Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg én csak plazma és belezõt használtam többit nem próbáltam még.<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy elõször sok muníciót használtam rá, aztán rájöttem a dolgokra, és visszatöltöttem, így sok pízt spóroltam meg.
Most mentem át a 8. pályára. Fokozat még mindig hard, 4-es ruhám van sebzésileg kimaxolt Ásványvágóm, a belezõ is szépen alakul, meg az ívfegyó is. Életerõ pontjaimhoz is már csak 1 kell. Ja és van még 17k-m <#vigyor>#vigyor>
Hardon azé elég nehéz ...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
lehet hogy más agyonvariálta magát, de a plazmavágóval meg az ívfegyverrel és ezzel taktikával azért simán végig lehetett vinni. õszintén szólva késõbb már egyedül csak a
nem azokra a dagikra gondoltam, ami a falban van és köpködi az egycsápos férgeket, hanem van egy két lábon járó nagydarab, amit ha nem ölsz meg gyorsan, akkor kijönnek belõle ilyen kis amõbák, amelyek elég kellemetlenek tudnak lenni.
Csápok!
A három csáp egy 3szög alakot képez. Mikor elõjön az egyik csáp, akkor fuss el a másik két csáp közé, vagyis ekkor a fejed felett lesz, és nem tud elérni a csáp.
Célozz a csáp tövébe, és mielõtt visszabújna, félúton meg fog állni, és a nyílás felett az a narancssárga gubó még kint marad egy ideig. KB 5 lövés telibe, és leszakad a csáp.
Ezt el kell játszani 3 x.
Ezután messzirõl fuss egyfolytában körbe, mert a növény 5 robbanó magot fog kiköpni!
Ezután az ötödik kikerülése után azonnal célozz a szájában lévõ magra, és 1 lövéssel robbantsd szét.
majd ezt ismételgesd.
Ezután ugyanez a taktika marad, csak köpködések közt kell a csápokat leválasztani.
és másodszorra már véget is ér a küzdelem.
ha már tudod a taktikát, akkor nem.
ha egyszer letoltad könnyûn, és utána mész közepes fokon, akkor még egyszerûbb.
Én minnya közepessen indultam, és volt sok helyen, ahol meghaltam, mert nem tudtam, hogy mit kell csinálni, honnan támadnak, és mi a taktika.
Igaz én atom spórolós vagyok...A tárhelyemben kegyetlen sok cucc van felhalmozva már. 😛 És 45000-em van, úgy hogy csak ruhákat vásároltam meg, és a 7 menet végefelé vagyok.
Nekiállok majd a legnehezebb foknak is, ha végeztem.
Addigra összeszedem a cuccokat majd, és egyértelmûen ugye könnyebb lesz, bár érdekes lesz, hogy egy utésbõl meg tudnak majd ölni, ami elég vicces lesz majd. 😛
Jah és a falon a daginál, amibõl az amõbák jönnek:
Fogj mindig egy robbanó palackot és küld hasba, mielõtt köpne egyet. azonnal megdöglik.
köszönöm.
No one can stop Death!
PSN ID.: Beegabor
Csak egyvalamire kérlek tieteket bátor fórumozók...
TEGYETEK ÚJRA TELJESSÉ MINKET! 😊
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
BattleTag: zydar#2910
Powerball!!!
Igenis sokmindent elárul rólam például azt hogy nem vagyok birka geci akit terelnek meg meglopnak mint a magyarok 90%-át. Átlátok a dolgokon és megvan a saját határozott véleményem. Ha másé hasonlit ehez vagy azonos csak akkor értek egyet. Ergo nem vagyok könnyen befolyásolható.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
BattleTag: zydar#2910

arról nem is beszélve, hogy a játék bõven hagyott idõt a támadásra, mivel a szörnyikék elég lassan szedték össze magukat, amikor kiugrottak eléd...de a "legrosszabb" esetben is az E gomb gyors nyomogatásával gyorsan megöltél bármit. de ha le is sebeztek, akkor ott volt az instant gyógyító Q gomb, mivel elsõsegélycsomagból is annyit lehetett találni, hogy folyamatosan csak adtam el azokat. pontosan egyetlenegyszer használtam nagy csomagot a játék során.
szerintem a plazmavágóval legfeljebb a dagadtak kiiktatása volt nehéz, ha nem ölted meg gyorsan és kijöttek belõle a kis amõba izék...általában ha kijöttek, akkor fogyott el vészesen a plazmalövedék, mert annyian voltak.
szóval ez a játék minden volt közepes szinten csak nem nehéz. nyilván ha megtanult a játékos lábat ellõni...
