Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah akk mégegyszer😄

Hello! Megvan a játék, felraktam, elindítom és.... egy nagy üres fekete képernyõ, amirõl az istenért se tudok tovább/kilépni...
ok gondoltam nem elég frissek a drivereim... nvidia driver+directx frissít... a hiba ugyan az...
nagyon szeretnék játszani a gammával és nem örülnék, ha ennyi lenne a történet😄

gépem: nvidia6600gt Amd athlon 64 3000+, 1 giga ram, Realtek ac'97 hangkártya...
légyszi segítsetek!:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Fülessel toltam a feart de felénél meguntam plusz nem is ilyedtem meg ez sokkkal ilyesztõbb szvsz. Nem lehet egy lapon emliteni ezzel sztem a feart hiába van nagy neve. Azért lett az inkább annyira felkapva mert amikor kijött nagyon jó grafixnak számitott.

Könyörgöm ne válaszoljatok már nekik ha nem képesek spoilerbe berakni.

MAGYAR SZOFTVERELADÁSOK, OKTÓBER 27 - NOVEMBER 2.
1. FIFA 09 (2.)
2. World of Warcraft Prepaid Card (1.)
3. Command & Conquer: Red Alert 3 (ÚJ)
4. Dead Space (3.)
5. Sacred 2: Fallen Angel (4.)
6. The Sims 2: Apartment Life (8.)
7. World of Warcraft Battlechest (14.)
8. Euro Truck (5.)
9. The Sims 2: Double Deluxe (16.)
10. Star Wars: The Force Unleashed (-)

Köszi Tesco! 😊

3Error
Bocsánat, de hozzáteszek még egy kicsit : Aki szeret JÁTSZANI és nem 5 perc alatt végigrusholni egy ilyen játékot, az TÉNYLEG VEGYE MEG, MERT MEGÉRI A PÉNZÉT !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
A Mass Effect számomra úgy volt élvezetes, ahogy volt... (fõleg, hogy kellemes kis csajszi is lehetett Shepard)

A Dead Space is jó game volt. Tetszett, hogy lehetett püfölni, rúgni a dögöket, meg vér, meg csont, meg nyál... 😄DDD
Sztori 60%, grafika 80%, hangok 80%, játékmenet/újítások 90%. Nálam a DS, erõs 7-es a 10-böl. Tehát csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az akciót, misztikumot, nyomasztó hangulatot, meg egy kis ilyesztgetést.
(szvsz engem nem sz*ratott be, de aki éjszaka, fülessel tolta a F.E.A.R.-eket azt már nem nagyon éri meglepetés 😉)
Jah és sok helyen olvastam a BioShock-hoz való hasonlítását, hát szerintem köze nincsen a két játéknak egymáshoz, azon kívûl, hogy mindkettõ klassz volt.
Befejeztem már nah ! 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kandurex
Ha már Mass Effect, nekem a harc és fegyver rendszere nem jött be 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Mass Effect lényegét és ízét a karakterek, párbeszédek adják." Igen, mint minden rpg-nek... De így igaz, nagyon jól sikerült ez a része a Mass Effectnek.
off on: A fõszál az rendben van teljesen és abszolút lebilincselõ. Viszont ha csak azt nyomod akkor borzasztóan rövid. Amíg a fõszálon voltam akkor nálam is befigyelt a csak még egy pályát, csak még egy szintlépésig, stb effektus. Viszont amikor letértem a fõszálról és elkezdtem felfedezgetni a bolygókat (már ahova le lehetett szállni) egy kis xp, pénz, loot gyûjtés kedvéért, meg az e bolygókhoz tartozó mellékküldik miatt, na akkor vált valami hihetetlenül vontatottá, unalmassá. De nem akarom fikázni, mert jó játék, csak... csak nem egy Witcher. Mondom ezt úgy, hogy - bár szeretem a fantasyt is - hatalmas sci-fi rajongó vagyok. off off
Istencsászár
Mass Effect lényegét és ízét a karakterek, párbeszédek adják. A csapatoddal tudsz lelkizni, folyamaotsan ujabb és ujabb érdekes dolgokat lehet megtudni róluk stb... melléküldik is ötletesek, a fõszál pedig teljesen korrekt. Két baja volt az egyhangú bolygókutatás ( bár én ezt is élveztem ), de ezt nem kötelezõ csinálni, a másik pedig a túl sok lövölde... és persze gyönyörû scifi filmes hatása van az egésznek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vazze használjuk már a spoiler taget!!!!<#ejnye1>
GanXstaZoleeWrk
OFF:

Én ott a fõszálra koncentráltam és igy nem volt sivár a dolog, de az a játék mint ez szintúgy letehetettlen volt amíg ki nem végeztem.

Nekem Wicher nem jött be pedig nagy rpg fan vagyok stb. Lehet 1x még adok neki egy esélyt.

GanXstaZolee#2709

Seth
a belsõ körön kell kiépíteni (egyértelmûen körben XD)

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Miért, milyen játék volt még bonyolult nekem?

Prince23
Elõször megcsináltam, úgy hogy az antennák egy vonalban legyenek egymással, mivel elõtte Kendra vmi szimmetrikus elhelyézésrõl pofázott, de nem jött be az a megoldás... majd megpróbálom

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször húzd ki a rossz antennákat. Ha megvagy, akkor úgy kell rendezni a még mûködõeket, hogy a legkisebb sugarú- a tányér közepéhez legközelebb esõ körben az antenna töve körül legyenek betéve a jók
tep
<#heureka>

\"SLICE of LIFE\"

lol

Neked még ez a játék is bonyolult?

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

off on, bocs: Nekem a Mass Effect nem volt nagy durranás, csalódtam benne. Legalább is a hatalmas hype ami megelõzte a játékot, azután (az miatt?) volt csalódás. A történet lebilincselõ, 10bõl 10es azzal nincs is gond, sõt az miatt volt jó a játék. Ha egy kicsit is gyengébb a sztori akkor egy kalap k@ki lett volna. A mellékküldetésekkel se túl hosszú (sõt), de azok nélkül valami iszonyat rövid lenne. Viszont a mellékküldetések helyszíneit (is) adó bolygók valami hihetetlen unalmasak és egyhangúak. Ok, hogy sok bolygóra le lehet szállni, de hogy mindegyik ugyanúgy nézzen ki... rendben van, hogy a felszín típusa változó, de hogy mindegyik terepviszonya ugyanolyan és vegetáció semmi (a vulkanikus és jeges típusoknál még megértem)... plusz majd' ugyanúgy néz ki mind: 1-2 ellenséges létesítmény, 1-2 relic, meg 1-2 ásvány/érc lelõhely és kész. Valami hihetetlenül vontatott egy idõ után, viszont ezek nélkül a fõszál botrányosan rövid. Nálam az utóbbi idõk legjobb, leghangulatosabb crpg-je a Witcher. Pedig 3x kezdtem neki, mert az eleje alapján nagyon nem tetszett, azt hittem, hogy végig olyan lesz mint Kaer Mohern pedig az még csak a prológus. Utána viszont kinyílik a világ, és valami iszonyat nagy hangulat árad belõle, a harcrendszer meg (szerintem) az utóbbi idõk legeltaláltabb, leghangulatosabb harcrendszere a mûfajban. bocs az offért, off off
Prince23
Ám a 8. fejezetnél az antennás részt hogy kell megcsináni? van 6 müködõ antenna, a többi rossz. Vajon mind a 6 ágba szerepeljen egy müködõ antena?
<#confused>

Nálam is maxon volt. Mászkálás közben úgy már jó volt, de célzás módban szerintem még úgy is lassú. Azt viszont nem próbáltam, hogy milyen ha a Windowsban is feltekerem az egeret.
Próbáld kikapcsolni a tûzfaladat, vagy nézd meg, hogy nincs e letíltva benne a játék.

