Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na ez azért durva XD

PSN ID.: Beegabor

Gratula!

Úgy érzem ez nem a te játékod lesz, de azért elmondom.
Van egy másik ajtó ahol ki tudsz jutni, a hátad mögött balra 😊. Nézz körül.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Willenbrock
Rögtön az elején vagyok a belépéskor.Bolt még nincs és fegyverem sem.Mikor aktiválom a sérülés-terminált kijön egy nekromorf a szellõzõbõl.Hogy lehet megölni?Próbáltam mellette kifutni is de bezáródott az ajtó.

De... egyszer el lett mondva, csak te nem figyeltél😄
Abban a teremben volt ez elmondva, ahol egy búrában volt egy vizsgálat alatt levõ szörnyecske és azt kellett tologatni
Vagy valami ilyesmi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

doncarlos
Ez a jobb klikkes dolog sehol nincs leírva, kinézishez csak annyit írtak hogy F betû, de sehol nem közlik a jobb klikket. Mégegyszer köszi... A jelet term. tudom mit jelent, nem az volt a gond!

doncarlos
Ez az basszus... ez sehol sincs leírva és tényleg nem próbáltam.. de miért nem írják oda hogy mivel kell? Köszi a helpet.. megyek tovább <#eljen>

A két d az két s akar lenni. 😄

Inkább te nem érted mit akartam mondani. Vagy nem te reklámoztad hogy 3 szor vitted végig easy fokozaton?

ppk
ha figyeltél volna, akkor le volt írva, h amin azt a kék logót látod, azt tudod mozgatni . . ..sok ilyen lesz még a játék során :-)

Powerball!!!

ppk
jobb egér, F billentyü a kék logó irányába . . .próbáltad már? :-)

Powerball!!!

Blekk Síp
A veled szemben lévõ lift alatt van a kék bizbasz, abba lõjj a kinézissel.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ppk
szerintem rossz elõzményre kattintottál 🤣

Powerball!!!

doncarlos
Ja amúgy ez a 3. fejezetben van vmi gonolán kéne átmenni vhová...

doncarlos
Hali. Elakadtam.
1. Itt azt írja hogy kinézis szükséges, de hiába nyomom a megfeleõ gombot:

Fotó 1.

2. Itt meg látom hogy valamit kéne csinálni, de semmire nem reagál.:
Fotó2.

Aki tudja mit tegyek legyen szíves írja meg. Köszi.

Jaja eléggé le vannak maradva. 😄 Mi jobban nyomjuk, szerintem klaszabb két ünnep mint egy. Azt tudtátok hogy az eredeti Mikulás nem is piros volt hanem kék? 😄

Easy után lehetetlen? Majd tájékoztadd a fejleményekrõl. 😄

Seth
Arra a messzi nyugaton karácsonykor jön a Miki bá

PSN ID.: Beegabor

Nem is számit csak gondoltam benyögök egy hard playing timot mert még nem volt.

Nem vágom a Mikulást hogy lehet összekeverni a karácsonnyal. Ez a "Jöjj el hozzánk várunk rád, kedves öreg télapó" 😄

a 2295 H.SZ-ben le van írva

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

MANOWAR
Helló mindenkinek !
Egykis help kellene :hogyan tudom beállítani a játékban hogy a karakter gyorsabban forduljon jobbra-balra ,sajnos az egérérzékenységgel csak a látószög sebeségét tudom gyorsítani. ?

a faxom van

na

szerintem isac csaja énekli és lehet hogy azért került bele ez a dal mert a megjelenése a játéknak NoV 1. HALLOWEEN -re volt tervezve.(de ez csak tipp)

és ki énekli? Mert a játék alatt is felcsendül azon a pályán ami egy nagy gyertyával kirakott szobával indul😄

Azt nem tudjátok, hogy miért pont ez a dal került bele?

Tudom...

A comment a való világra vonatkozott. 😊
w77d
sziasztok! ma megvettem a Dead Space animációs filmet DVD-n, este emgnézem aztán holnap elkezdem a játékot 😊 kíváncsi leszek tényleg a film folytatása e a játék..

valahogy így<#nevetes1>

most gyorsan elképzeltem az ishimurán egy karácsonyfát alatta pár olyan zöld doboz(amit szét lehet törni)az ágain meg különbözõ lootok(energiagóc,félvezetõk,kis levegõtároló,pénz,ívtöltet stb)

Baszki! Ott mindig azonnal továbbmegyek.. ezért nem láttam még. Köszi!

BattleTag: zydar#2910

wesker24
Eza a video pont akkor van mikor azt irja ki hogy Nyomj meg egy gombot ha vársz 30 s-et percet te is megnézheted !
Ez a videó hol van a játékban? Sehol sem találtam, pedig az XBOX-os verzióban láttam.

