Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Összesen mindössze 36 góc van a játékban ami "ingyen" megszerezhetõ, a többi a pénzeden múlik

PSN ID.: Beegabor

Érdekelne majd mennyi a játékideje bár én még csak 7 es chapternél vagyok de sztem igy jóval hoszabb lesz a game.

Nyomja még valaki hard-ot rajtam kivül?

koschwarz
pont ez a lényeg, hogy döntened kell, mit akarsz fejleszteni. egy ilyen típusú játéktól ez szokatlan lehet, illetve szokatlan annak, aki nem játszott rpg-t, de szerintem ez jó így. mindenki a játékstílusának megfelelõen fejleszthet...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vkinek sikerült egyáltalán megszereznie az összes gócot?Én nem tudtam mindent felfejleszteni,ahhoz 2-szer hosszabbnak kell lennie a játéknak,hogy vki minden fel tudjon feljeszteni.Amúgy jó ez a fejlesztõs megoldás,klassz!

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Az a kár, hogy fölöslegesen rá kell rakni a közbülsõ pontokra ahelyett, hogy közvetlenül a fejlesztésre tenném!
Ezt nem értem miért kellett, ha amúgy sincs túl sok góc.

BattleTag: zydar#2910

Köszönöm szépen a Segítséget! Tutti nem jöttem volna rá 😄 Nem is tudtam hogy lehet repülni.. <#vigyor2>
Lehet majd még írok,ha elakadtam <#falbav>
THX <#integet2>

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

ppk
szembõl kell jól belenyomni, vmi iesmi :-D

Powerball!!!

Dark Messiah
a jobb egérgombot lenyomva tartod és nyomsz egy Ctrl-t, ahol van a cél kereszted oda fog ugrani a zero gravity-be, hát körülbelül ennyi mikor át értél akkor a közeledbe lévõ olyan kis "elektromos kütyük" eggyikét magadhoz húzva be tudod illeszteni a zárba és utána minden jó csak vigyázz mert vissza felé majd lesznek ilyen bûnronda mentális kajnál hajlítgatós kutya f*szok <#idiota><#awink>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Sziasztok!
Valaki help please, mert már ki vagyok idegileg.
Elakadtam a 2.fejezetnél. Egy nagy hangárba vagyok ahol elromlott a gravitácios gép.Át nem tudok menni, mivel egy nagy szakadék van elöttem. Namármost.. észrevettem, hogy vannak szétszorva olyan elektromos kütyüs dobozok.. Probáltam magamhozhúzni ,és belelõni, hogy az ajtón levõ jobb oldalon is kéken világítson,igy lenne táp, és át tudnék menni.. Akárhogy probálok beletalálni,nem megy!Probáltam azzal a lassítoval is, de mindig kipattan róla.És már nem 1x annyira elpattan az összes olyan kis generátordoboz vagy mi, hogy magamhoz sem tudom húzni.Nem tudom értitek e mi a gondom,és hol akadtam el.... Köszi a segítséget!

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Seth
Azok ellen valóban jó, én is azt használtam, késõbb a hullámfegyvert. Belezõvel az a gond hogy megvan a távolság amit be kell tartani,különben nem éri az ellent, a másodlagos lövés,amikor kilövi a pengét meg nem sokat ér meg lassú is

tep
a kis izék ellen a hullámfegyver is tökéletes

\"SLICE of LIFE\"

ppk
nem azért, de nekem a belezõs nagyon bevált némely akciókban, mivel ha jönnek azok a kis izék csoportban, akkor szépen le lehet faragni õket lövöldözés helyett, ami jobban egy pontba visz . . .így meg mind egy fûkaszával, csak leszecskázom õket két pengével max :-)

Powerball!!!

koschwarz
nem, nem kár, mert akkor nem tudsz továbbfejleszteni, pont ez a lényeg.

Okés! Kár érte elpazarolni egy gócot..
Na mindegy. Köszönöm az infót!

koschwarz
az csak egy közbülsõ "vezérlés", semmit nem ad, csak azt hogy fejleszthetsz tovább.

Még nem kezdtem el a game-et.. Ezért is kérdezek ennyit.
Ami az xbox-os verzióból tetszett az a minigun féle fegyver (nem tudom a nevét), majd ezt szeretném fejleszteni + életerõt is, ha már mindet nem lehet..
A stuki másodlagosa nagyon megtetszett: kari legugol, feltartja a fegyvert, majd mint egy tárcsa elkezd pörögni és szorja az olmot a gennyekbe.. Na mondom ez nekem kell! Csak sajna gyorsan kiköpi a skulót.
Ugye lehet külön ezt a fegyvert fejleszteni?
Még valami: ilyet láttam hogy egy fejlesztési pontra csak akkor tehetek gócot, ha a törzságra is teszek. Ezek a közbülsõ pontok adnak azért valami extrát, vagy csak a "levelek" eléréséhez kellenek?

Eddig is köszönöm a gyors válaszokat!

koschwarz
én eddig csak az alap plazmavágó sebzését és a ruha életerõpont-növelését fejlesztettem. ja, eddig csak energiagócot vettem a shopban, amit rögtön beépítek.

én legalábbis úgy játszom, hogy mindig lábat lövök, és amikor elvágódnak a kis aranyosak, odarohanok amíg tápászkodik, és beépítem a vascsizmámat a szörnyike fejébe. ahol több ellenfél van, és van hely, vagy elfutok elõlök és egyesével próbálom kiirtani õket, vagy használom a sztázist és leszedálom õket. erre a harcmodorra eddig tökéletesen elég volt a fejlesztett plazmavágó.

Csinálj mindent úgy ahogyan te akarod. Mindenkinek más a bevált "ideája", hogy mi hasznos és mi nem.
Góc-pont pedig anyi van amenyit csak akarsz, ez is csak pénz kérdés.
Érdemes venni!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Újat kezdtem, ívfegyverrel tolom minden maxon van, na meg az új katonai rucival, am it megkaptam elsõ végigjátszásból. csak sajnos a nehézségi szintet nem lehet állítani így😞
amúgy nagyon jó az ívfegyver. max 9 ívtöltet lehet egy tárban maxon fejlesztve.

Sebzés: ok!
Oxigénre miért nem? Tudtommal elég sok hely van ahol ki kell menni az ûrbe. Vagy egyszerûen ennyire nincs góc?
Boltba gondolom nem érdemes venni 10k, ha jól tudom.. Az xbox-os verzióban láttam.
De azért ha rágyúrok egy ágra azt ki lehet maxonli, nem?

Seth
Nem lesz. Elsõsorban ruhára(oxigénre felesleges) és az olyan fegyverekre amikkel lehet szecskázni.Ahol lehet a sebzésre rakj,kapacitás,újratöltés sebessége nálam másodlagos volt

Hello!
Attól kérdezném aki végigvitte: ugye a játékban lehet fejleszteni csomó dolgot pl: élet, oxigén, fegyverek stb. Na most lesz elég "góc-pont" - vagy mi a rák - az összes tulajdonság kifejlesztésére, vagy nem? Ha nem, akkor melyik ágat érdemes fejlesztgetni?

Üdv!
Ma néztem volna meg a játékot, de miután lezajlik a bevezetõ, képtelen vagyok bármerre is mozogni gyakorlatilag, mert a kamera õrült sebességgel forog körbe-körbe. Egy ötletet megköszönnék, hogy milyen irányba induljak el a megoldás felé.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

Mégegyszer:
Próbáld kikapcsolni a tûzfaladat, vagy nézd meg, hogy nincs e letíltva benne a játék?

Szia! Nekem ugyanez a gondom. Már kérdeztem itt de a kutya nem válaszolt. Találtam config file-t de nem szöveges formában van mint általában. Már néztem az EA fórumán is. Ott is szidják a dolgot de megoldást nem találtak még rá. 😞

Takimate
én is próbáltam átkonfigolni de nem sikerült... :/

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

koschwarz
hmm, érdekes, de valahogy miért érzem ezt egy oltári nagy lehúzásnak? plusz, ez nem egy MMO, hogy villogjak az új mordályommal.<#hehe>

GanXstaZoleeWrk
Megvolt. 😊

GanXstaZolee#2709

Prince23
A héten újabb, platform-specifikus kiegészítõk érkeznek az Electronic Arts új sikerjátékához, a Dead Space-hez: fegyverek, kosztümök és egyéb érdekességek várhatóak.

A kiegészítõk sok pici csomagban érkeznek, összesen körülbelül harminc dollár értékben, fejenként pedig egy és négy dollár között mozog az áruk. A lista hosszú, szerintem nem sok értelme van felsorolást csinálni: a lényeg, hogy lesznek új ruhák, új fegyverek, illetve a korábbi mordályok felturbózott változatai új külsõvel - közülük a legtöbb mindegyik platformra megjelenik, néhány viszont kizárólag a PlayStation 3- vagy az Xbox 360-tulajok kiváltsága lesz. A 1Up oldalán megnézhetitek, hogy mi vár rátok, ám november 13-tól pedig le is tölthetitek õket a PlayStation Networkrõl vagy az Xbox Live-ról.

GK

WinT
Üdv!

Srácok, valami megoldás van arra, hogy az iránybillentyûket valahogy a kurzorgombokra konfigoljuk? Én balkezes vagyok és a WASD billentyûkkel nem tudok játszani, de sajnos hiába próbálom átpakolni a gombokat nem engedi. Próbáltam kézzel meghekkelni valamelyik konfigurációs fájt, de nem találtam ilyent sem a játtékmappában, sem a mentés mappájában.
Ötlet valakinek?
rambuu
A fékezõk ott vannak amikor belépsz, egy rögtön melletted, a másik a fejed felett, meg 2 kint van az ürbe oda meg alant leírták hogy jutsz ki!
És azokat meg ugy szeded szét hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lassítóval megállítod a forgó részét, és a kis világító akármit szét lövöd! Ennyi nem nagy ördöngõsség!

ppk
aha . . fékezõt . . .az meik? :-D na mind1, köszi :-)

Powerball!!!

Suzaka
Nem kell falitöltõ simán visszasétál a meteor feléig és már fel is van töltve.

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Seth
nem bomba az hanem jeladó. A feladatod az hogy szét kell lõni 4 db fékezõt. Kettõ ugye rögtön ott van,egyik lent másik fennt. Namost nem mindenkinek tiszta elsõre, de ugye a meteornak van egy másik fele is,ami már odakint van az ûrben. A jeladót pedig itt kell elhelyezni,nem odabent,mert itt nincsenek azok a forgó bizbaszok. A feladat innentõl pofonegyszerû: lelassítod legalább az egyik gyûrût és a tengelyénél egyszerûen kikerülöd és így kilyukadsz a másik oldalon. Itt nyugisan lerakod a jeladót,kilövögeted a 2 fékezõt(persze azért nem árt sietni,mert a levegõd meg fogy,bár lehet van ott vhol egy fali töltõ.Ennyi, óvatosan visszamész lelassítva a forgó bizbaszokat

csak hogx boldogok legyetek és az emberek lusták vissza olvasni de úgy is megfogják még kérdezni 100000000 ember mert lusták gondolokdni egy kicsit
elöszõr az nem bomba hanem jeladó néha olvasni is kéne nem csak nézni a szöveget másodszór azt soha a büdös életbe nem tom lelasítani jó idõbe felugrani és kisétálni a túl oldalra és ott lerakni a JELADÓT
azéert ez már vicc hogy alig tudják ezt a Meteoros részt megcsinálni semmi ördögõnség nincs benne
ppk
valahol olvastam a meteorra bomba helyezés problémát, hát most ott én is elakadtam, de nagyon :-)

de azért elméletben vágom mit kell csinálni,

Gondolom le kell lassítani a forgó részeket az aszteroida körül, és elhelyezni rajta a bombát . . . csak hiába lassítok, mégis mire aktiválnám, kettévág az a szar :-)

lehet nem jó helyen lassítok? :-O kis segítség jól jönne, köszi :-)

Powerball!!!

A legtöbb pályán vigyél magaddal góc-pontot a zárt ajtókat érdemes kinyitogatni. A lõszer problémákon is segítrendesen.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

GanXstaZoleeWrk
Kb én is 95% körül olvashattam el a naplókat 1-2 hely maradhatott ki ahol talán volt és nem találtam meg.

GanXstaZolee#2709

Istencsászár
Meg kell keresni és végig kell olvasni minden szöveges és audio naplót, ez is a játék és a felfedezés része, nekem 95%ban sikerült mindet megtalálni, sajnos pár db elkerülte a figyelmemet valahol... amugy a története semmi forradalmi, mert ezt már láttuk film(ekben) de még ilyen játék nem volt... teljesen korrekt az egésznek a tálalása.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

koschwarz
komolyan mondom, tenyésztik az ilyen idiótákat. és feltehetõen még most sincs fogalma róla, hogy mekkora egy barom.<#szomoru2><#ticking>

használjátok azt a kibaxxott spoiler makrót bazmeg!

(természetesen nem neked szólt, seth)

GanXstaZoleeWrk
Nem értem a storyt fikázókat, szerintem amit egy ilyen játékból és helyzetbõl ki lehet hozni storyt azt kihozták kb 110%osan. Anno Alien, Aliens, és Alien3 filmeknek is mekkora giga története volt mégis egyre se mondanám hogy szar sõt... 😊

Sok debilnek meg gratulálok aki nem ismeri a spoiler makrót... <#eljen>

GanXstaZolee#2709

Seth
Szerintem nagybetûvel írjátok be a bannerba a sztorit végig,nehogy vki lemaradjon róla mielõtt még nekikezdene a játéknak

Maghalt,mert széttépte a szörny.Elvileg az nem is élhetett.Mert a Kendra a 12. pálya végén mondta,hogy az egészet csak képzelte Isaac.Az a fehérruhás csaj sem élt,mert a videón beledöfte magába a tût,csak azt nem értem,hogy nyitotta ki a zárakat,meg még az ûrhajóba is mellettem ült,amikor már rég halott volt,vagy zombi lett.Ezt nem értem!

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Prince23
ESZMÉLETLEN JÁTÉK!!!!! Végigvittem, 8 óra 30 percbe került a végigjátszása. Ez kellõen hosszú is! A játék sztorija gyenge közepes minõségû. A végén, a 12. fejezetbe nagyon zajlottak az események, erre azt mondom h összecsapott munka. hagyhattak volna valamit a 10-11 fejezetre is. Clarke magányos, mint kiderült. A grafika, a hangok jók, fõleg a hang! de a grafika megvalósítói sem panaszkodhatnak, sõt! A hangulat az 100%-ra sikerült, ezért is eszméletlen a játék😄
A végkifejlet a fõmonsztával sztem nem kihívás, hiszen a sárga képzõdményeket kell célozni. Kendrát sajnáltama végén. A legvégén kissé megborzongtam, lúdbõrzött a hátam is. Szal ijjesztõs.

Ami jó:
- Szkafanderünk megvalósítása
- remek és hangulatos -kedvcsináló- kezdõ fejezet!
- ijjesztgetések, pár szörny jellegzetesre sikerült
- rpg-s szerû fejlesztések a gócok révén, és pénzgazdálkodások (EIK, fegyverek, képességek)
- grafika, látvány, hangok, hangulat
- jól megtervezett végsõ bossfight és a befejezés
- játékidõ

Ami rossz:
- karakterünket néha rossz írányitani (célzásból eredeõen, mikor egyszer csak közelharc van)
- kevés szörny faj
- sokáig magányosak vagyunk küldetésünk során, bár ez érthetõ is. de na...
- nincs kihivás (pl leviatán, ...)
- ismétlõdõ helyszínek, küldetések

94%

2008 utolsó negyedévben ez a játék nyerte el a tetszésemet, összesítésben számomra a Mass Effect nyert!
Top5 jelenleg (elsõ ket stabil helyezésû!!!)
1. Mass Effect
2. Dead Space
3. Spider-man: Web of Shadows
4. Crysis Warhead
5. Brothers in Arms Hell's Highway

ui: Hammonddal mi lett? felfalta még a 10-iknél az a monstrum? (sry, de annyira beszartam, nem figyeltem kellõen Hammondra akkor, h mit mûvel vele a szörny, s ha jól emléxem a holtteste eltünt... vagy megmenekült)

Mondom szar a procid..

Windows xp sp2vel😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

copass
végigvittem, remekmû,! azért nem bírnám megint végigvinni, habár a forgópörõ csúzlinek szebb lett a hangja.a végén meg majdnem sírtam!😄
ha a saját szintemelég akkor mondok pár keresetlen szót a játékról!😄

Hello mindenki!Nagyon király game és a vége is igazi horroros,mikor azt hiszed túlélted és mennél haza,de hallasz vmit,megfordulsz és bumm!Az EA nagyon tuti játékot alkotott,vajon milyen lesz a 2. rész?!Nekem csak a vége nem volt tiszta.<#wink>

R3TR0
oprendszer?