Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tesco akciós újságban hibásan jelent meg az ára, a PC verzió 2990 FT !!... fogyasztóvédelmi szabályok szerint ennyiért kell adniuk, ha nem akarják odaadni, csak verni kell a vevõszoli pultot..."
meg kell venni és ha nem adják megkell verni mindenkit
A vége felé már minimum 3x hittem azt, hogy most vége de mindig folytatódott a játék. Nem semmi amit kihoztak belõle. <#vigyor>#vigyor>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
9. fejezet végén
meg van a hajtómû alkatrész
Kicsináltam a szörnyet ami áttöri az üveget.
De utána elakadok.!
Menekülnék onnan egy folyósora kel menni végén egy ajtóval amibe 1 aksi kel.
Vissza nem lehet menni elõre se, mert nicsen meg az aksi.
Hogyan tovább ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Használd a B billentyût az mutatja mindig merre kell menned.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyet se láttam sokszor.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a labdás játék meg szerintem elég feltûnõ helyen van, tekintve hogy felveszel a terem elõtt egy szabályzatot, és a labdapályán van egy biztonsági kulcs amivel tovább tudsz menni a játékban, szóval azt nem tévesztheted el (még szörnyek is jönnek, ami marha idegesítõ, mert telekinézissel kell megfogni a labdát, és halál amikor egy oszló húscafatot fogsz meg a labda helyett...)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Egyébként meg szokd meg, sajnos ilyen
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
hát nem tudom, én normálon kezdtem, és csak két helyen haltam meg, egyszer mikor rohantam levegõért akkor rámtapadt egy csomó olyan kis mozgó pattanás, és az emberkénk ugye a bal oldalon van, én meg nem vettem észre hogy azok rajtam vannak és megemésztettek! 😄
másodzor meg mögém került a regenerálódó egy szobában és felnyársalt.
jaj, meg persze még egyszer meghaltam még az aszteroidánál.
De amúgy szörny engem tulajdonképpen 2X ölt meg. A zörejekre, meg a horror filmekbe illõ hangulat zenére kell figyelni, és akkor tuti hogy van valahol a közeledben egy csúnya bácsi
Lehetetlen szinten már a 3-asnál is szopok ezerrel 😞
Next PC upgrade: 2022
Pedig a labdás játék az tök jó volt ha már tudtad hol az a hülye labda! 😄
ott egyébként biztos eltöltöttem egy órát. így én 10 óra alatt csináltam végig (+az ominózus aszteoridás résznél estem gondolkozóba egy 20 percre, mire leesett hogy ki kéne menni 😊 )
Akit esetleg érdekel a mentésem feltettem IDE
Ide kell bemásolni:
Mentések vista alatt C:\Users\gépneved\Documents\Electronic Arts\Dead Space\
Amit a mentés tartalmaz 6-os katonai öltözék maxra fejlesztve.ív és plazma fegyverek maxra fejlesztve.És 160-200 ezer pénz már nem tudom pontosan mennyi.
Next PC upgrade: 2022
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |