Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy nem néztem meg játék elõtt a moviet-t, de sebaj, mert nemsoká újrakezdem a játékot, és így nagyobb élvezet lesz.
Bírom azt a rájaizét, ami a zagyon keresztül változtat át szörnnyé. Bezzeg Élienék pókjával meg smárolni kellett. <#vigyor>#vigyor>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azért hardon nem éppen szerencsés a nagy orvosi csomagot eladogatni. Én pl. annak örülök a legjobban ha találok, még ha kicsi is. A lõszer szintén ilyen dolog, ha kicsit sutább az ember elég hamar ellövöldözi az összeset.
Lehet normal fokozaton igaz ez, de hardon már teljesen más szerintem. Nem tudom milyen könnyû és közepes szinten jáccani, én csak a hardon tapasztaltak alapján írom ezt.
Bár ha valaki vérprofi, biztos elboldogul hardon úgy, hogy elboltol mindent! <#wink>#wink> (kár, hogy a csukát nem lehet ápgrédelni, biztos raknék még bele pár kilot, meg acélbetkót, oszt egybõl szétrepülne a mocskok feje <#vigyor>#vigyor>)
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
ott van pl az a két forgó motor az egyik nullgravis teremben, na én ott az ajtón beléptem, és helybõl lelassítottam-ráhuztam a centrifugátorra a két motort :-D
amúgy ha oxigén utántöltõt találsz. azt add el mindíg, meg a nagy orvosi csomagot is, jobban jön a lové :-)
jaja, lángszóró bagy szar, a belezõ a kis háromlábu csapatosan jövõ izék ellen jó, kb mikor 3-4 méterre vannak tõled, akkor rájukereszted, és csak jobbra-balra huzgálod :-) felesleges ívfegyverrel töltényt pazolni rájuk, meg az nem is pontos annyira ellenük. mikor már csak kettõ-három van, azt meg hagyjad hadd másszanak rád, E billentyü nyomkodással le lehet verni õket. sokat nem érdemes engedni, h megmásszon, mert pillanatok alatt leszívják az életerõd!
lõszereket is mindíg ha bolthoz érsz, inkább add el, mert ha menet közben sokba belebotlasz, nem lesz hova tenned, én már nem egyszer jártam így.
szal pár lõszer elég, úgyis kapsz a szörnyektõl , mert tök rendik ám :-D
meg sokat találni is. Venni csak gócokat vegyél, eleinte tartogasd a lóvét ruhára, meg inkább csak egy fegyvert tuningolj, mert gócot sem kapni annyit, én is többet vettem mind találtam :-)
Powerball!!!
PSN ID.: Beegabor
Nagyon is jól fog jönni az a 2 percnyi levegõ. Legalább nem csak rohangálni lesz idõd hanem össze is szedegetni mindent.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Fegyverekbõl azt tápolsz amit jólesik.<#vigyor>#vigyor>Ki kell próbálgatni õket.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úgy érzem újra fogom kezdeni a játékot, most még úgyis csak az elején vagyok, úgy érzem már belejöttem annyira, hogy még jobban élvezni tudjam, és kicsit többet spóroljak.
Majd megláttyuk hogy megy! <#wink>#wink>
meg sehol egy szobaop, v mitököm :-D
Powerball!!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a sci-fi regényeket és a filmeket is szeretem (ez utóbbiból sajnos nagyon keveset - jót - készítenek manapság).
