Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öhöm... Legközelebb plz azt ird: Nekem lehetetlen. Speciel gond nélkül viszem igy izgalmasabb, hoszabb szvsz.

Seth
Nem lehet

PSN ID.: Beegabor

Hy! Hogy lehet a játék nehézségi szintjét játék alatt átállítani? Mert már vittem egy ideig, de nem szeretném újrakezdeni, csak beláttam legnehezebben lehetetlen a játék.

Sziasztok,most játszottam végig közepes fokozaton, és a végén el lehetett menteni úgy mint végigjátsza slotként, de amikor megint indítanám a játékot, megpróbálnám nehéz fokozaton is, akkor ha a végigjátsza slottot betöltöm akkor megmaradnak a cuccaim,de nem tudok magasabb nehézségi fokozatba lépni.Valaki leírná,hogy kell nehézségi fokozatot váltani(közepesbõl-nehézbe),hogy az elõzõ végigjátszás cuccai(fegyverek,fejlesztések,stb)megmaradjon?Elõre is köszi a segítséget!Ja egyébként szerintem iszonyatosan hangulatos és jó progi 9/10 adnék rá!
üdv mindenkinek
azt majd késöbb kapod meg még csak a lasítás van meg neked és mindent szépen leír a játék hogy mindenki megértse
Istencsászár
Még azt se lehet mondani hogy nem érted az angolt, mert magyarul oda írja hogy mi milyen gomb és mire jó ha akarod ha nem mutatja...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a kart a helyére tolod majd lassitást jobb e és c nyomod rá és visszarohansz a panelhez és e nyomsz
de késöbb még nehezebbek le<#csodalk>sznek
hali, én csak most kezdtem, az elején vagyok még, egy teremben vagyok, ahol valami metrót kell megjavítani, a 2 rögzítõkar nem jó, mit kell csinálni, van az a lépesség, h tárgyakat lehet mozgatni, azt kell alkalmazni, és azt hogy kell? ez lenne az én kérésem, h segítsetek.

😊
Hány fejezet van?
most jön a 9.
olvass vissza
derdani
Hogy kell a meteort elereszteni?

ha megfigyelik a környezetett akkor ott a megoldás mindig
Istencsászár
Olyan primkó dolgok ezek... be kell állni fedezékbe és meg kell várni amig hullanak, aztán futni a következõ fedezékig stb... pár ilyen helyszín van benne, nagyon nem bonyolult, és nem hszem el hogy egy gémernek nincs annyi törelme h 1 percre megálljon és körbenézzen és leessen a tantusz, mert gondolkozni nem kell ebben sem, csak kihasználni a lehetõségeket.

/ bocs nem bántáskép, csak ahogy nézem ezt a fórumot elszomorodok /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

elsõre sikerült, nézd meg a videot rola...

Elakadtam 4. fejezetnél amikor az aszteroidához kell menni. De amint kilépek a külsõ részre elkezd minden robbani és a csávónak annyi. Hogyan kell ott elõre haladni hogy ne pusztuljak meg az elsõ 5 másodpecebn?

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

ffxi
6. chapter-nél vaok és alig tudtam fejleszteni. Új cuccok meg csak úgy jönnek. De gócok csak kevéske lehet találni ill. pénzt is. Mert venni is lehet. Ugyebár.

Fákjúal!

abba mi olyan bonyolult ? azokat a forgo valamiket kilovod utána ráugrasz ameteora de úgy hogy azok avalamik ne vágjanak ketté kisétálsz a túl oldalra ott lerakoda jeladot és ott is szét lövöd azokat a forgokat
Frank99
Hali!
Megnyomtam ez elsõ helyen a mentés panelt, de nem mentett.
sõt bemásoltam az 1493-ban belinkelt mentést, és azt sem töltötte be, nincs a load-nál semmi.
Járt így valaki?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Prince23
Valaki megdobna egy mentéssel a 7. fejezt végérõl? egyszerûen nem megy, nem sikerül az aszterida elengedése😞

Istencsászár
Próbálkozza menüvel vannak ott érdekes dolgok, pl üzenetek visszanézése, inventory, térkép, küldetés log...

A hangüzeneteket vissza lehet hallgatni? Vagy csak a videót?
samsung123
elakadtam a 2 fejezetbe, ahol elsõnek kikapcsoljuk a garviációt, egy energia dobozt kellene berakni hogy kinyiljon a tuloldalon az ajtó de mindegyik le ven merulve. honnan szerezzzek?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Prince23
Az ilyen forrómeteorit... a leviatánt pont ugy kell megölni, használd ki, h a pofájába robbanjon fel... szal azt lõdd a labdát lõdd, mikor épp dobná😊

Jó kis játék. A nagy figyelmeztetések ellenére röccmentesen fut max grafikán. 😊
Na megyek is vissza játszani. 😊
saxicola
Hazai top 10: Teljes árú lista

# World of Warcraft prepaid card
# Command & Conquer: Red Alert 3
# Fifa 09
# Sacred 2: Fallen Angel
# The Sims 2 Apartement Life
# World of Warcraft Battlechest
# Euro Truck
# The Sims 2 Double Deluxe
# Crysis Warhead
# Dead Space

Kár, hogy a Dead Space lecsúszott a 10. helyre. Pedig nagyon jó játék. Megérdemelné a sikert.

www.gportal.hu/bioshock

A megmérgezett szörnyet hogy kell kinyírni (6. fejezet talán)?
Amikor csapkod a csápjával, azon már túlvagyok, most ilyen labdákat dobál felém, amiket szétlövök de aztán elfogy minden lõszerem és nem döglik meg...
EndreMan
Már leírtam neked tegnap...

csak szeretném meggköszöni a tipet!be vált!majd ha nagyleszek meghálálom!😊))))
Persze csak ha a 4 mûszert kivégeszted, meg a bombát leraktad!
Várd meg még a forgórész befele fordul ,és szálj belülre /ctrl irányzék/ és már vissza is jutottál.
Prince23
Nekem ez nem megy😞 nem akar összejönni... a lassitás után rögtön meghalok a meteor felszínén...

Prince23
Thx

wesker24 elküldtem amentést...

Belassítod kilövöd benne az 1ik fényes cuccot, másiknál is, átmész az aszteroida másik oldalára is és ott is van 2.

Prince23
7. fejezetnél h kell elengedni az aszteroidát? mert van ott két mûszer ami müködtetti, és lelassítom mind akettõt, semmi sem történik

Nálam olyan a játék mint ha szélesképernyõre lenne állítva de nem találok erre vonatkozó beállítást. Pl a fõmenüben továbblépve mondjuk a graf.beállításokhoz már kilóg a menü széle, és a játékban is elég keveset látok a játéktérbõl. Ez most ilyen lesz végig? Bocs ha már volt errõl valami, én nem találtam (persze az még nem jelent semmit). Elõre is köszi!
Istencsászár
"elmenekülni sem lehet" de el lehet, és el is kell, csak kicsit kell várni és feltartani a szörnyeket, de nem igaz hogy ez nem logikus, 10 mp alatt meghalsz?😊

Húzd ki a kormányt vagy a joyt vagy azt az irányítóeszközt ami be van dugva.
sziasztok!
kellene nekem egy kis segitség!
arrol lenne szo hogy elinditom a játékot akkor valamiért az egér magátol körbeforog!olyan mintha valamiért folyamatosan jobbrahuznám az egeret!valaki segithetne
derdani
Mit kell csinálni az 5. fejezetben a sürgõsségi osztályon?
Jön egy csomó szörny,széttépnek és elmenekülni sem lehet.

Talán mert 4 meteor van ott nem 3.

Prince23

Gravitációt vissza kell állítanom, már a 3 meteoritot be telekinézistem abba a daráló ion sugár izébe, d enem vágom mit kell csinálni, és nem tudom ki nyitni az ajtót sem, mivel a gravitációt vissza kell állítanom. de hogyan?

Prince23
Köszi, akkor fullra megtudnám csinálni a ruhát.

Egyébként mely fegyvereket érdemes használni?
a hardwired.hu oldalon van egy pici elõszereplõs dead space reklám. 😊 Tök jó!

Felveszek mindent, ami nem kell eladom, a hulláktól begyüjtöm a lõszert, szekrényeket kinyitom és még sorolhatnám de most lõszerhiányban vagyok. Pénzem sincs. Ezek szerint rosszul célzok 😊 Most, hogy az orvosi szobában a boss és csatlósai rámrontottak illetve a csaj kinyitotta nekem az ajtót igy most szinte kifogytam minden lõszerbõl pedig bevásároltam. Abból a gefyverfejlesztõ nemtom mi a neve dolgoból is eddig ha 6-ot összeszedtem. Normális ez vagy csak én játszom nehéz szinten? 😊 Egyébként nagyon tetszik a játék. Félek az ilyen konzol portolásoktól de nagyon bejön.

grebber
Lehetetlen szintem meg nem a lõszer lesz a nagyobb gond hanem a stáziscucc.Mivel szerintem lassítás nélkül lehetetlen lenne ezen a szinten.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Ez még nem volt probléma, mert a boltoknál mindig bevásárlok lõszerbõl...

Kandurex
Örüljön neki sokkal élvezetesebb, mint "Sam I'm"* módra menni.

*Komoly Sámuel kalandjai, minden magát valamire adó játékosnak ismernie kell 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én most az 5-ös szinten vagyok de nagy gond a lõszer hiánya. (pedig nem lövök mindig félre 😊 )
Seth
Az én régi 6600-asommal is simán megy,nemá a 7600-ot nem támogatja

PSN ID.: Beegabor