó ez a játék reégebben jácottam vele pc-n de nagyon "partam" tõle és a 3. fejezet után abba is hagytam most elkezdtem vele xboxon jáccani. Ti is úgy vagytok vele hogy x idõ után már annyira nem féltek?nekem néha váratlan szörnyek okoznak meglepetést de már nem parázok😄
pár kérdés :
visszaolvastam az elejére, állítólag lehet konfigolni a billentyût is. nekem nem sikerült játékból...
controllerrel is mûködik ?
mit kell csinálni az elején annán az ajtónál ami becsapódik gyorsan ? vmi olyat ír hogy a stasist kellene használni idõlassításra, de nem tudom aktiválni sehogyan sem, pedig nézem az inventoryban
válaszokat elõre is közsönöm
Hardon az igazi, van benne kihìvàs, bàr ìgy se gyakran abàlnak be.
Plazmavàgò, ìvfegyver, belezõ, ezeknèl több nem kell. Hardon amùgy sem lehet 3 fegyònàl többet kimaxolni mire vègigèr az ember.
Majd a köv vègigvitelkor kipròbàlom a többi csùzlit is.
Jöhetne màr a màsodik rèsz, de mèg vàrni kell rà sajnos.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
amúgy még a lángszóró lehet hasznos a kis tapadó férgekhez, bár ha azt vesszük a végére úgyis annyi pénzed lesz, hogy végülis mindent megvehetsz meg fel is fejleszthetsz
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
még használtam azt az ércvágóhoz hasonlító, csak szélesebb sugárban lövõ fegyvert (már nem emlékszem a nevére), azzal jól lehetett a talajt söpörni, de azzal csak egy kicsit egyszerûbb lett a harc.
jó játék volt, örülök hogy jön a 2. is pc-re, az infok szerint.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tipp: Kezdõ pisztollyal (jobban mondva érc vágóval) gyakorlatilag végig lehet vinni a játékot. Célzás közben nyomd meg a szóközt, ekkor elforgatja a fegyvert, és vízszintesen vágsz vele. Célozz az ellenség combjára, közel a medencéhez. Kétszer belelõsz és összeesik, nem is kell mozgatnod a fegyvert, várd meg míg fölemeli a kézcsápját és lõj még egyet bele, ha az is leszakadt meghalt. Lényegében ilyen egyszerû a játék.
2. tipp: a slozi bármennyire is félelmetes, sosincs ellenség benne (az egyikben van, onnan kis ilyen csimpaszkodó férgek ugranak rád, de az az egyetlen)
3. tipp: ha az élvágót megszerezted, és az ki van maxolva... hát mit mondjak, ha nincs már lõszered a pisztolyhoz akkor az a másik fegyver ami mindent tarol.
4. tipp. Használd a Sztázis modult az ellenségeken is, lelassítja õket ugyanúgy, van idõd célozni.
A hardwireden írtak róla.
Powerball!!!
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson