Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre nem egy rokabör az electronic artstol, a fallouthoz hasonlitani meg olyan, mintha a red alerthez probálnád, teljesen más stilus, nekem például az nem jön be, ezzel meg nagyon jol elvagyok
"Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelösséget vállalni"
Semmiféle büntetést nem kapnak, akkor kapnának ha valóban anyiért árúlnák ami tévesen fel van tüntetve az újságban.<#idiota>#idiota>
Te kis-nagy zseni!
Nekem magyarázod a kereskedelmet? Tíz évig dolgoztam benne és nem segédmunkásként.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A PC játékok jók, én szeretem õket, bár én már inkább csak filmet nézni szoktam, de van amikor látok egy jó játékot és akkor azzal el vagyok! 😊
Egyébként engem is iszonyatosan tud bosszantani, hogyha valaki úgy kezd el fikázni valamit, hogy baromira nincs igaza.
kicsit Off:
Van az a mûsor hogy Beugró, szerintem az egy zseniális mûsor, szüleim elkezdik fikázni, hogy szar hogy nincs betanulva, ne rögtönözzenek, nem tetszik nekik. Mondom ez akkora baromság hogy az nem igaz, most mi a lényeg? nem az lenne hogy szórakozzunk rajta, hogy röhögjünk rajta? e helyett mindneben a rosszat kell észre venni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez a nézet katasztrófa ráadásul a fov nagyon kicsi, mouse sampling miatt a karakter irányithatatlan. Floating inventory,menü,map nagyon szép látványos, de annyira használhatatlan. Lassu az egész játékmenet. Nem ad igazi parázós hangulatot. Nálam sajnos ennyi volt ez a játék.
Persze ez magánvélemény és nem kell visszafikázni most. Lehet van akinek ez tetszik.
1 World of Warcraft prepaid card
2 Fifa 09
3 Sacred 2: Fallen Angel
4 Euro Truck
5 Crysis Warhead
6 The Sims 2 Apertement Life
7 Dead Space
8 Warhammer: Age of Reckoning prepaid card
9 Spore
10 Counter-Strike: Source
Next PC upgrade: 2022
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
Igen, meg lehet szokni, csak kár,h nem lehet Isaac-et középre tenni. Ha csak lenne lehetõség más kameranézetekre is, már jobb volna.
Amúgy az elején, amikor kimegyünk a hajónkból elindul az Ishimurára lépve egy videó egy zsilipajtó felett. Amúgy megy maxon a játék meg minden, nem is akad meg, csak és kizárólag annál a videónál, és csak addig akad, amíg az megy ott fent. Ez mitõl van???
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ettõl függetlenül kíváncsi lennék hogy rögtön az elején mikor elindítom a metrót majd visszamegyek az ûrhajóhoz és az felrobban, akkor amikor kiesek onnan (normál fokozat) fogad egyszerre 4-5 szörny is az eddigi max 1-2 helyett, de se lövedékem, se gyógyítom nincsen már, ha elfutok követnek. Ezt a részt elvileg hogy kéne megcsinálni?
Azért hagytam abba az Alone-t mert csak forogtam mint egy barom azzal a szerencsétlen emberkével!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Tudod mi a nyomdahiba? Amikor elütnek egy 0-át vagy kettõt. Gondolom annyira zseni vagy, hogy nem szoktad olvasni a híreket amikor repkednek a több millás büntik az áruházláncok ellen, mert nem a megadott áron árulták a meghirdetett terméket vagy éppen nem is volt náluk meg hasonlók.
Elárulom neked, hogy egy tesco nem fog ilyennel foglalkozni, hanem visszaadja a különbözetet.
Ha esetleg mégse, akkor még mindig visszakérheted a pénzt szóval vesztenivalód nincs. Mint leírtam több ismerõsöm van akinek hasonló esetben (elkerülendõ a nagyobb balhét) visszaadták a különbözetet, pedig ott nagyobb értékû mûszaki cuccról volt szó nem egy szaros játékról. Amirõl fogalmad sincs szerintem ne szólj bele. <#wink>#wink>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nagyon jó játék!
Csak 1 gondom van, az egér. Amikor megmozdítom az egeret és megállítom az egér egy kicsit megy tovább (legalább is én így érzem). Már próbáltam állítani az érzékenységen, de nem lett jobb. Na mindegy, hozzá kell szokni.
Régen volt ilyen jó horror játék. Nekem még annó a The Thing tetszett nagyon.
Gamestar: Videótesztben csak jó mondtak róla, az újságban meg csak 84 % -ot adtak rá.
Jó lenne 1 kép vagy videó ami ezt a részt mutatná
de pont ez nincsen benne.
9 fejezet végéröl van szó
u.i.: valaki tegye már be a bannerhoz az ominózus Aszteroidás részt!
én meg kipengettem a 12 rugót <#vigyor4>#vigyor4>
Azért elég jó kis világban élünk.
amúgy meg egyszer majdnem megvettem egy baromi nagy plüss mackót így 😄 rá volt írva hogy 3000 Ft, mondom én ezt megveszem, eladós csaj nézett egy nagyot, kiment, megnézte a kiírást, filctoll elõ és hozzá vágottmég egy 0-át! 😄
nagyon jó, pedig én nem élem bele magam annyira az ilyen anime-kba, de ez izgi volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a másik, én azért hiányoltam ebbõl a játékból azt a csinos kis mordályt amivel a rajzfilmben vagdostak. ergo valami közel harci fegyvert.
amúgy meg ezen a hajón nem kéne egy kicsivel több szörnynek lennie? azért ellettem volna egy olyan résznél, amikor egy nagy teremben vagy, elõjön valami akciós, pergõs zene, az ajtón meg tódulnak be ezek a zombik, és kaszálod õket ahol tudod 😊
Az akciós újságot lapozgatva találhattok egy feliratot miszerint a nyomdahibáért nem vállalnak felelösséget.
Lehet reklamálni, legfeljebb kiröhögnek...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ha megveszed és kifizettetik veled a 12ezerX Ft-ot akkor fogod az akciós újságot, odamész az ügyfélszolgálathoz, megmutatod nekik és szépen visszapengetik neked a 10k-t.
Legalábbis több esetben ez volt az eljárás amikor valakinek nem az akciós katalógusban lévõ áron adták el a terméket, szerintem itt is hasonló az eljárás...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit