Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv mindenkinek
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de késöbb még nehezebbek le<#csodalk>#csodalk>sznek
😊
most jön a 9.
/ bocs nem bántáskép, csak ahogy nézem ezt a fórumot elszomorodok /
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Fákjúal!
Megnyomtam ez elsõ helyen a mentés panelt, de nem mentett.
sõt bemásoltam az 1493-ban belinkelt mentést, és azt sem töltötte be, nincs a load-nál semmi.
Járt így valaki?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Na megyek is vissza játszani. 😊
# World of Warcraft prepaid card
# Command & Conquer: Red Alert 3
# Fifa 09
# Sacred 2: Fallen Angel
# The Sims 2 Apartement Life
# World of Warcraft Battlechest
# Euro Truck
# The Sims 2 Double Deluxe
# Crysis Warhead
# Dead Space
Kár, hogy a Dead Space lecsúszott a 10. helyre. Pedig nagyon jó játék. Megérdemelné a sikert.
www.gportal.hu/bioshock
Amikor csapkod a csápjával, azon már túlvagyok, most ilyen labdákat dobál felém, amiket szétlövök de aztán elfogy minden lõszerem és nem döglik meg...
kellene nekem egy kis segitség!
arrol lenne szo hogy elinditom a játékot akkor valamiért az egér magátol körbeforog!olyan mintha valamiért folyamatosan jobbrahuznám az egeret!valaki segithetne
Jön egy csomó szörny,széttépnek és elmenekülni sem lehet.
Gravitációt vissza kell állítanom, már a 3 meteoritot be telekinézistem abba a daráló ion sugár izébe, d enem vágom mit kell csinálni, és nem tudom ki nyitni az ajtót sem, mivel a gravitációt vissza kell állítanom. de hogyan?
Next PC upgrade: 2022
*Komoly Sámuel kalandjai, minden magát valamire adó játékosnak ismernie kell 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