Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

élethû játék az ûrutazásod a USS Ishimurára több évtized lesz 😄
jaaah😮 Akkor ez tényleg qrvajó játékXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
dead space-be kerültél XD

PSN ID.: Beegabor

Hello! Megvan a játék, felraktam, elindítom és.... egy nagy üres fekete képernyõ, amirõl az istenért se tudok tovább/kilépni...
ok gondoltam nem elég frissek a drivereim... nvidia driver+directx frissít... a hiba ugyan az...
nagyon szeretnék játszani a gammával és nem örülnék, ha ennyi lenne a történet😄

gépem: nvidia6600gt Amd athlon 64 3000+, 1 giga ram...
légyszi segítsetek!:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

3 ezerért is árulták 😄 holnap megyek Fehérvára kíváncsi vagyok hogy ott van-e tudom hogy lejárt az akicó de akkor is megnézem 😄
Hi!

Na, emberek ez a game... Pazar! Nem minden évben jelenik meg ilyen.
A hangok , a grafika a képi világ ... áhh, nagyan faja. Eze a játék megéri a pénzét. (12-öt nem de 5000 Ft-ot mindenképpen 😊 )
Seth
Ja és arra készülj fel hogy még lesz 1x ilyen ágyúzás,ami szerintem kicsit nehezebb volt, mi lesz ott veled? XD

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
Ez... ha én meg mások ezzel simán megcsinálták elsõre akkor, egérrel megcsinálom ugy hogy egy se ütközzön a hajónak... csak célbaklikk semmi más.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ami közel van azt lõd szét elöszõr aztán a beszebiket és mindg csak egy egyik ágyúcsövet használd
rambuu
<#wow3>
Hát akkor ne csodálkozz, hogy nem megy!
Külön Controller, nem ( Contolell ), ami az xbox360-hoz van, azzal játszunk! <#wilting>
És ezt azért írtuk, mert ha az ember úgy nézi Controllerel sokkal nehezebb játszani mint egér + billenytûzet. De aki már megszokta mind én, hogy több mint másfél éve ezzel játszok, annak már nem nagy kunszt az FPS-t játszani Controllerrel. ( persze PC-n ott figyel a CS Source, csak hogy ne felejtsek el egérrel is játszani <#zavart1>)

ppk
na ez nem megy . . .akármennyit lelövök, semmi . . . megkérdi kézi irányítás? hát mi az anyám lenne más? :-D

jó, el is bénázok elég sokat, de azé geci akkor is . . . . élvezni akarom a játékot, nem itt meghalni percenként :-DDD

meg ekezdi elsõre megcsinálta . . .nabumm . . .én nem CS-n nõttem fel, utsó játékom a F.E.A.R. volt fél éve. :-)

Powerball!!!

ppk
má 10edszer futok neki, de mindíg meghalok :-)

mi az a contolell? :-O

hát ez nem megy nekem, csak lövöm õket, lemegy a pont nulláig, aztán kampec . . . fene . . . akko is meglesz

Powerball!!!

rambuu
Hát nincs semmi technikája, csak lõjjétek õket majd amikor befejezi az autómata lõvés beállítását akkor autómatikussan kiszáll az ágyú vezérlõbõl.
Szóval nem nagy kunszt csak lõjjéték, és én is controllerrel szedtem szét õket.

Istencsászár
Ne legyetek már bénák, közepes fokozaton elsõre sikeült kontrollerrel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ppk
na nekem is ez a problémám, mi a teknika? mert elég bénán lövöm az aszteroidákat, és a visszaszámlálás végén meghalok :-( már 4edxer :-(

Powerball!!!

rambuu
Pff most kezdtem el a 9. fejezetet és még csak a 4. van meg...
Bár igaz nem tudom mennyi fejezet van, de nem is akarom megtudni, legyen meglepetés, csak már a vége fele érzem magam, és még csak a 4. van meg, nem tudom pénz hogy lessz rá, ha már a 4. is 35k volt.

koschwarz
kösz, de teoretikus volt a kérdésem 😊

én soha nem kapcsolom be, fõleg mai játékoknál, mert örülök ha eléri az fps-em a 60-nat, nemhogy meghaladja 😊))

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tep
6.

\"SLICE of LIFE\"

rambuu
Ez már az 5. szintû ruha?

tep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
illetve ezek közül egy csak ajtónyitásra van....a 3. ott van ahol tologatni kell a bútorokat

\"SLICE of LIFE\"

tep
tehát az elsõ az emeletes bárban, a második a fagyasztott részben, a harmadik meg a játékteremben

\"SLICE of LIFE\"

tep
Aaz elsõ kulcsal , amit felszedtél

\"SLICE of LIFE\"

"miért jó az ha be van kapcsolva a vsync?"

Mert akkor a montor rezgési frekvenciája ugyan annyi lesz mint a játék fps száma. Ha kikapcsolod, akkor mivel a fps nagyobb lesz mint amit a monitor frekvenciája, ezért lesz csikos a kép... egyszerüen fogalmam nincs mi köze ennek az egérnek. Winxp-ben fel kell tenni a mintavételezés sûrûségét, és a bemeneti buffer hosszát a maximálisra. Nekem soha semmilyen ilyesmi gondolom nem volt.

"C" Hálórészleg zárva,pedig arra mutat
A navi egy zárt ajtóra irányít az a baj..
Hogyan megyek be?
tep
egy ott van, ahol a bútorokat kell tologatni...asszem

\"SLICE of LIFE\"

a 10.szinten hol a francba van a harmadik navigációs kártya?
Sehol nem találom.
nekem ha nicns bekapcsolva a vsync akor csíkozódik a monitor ha ilyen villodzó fények vanna ka játékban ha viszont be van kapcsolva akkor nem ugyhogy nekem azért jó és elég idegesítõ ha a fények kicsit csíkosan jelennek meg 😄

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

koschwarz
miért jó az ha be van kapcsolva a vsync??? szerintem egyáltalán nem jó...másrészt én maxra vettem az egérérzékenységet, úgy már (majdnem) egész kellemes az irányítás.

vazz,tök véletlenül jutottam hozzá egy tesco-gazdaságos dead space-hez (még csak játszani sem akartam vele), de most már látom, mekkora királyság ez a játék.<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vigyél magaddal O2 töltõ palackot vagy legyél gyors.
JackSparrow88
csá,csak egy aprócska kérdésem lenne: az aszteroidás résznél már rájöttem mit kell csinálni, viszont a másik két forgó izéhez nemtok kimenni mer akkor meghalok(megfulladok), mivel azok az ûrben vannak. De akkor h lõjjem szét õket?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

valaki tudna abban segíteni h miért van az h ha be van kapcsolva a v-sync akkor "belassul" az egerem ? esetleg nincs rá valami megoldás h ne lassuljon be azon kívül h kikapcsolom a v-sync-et

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Prince23
Akinek kell 100% mentés, az fáradjon az off topikba, be van linkelve. Plusz tesztelve (még tegnapelõtt megnéztem😄)

Prince23
Több Fps szempontjából tényleg nem szabad bekapcsolni😊

Kandurex
A VSYNC beállítás azt határozza meg, hogy a Windows megengedje-e a játékoknak és egyéb alkalmazásoknak, hogy a képernyõfrissítést meghaladó képkocka-számmal (FPS) jelenítsék meg a képeket.

Ha kikapcsolod a VSYNC-et, játék közben esetlegesen "elcsúszást" ("tearing") és egyéb képhibákat tapasztalhatsz, mivel így nem fogod látni az összes kiszámolt képkockát.

Tehát nem szabad bekapcsolni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
és mi az a vertikális szinkronizáció?

xD

Kandurex
vertikális szinkronizáció

most jobb? xD

gyak: a képfrissítés szinkronizációja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Broafka
mi ez a vsync amúgy? :$ (nem leugatni :$)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince23
Elég randa 😊 nekem #1792-ben van egy kép, és 1920*1200-ba van, és vsync off

tep
pedig maxon van minden graf,vsync is be van kapcs...1950pro,1440*900 :

\"SLICE of LIFE\"

tep
azokat nem is lehet, fell kell ugrani az aszteroidára és átrohanni a túloldalára, ott már lesz elég idõd arra, hogy rárakd a jeladót....a forgó izéket meg szétlövöd,aztán vissza a "golyóra", majd a hangárba.

\"SLICE of LIFE\"

olvass vissza. (most komolyan aki azon a részen nem tud tovább jutni nem ajánlom a játékot. ehez a játékhoz még sok ész se kell csak megfigyelni a környezetett ûrhajó-raktér-aszterodia-nuku gravitáció-akkor ki lehet menni a túl oldalra)
Tatyla
uhh ilyen a low grafika?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

JackSparrow88
csá, annál az aszteroidás résznél nemtom h kéne lelassítani azokat a mozgó izéket, mer amúgy meg nem lehet olyan gyorsan rátenni arra a bolygószerû vmire azt a vmit. Na itt mit tkp. csinálni?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

tep
én az alap plazmavágót tuningoltam fullosra

\"SLICE of LIFE\"

tep
6-os szintû ruha : 99000 pénz

újrajátszás után a maxra tuningolt fegyverrel 1-2 lövéssel lehet végezni az ellenfelekkel...szal elég könnyû

\"SLICE of LIFE\"

felesleges spoilerezni mert állandóna jönnek ugyan azok a hülye kérdések amik minden oldalon megtalálhatókak legalább 5x csak vissza olvasni nehéz
Spoilerekkel pedig lehetne finomabban srácok.

1832 gregnek ment sry.

Hát ja a számitógép használók köre egyre bõvül, köztük sok van olyan aki nem gondolkodós fps eken nõtt fel. Bár az is igaz, hogy ez nem az mert sajnos kiirja mit csinálj amugy ez negativum részemrõl. Példul van az a rész hogy le kell lassitani azt a nagy rudat ott teljesen magamtól jöttem rá azonnal és csalódás volt látni utána, hogy kiirta azt is csak én nem figyeltem.