koschwarz
én feltettem az egérérzékenységet maxra, úgy már elmegy.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem a vsync-es egérproblémáról beszéltem, ki volt kapcsolva! Bekapcsolva szinte játszhatatlan. Szimplán lassú (nagyon lassú, szerintem) célzás (jobb egérgomb nyomvatartása közben) módban!
tep
jók a fegyverek másodlagos tüzelései is
(tetszik a rohamkarabély pörgése a fej felett)

poénból kipróbáltam minden fegyvert maxra gócolva 😊

\"SLICE of LIFE\"

GanXstaZoleeWrk
Nos tegnap én is végigvittem közepes nehézségen, igazán nem volt nehéz a lõszerhiány idegesítõ kicsit más minden rendben van, nállam az év játéka a mass effectel karöltve. 9,7 / 10.

Ami picit nem tetszett: Az egér nyúlása, vsync ide vagy oda nem 100%os a célzás, egyebkent vsync nélkül elég szar a kép tft-n.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Regenerálódó szörnyet fullra tekert lángszóróval sem lehetett kinyírni persze értem én a story miatt de utánna akkor miért pont az ûrsikló hajtómûve égeti szét?
2. A story nagyon jó szerintem nem rövid igy is talán 1-2x éreztem a vontatott érzést de aztán felpörögtek az események.
3. A végén a saját barátnõnk ugrik ránk? Elég gyorsan történtek az események persze lehetett tudni hogy... 😊 kissé alienes az egész de egyáltalánnem baj, AVP 1-2-ben volt utoljára hogy 1-2x sikerült beszarni 😊

A mentési buggal én is találkoztam 1 helyen ahol csak enterrel ment.

Fegyverek közül a lángszóró az alienes feeling miatt, de minden más esetben az ív volt nállam a tuti.

+ eladó a játék 6.000.-Ft, 100%os állapotban, mivel már a story ismert, így nincs nagy kedvem még1x nekifutni.

GanXstaZolee#2709

Ki kellett volna kapcsolnod a VSync-et, de hát most már mind1, végigvitted 😊

tep
ugyan nem látható, de ha az elfogadás helyére baloldalt kattintasz az egérrel, mûxik....vagy simán enter, ahogy mondtad

\"SLICE of LIFE\"

Csak megerõsíteni tudom, az alap plazmavágó a legjobb meg az ív. Tegnap kb éjfélkor fejeztem be a játékot, baromi nagy hangulata van! Pedig az irányítástól nagyon viszolyogtam az elején és majdnem ráhagytam emiatt. Jó, hogy nem tettem! Viszont célzásnál reagálhatna gyorsabban is, még maxra tolva is is elég lassú, de ez volt a max zavaró miután megszoktam ezt a furcsa fejmellõl- vállfölötti nézetet.
Köszi agykárosult barátom, hogy bevezeted az embert a történetbe. Nehogy már valakinek újat mondjon a játék! Spoiler! kiírása vagy valami Te ... Ahh b+!
Seth
A hullámfegyver felfejlsztve sem rossz, közelrõl 1 lövés .Olyan mint egy shotgun ^^

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
Szirén az kegyetlen!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Rossz mindegyik fegyver. Plazmafegyver a legjobb minden téren, mellett az ívfegyver még nagyon jó, persze csak felfejlesztve, a második szintû támadása pedig igencsak halálos😊, amugy hasonlít egy kicsit az alapfegyverre, de sokkal brutálisabb, de önmagában nem alkalmas egyik fegyver sem helyettesíteni a plazmavágót.

