Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem akkor ki lenneírva ha a GT-t sem támogatná... Viszont már dumáltam pár GT-sel akinek ment + egy GS-es is mondta hogy nem volt baj. Mind1 ma kiderül. 😊
grebber
Ha végigviszed a játékot és folytatod azt a mentést.Akkor a játék elején a boltban lehet megvenni 99000-ért!

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Ez csak ötös, de ez elejétõl fogva használható Xen, Ps3on másik van, az valamfekete, de az nem tetszik. 6os szintû ruhát mikortól lehet kapni?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Nekem a 6-os szintû ruci jobban tetszik!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
A ruhád fejlesztései megmaradnak végig hiába cseréled le!Szóval nyugodtan fejlesszed.

Én egy 8400gs kártyával vittem végig(amire azért nem mondanám, hogy gyors), 1280*768-as felbontásban nagyon szuper volt!

radeer
Hi.
A hétvégi mûsorhoz keresek olyan valakit aki szívesen beszélgetne velem néhány szót a játékról. Far Cry 2 -höz már találtam, de Dead Space is megérne egy kis értékelést és beszélgetést. Olyan lenne jó aki végigvitte.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Én csak arra tudok gondolni, hogy neked geforce 7600 GT-d van és a minimumnál meg GS, (nem tudom melyik a jobb <#vigyor3>)
Ja mellesleg zárojelben van a 7600 GS és odaírva utána, hogy nincs támogatva (Szerintem a GT-se)

Remélem nyertem egy necrot, bár nemtom mi az, de biztos jo lesz desszertnek ebéd után <#smile>

Battlelog: Purga5

EndreMan
Derdani:
Miután bezárodtak az ajtók és megtámadott a "boss" szörny jönnek segitõi is. A nagyot nem tudod megölni mert regenerálódik, ezért neki csak a lábait lõdd el és utánna nyird ki az összes segédjét. Ha jól emékszem azok is 3 hullámban jönnek, ha mindenkit megölétl,kive ugye a regenerálóst,akkor szólni fog a csaj hogy kinyitotta az ajtót és ki tudsz szaladni.

CSak hogy szemléltessem... Elég fura dolgot ír ki a Sys. A kártyánál minden kritérium ok miközben a végeredmény fail.

A helyes megoldás kiagyalója kap egy ajándék necromorfot. 😊

Prince23
Amúgy a 3. szintû EIK-et érdmes fel fejlesztenem fullra? vagy jön a 4. szintû eik majd?

Nyomod hosszan a gombot,feltöltõdik a hátadon a kis kijelzõ,amikor megvan az ajtó elé állsz,aztán használod (azzal a gombal ugye amire neked a sztázis használata be van állitva) mire az ajtó csapkodása lelassul.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wedge31
Alapból c gomb a lassitás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

erieskrisz
sziasztok tök gáz de már a játék elején elakadtam <#idiota> <#falbav><#fejvakaras>nahszoval meg kéne javitani a metrót csak van az a hülye ajtó ami csapkod <#boxer>és fogalmam sincs mit kell vele csinálni ott az ajtó mellet van az a sztázis izé ott az e gombot kell nyomni ugye<#conf>mert azzal vesszem fel a tárgyakat is legalábis ezt gondolom hogy azzal kell csinálni valamit de hiába megyek oda hozzá és nyomom meg az e gombot nem történik semmi valaki HELP plz <#help><#wilting><#worship>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

A PC-s Jerichoban, amit box-ról portoltak pl. megmaradtak az achievementek. Mind1, kár érte 😞
Kandurex
Az "acsík" a BOX sajátossága, semmi köze a PC -hez

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megszereztem a játékot, nagyon állat! Viszont egy valamit nem értek. Az XBOX-os verzióban vannak achievementek, itt a PC-s változatban a fõmenüben viszont nem találok erre utaló nyomokat. Ez a PC-s verzióból kimaradt?
Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

derdani
Az 5. fejezetben a sürgõsségi osztályon mit kell csinálni?
Jön egy csomó szörny,széttépnek és elmenekülni sem lehet.

Sziasztok!
Én át szeretném konfigurálni az irányitást úgy, hogy a mozgás a kurzor nyilakon legyen de nem engedi mert azok az EIK-módban vannak használva és nem is lehet õket módosítani. Esetleg van valakinek tippje, hogy hol tárolja ezeket a beállításokat a program?

Frank99
ez történt.
megnézzük, mi lesz belõle.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

derdani
Az alsó két kép az nem az ,rosszat töltöttem föl.

derdani

derdani
Az 5. fejezetben a sürgõsségi osztályon mit kell csinálni?
Jön egy csomó szörny,széttépnek és elmenekülni sem lehet.

