Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello! Megvan a játék, felraktam, elindítom és.... egy nagy üres fekete képernyõ, amirõl az istenért se tudok tovább/kilépni...
ok gondoltam nem elég frissek a drivereim... nvidia driver+directx frissít... a hiba ugyan az...
nagyon szeretnék játszani a gammával és nem örülnék, ha ennyi lenne a történet😄
gépem: nvidia6600gt Amd athlon 64 3000+, 1 giga ram, Realtek ac'97 hangkártya...
légyszi segítsetek!:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1. FIFA 09 (2.)
2. World of Warcraft Prepaid Card (1.)
3. Command & Conquer: Red Alert 3 (ÚJ)
4. Dead Space (3.)
5. Sacred 2: Fallen Angel (4.)
6. The Sims 2: Apartment Life (8.)
7. World of Warcraft Battlechest (14.)
8. Euro Truck (5.)
9. The Sims 2: Double Deluxe (16.)
10. Star Wars: The Force Unleashed (-)
Köszi Tesco! 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Dead Space is jó game volt. Tetszett, hogy lehetett püfölni, rúgni a dögöket, meg vér, meg csont, meg nyál... 😄DDD
Sztori 60%, grafika 80%, hangok 80%, játékmenet/újítások 90%. Nálam a DS, erõs 7-es a 10-böl. Tehát csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az akciót, misztikumot, nyomasztó hangulatot, meg egy kis ilyesztgetést.
(szvsz engem nem sz*ratott be, de aki éjszaka, fülessel tolta a F.E.A.R.-eket azt már nem nagyon éri meglepetés 😉)
Jah és sok helyen olvastam a BioShock-hoz való hasonlítását, hát szerintem köze nincsen a két játéknak egymáshoz, azon kívûl, hogy mindkettõ klassz volt.
Befejeztem már nah ! 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én ott a fõszálra koncentráltam és igy nem volt sivár a dolog, de az a játék mint ez szintúgy letehetettlen volt amíg ki nem végeztem.
Nekem Wicher nem jött be pedig nagy rpg fan vagyok stb. Lehet 1x még adok neki egy esélyt.
GanXstaZolee#2709
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked még ez a játék is bonyolult?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
<#confused>#confused>
(tetszik a rohamkarabély pörgése a fej felett)
poénból kipróbáltam minden fegyvert maxra gócolva 😊
\"SLICE of LIFE\"
Ami picit nem tetszett: Az egér nyúlása, vsync ide vagy oda nem 100%os a célzás, egyebkent vsync nélkül elég szar a kép tft-n.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. A story nagyon jó szerintem nem rövid igy is talán 1-2x éreztem a vontatott érzést de aztán felpörögtek az események.
3. A végén a saját barátnõnk ugrik ránk? Elég gyorsan történtek az események persze lehetett tudni hogy... 😊 kissé alienes az egész de egyáltalánnem baj, AVP 1-2-ben volt utoljára hogy 1-2x sikerült beszarni 😊
A mentési buggal én is találkoztam 1 helyen ahol csak enterrel ment.
Fegyverek közül a lángszóró az alienes feeling miatt, de minden más esetben az ív volt nállam a tuti.
+ eladó a játék 6.000.-Ft, 100%os állapotban, mivel már a story ismert, így nincs nagy kedvem még1x nekifutni.
GanXstaZolee#2709
\"SLICE of LIFE\"
PSN ID.: Beegabor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mellesleg nekem az összes eddig kipróbált fegyverbõl eddig a sima alap kõvágó 😊 jön be. na az csonkol, de a plazmával szívtam csak (igaz azt nem fejlesztettem). lángszóró jó?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Érdekes nem mintha nem lenne jó, de ALONE-SILENT-RESI-SIREN-FATAL legyakja ezt a játékot a kategóriájában.
Inkább max az év (eddig) legjobb lövöldözõs (hentelõs, félelmetes) játéka.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!"
Ráadásul TESCO-ban 2990 volt (vagy még most is annyi)
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt nem tudok menteni... miért van ez? csak úgy tudok menteni, ha entert ütök, szerencsére. (8. fejezet)
Szal az elfogadás, törlés, mégse felirat nem láthatóak, ha a mentés terminálra belépek.. csak ha entert nyomok akkor tud menteni.
Btw nem lehetne nyitni a "hülyéknek" külön fórumot? Az hagyján hogy idegesitõ de akkora spoiler is mint az állat basszus.
1giga ram
alaplapot passzolom, az is kõkorszaki
Powerball!!!
bár tudom néha a dögök alatt találni ezt-azt, de ez az ujra összerakja magát-feléledõs geciszörny má kiakaszt :-D
meg azok a pici kis Adams Familys "izé"-k tudnak még nagyon gecók lenni, mikor 90%-át kinyírom, a többi meg rágja a hátamat :-D de azokat az "E" billentyû elég jól lemorzsolja.
na, szóval fa*a minden, csak asteroidát ne kelljen lõni :-D
Powerball!!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx