Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a Dead Spacere vonatkozik

"Tesco akciós újságban hibásan jelent meg az ára, a PC verzió 2990 FT !!... fogyasztóvédelmi szabályok szerint ennyiért kell adniuk, ha nem akarják odaadni, csak verni kell a vevõszoli pultot..."

meg kell venni és ha nem adják megkell verni mindenkit
köszönöm 😊

Ghostblood
Itt van 1 videó ezt nézd meg ebbe megmutatja hogy kell megcsinálni.

Videó

Hi tudna valaki segiteni,7-ik fejezetnél vagyok vaqlami gravitácios fékekkel kell bibelödnöm egy nagy gömbön de lekaszabol az a fém ami körülötte van és bese tudom lassitani,mit kell ott csinjálni?

BaLeeX
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

A vége felé már minimum 3x hittem azt, hogy most vége de mindig folytatódott a játék. Nem semmi amit kihoztak belõle. <#vigyor>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

nem lesz ennek olyan gyszerûen vége
wardogzombie
ha tudnád mi vár még rád..........

Szolnokboy1
pff, azt hittem ez már a vége. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

wardogzombie
akko 5 felyezet<#idiota>

Szolnokboy1
hetedik

hányadik fejezet ?
Szolnokboy1
most ott vok, hogy megöltem a hatalmas aranyerekkel csapkodó gigantikus kifordított seggjukat. innen mennyi van még hátra?

nem kell más menny a barikádhoz nagyon közel és az nézeted fordísd jobb fele hátha úgy jó
elméletileg nem kell más

Bocsi ha zaklatlak demar legalabb 4-oraja ezel kuszkodom koszi megertesed es a segitseged

Megvan a termit meg a sokkolo tappancs szukseg van esetleg mas egyebre is CTRL vagy B lenyomva a barikad fele iranyit

ha nehéz az egér írányítása álísd érzékenyebbre az segíthet ha már állítottad akkor nem szóltam
nem kell õket össze rakni meg ha megnyomod a CTRL-t az is azt mutatja hogy oda kell mened nem hiányzik a gyújtó rész vagy valami ?
Shep
Öcsém azokat a szarláda falon lévõ tetves, dagat, mocskokat, hogy nyírjátok ki? Mert az utolsó csáp lelövése rohadt nehéz és mák ha sikerül nekem. Az elsõnél ügyesen elbújtam a plexi mögé, de a második pont az ajtó mellett van és köpködi azokat a kis mocsadékokat is, amiknek a csápját az idióta irányítás miatt dög nehéz ellõni (a francért olyan mintha ragadna az egér?)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a CTRL(ezt kell lenyomni) is azt mondja arra kell meni ? meg valamerre tuti kell hogy legyen egy aksi
Help !
9. fejezet végén
meg van a hajtómû alkatrész
Kicsináltam a szörnyet ami áttöri az üveget.
De utána elakadok.!
Menekülnék onnan egy folyósora kel menni végén egy ajtóval amibe 1 aksi kel.
Vissza nem lehet menni elõre se, mert nicsen meg az aksi.
Hogyan tovább ?
Nos csak nem akarja robbantan nem kell a komponenseket esetleg valahol ossze rakni

koszi meg probalgatom en is

Shep
Nekem se akarta elsõre robbantani, kicsit forogtam és nyomkodtam az E-t, szóval ha megvan minden fel kell, hogy robbantsa.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát igen kiírta, de mondom inkább megkérdezem, nehogy aztán lemaradjak valamirõl.

Koszi szepen ,de en mar miden biletyut vegig probaltam ,ami megvan azt zold szinel jelzi igaz

BaLeeX
Ha megvan hozzá minden akkor odamész a torlasz mellé, megnyomod az E betût és már robban is. Ha jól emléxem még a bomba leendõ helyét is mutatja ilyen átlátszó sziluettel.
Használd a B billentyût az mutatja mindig merre kell menned.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A 2palyan vagyok de nem tudom oszerakni a bombat amifelrobansa a torlaszt pedig megvan minden kelekem hoza

DarkSector
Mármint nem sg, hanem gs-en bocs (gamestar.hu)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Faxa sg-n a reklám.
Ilyet se láttam sokszor.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az csak eladni van! Egyszer ki is írta hogy értékes sok pénzért el lehet adni a boltba.
grebber
Csak pénzforrás add el õket!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Engem nem zavar 😊 5. fejezetet kezdtem most. A félvezetõk jók valamire, vagy adjam el õket bátran?

BaLeeX
Miután elküldtem rájöttem, hogy elqrtam csak hát ugye olyan korrekt az sg fórum, hogy nem lehet javítani a hozzászólásomat. Szóval IJ. <#shakehead>

Seth
SPOILER EMBER

PSN ID.: Beegabor

BaLeeX
Nem azt érti alatta, hanem a hadihajót ami nekiütközik az Ishimurának a vége felé. Azon van a lövöldözõs minijáték.

Kapcsoljátok ki a VSync-et és voila! Jó lesz az egér.

Shep
A másik hajó alatt az Ishimurát érted?

Broafka
én csak kettõt találtam meg (úgy láttam több ilyen célbalövõs van, de nem biztos) nah most azt én meg nem mondom neked hogy pontosan hol van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor átmész a másik hajóra, akkor ott van valahol

a labdás játék meg szerintem elég feltûnõ helyen van, tekintve hogy felveszel a terem elõtt egy szabályzatot, és a labdapályán van egy biztonsági kulcs amivel tovább tudsz menni a játékban, szóval azt nem tévesztheted el (még szörnyek is jönnek, ami marha idegesítõ, mert telekinézissel kell megfogni a labdát, és halál amikor egy oszló húscafatot fogsz meg a labda helyett...)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

grebber
12 fejezetbõl áll!

Broafka
igen, az egésr az nekem is kicsit furcsa, de ebben a játékban ilyen, én egy kicsit magasabbra állítottam az egér érzékenységét hogy azért be tudjak gyorsan fordulni célzással sarkoknál is.
Egyébként meg szokd meg, sajnos ilyen

Shep
Ezek a minijátékok hol vannak?

Mennyi pálya van a játékban? Most tartok a negyediknél..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Broafka
hmm, pont a 4-esnél? 😄 5-nél kapsz egy energiagócot!
hát nem tudom, én normálon kezdtem, és csak két helyen haltam meg, egyszer mikor rohantam levegõért akkor rámtapadt egy csomó olyan kis mozgó pattanás, és az emberkénk ugye a bal oldalon van, én meg nem vettem észre hogy azok rajtam vannak és megemésztettek! 😄
másodzor meg mögém került a regenerálódó egy szobában és felnyársalt.
jaj, meg persze még egyszer meghaltam még az aszteroidánál.

De amúgy szörny engem tulajdonképpen 2X ölt meg. A zörejekre, meg a horror filmekbe illõ hangulat zenére kell figyelni, és akkor tuti hogy van valahol a közeledben egy csúnya bácsi

Nekem is nagyon tetszik a játék,de van vele egy kis gondom, a célzás borzasztóan nehezen megy, mert az egér nagyon lassan reagál a mozdulatokra és akkor sem vmi pontosan. Van rá már valami megoldás? Addig nem akarom folytatni a játékot. (joy le van húzva a géprõl)
grebber
Céllövöldében eltöltöttem elsõre némi idõt 4-es szintig vittem de láttam milyen szar dolgokat ad abbahagytam.Ezeknek lehetetlen szinten lesz értelmûk majd mert ott már számít a lõszar fogy mint az állat.Szerintem nem is tuzdom majd ezen a szinten végigvinni.EASY-n is voltak olyan részek ahol mint a veszett egerek mindenhonnan jöttek csomoan és csak a fullos öktözéknek köszönhetõen nem haltam meg.
Lehetetlen szinten már a 3-asnál is szopok ezerrel 😞

Broafka
te gondolom nem szarakodtál nagyon a mini játékokkal! 😊
Pedig a labdás játék az tök jó volt ha már tudtad hol az a hülye labda! 😄

ott egyébként biztos eltöltöttem egy órát. így én 10 óra alatt csináltam végig (+az ominózus aszteoridás résznél estem gondolkozóba egy 20 percre, mire leesett hogy ki kéne menni 😊 )

grebber
Na végigtoltam másodjára is elsõre 8 óra 15 perc volt másodszorra pedig 5 óra 27 perc.

Akit esetleg érdekel a mentésem feltettem IDE

Ide kell bemásolni:

Mentések vista alatt C:\Users\gépneved\Documents\Electronic Arts\Dead Space\

Amit a mentés tartalmaz 6-os katonai öltözék maxra fejlesztve.ív és plazma fegyverek maxra fejlesztve.És 160-200 ezer pénz már nem tudom pontosan mennyi.

nálam az a játék sokáig nem élt már csak a Mirror's Edgebe bízok hogy az jó lesz. de ennek a játéknak kell folytatás ha kell várok 2 évet is akár de csinálják meg normálisan (bár az EA nem aról híres hogy folytatásokat több évig halasztana)
Gunner
mercenaries 2t lanba akartuk tolni bátyámmal, amikor kiderült nincs laaaan... ftb...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |