Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Használd a sztázist (C billentyû), ez lelassítja a célba vett tárgy/élõlény mozgását.

Én az eleje fele elakadtam, mikor egy ajtó ki-be csapódik és nem tudok átjutni rajta, megsebez ha a közelébe megyek. Át sem tudok futni rajta pedig arra mutat az útirány a B gomb szerint. Hogy kell átfutni a csapkodó ajtón? Help!!!

ppk
le kell lassítani a kart mikor elindítod, és odarohanni a vezérlõpulthoz fixálni .-)

Powerball!!!

Helo!!
Én nekem most lett meg a játék. De már az elején elakadtam. Az van, hogy 2 markolót kéne rögzítenem, hogy a metró újra mûködhessen. Az egyik rögzül, de a másik nem. És ott mit kell csinálni? Valaki tud segíteni?
w77d
hát mediumhoz képest azért más játék, kevés skulo rohadt sok dög és nehezebben halnak... jóval lassabb és beszaratósabb így a dolog XD

Hát ha azt mondjátok, akkor legközelebb én is azon vágok bele.

Nekem nincs annyi, max 10 mp, sõt inkább kevesebb. De most nem ezen fogunk összeveszni 😊

És akkor a Painkiller töltési idejéhez mit szólsz? 😄 Na, azért ahhoz képest a Dead Space-nek nincs töltési ideje... 😊 Legalábbis olyannyira töredéke, hogy a fizikában ezt már elhanyagoljuk 😄

w77d
ejj naggyon komoly ez a 6-os szintû öltözék 😊 amúgy tényleg nem olyan lehetetlen ez a lehetetlen fokozat 😊

2 dologra figyelj az aszteroidáknál:
- ne lövöldözz feleslegesen
- ne vidd el a célkeresztet túl messzire a középponttól, próbáld lelõniaz aszteroidákat, amíg középen vannak

Nem igazán nehezebb.
Én végigtoltam boxon impossible fokozaton is.
Nem vészes.

w77d
szerintem jah, megpróbálom XD

davidka003
Az hogy mi a hosszú, az relatív. Csak megszoktam, hogy általában a legtöbb játék gyorsabban betölt. pl Metro 2033 kb 2 mp vagy a Mass Effect 2 is max 5 mp. Ez meg 15 mp körül van.
Konfig az aláírásban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nekem elsõre sikerült igaz a hajótörzs épsége 25%-on volt😄 Amúgy lehet azért nem sikerül megcsinálnod mer túl sokat eresztessz bele egy aszteroidába holott egy kisebb darab 1 lövés<#papakacsint>
<#eljen> Megpróbálod "impossible" fokozaton? <#hehe>

cSuwwi: egy kis ügyességgel könnyûszerrel meg lehet csinálni. Igaz, én egérrel és billentyûvel játszottam, gondolom kontrollerrel kicsit nehézkesebb a célzás... 😊

w77d
nna befejeztem, de el is kezdtem másodjára 😊 kiváncsi vagyok milyen az a katonai ruha ami elérhetõ lett... Amúgy nagggyon komoly a sztori meg a vége, bõven megéri végigizzadni...

cSuwwi
Én boxon toltam mediumon, de amikor az aszteroidákat kell lövöldözni lézerágyúval azt a részt nem tudom megcsinálni. Van itt vmi trükk, vagy tényleg végig kell szenvedni?

shit happens

tototto
hát mondjuk én megvettem most a burnoutot és ahhoz sincs mellé írva hogy benne lenne a magyar nyelv is ennek ellenére választható, szal steamen nem teljesen pontos, ez mondjuk engem is érdekelne ebben speciel nem választható e ugyanugy a magyar, akinek megvan steamen a dead space árulja el pls, vagy nézze meg választható e 😄

Úgyis hosszú idõ a betöltés.

Ööö... Milyen gépen játszottad, Pentium 2? Alig van neki töltési ideje... 😊

davidka003
Mikor megjelent akkor normál fokozaton nyomtam és eléggé paráztam. Most elkezdtem könnyûn és egyáltalán semmi para nincs benne, bár így elveszti a játék a lényegét de legalább nem halok meg folyton. Úgyis hosszú idõ a betöltés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Pont az a lényeg, hogy parázz.
Én is azt tettem, ettõl jó a játék 😊))

Jó nektek, én az elejétõl a végéig féltem ^^ Köszönhetõen a zseniálisan megvalósított nyomasztó atmoszférának...

Nagyon jó ez a játék, most tényleg megéri megvenni Steam-en, ha valakinek még nem lenne meg. Mondjuk furcsa, hogy kihagyták belõle a magyartot, mert a Steam-es Mirorr's Edge-ben pl benne van, a Spore-ban is, sõt, a külföldrõl rendelt Dead Space-em is játszható magyar nyelven...

oda van irva.

Languages: English, French, German, Italian, Spanish

12 chapter van én most járok a 7. végén<#nevetes1>
Tatyla
a steamen lévõ Dead Space ami most akciós az magyar nyelvû,valaki nem vette meg még?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

w77d
én az elsõ rész után már nem paráztam, most tartok a 10-edik résznél... apropo hány chapter van?

Sziasztok.
nagyon jó ez a játék reégebben jácottam vele pc-n de nagyon "partam" tõle és a 3. fejezet után abba is hagytam most elkezdtem vele xboxon jáccani. Ti is úgy vagytok vele hogy x idõ után már annyira nem féltek?nekem néha váratlan szörnyek okoznak meglepetést de már nem parázok😄
oks, köszönöm

Én C-re emlékszem, de meg kell nézni a bill. kiosztásnál. Jobb gombbal becélzod, és nyomsz rá egy kis sztázist.

Célozd meg az ajtót. Igaz nem a fegyverét használja, hanem a másik kezét, de célba kell venni a tárgyakat, szörnyeket, ami ellen stázist akarsz használni. Célra tartás közben meg nyomd meg talán az F gombot, de nem vagyok benne biztos ( stázishoz tartozó gombot).

hangulatos nagyon. tegnap este telepítettem, kár hogy miatta alig aludtam vmit is 😊

pár kérdés :

visszaolvastam az elejére, állítólag lehet konfigolni a billentyût is. nekem nem sikerült játékból...

controllerrel is mûködik ?

mit kell csinálni az elején annán az ajtónál ami becsapódik gyorsan ? vmi olyat ír hogy a stasist kellene használni idõlassításra, de nem tudom aktiválni sehogyan sem, pedig nézem az inventoryban

válaszokat elõre is közsönöm

PAtr0n
Elõvettem ùjra a jàtèkot, ès ìgy màsodszorra sem kisebb az èlmèny.
Hardon az igazi, van benne kihìvàs, bàr ìgy se gyakran abàlnak be.
Plazmavàgò, ìvfegyver, belezõ, ezeknèl több nem kell. Hardon amùgy sem lehet 3 fegyònàl többet kimaxolni mire vègigèr az ember.
Majd a köv vègigvitelkor kipròbàlom a többi csùzlit is.
Jöhetne màr a màsodik rèsz, de mèg vàrni kell rà sajnos.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Broafka
annak valami élvágó a neve ha jól emlékszem, igen, az elõzõ hsz-emben én is arról beszéltem 😊

amúgy még a lángszóró lehet hasznos a kis tapadó férgekhez, bár ha azt vesszük a végére úgyis annyi pénzed lesz, hogy végülis mindent megvehetsz meg fel is fejleszthetsz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A plazmavágóra gondoltok? 😊 Az tényleg nagyon jó kis szerszám, én is szinte azzal vittem végig a játékot, meg a hullámfegyvert használtam néha... A többi fegyót ki sem próbáltam, majd egy következõ végigjátszás alkalmával 😊

koschwarz
egyetértek. annak idején én is mondtam, hogy gyakorlatilag az egész játékot végig lehet vinni az ércvágóval, persze fejleszteni kell amikor csak lehet. onnantól csak ügyesség kérdése.
még használtam azt az ércvágóhoz hasonlító, csak szélesebb sugárban lövõ fegyvert (már nem emlékszem a nevére), azzal jól lehetett a talajt söpörni, de azzal csak egy kicsit egyszerûbb lett a harc.
jó játék volt, örülök hogy jön a 2. is pc-re, az infok szerint.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ppk
<#eljen>

Powerball!!!

Broafka
5X? valamit nagyon elronthatsz. Nézd Ennek a játéknak megvan a maga hangulata, és az a legnagyobb hangulata, hogy félelmetes. Itt azért célozni is kell. És ha egy ijesztõ filmtõl se mersz kimenni WC-re, akkor nem ez a te játékod.

Tipp: Kezdõ pisztollyal (jobban mondva érc vágóval) gyakorlatilag végig lehet vinni a játékot. Célzás közben nyomd meg a szóközt, ekkor elforgatja a fegyvert, és vízszintesen vágsz vele. Célozz az ellenség combjára, közel a medencéhez. Kétszer belelõsz és összeesik, nem is kell mozgatnod a fegyvert, várd meg míg fölemeli a kézcsápját és lõj még egyet bele, ha az is leszakadt meghalt. Lényegében ilyen egyszerû a játék.

2. tipp: a slozi bármennyire is félelmetes, sosincs ellenség benne (az egyikben van, onnan kis ilyen csimpaszkodó férgek ugranak rád, de az az egyetlen)

3. tipp: ha az élvágót megszerezted, és az ki van maxolva... hát mit mondjak, ha nincs már lõszered a pisztolyhoz akkor az a másik fegyver ami mindent tarol.

4. tipp. Használd a Sztázis modult az ellenségeken is, lelassítja õket ugyanúgy, van idõd célozni.

Willenbrock
Ezt a játékot tavaly megvettem,már az elsõ akciónál kinyírtak vagy 5X aztán hagytam,amúgy is félelmetes az egész.FPS-be jobb lenne szerintem.Nincs valami fps mod hozzá?

Jaja én ekkora nagy mágnás vagyok hogy még netes híreket is más olvassa helyettem.

A hardwireden írtak róla.
De felolvastatod a híreket, vagymi, hogy hallod? Inforadio.hu oldalon van ilyesmi... 😄

Sõt most hallom hogy PC-re is jön.
De jön Ps3-ra is a 2.
Kijött az elsõ elõzetes a második részhez.

Broafka
most játszottam újra, a hangulat még mindig ott van a szeren! 😊

vegyél egy 40e forintos xbox-t, aztán tudsz jáccizni a második résszel is.

ppk
Seth
Kihúzod azt a csövet a végéig,belassítod, hogy ne húzodjon túl hamar vissza,majd ezidõalatt bekapcsolod,középen. Hû micsoda problémáid lesznek neked késõbb, ha ez az egyszerû is kifog rajtad 😊

PSN ID.: Beegabor

Segítsen valaki mert megõrülök. Az elsõ fejezetnél ahol a szerelvényt kell megjavítani mit kell csinálni. Azt tudom hogy a sztázist kell alkalmazni, mit és hogyan és hová?:-)
ppk
<#szomoru1><#rinya>

Powerball!!!

Kongy
"Szeretnél második részt PC -re?" ----hiába szeretnék nem lesz

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt tudom, hogy idõlassítással kell megcsinálni, de hogyan? A karra kell lõni ami mozog és visszamegy, vagy mit is kell itt pontosan csinálni?