Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy érzem ez nem a te játékod lesz, de azért elmondom.
Van egy másik ajtó ahol ki tudsz jutni, a hátad mögött balra 😊. Nézz körül.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Abban a teremben volt ez elmondva, ahol egy búrában volt egy vizsgálat alatt levõ szörnyecske és azt kellett tologatni
Vagy valami ilyesmi😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Powerball!!!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Egykis help kellene :hogyan tudom beállítani a játékban hogy a karakter gyorsabban forduljon jobbra-balra ,sajnos az egérérzékenységgel csak a látószög sebeségét tudom gyorsítani. ?

A comment a való világra vonatkozott. 😊

BattleTag: zydar#2910
Más: akinek gondja van a mousesensitivy-vel, annak ajánlom: "Documents and Settings\Felhasználo\Local Settings\Application Data\Dead Space\deadspace.ini" - ebben a fájlban lehet módosítani a beállításokat! Asszem a videó beállításokat is, de köztük van az egér érzékenység is. Én 1.0-ról feltoltam 2.0-ra és érezhetõen kényelmesebb lett az irányítás.
ui.: ha sikerül a módosítás, azt onnan tudod meg, hogy ha megnézed a irányítási beállításokat a játékban, ott dupla hosszú lesz az érzékenység vonal, ergo kilóg az ablakból. 😊
CPU : intel T5550 (2x1,83Ghz)
Intel X3100 (358M😎
2GB RAM
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Powerball!!!
Volt olyan ajtó ami mögött jóformán csak skulót lehetett találni, meg max. még életerõ csomagot, bár ezek összértéke is a 10k-t súrolta ami ugyebár a góc ára. Viszont volt olyan is ahol jópár skuló, nagy HP csomag, meg rubint félvezetõ volt, amibõl ez utóbbi alapból 10k! Szóval szerintem simán megéri bemenni mindegyikbe, ha veszít is az ember némelyiknél, akkor nem sokat!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Az a baj (most nem azé, hogy erre fogjam, de mégis <#vigyor>#vigyor>), de az alábbi konfiggal jáccok 1024x768 ban, minden maxon van 16AF és 4X AA mellett, mert a látványból ritkán engedek egy játéknál. Ezzel csak egy baj van, hogy néhol 20 fps alá süllyed a mutató, és sajnos ez igen rányomja a bélyegét a célzásra/ügyességre, ergo pazarolom a töltényt, ami nem kis péz, na meg a sutaságom miatt meg is sebeznek, szal a HP csomagokat majdnem mind felhasználom, eladni nemigen tudok. <#shakehead>#shakehead>
Én most kezdem a 8. levelt, de már több mint 10 órája jáccok a játékkal
Úgy érzem lesz belõle simán 16 is a végére! De én erre büszke vagyok, látszik, hogy nem csak "átszaladok" a pályákon. Szeretek szöszmötölni, bejárni a szobákat többször.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Amúgy mégegyszer érdemes letólni, vagy akár többször is, hogy full minden meglegyen maxra tuningolva, és elsõ lepörgetés után a koponyás ruha (fekete fehér színû, és egy halálfej van a sisakon (állítólag)) is inspiráló lehet.
Mert nem rossz tudni, hogy képes vagy eljutni a végéig, vagy akár egy darabig a LEHETETLEN fokozatban.
Ne kérdezd, hogy van -e több fokozat, mert egyik haver pörgette le, és õ mondta.
de a lehetetlen fokon már nem próbálkozott, mivel látta, hogy érinthetetlenséget kell biztosítani fõhõsünknek, amit valljunk be nem lehetetlen, de én végiggondolva az eddigi pályákat, NEHEZEBBNEK titulálok így elõre láthatatlanba, mint a Resi4-nél a PRO fokozat, pedig az is izzasztó tudott lenni.
Bár ha full tunning mellett meglesz minden fegyó, akkor lehet módosul a meglátásom ezügyben valamelyest.
Mindenesetre, én örülök neki, hogy van végre mégegy játék, aminél azt érzem, hogy még ha sünt szarok, akkor is kõkeményen kell próbálkoznom.
Eddig csak a RESIDENT illetve DEVIL sorozatokkal tudtam ily módon azonosulni.(mármint hogy minden fokon lenyomjam)
Resi 5 ig lesz idõm... :p
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagy elõtte más fokon kezdtél?
a legnehezebb tudtommal a LEHETETLEN fokozat, ahol egy érintés és game over.
látod ez még jól fog jönni a legnehezebb fokon.
csak az a gáz, hogy amit én írtam, ott még véletlenül sem tud megsebezni, itt meg ha 1-et vétel, akkor bumm!!! 😛
de ötletes.<#worship>#worship>