Fél órája vettem meg a polcon lévõ egyetlen darabot a aréna plázában lévõ tescóban! Szerencsére szerencsém volt! <#smile> Mellesleg rendesen kin volt a árcimke meg minden... véleményem szerint egyszerüen viszik mint a cukrot!

Prince23
Titokba mindent lehet, persze h ezt mondják ott h elfogyott, miközben ott dekkol a raktárban...
max a fogyasztóvédelmiket rá kell küldeni, azt lebuknak a tetkósok 😄

Szép lenne ha válaszul arra köteleznék az összes TESCO-t hogy büntetésül 2 hónapon át 2990-ért árulja a Dead Spacet. 😊Ja és nem tehetik raktárba hanem ki kell rakni.
Frank99
Elküldtem a levelet a fogyasztóvédelemnek!

Majd írok, mi lett :-))

Prince23
Logikus...

IMYke2.0.0.0
Nem szoktam ilyet, de: GS bekaphatja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
Ma már minden Tesco megkapta az utasítást, hogy a DS játékokat vegyék raktárra, szal már esélytelen kapni.

A Pesti úti Tescoban még van 2 db.

"Everything that happens, happens for a reason"

Debrecenben más nem volt sajna. Amúgy milyen felkészültek az eladók... Mondom érdekelne van e raktáron/kirakva 1 játék (DP ) a Mediában szépen bepötyögik és kíírja hány van... Na de itt...

- Hááát nem tudom kint vannak a polcon ha ott nincs akkor nincs...
- De engem az érdekelne van e egyáltalán belõlle hogy ne keressem hiába.
- Háát olyanunk nincsen de nézz körül mert ami kint vannak a polcon azok vannak.

Kösz az ilyen segítséget... DS persze nem volt.
IMYke2.0.0.0
Basszus! S pont ma döntöttem úgy, hogy mégsem utazom fel Pécsre a játék miatt! 😞(((((((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pécs-Uránvárosi Tescoban még van kb.4 db és tényleg 3k! Most vettem, telepítem, de eddig nem tûnik kamunak!

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

wesker24
Na jól van újravettem a játékot hátha kijavitja azt a bugot de nem reinstall után is ugyanugy megmaradt a lift bug ! Az antennás résznél valahogy meghibásodott a mnetésem mert egyszereûen nem tudok vele mit kezdeni ! <#violent><#falbav>

Akinek van mentése a 8 fejezettõl azt nagyon megköszönném neki ! <#worship><#worship>
Na jo, legyen 6000 ez a max 😊

Annak tudatában, hogy erösen valoszinü, hogy a tescoban vették 2990-ért...5000-et adnék érte, többet nem.

Ezt írja a sys külön kiemelve...

(NVIDIA GeForce 7300, 7600 GS and 8500 are not supported);

majd

You Have: NVIDIA GeForce 7600 GT (

Aztán

Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card

Video RAM: Required - 256 MB , You have - 256 MB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0
Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0

Szóval minden ok. Mégis a végösszesítés FAIL a kártyára... Ki érti ezt... Na majd ha meg lessz akkor kiderül.

Lehet hogy egy driverfrissítés kell neki és megy?

Van még valaki aki 7600GT-val nyomja és megy? És van akinek nem?
Frank99
ok, sztem 30 nap legalább, egy hivatalos ügyintézés.
de elegem lett abból,hogy hülyének néznek....
:-)))

Kandurex
úgy legyen, majd infózz 😊

Kandurex
ja, vágom!

Frank99
hátha kapok egy ingyenest, akkor örülök....
:-)

amúgy meg ha valamit hirdetnek, akkor legyen.
attól megyek a falnak, és ez öli meg a magyar kiskereskedõket,hogy ezek a mocskok ezt csinálják, becsábítják az átlag-magyart így, aztán lessél a végén.

Pénztártól való távozás után ugye....

Seth
az az Xbox360 verzió, a pc-s ott lapul feljebb a GTR2 mögött 😉

PSN ID.: Beegabor

Frank99
sztem ott csillag van, ahol...
a PC-nél nincs, bocsesz.....
bocs, de most nálam a pont, Kandurex

Frank99
az addíg amig van (készlet erejéig pova) , kérdés érdekes...
ha valahova egy darabot nem hoznak, akkor mi van, fõleg, ha oda + van hirdetve?

Megért egy levelet a fogyvédnek, megírom, mi lett a szitu!

Amúgy is utálom a szemét super-és hípermarketokat, úgyhogy nyasgem.

Kandurex
felesleges volt, a keszthelyi tescoba nem volt akciós a dead space, lásd kép: #1685