Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Ezt nem értem miért kellett, ha amúgy sincs túl sok góc.
BattleTag: zydar#2910
Lehet majd még írok,ha elakadtam <#falbav>#falbav>
THX <#integet2>#integet2>
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Valaki help please, mert már ki vagyok idegileg.
Elakadtam a 2.fejezetnél. Egy nagy hangárba vagyok ahol elromlott a gravitácios gép.Át nem tudok menni, mivel egy nagy szakadék van elöttem. Namármost.. észrevettem, hogy vannak szétszorva olyan elektromos kütyüs dobozok.. Probáltam magamhozhúzni ,és belelõni, hogy az ajtón levõ jobb oldalon is kéken világítson,igy lenne táp, és át tudnék menni.. Akárhogy probálok beletalálni,nem megy!Probáltam azzal a lassítoval is, de mindig kipattan róla.És már nem 1x annyira elpattan az összes olyan kis generátordoboz vagy mi, hogy magamhoz sem tudom húzni.Nem tudom értitek e mi a gondom,és hol akadtam el.... Köszi a segítséget!
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Powerball!!!
Na mindegy. Köszönöm az infót!
Ami az xbox-os verzióból tetszett az a minigun féle fegyver (nem tudom a nevét), majd ezt szeretném fejleszteni + életerõt is, ha már mindet nem lehet..
A stuki másodlagosa nagyon megtetszett: kari legugol, feltartja a fegyvert, majd mint egy tárcsa elkezd pörögni és szorja az olmot a gennyekbe.. Na mondom ez nekem kell! Csak sajna gyorsan kiköpi a skulót.
Ugye lehet külön ezt a fegyvert fejleszteni?
Még valami: ilyet láttam hogy egy fejlesztési pontra csak akkor tehetek gócot, ha a törzságra is teszek. Ezek a közbülsõ pontok adnak azért valami extrát, vagy csak a "levelek" eléréséhez kellenek?
Eddig is köszönöm a gyors válaszokat!
én legalábbis úgy játszom, hogy mindig lábat lövök, és amikor elvágódnak a kis aranyosak, odarohanok amíg tápászkodik, és beépítem a vascsizmámat a szörnyike fejébe. ahol több ellenfél van, és van hely, vagy elfutok elõlök és egyesével próbálom kiirtani õket, vagy használom a sztázist és leszedálom õket. erre a harcmodorra eddig tökéletesen elég volt a fejlesztett plazmavágó.
Góc-pont pedig anyi van amenyit csak akarsz, ez is csak pénz kérdés.
Érdemes venni!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
amúgy nagyon jó az ívfegyver. max 9 ívtöltet lehet egy tárban maxon fejlesztve.
Oxigénre miért nem? Tudtommal elég sok hely van ahol ki kell menni az ûrbe. Vagy egyszerûen ennyire nincs góc?
Boltba gondolom nem érdemes venni 10k, ha jól tudom.. Az xbox-os verzióban láttam.
De azért ha rágyúrok egy ágra azt ki lehet maxonli, nem?
Attól kérdezném aki végigvitte: ugye a játékban lehet fejleszteni csomó dolgot pl: élet, oxigén, fegyverek stb. Na most lesz elég "góc-pont" - vagy mi a rák - az összes tulajdonság kifejlesztésére, vagy nem? Ha nem, akkor melyik ágat érdemes fejlesztgetni?
Ma néztem volna meg a játékot, de miután lezajlik a bevezetõ, képtelen vagyok bármerre is mozogni gyakorlatilag, mert a kamera õrült sebességgel forog körbe-körbe. Egy ötletet megköszönnék, hogy milyen irányba induljak el a megoldás felé.
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Próbáld kikapcsolni a tûzfaladat, vagy nézd meg, hogy nincs e letíltva benne a játék?
A kiegészítõk sok pici csomagban érkeznek, összesen körülbelül harminc dollár értékben, fejenként pedig egy és négy dollár között mozog az áruk. A lista hosszú, szerintem nem sok értelme van felsorolást csinálni: a lényeg, hogy lesznek új ruhák, új fegyverek, illetve a korábbi mordályok felturbózott változatai új külsõvel - közülük a legtöbb mindegyik platformra megjelenik, néhány viszont kizárólag a PlayStation 3- vagy az Xbox 360-tulajok kiváltsága lesz. A 1Up oldalán megnézhetitek, hogy mi vár rátok, ám november 13-tól pedig le is tölthetitek õket a PlayStation Networkrõl vagy az Xbox Live-ról.
GK
Srácok, valami megoldás van arra, hogy az iránybillentyûket valahogy a kurzorgombokra konfigoljuk? Én balkezes vagyok és a WASD billentyûkkel nem tudok játszani, de sajnos hiába próbálom átpakolni a gombokat nem engedi. Próbáltam kézzel meghekkelni valamelyik konfigurációs fájt, de nem találtam ilyent sem a játtékmappában, sem a mentés mappájában.
Ötlet valakinek?
És azokat meg ugy szeded szét hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
de azért elméletben vágom mit kell csinálni,
lehet nem jó helyen lassítok? :-O kis segítség jól jönne, köszi :-)
Powerball!!!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
GanXstaZolee#2709
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
használjátok azt a kibaxxott spoiler makrót bazmeg!
(természetesen nem neked szólt, seth)
Sok debilnek meg gratulálok aki nem ismeri a spoiler makrót... <#eljen>#eljen>
GanXstaZolee#2709
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
A végkifejlet a fõmonsztával sztem nem kihívás, hiszen a sárga képzõdményeket kell célozni. Kendrát sajnáltama végén. A legvégén kissé megborzongtam, lúdbõrzött a hátam is. Szal ijjesztõs.
Ami jó:
- Szkafanderünk megvalósítása
- remek és hangulatos -kedvcsináló- kezdõ fejezet!
- ijjesztgetések, pár szörny jellegzetesre sikerült
- rpg-s szerû fejlesztések a gócok révén, és pénzgazdálkodások (EIK, fegyverek, képességek)
- grafika, látvány, hangok, hangulat
- jól megtervezett végsõ bossfight és a befejezés
- játékidõ
Ami rossz:
- karakterünket néha rossz írányitani (célzásból eredeõen, mikor egyszer csak közelharc van)
- kevés szörny faj
- sokáig magányosak vagyunk küldetésünk során, bár ez érthetõ is. de na...
- nincs kihivás (pl leviatán, ...)
- ismétlõdõ helyszínek, küldetések
94%
2008 utolsó negyedévben ez a játék nyerte el a tetszésemet, összesítésben számomra a Mass Effect nyert!
Top5 jelenleg (elsõ ket stabil helyezésû!!!)
1. Mass Effect
2. Dead Space
3. Spider-man: Web of Shadows
4. Crysis Warhead
5. Brothers in Arms Hell's Highway
ui: Hammonddal mi lett? felfalta még a 10-iknél az a monstrum? (sry, de annyira beszartam, nem figyeltem kellõen Hammondra akkor, h mit mûvel vele a szörny, s ha jól emléxem a holtteste eltünt... vagy megmenekült)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha a saját szintemelég akkor mondok pár keresetlen szót a játékról!😄