Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes, nekem fekszik az egész irányitása, az inventory meg hasonlo hologramos cuccok meg teljesen jol használhatoak, amellett ötletesek és látványosak, egy horror játéknak pedig nem az a lényege, h darálj mint a kurvaisten hanem h befosasson, ezt pedig ez a játék sikeresen éri el
végre nem egy rokabör az electronic artstol, a fallouthoz hasonlitani meg olyan, mintha a red alerthez probálnád, teljesen más stilus, nekem például az nem jön be, ezzel meg nagyon jol elvagyok

Rage47
én imádom ezt a game-t, minden tetszik benne 😊 pár órát toltam már vele, mégis be tudok sz*rni egy-két helyen 😄 a hangok fenomenálisak...
Sok sikert hozzá, te vagy itt most a hét hülyéje és amikor elkezdesz az ügyfélszolgálathoz rohangálni ott is az leszel. Méghogy visszafizetni a különbséget, ROFL!
"Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelösséget vállalni"
Semmiféle büntetést nem kapnak, akkor kapnának ha valóban anyiért árúlnák ami tévesen fel van tüntetve az újságban.<#idiota>
Te kis-nagy zseni!
Nekem magyarázod a kereskedelmet? Tíz évig dolgoztam benne és nem segédmunkásként.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Shep
Nem vártam semmit csak azt írtam nem kifejezetten szép, ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a Godfather morotjátok mit vársz Crysis szntû garfikát ? ehez a játékhoz ez a mossotas kinézet jó. meg hogy nem pörög mit vártok 1000000000 szörnyet amint rád rontanak ?
Casualozni engem elég nevetséges. Fallout3 se pörög és ezt a játékot csuklobol veri.
Broafka
...világ!(vagy játékosok) lemaradt a végérõl nem? 😊

A PC játékok jók, én szeretem õket, bár én már inkább csak filmet nézni szoktam, de van amikor látok egy jó játékot és akkor azzal el vagyok! 😊

Egyébként engem is iszonyatosan tud bosszantani, hogyha valaki úgy kezd el fikázni valamit, hogy baromira nincs igaza.

kicsit Off:
Van az a mûsor hogy Beugró, szerintem az egy zseniális mûsor, szüleim elkezdik fikázni, hogy szar hogy nincs betanulva, ne rögtönözzenek, nem tetszik nekik. Mondom ez akkora baromság hogy az nem igaz, most mi a lényeg? nem az lenne hogy szórakozzunk rajta, hogy röhögjünk rajta? e helyett mindneben a rosszat kell észre venni...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kandurex
csak játékok terén, nagyon tud bosszantani, hogy mennyire elkurvult az egész PC game 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Köszönöm 😊 Egyébként mióta vetted fel ezt a mindenkibe, mindenbe belekötök stílust régebben nem voltál te ilyen, sõt megmerném kockáztatni, hogy az egyik legnormálisabb illetõ voltál itt a fórumon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
szép, jó, okos..stb 😊

Shep
Az, hogy szép és hangulatos elég relatív nem gondolod? Mert pl. szerintem ez a játék nem kimondottan szép.

Shep
Hát én ézin játszom, mert mikor megláttam a képeket, mondom ez nekem éppen elég lesz így is 😊 Hát igazam lett 😊

Kandurex
Az ilyen típusú gamerek miatt halnak a szép és hangulatos játékok. Mert ugye túl lassú, de te pörögni szeretnél, ...casual hippi...

Ez a játék jo lehetne, de nem az.
Ez a nézet katasztrófa ráadásul a fov nagyon kicsi, mouse sampling miatt a karakter irányithatatlan. Floating inventory,menü,map nagyon szép látványos, de annyira használhatatlan. Lassu az egész játékmenet. Nem ad igazi parázós hangulatot. Nálam sajnos ennyi volt ez a játék.

Persze ez magánvélemény és nem kell visszafikázni most. Lehet van akinek ez tetszik.
saxicola
A Crysis Warhead jól tartja magát. Meg is érdemli.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Magyar Top 10-es eladási lista:

1 World of Warcraft prepaid card
2 Fifa 09
3 Sacred 2: Fallen Angel
4 Euro Truck
5 Crysis Warhead
6 The Sims 2 Apertement Life
7 Dead Space
8 Warhammer: Age of Reckoning prepaid card
9 Spore
10 Counter-Strike: Source

Next PC upgrade: 2022

saxicola
Kösz. Már jó párszor nekifutottam a teremnek. Volt,hogy már 3 percig is életben maradtam. Medium szinten kicsit nehéz a játék. Lehet, hogy csak nekem.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Szerintem a TPS nézet kell ehhez a játékhoz. Ha megfigyelitek minden elhalálozás ( a játékosé) más. Jó, hogy erre is ügyeltek a készítõk. A Doom-ban ilyen nem volt.

www.gportal.hu/bioshock

Shep
A lábait lõdd el, aztán majd szól a csaj, hogy jaj jaj ez regenerálódik, fussál inkább el és ekkor már ki tudod majd nyitni az ajtót. Késõbb megint fog jönni + pár haverját is hozza ott is lõdd a lábaikat aztán majd megint szól a csaj ,hogy kinyitotta az ajtót és megint futhatsz 😊 Fõ a változatosság.

Hy mindenki!
Igen, meg lehet szokni, csak kár,h nem lehet Isaac-et középre tenni. Ha csak lenne lehetõség más kameranézetekre is, már jobb volna.

Amúgy az elején, amikor kimegyünk a hajónkból elindul az Ishimurára lépve egy videó egy zsilipajtó felett. Amúgy megy maxon a játék meg minden, nem is akad meg, csak és kizárólag annál a videónál, és csak addig akad, amíg az megy ott fent. Ez mitõl van???

saxicola
Egy kis segítség kellene: az ötödik pályán vagyok. Egy teremben kell daganat szövetmintát szereznem. Az egyik zombi regenerálódik mindig és a végén legyõz. Mi a teenedõ ennél a résznél?

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Én 1 óra alatt megszoktam. Szerintem nagyon jó játék. Most kitett az EA magáért.

www.gportal.hu/bioshock

ha nem tetszik a nézet akkor nem kell vele játszani. amúgy meg van egy Space gomb ami segít taposni meg van ütés is nem kell célozni csak nyomod bal gombot az egéren
Hát akkor könnyebb fokozaton kellett volna kezdeni... de már mindegy 😊
tonyr
nekem sok löszerem volt, kiirtottam öket...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nem leszek jóban ezzel a játékkal, ugyanis 2008-ra elérte az EA hogy egy játéka szédülést és hányingert okozzon, gratula nekik. Nem ártott volna azt is közölni hogy jobbára csak szélesképernyõn játszható a játék, mert az opciók széle kapásból nem látszik ezért mozgatni kell a kamerát, plussz a játéktér jelentõs részét elfoglalja középen egy illetõ, aki elvileg én lennék, csak háttal. Az agyamnak folyamatosan azon kell tehát munkálkodnia hogy azt az alakot eltüntesse, tehát lássak is valamit. Az egér érzékenysége érdekes, mert forogni forog szépen, viszont ha fegyverrel célzok, akkor le kell vinnem az egeret az asztalról hogy a célkereszt megmozduljon. Ha feljebb állítom az érzékenységet akkor meg túl gyors lesz az általános egérmozgás, tehát a forgás és hányinger is.

Ettõl függetlenül kíváncsi lennék hogy rögtön az elején mikor elindítom a metrót majd visszamegyek az ûrhajóhoz és az felrobban, akkor amikor kiesek onnan (normál fokozat) fogad egyszerre 4-5 szörny is az eddigi max 1-2 helyett, de se lövedékem, se gyógyítom nincsen már, ha elfutok követnek. Ezt a részt elvileg hogy kéne megcsinálni?
Shep
Hát pedig az sokkal jobb volt. Pl. mi az, hogy tárazni csak úgy kezd el, ha megállok? Az idióta féloldalas kamera állás miatt teljesen olyan mintha folyamatosan féloldalra néznék stb. Alone-ban csak benyomtam a kedvencek közé, hogy spray+gyújtó, spray+fegyver meg ami még hasznos volt és kész semmi nehézség nem volt annak az irányításában de ez.

wardogzombie
nem huztad ki a kormányt mi?<#hehe>

Á kösz, örök hálám.
Sgtfathi
Az Alonénak ehhez képest jobb az irányitása?Mirõl beszélsz?
Azért hagytam abba az Alone-t mert csak forogtam mint egy barom azzal a szerencsétlen emberkével!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

BaLeeX
Zsenikém!

Tudod mi a nyomdahiba? Amikor elütnek egy 0-át vagy kettõt. Gondolom annyira zseni vagy, hogy nem szoktad olvasni a híreket amikor repkednek a több millás büntik az áruházláncok ellen, mert nem a megadott áron árulták a meghirdetett terméket vagy éppen nem is volt náluk meg hasonlók.
Elárulom neked, hogy egy tesco nem fog ilyennel foglalkozni, hanem visszaadja a különbözetet.

Ha esetleg mégse, akkor még mindig visszakérheted a pénzt szóval vesztenivalód nincs. Mint leírtam több ismerõsöm van akinek hasonló esetben (elkerülendõ a nagyobb balhét) visszaadták a különbözetet, pedig ott nagyobb értékû mûszaki cuccról volt szó nem egy szaros játékról. Amirõl fogalmad sincs szerintem ne szólj bele. <#wink>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Soldiers
nállátok már a Dead Space animét??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Megvan. balfék voltam.
Sziasztok. A harmadik pályán vagyok, ahol beindítottam a centrifugát, és ki kellene mennem, de a centri állandóan letarol. Lelassítani nem tudom, futni meg pás métert fut, utána sétál, addig utolér a kar. hogyan tovább? Elõre is köszi.
VSync mellet is lehet játsznai. Legalábbis úgy nyomom.

