Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem még mindig okoz néha rossz pillanatokat.
Amúgy meg én csak plazma és belezõt használtam többit nem próbáltam még.<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Piros ha nem akarják akkor nem olvassák el. de a szöveg maúgysem adja vissza a látványt, és márpedig az számít.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PAtr0n
Azokat szeretem a legjobban ... belezõ elõvesz, penge kilõ, oszt 5mp múlva már 1 sincs. Mindössze egy lõszerbõl <#vigyor0> Amúgy meg hamar ki kell nyírni a dagit, oszt akkor nem gyünnek.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Pont nemrég csináltam meg a 6. levelt és szerintem még spórolósabb ha:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször nem köp a száj, csak a csápokat kell elintézni, ha ez megvan aztán elkezd köpködni. Amiekt köp, simán meg lehet fogni a mágneses cuccal, oszt visszaküldeni a feladónak. Utána ha párszor visszanyalt neki a fagyi, megint kinöveszti a csápjait, de közöttük néha köpköd is. Itt vagy megint le kell ölni a csápokat, és utána a szájat a mágneses izével, vagy aki nagyon ügyes, a csápok ellenére, kinyírja a szájat, az elõbb leírt technikával. Így sokat spórol az ember töltényekbõl.

Amúgy elõször sok muníciót használtam rá, aztán rájöttem a dolgokra, és visszatöltöttem, így sok pízt spóroltam meg.
Most mentem át a 8. pályára. Fokozat még mindig hard, 4-es ruhám van sebzésileg kimaxolt Ásványvágóm, a belezõ is szépen alakul, meg az ívfegyó is. Életerõ pontjaimhoz is már csak 1 kell. Ja és van még 17k-m <#vigyor>
Hardon azé elég nehéz ...

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

koschwarz
mondjuk ez az új játékosok miatt megérne egy spoiler elõtagot...<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
persze hogy furcsa elõször és gondot okoz, fõleg a PC-n szokatlan váll mögüli nézet ilyen kis szûk tereken, sokat kitakar, de azért õszintén, az elsõ néhány fejezet után, pl. a 7.-tõl azért már elég rutinszerû, ahogy jön a szörny, szívósságtól függõen egy-két lövés a lábába, majd egy-kettõ a fejébe ahogy a földön kúszik vagy taposás...persze az érdekesebbek, pl. a háromcsápos "csecsemõknél" már lehet hogy pl. váltogatni is kell a plazmavágóval a lövésmódok között, attól függõen, hogy a falon vagy a padlón támad...

lehet hogy más agyonvariálta magát, de a plazmavágóval meg az ívfegyverrel és ezzel taktikával azért simán végig lehetett vinni. õszintén szólva késõbb már egyedül csak a
hadihajó legénységén lepõdtem meg, akik ugye a beépített sztázis miatt iszonyat gyorsak voltak a korábbiakhoz képest
.

nem azokra a dagikra gondoltam, ami a falban van és köpködi az egycsápos férgeket, hanem van egy két lábon járó nagydarab, amit ha nem ölsz meg gyorsan, akkor kijönnek belõle ilyen kis amõbák, amelyek elég kellemetlenek tudnak lenni.

DarkSector
6.misszió végén a növényt meg lehet ölni életveszteség nélkül, és töltényt spórólva.
Csápok!
A három csáp egy 3szög alakot képez. Mikor elõjön az egyik csáp, akkor fuss el a másik két csáp közé, vagyis ekkor a fejed felett lesz, és nem tud elérni a csáp.
Célozz a csáp tövébe, és mielõtt visszabújna, félúton meg fog állni, és a nyílás felett az a narancssárga gubó még kint marad egy ideig. KB 5 lövés telibe, és leszakad a csáp.
Ezt el kell játszani 3 x.
Ezután messzirõl fuss egyfolytában körbe, mert a növény 5 robbanó magot fog kiköpni!
Ezután az ötödik kikerülése után azonnal célozz a szájában lévõ magra, és 1 lövéssel robbantsd szét.
majd ezt ismételgesd.
Ezután ugyanez a taktika marad, csak köpködések közt kell a csápokat leválasztani.
és másodszorra már véget is ér a küzdelem.

DarkSector
A játék tud gondot okozni igenis, elsõre.
ha már tudod a taktikát, akkor nem.
ha egyszer letoltad könnyûn, és utána mész közepes fokon, akkor még egyszerûbb.

Én minnya közepessen indultam, és volt sok helyen, ahol meghaltam, mert nem tudtam, hogy mit kell csinálni, honnan támadnak, és mi a taktika.
Igaz én atom spórolós vagyok...A tárhelyemben kegyetlen sok cucc van felhalmozva már. 😛 És 45000-em van, úgy hogy csak ruhákat vásároltam meg, és a 7 menet végefelé vagyok.

Nekiállok majd a legnehezebb foknak is, ha végeztem.
Addigra összeszedem a cuccokat majd, és egyértelmûen ugye könnyebb lesz, bár érdekes lesz, hogy egy utésbõl meg tudnak majd ölni, ami elég vicces lesz majd. 😛

Jah és a falon a daginál, amibõl az amõbák jönnek:
Fogj mindig egy robbanó palackot és küld hasba, mielõtt köpne egyet. azonnal megdöglik.

minimize
megtaláltam, itt, a 1974(??)en, köszi.

No one can stop Death!

minimize
az antigravitáció alatt melyik bill.-tartandó nyomva,(elsõ antigrav.helység..) ha "haladnék" az antigravitációban??!
köszönöm.

No one can stop Death!

Seth
a Földön már van egy, ami az Ishimurán van az csak egy másolat

PSN ID.: Beegabor

koschwarz
én maga vagyok a megtestesült buddha. <#kacsint> egyébként imádok vitázni, biztos szakmai ártalom.<#dumcsi>

koschwarz
"twinkle, twinkle, little star..."<#vigyor5>

Nagyon harapózik elfele hangulat a topicban. Lehet hogy ez már a Marker hatása? Azt teszi paranoiássá és õrülté az embereket. Ezek szerint már a földön van? Akkor Isten irgalmazzon nekünk!

Csak egyvalamire kérlek tieteket bátor fórumozók...

TEGYETEK ÚJRA TELJESSÉ MINKET! 😊

Ha rám gondolsz kevered a szezont a fazonnal mert én nem felkaptam a vizet csak kijavitottam néhány egyértelmû hibát. Azt utána koshi meg a haverja kapták fel a vizet. 😄 Én még mindig tökéletesen nyugodt vagyok.

Na meg is van a hard. Vége meglepõen könnyû volt, jöhet a Mission inpossible.

PAtr0n
Migyá jön az ellentámadás .... <#kacsint>

hogy valaki igy felkapja a vizet egy hozzászóláson ez hihetetlen,a f@sznak megy ez emberek közé?

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

koschwarz
nem baj, ha van rajtam ilyen "erõnövelõs" cucc is meg nyomogathatom az E meg a Q gombot...<#hehe>

koschwarz
mondtam, nem vitapartner.<#hehe>

Nem értem mi értelme van egy játékon így összeveszni..

BattleTag: zydar#2910

ppk
na vaze, megint vitáznak :-D titeket élesbe bedobnálak a játékba egy csúzlival, és egy marék kõvel :-)))

Powerball!!!

Ez a hsz. ed pedig ékes bizonyitéka annak hogy közöd nem volt a játékhoz. Ha ilyen kbaszott menõ vagy akkor miért nem hardon toltad kérdem én. A játékstilusoddal ledegradáltál egy rohadt jó játékot a baj csak az hogy még véleményed is volt. 😄D

Azta mivan veled nem tudsz olvasni ember? 😄 "Megnéznélek a végén plazmavágóval HARDON egy két jelenetnél". Ezt irtam olvasd vissza. Normálon jóhogy mindennel végig lehet vinni.

Igenis sokmindent elárul rólam például azt hogy nem vagyok birka geci akit terelnek meg meglopnak mint a magyarok 90%-át. Átlátok a dolgokon és megvan a saját határozott véleményem. Ha másé hasonlit ehez vagy azonos csak akkor értek egyet. Ergo nem vagyok könnyen befolyásolható.

Hagyd, ne etesd a trollt.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Én a fõbosst a végén az impulzussal tudtam csak megölni! Ezzel viszont roppant könnyû volt, de ha nem lett volna nálam, akkor bajba lettem volna, mert belezõvel, ívvel vagy hullámfegyverrel hogyan ölöd meg?!

BattleTag: zydar#2910

ITT EGY MÁSIK

koschwarz
ja, csak annyit még, hogy ne röhögtess...mi volt nehéz a játék végefelé??? nehéz lett volna egyáltalán??? csak azért mert egy baromi nagy tereken tök messzirõl rontott neked egyszerre sok szörny???? közelembe sem értek, és a legtöbb már kipurcant, mert a plazmavágóval messzirõl kilõttem õket. a legutolsó bossfight-nál csak a plazmavágót használtam, a híres ívfegyver-lövedék olyan lassan ért célba, hogy nem lehetett vele rendesen eltalálni a célt...asszem a 7. fejezetnél vettem meg elõször az ívfegyvert, mert annyi kessem és gócom volt, addig csak a plazmavágóval toltam, aztán a 8. vagy 9. fejezetnél kérdeztem itt, hogy melyiket vegyem még...és az ívfegyverrel meg extrán könnyebb volt a játék, a legszívósabb fekete szörnyek is megvoltak két lövéstõl.

arról nem is beszélve, hogy a játék bõven hagyott idõt a támadásra, mivel a szörnyikék elég lassan szedték össze magukat, amikor kiugrottak eléd...de a "legrosszabb" esetben is az E gomb gyors nyomogatásával gyorsan megöltél bármit. de ha le is sebeztek, akkor ott volt az instant gyógyító Q gomb, mivel elsõsegélycsomagból is annyit lehetett találni, hogy folyamatosan csak adtam el azokat. pontosan egyetlenegyszer használtam nagy csomagot a játék során.

szerintem a plazmavágóval legfeljebb a dagadtak kiiktatása volt nehéz, ha nem ölted meg gyorsan és kijöttek belõle a kis amõba izék...általában ha kijöttek, akkor fogyott el vészesen a plazmalövedék, mert annyian voltak.

szóval ez a játék minden volt közepes szinten csak nem nehéz. nyilván ha megtanult a játékos lábat ellõni...

koschwarz
"Mondjuk alapból azért is kötekszem még mert se a kritikákat se a személyes véleményeket nem szeretem."

tulajdonképpen nem igazán tud érdekelni, hogy te az ÉN SZEMÉLYES véleményemben mit tartasz "hibának" vagy érdekel-e egyáltalán. kötekedhetsz, de ettõl meg nekem ugyanolyan jogom van értékelni a játékot és azt megosztani a játék topikjában. nem ismerlek, te sem engem, tehát semmilyen viszonyítási alapunk nincs, ki milyen alapon értékel bármit is...vettem a bátorságot, hogy teljesen pozitívan értékeljem a játékot, és mivel neked ez nem tetszik, arra következtetek, hogy neked nem tetszett. sajnálatos, hogy ha neked valami nem tetszik másnak a véleménye, azt személyes sérelemnek éled meg.

a kritika és a személyes vélemény között igenis van különbség: az elsõnek - amennyire lehetséges - objektívnek kell lennie. a második szubjektív.

gondolom te is ismered a mondást, a vélemény olyan, mint a segglyuk: minden embernek van egy. neked is van, nekem is van. az, hogy neked alapból nem tetszik senki más ember véleménye, az sok mindent elárul rólad. <#szomoru2> pont ezért ez lesz az utolsó hsz, amivel rabolom a többiek idejét, neked válaszolva, MIVEL EMIATT NEM VAGY VITAPARTNER.

õ egy bányász és asszem a rajzfilmben egyszer a háttérben feltûnik..

ppk
nem tom miért ez a figura, egyszer sem láttam a játékban ezt a maszkos pofát :-)

Powerball!!!

Mondjuk alapból azért is kötekszem még mert se a kritikákat se a személyes véleményeket nem szeretem. Fõleg a kliséket amik az újságokban meg pld. itt az sg-n is vannak. Grafika ennyi pont játszhatóság stb. ezt összegyúrjuk azt akkor meg tudjuk mondani milyen az adott játék. A te írásod pedig ennek egy nagyon gyenge fellengzõs változata amibõl süt az, hogy te megteheted mert már 20 éve játszol.

Játékmechanika-LOL

"mert alapvetõen utálom a sci-fi játékokat - half life kivétel! - és ha nem tesco-barátságos az ár, akkor valszeg sosem játszom ezzel)" Ebbõl valahogy az ember nem arra következtet hogy te már sok scifi horrollal játszottál.

Miért? A kritika az nem személyes vélemény??
Amiért kimertelek javitani te "játékisten" az pedig amiatt volt mert a személyes véleményed tele volt hibával már ami a negativumok felsorolásánát illeti. Mondjuk a pozitiv részébe is volt hiba ilyen hülyeséget hogy lehet már írni hogy elég a plazmavágó. Megnéznélek a végén plazmavágóval hardon egy két jelenetnél. Pld. hogy mást ne mondjak ezeket a három csápon csuszkáló fejeket rohadt nehéz vele eltalálni. Szal neked meg játémechanika-egyes, ülj le kisfiam. 😄

ppk
nebassz :-D

Powerball!!!

lol.. Köszi szépen, de amig leírtad meg is csináltam hehe 😄 De a fáradalmadért jövök egy sörrel 😊

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

ppk
jaj, itt már mki vágja a legfaszább pályát, most hogy már tudom mit kell csinálni, tutira elsõre mindíg megvan :-)

mondanám h olvass vissza, de nem vok geci :-D

bemész a terembe, kicsit futkározol, ekkor elõjön 3
szörny, levadászod õket, majd ha van belezõd, én már azzal lövöm, akkor a két kék ívet csináló forgó izébe oldalról kettõt beleeresztesz, vagy annyit, míg el nem füstöli magát . . .aztán a másikba is. ezután a meteorittal szmbeállsz, ugye megy körülötte az a két félkör . . .namármost rácélzol a bal felsõ tetejére a kisbolygónak, és mikor a karok pont fentvannak akkor ráugrasz, de a felsõ részére ahol épp áll a két félkör. mire odereppensz, arra pont elhúznak lefelé . . .. vagy indulhatsz akkor is mikor épp elindulnak, mind1, idõd lesz . .. na odaröppensz, és kisétálsz az ürbe, vagyis a kisbolygó másik felére. Ott ne rakd le egybõl a jeladót, mert lesznek ilyen bébi 3karü geciek, na azokat lekapod, aztán nyomsz egy E billentyüt, ekkor lerakod a jeladót. ha sokat tököltél volna, akkor menj vissza a kisbolygó azon részére, ahol már van oxigén, de túl be ne menjél, mert elvág a két forgó szar. Na levegõ fullon, akkor kint is lesz két olyan forgó kék fényt kibocsájtó sztázismasina, na azokat is oldalról ledarálod míg el nem füstöli magát mindkettõ. Levegõre figyelj, sokat ne tököl . . .ideugrasz-odaugrasz, ámen :-)

aztán visszamászol a kisbolygóra, és mikor a karok megint elindulnak elõled, akkor befeléugrasz jobb egér+Ctrl billel :-)

azt mehetsz tovább gyilkolászni :-)

szívesen :-D

Powerball!!!

Helloka !
Már megint elakadtam <#schmoll2>
7fejezet.. Megint egy Nagy terembe vagyok, ahol van egy gépezet ami 2nagy kék sugarat szór egy bazi nagy Mars bolygóra,és a bolygón pedig 2villa vagy mi kereszt irányban mozog.... A manusommal rárepültem erre a bolygóra, és észrevettem hogy valamit le kell helyezni,de mig elõszedi azt a kis kapszulát, addig meg meghalok. Már probáltam megállítani azzal a lassítoval is (ctrl+c) de semmi.. Valaki érti mi a gondom? <#guluszem1>
Köszi! <#papakacsint>

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

PAtr0n
Mé húzod ki? Jácc azzal! <#vigyor>

hehe😊
Jó játékot!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kormány az van. Na ki is probálom kihúzom. Köszönöm a segítséget.

PAtr0n
Van kormány, joystick, vagy gamepad a gépre dugva? Az lesz a probléma!

S.O.S.
felraktam a gammát de a menü folyamatosan megy lefelé. Vibrál az egész. Az ember forog akivel mennék elvileg. Ez mitõl van? Tud valaki segiteni? Köszönöm

ppk
jahh, azt nem is figyeltem :-D

Powerball!!!

koschwarz
ha végigtoltad egyszer, kijön egy lehetetlen nehézségi szint is...érdekes lehet.

ppk
ammi?

Powerball!!!

DarkSector
Van aki lenyomta már a lehetetlen fokot???

<#vigyor5>

ppk
pofonegyszerü :-)

Oda szembe átugrasz, jobb egér gomb+Ctrl bill, utánna egy olyan energiadobozt magadhoz húzol Jobb egér+ F billentyûvel , és beilleszted a hiányzó helyre ott az ajtó mellett, majd bemész az ajtón, ott lesz egy csaj, azt megdugod, és kijösz, visszaugrasz :-D

a csaj csak vicc volt :_D

Powerball!!!

valaki meg tudná mondani itt hogy továb

http://data.hu/get/877716/Desktop.rar.html