koschwarz
jó van, jó van, köszi hogy benéztél, na viszlát.<#integet2>

mellesleg nekem az összes eddig kipróbált fegyverbõl eddig a sima alap kõvágó 😊 jön be. na az csonkol, de a plazmával szívtam csak (igaz azt nem fejlesztettem). lángszóró jó?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Befejeztem. Nagyon jó volt és élvezetes. Ruhában 5. szintig jutottam és a plazmavágóm teljesen fel volt tunningolva illetve a sorozatlövõ kapacitásban és sebzésben kicsit jobb volt az alapnál. Hna meg az életerõt tunningoltam asszem kicsit. Nem akadtam el sehol szerencsére. Viszont egy valamit áruljatok el légyszi 😊 A csajnak mi volt az indítéka, hogy átverjen? Mikor ahhoz a jelenethez értem, hogy meglóg a hajóval és lelövi a lökött tudóst nem nagyon tudtam figyelni igy nem emlékszem nagyon arra, hogy mit mondott. Vagy csak nem hámoztan ki rendesen a lényegét.
Hát szerintem összességében pedig ez gyakja le azokat 😊 Történetvezetés, kivitelezés, hangok, hangulat stb. De én szeretem a sci-fit és a horrort is, ez pedig mindkettõ egyszerre 😊, szóval dupla élmény ami a többinél nem csak szimpla 😊

DarkSector
ez minden idõk legjobb lövöldözõs játéka.

Érdekes nem mintha nem lenne jó, de ALONE-SILENT-RESI-SIREN-FATAL legyakja ezt a játékot a kategóriájában.

Inkább max az év (eddig) legjobb lövöldözõs (hentelõs, félelmetes) játéka.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Banner alatt:
"Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!"
Ráadásul TESCO-ban 2990 volt (vagy még most is annyi)

😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Na sikerült a aszteroidás😄

Itt nem tudok menteni... miért van ez? csak úgy tudok menteni, ha entert ütök, szerencsére. (8. fejezet)
Szal az elfogadás, törlés, mégse felirat nem láthatóak, ha a mentés terminálra belépek.. csak ha entert nyomok akkor tud menteni.

Prince23
Lövöldözõs? inkább hentelõs vagy félelmetes játéka sztem 😄

Amúgy az eddigiek alapján megkockáztatom hogy ez minden idõk legjobb lövöldözõs játéka. Pedig az azért volt már pár.

Procid sztem necces.

Szerintem Neptun kicsit rosszul lát. 😄 3k kicsit hihetetlen egy vadi új játékért akciózni a régebbi játékokat szokták.

Btw nem lehetne nyitni a "hülyéknek" külön fórumot? Az hagyján hogy idegesitõ de akkora spoiler is mint az állat basszus.

Istencsászár
Mit nem tudsz azon? 4 nyaláb fogja kettõ a hangárban, kettõ kint az ûrben. Az ûrbe az aszteroida tetjén tudsz kimenni, megnézed hogy a két gyûrû mikor mozog úgy hogy gyorsan rá tudsz ugrani és kimenni... kilövöd a másik két tartót, rárakod a cuccost visszamész és elindítod...

tep
6-os pálya végén a monszta sokkal nehezebb annál

\"SLICE of LIFE\"

Prince23
Újjat kezdtem, és tudatosan fejlesztettem... EIK, plazmafegyver fullra fel van fejlesztve, sztázis félig. 4. szintû ruhánál vagyok, 7. fejezet, és ugyancsak a meteoritos résznél... egyszerûen nem tudom elengedni😞

ppk
nekem is hasonló a gépem, amd, 6600, meg iesmi, már 3 éves és minden elmegy rajta :-D

1giga ram

alaplapot passzolom, az is kõkorszaki

Powerball!!!

ppk
na sikerült a meteorlövés, azóta már a 6-os pályán vagyok, voltak nehéz dolgok, de már nem állok le kötekedni a szörnyekkel, nyomok egy Ctrl+C-t, oszt futás :-D

bár tudom néha a dögök alatt találni ezt-azt, de ez az ujra összerakja magát-feléledõs geciszörny má kiakaszt :-D

meg azok a pici kis Adams Familys "izé"-k tudnak még nagyon gecók lenni, mikor 90%-át kinyírom, a többi meg rágja a hátamat :-D de azokat az "E" billentyû elég jól lemorzsolja.

na, szóval fa*a minden, csak asteroidát ne kelljen lõni :-D

Powerball!!!

Nah de most komolyan!😛 Mi a hiba?😞

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tegnap én is néztem és volt is a tescoban de 11900. A doboz hátuljárol meg le voltak kaparva a kis cimkék 😞