a sci-fi játékokkal általában csak az az alapvetõ gondom, hogy egyszerûen nem szeretem és unalmasnak tartom azokat a droid fegyvereket és a klisé-szerû idegen lényeket, amiket ezekbe a játékokba kitalálnak. úgy értem, nekem ne lõjön már egy fegyver kék gömböt, meg zöld sugarakat, mert röhögnöm kell. többek között ezért tetszett ez a játék is, az egyedi fegyverek miatt,a melyek ráadásul nem is fegyverek, hanem szerszámok, kõzetvágó, ipari fûrész, stb. egyedül az impulzusfegyver, ami fegyver (ha jól emlékszem). mondjuk a legtöbb lényrõl ez nem mondható el, mert póklábon rohanó emberfejet is láttunk már, meg óriási csápos behemótot is, szerves anyagba beágyazott szenvedõ embert is, de hogy az alap penge kezû átalakult ember szörnyért sem adnék a fejlesztõknek díjat a kreativitásukért, az biztos. viszont félelmetesek legalább. gondolom most erre a részre mindenképpen fogsz válaszolni. 😉
szóval oszthatod nekem az észt, kisbarátom, és értem is, mit mondasz, hiszen a kritika írásának egyik alapja, hogy valaki ismerje ugyanazon kategóriát, hogy legyen összehasonlítási alapja. igazad van ebben, egyetértek.
de mivel szövegértésbõl kaptál egy egyest, mert még mindig nem fogtad fel, hogy nem kritikát írtam, hanem személyes véleményt, plusz a legtöbb nem a sci-i-horrorhoz, mint mûfajhoz köthetõ, hanem pusztán játékmechanikai vagy gameplay kérdés, ezért kapsz még egy egyest, leülhetsz.
a 8.5 a 10-bõl meg teljesen király. az én értékítéletem szerint.
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Köszi...
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Te egy igazi "vérpistike" vagy, aki minden áron rá akarja kényszeríteni másokra, hogy mit hogyan kell játszani/csinálni és te majd eldöntöd mindenki helyett, hogy mi a játék lényege.(szerintem az hogy jól szórakozzak)
Részemrõl lezártam a társalgást veled, gyerek vagy te még nagyon. Rád fér még néhány év az iskolapadban. Meg egyébbként is, nem vívok szellemi párbajt egy fegyvertelennel...
A kiváncsiság és a felfedezés vágyának hiánya teszi egyhangúvá az életet és a játékokat is.
Azért nyugi izzadni fogsz vele rendesen. 😄
Na, mostanra már én is láttam a befejezõ videót! Szerintem a végére leüt a játék. Nem a sztori hanem a játék. Ugyanazok az ellenfelek csak gyorsabban jöttek. Ja, meg barnák. A teszkós ár pont jó lett volna. mégegyszer nem tudnám végigjátszani. Nem is értem miért is lehetne... Jó volt de azért nem az év játéka.
végre egy újabb ürügy, h végigtolhassam, jajjdejóóó :-D <#eplus2>#eplus2>
Powerball!!!
2-3 alkalommal volt olyan az egész játék során (közepesen), hogy túl kevés lõszerem maradt ahhoz hogy biztonságban érezzem magam...egyébként pl. a legutolsó pályán valami hat elhasználatlan gócom volt, bár én összesen 3 fegyvert használtam és fejlesztettem (alap, ív és hullámfegyver).
Csak velem az a baj, hogy szeretek minden zig-zugot bejárni egy játékban, mert annyira b*sztat, hogy mi van még ott!
Amúgy hardon tolom, és így épphogy elég amit felszedek, fõleg a lõszer és az orvosi csomagok.
Szerintem tök felesleges egy ajtóhoz is gócot feláldozni, hacsak nem hard-on tolja vki, és elfogyott a lõszere . . . különben ki lehet számolni, egy 10ezer pénz-es gócért kapunk max 3-5ezernyi cuccot :-D
lol
Powerball!!!
Amúgy meg most jut eszembe, hogy az ajtó kinyitásához vehettem volna gócot is <#idiota>#idiota>
Amúgy lehet újrakezdem a 2. pályát mert az egyik szobába nem mentem be amihez góc kellett volna. Mire rájöttem már rég rámentettem az állásra, persze a gócókat meg már "eltuningoltam". <#shakehead>#shakehead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
A 10. pályán vagyok. Egy ûrsiklót kell megjavítanom, tesztindítás stb.
A tesztindítás után,van egy másik panel és ki kell engednem az ûrsiklót.
De panel nem aktív. Közben a kedvenc regenerálódó vörös dög, meg a haverjai folyamatosan amortizálnak. Hogy engedem ki az ûrsiklót, vagy mit kell itt csinálni? Segítsen már valaki please!!!!