*lehettek 😊

Nem hiszem, ennyire nem lehetek már bocsánat tudatlanok. Kapcsoljátok ki azt az átkozott VSync-et már!!!

5. fejezet elején vagyok.
Nagyon jó játék!
Csak 1 gondom van, az egér. Amikor megmozdítom az egeret és megállítom az egér egy kicsit megy tovább (legalább is én így érzem). Már próbáltam állítani az érzékenységen, de nem lett jobb. Na mindegy, hozzá kell szokni.
Régen volt ilyen jó horror játék. Nekem még annó a The Thing tetszett nagyon.
Gamestar: Videótesztben csak jó mondtak róla, az újságban meg csak 84 % -ot adtak rá.

ctrl az utat mutatná, nem az aksi helyét.
Jó lenne 1 kép vagy videó ami ezt a részt mutatná
de pont ez nincsen benne.
9 fejezet végéröl van szó
Broafka
menj ki az ûrbe, a karok elkerülésével, sok sikert

u.i.: valaki tegye már be a bannerhoz az ominózus Aszteroidás részt!

Tiszteletem! Lenne nekem 1 problémám, remélem valaki túljutott már azon a részen ahol a jeladót kell felszerelni az aszteroidára. Hogy tudom azt a vackot feltenni rá, mert már nincs 5letem.
szerintem jó volt az irányítása csak az egeret kellet érzékenyebbre állítani
Shep
Á hihetetlen foshulladék ennek az irányítása, ehhez képest az Alone 5 maga a tökély, hát beszarás, hogy be vagyok zárva egy terembe ahova persze jön az a regenerálódós takony, ráadásul még egyéb ilyen kis szarok is, amikbõl ha megölök egyet jön egy új, mondom 1 közepes meg két kis medikit talán elég lesz, hát rohadtul nem elég. És a játék nehézsége nem abból ered, hogy olyan kemény, hanem a foshulladék irányítás miatt, persze ez is egy módszer a játék nehezítésre.

na vazze
én meg kipengettem a 12 rugót <#vigyor4>

Broafka
poén ez az egész, haveromat mûtötték, és a mûtét elõttalá kellett írnia egy oylan szerzõdést, ami többé kevésbé kimondja, hogyha meghalsz a mûtõ asztalon, az nem az orvos hibája.
Azért elég jó kis világban élünk.

amúgy meg egyszer majdnem megvettem egy baromi nagy plüss mackót így 😄 rá volt írva hogy 3000 Ft, mondom én ezt megveszem, eladós csaj nézett egy nagyot, kiment, megnézte a kiírást, filctoll elõ és hozzá vágottmég egy 0-át! 😄

nekem is ez volt a bajom semmi közel harci fegyver meg engem is zavart ez az oszlopnál
Broafka
nah én is megnéztem a rajzfilmet
nagyon jó, pedig én nem élem bele magam annyira az ilyen anime-kba, de ez izgi volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a játékban egy nagy hiba, hogy ott vagy a jelölõ mellett és meg tudnak támadni a szörnyek, pedig a rajzfilmben nem tudtak közel kerülni a jelölõhöz.

a másik, én azért hiányoltam ebbõl a játékból azt a csinos kis mordályt amivel a rajzfilmben vagdostak. ergo valami közel harci fegyvert.

amúgy meg ezen a hajón nem kéne egy kicsivel több szörnynek lennie? azért ellettem volna egy olyan résznél, amikor egy nagy teremben vagy, elõjön valami akciós, pergõs zene, az ajtón meg tódulnak be ezek a zombik, és kaszálod õket ahol tudod 😊

Zsenikéim!

Az akciós újságot lapozgatva találhattok egy feliratot miszerint a nyomdahibáért nem vállalnak felelösséget.
Lehet reklamálni, legfeljebb kiröhögnek...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tuti megyek majd és megnézem hogy annyi-e mert ha igen jelenteni az EA-nak és beperlik a boltot áron alúli értékesítés miatt vagy rohadt sokat rendeltek és ezért adják olcsón
BaLeeX
Ez tényleg így van.
Ha megveszed és kifizettetik veled a 12ezerX Ft-ot akkor fogod az akciós újságot, odamész az ügyfélszolgálathoz, megmutatod nekik és szépen visszapengetik neked a 10k-t.

Legalábbis több esetben ez volt az eljárás amikor valakinek nem az akciós katalógusban lévõ áron adták el a terméket, szerintem itt is hasonló az eljárás...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit