Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ok gondoltam nem elég frissek a drivereim... nvidia driver+directx frissít... a hiba ugyan az...
nagyon szeretnék játszani a gammával és nem örülnék, ha ennyi lenne a történet😄
gépem: nvidia6600gt Amd athlon 64 3000+, 1 giga ram...
légyszi segítsetek!:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Na, emberek ez a game... Pazar! Nem minden évben jelenik meg ilyen.
A hangok , a grafika a képi világ ... áhh, nagyan faja. Eze a játék megéri a pénzét. (12-öt nem de 5000 Ft-ot mindenképpen 😊 )
PSN ID.: Beegabor

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát akkor ne csodálkozz, hogy nem megy!
Külön Controller, nem ( Contolell ), ami az xbox360-hoz van, azzal játszunk! <#wilting>#wilting>
És ezt azért írtuk, mert ha az ember úgy nézi Controllerel sokkal nehezebb játszani mint egér + billenytûzet. De aki már megszokta mind én, hogy több mint másfél éve ezzel játszok, annak már nem nagy kunszt az FPS-t játszani Controllerrel. ( persze PC-n ott figyel a CS Source, csak hogy ne felejtsek el egérrel is játszani <#zavart1>#zavart1>)
jó, el is bénázok elég sokat, de azé geci akkor is . . . . élvezni akarom a játékot, nem itt meghalni percenként :-DDD
meg ekezdi elsõre megcsinálta . . .nabumm . . .én nem CS-n nõttem fel, utsó játékom a F.E.A.R. volt fél éve. :-)
Powerball!!!
mi az a contolell? :-O
hát ez nem megy nekem, csak lövöm õket, lemegy a pont nulláig, aztán kampec . . . fene . . . akko is meglesz
Powerball!!!
Szóval nem nagy kunszt csak lõjjéték, és én is controllerrel szedtem szét õket.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Powerball!!!
Bár igaz nem tudom mennyi fejezet van, de nem is akarom megtudni, legyen meglepetés, csak már a vége fele érzem magam, és még csak a 4. van meg, nem tudom pénz hogy lessz rá, ha már a 4. is 35k volt.
én soha nem kapcsolom be, fõleg mai játékoknál, mert örülök ha eléri az fps-em a 60-nat, nemhogy meghaladja 😊))
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
Mert akkor a montor rezgési frekvenciája ugyan annyi lesz mint a játék fps száma. Ha kikapcsolod, akkor mivel a fps nagyobb lesz mint amit a monitor frekvenciája, ezért lesz csikos a kép... egyszerüen fogalmam nincs mi köze ennek az egérnek. Winxp-ben fel kell tenni a mintavételezés sûrûségét, és a bemeneti buffer hosszát a maximálisra. Nekem soha semmilyen ilyesmi gondolom nem volt.
Hogyan megyek be?
Sehol nem találom.
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
vazz,tök véletlenül jutottam hozzá egy tesco-gazdaságos dead space-hez (még csak játszani sem akartam vele), de most már látom, mekkora királyság ez a játék.<#taps>#taps>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Ha kikapcsolod a VSYNC-et, játék közben esetlegesen "elcsúszást" ("tearing") és egyéb képhibákat tapasztalhatsz, mivel így nem fogod látni az összes kiszámolt képkockát.
Tehát nem szabad bekapcsolni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
most jobb? xD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"SLICE of LIFE\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
újrajátszás után a maxra tuningolt fegyverrel 1-2 lövéssel lehet végezni az ellenfelekkel...szal elég könnyû
\"SLICE of LIFE\"