tulajdonképpen nem igazán tud érdekelni, hogy te az ÉN SZEMÉLYES véleményemben mit tartasz "hibának" vagy érdekel-e egyáltalán. kötekedhetsz, de ettõl meg nekem ugyanolyan jogom van értékelni a játékot és azt megosztani a játék topikjában. nem ismerlek, te sem engem, tehát semmilyen viszonyítási alapunk nincs, ki milyen alapon értékel bármit is...vettem a bátorságot, hogy teljesen pozitívan értékeljem a játékot, és mivel neked ez nem tetszik, arra következtetek, hogy neked nem tetszett. sajnálatos, hogy ha neked valami nem tetszik másnak a véleménye, azt személyes sérelemnek éled meg.
a kritika és a személyes vélemény között igenis van különbség: az elsõnek - amennyire lehetséges - objektívnek kell lennie. a második szubjektív.
gondolom te is ismered a mondást, a vélemény olyan, mint a segglyuk: minden embernek van egy. neked is van, nekem is van. az, hogy neked alapból nem tetszik senki más ember véleménye, az sok mindent elárul rólad. <#szomoru2>#szomoru2> pont ezért ez lesz az utolsó hsz, amivel rabolom a többiek idejét, neked válaszolva, MIVEL EMIATT NEM VAGY VITAPARTNER.

Miért? A kritika az nem személyes vélemény??
Amiért kimertelek javitani te "játékisten" az pedig amiatt volt mert a személyes véleményed tele volt hibával már ami a negativumok felsorolásánát illeti. Mondjuk a pozitiv részébe is volt hiba ilyen hülyeséget hogy lehet már írni hogy elég a plazmavágó. Megnéznélek a végén plazmavágóval hardon egy két jelenetnél. Pld. hogy mást ne mondjak ezeket a három csápon csuszkáló fejeket rohadt nehéz vele eltalálni. Szal neked meg játémechanika-egyes, ülj le kisfiam. 😄
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
mondanám h olvass vissza, de nem vok geci :-D
szörny, levadászod õket, majd ha van belezõd, én már azzal lövöm, akkor a két kék ívet csináló forgó izébe oldalról kettõt beleeresztesz, vagy annyit, míg el nem füstöli magát . . .aztán a másikba is. ezután a meteorittal szmbeállsz, ugye megy körülötte az a két félkör . . .namármost rácélzol a bal felsõ tetejére a kisbolygónak, és mikor a karok pont fentvannak akkor ráugrasz, de a felsõ részére ahol épp áll a két félkör. mire odereppensz, arra pont elhúznak lefelé . . .. vagy indulhatsz akkor is mikor épp elindulnak, mind1, idõd lesz . .. na odaröppensz, és kisétálsz az ürbe, vagyis a kisbolygó másik felére. Ott ne rakd le egybõl a jeladót, mert lesznek ilyen bébi 3karü geciek, na azokat lekapod, aztán nyomsz egy E billentyüt, ekkor lerakod a jeladót. ha sokat tököltél volna, akkor menj vissza a kisbolygó azon részére, ahol már van oxigén, de túl be ne menjél, mert elvág a két forgó szar. Na levegõ fullon, akkor kint is lesz két olyan forgó kék fényt kibocsájtó sztázismasina, na azokat is oldalról ledarálod míg el nem füstöli magát mindkettõ. Levegõre figyelj, sokat ne tököl . . .ideugrasz-odaugrasz, ámen :-)
aztán visszamászol a kisbolygóra, és mikor a karok megint elindulnak elõled, akkor befeléugrasz jobb egér+Ctrl billel :-)
azt mehetsz tovább gyilkolászni :-)
szívesen :-D
Powerball!!!
Már megint elakadtam <#schmoll2>#schmoll2>
7fejezet.. Megint egy Nagy terembe vagyok, ahol van egy gépezet ami 2nagy kék sugarat szór egy bazi nagy Mars bolygóra,és a bolygón pedig 2villa vagy mi kereszt irányban mozog.... A manusommal rárepültem erre a bolygóra, és észrevettem hogy valamit le kell helyezni,de mig elõszedi azt a kis kapszulát, addig meg meghalok. Már probáltam megállítani azzal a lassítoval is (ctrl+c) de semmi.. Valaki érti mi a gondom? <#guluszem1>#guluszem1>
Köszi! <#papakacsint>#papakacsint>
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Jó játékot!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
felraktam a gammát de a menü folyamatosan megy lefelé. Vibrál az egész. Az ember forog akivel mennék elvileg. Ez mitõl van? Tud valaki segiteni? Köszönöm
<#vigyor5>#vigyor5>
a csaj csak vicc volt :_D
Powerball!!!
http://data.hu/get/877716/Desktop.rar.html