Jó látni hogy a karácsony szelleme az Ishimurán is jelen van. Már csak az érdekelne milyen karácsonyfát állítanak 24-én. 😊
tonyr
naon jo ez a intro a gaméban...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

kis karácsonyi dalocska

engem még a hideg is kirázott tõle!

Én is szeretek minden zeg-zugot bejárni, ezért is tartott kb. 14 óráig a végigjátszás. De szerintem nem az számít, hogy mennyi idõ alatt viszed végig a játékot, vagy mennyi pénzed lesz a végére, hanem az hogy mennyire élvezted! Mert a játéknak van egyfajta hangulata és könnyen elragadja az embert...

Más: akinek gondja van a mousesensitivy-vel, annak ajánlom: "Documents and Settings\Felhasználo\Local Settings\Application Data\Dead Space\deadspace.ini" - ebben a fájlban lehet módosítani a beállításokat! Asszem a videó beállításokat is, de köztük van az egér érzékenység is. Én 1.0-ról feltoltam 2.0-ra és érezhetõen kényelmesebb lett az irányítás.

ui.: ha sikerül a módosítás, azt onnan tudod meg, hogy ha megnézed a irányítási beállításokat a játékban, ott dupla hosszú lesz az érzékenység vonal, ergo kilóg az ablakból. 😊

Szerintetek menne ?
CPU : intel T5550 (2x1,83Ghz)
Intel X3100 (358M😎
2GB RAM

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

ppk
na elkezdtem a lehetetlen küldetést, nem semmi, az elsõ pálya közepe után mikor kigyullad az ürkomp, v mi, és én kiesek belõlle, na azután épphogy ledarálom a két szörnyet, erre megint jön kettõ, mikor már nyista lõszer :-D asszem az elrohanós taktika lesz a nyerõ :-D

Powerball!!!

PAtr0n
Volt itt nemrég vita arról, hogy megéri e felhasználni az enerdzsi gócokat az azzal nyíló ajtókhoz. Vegyesek a tapasztalataim, de mégis inkább arra hajlok, hogy igenis megéri!
Volt olyan ajtó ami mögött jóformán csak skulót lehetett találni, meg max. még életerõ csomagot, bár ezek összértéke is a 10k-t súrolta ami ugyebár a góc ára. Viszont volt olyan is ahol jópár skuló, nagy HP csomag, meg rubint félvezetõ volt, amibõl ez utóbbi alapból 10k! Szóval szerintem simán megéri bemenni mindegyikbe, ha veszít is az ember némelyiknél, akkor nem sokat!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Na hát az nekem biztos nem fog sikerülni! <#wow2>
Az a baj (most nem azé, hogy erre fogjam, de mégis <#vigyor>), de az alábbi konfiggal jáccok 1024x768 ban, minden maxon van 16AF és 4X AA mellett, mert a látványból ritkán engedek egy játéknál. Ezzel csak egy baj van, hogy néhol 20 fps alá süllyed a mutató, és sajnos ez igen rányomja a bélyegét a célzásra/ügyességre, ergo pazarolom a töltényt, ami nem kis péz, na meg a sutaságom miatt meg is sebeznek, szal a HP csomagokat majdnem mind felhasználom, eladni nemigen tudok. <#shakehead>
Én most kezdem a 8. levelt, de már több mint 10 órája jáccok a játékkal
Úgy érzem lesz belõle simán 16 is a végére! De én erre büszke vagyok, látszik, hogy nem csak "átszaladok" a pályákon. Szeretek szöszmötölni, bejárni a szobákat többször.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

DarkSector
Én azért mentem közepessen, vagyis szoktam, mert nem tudom elsõre, hogy mire számítsak.
Amúgy mégegyszer érdemes letólni, vagy akár többször is, hogy full minden meglegyen maxra tuningolva, és elsõ lepörgetés után a koponyás ruha (fekete fehér színû, és egy halálfej van a sisakon (állítólag)) is inspiráló lehet.

Mert nem rossz tudni, hogy képes vagy eljutni a végéig, vagy akár egy darabig a LEHETETLEN fokozatban.
Ne kérdezd, hogy van -e több fokozat, mert egyik haver pörgette le, és õ mondta.
de a lehetetlen fokon már nem próbálkozott, mivel látta, hogy érinthetetlenséget kell biztosítani fõhõsünknek, amit valljunk be nem lehetetlen, de én végiggondolva az eddigi pályákat, NEHEZEBBNEK titulálok így elõre láthatatlanba, mint a Resi4-nél a PRO fokozat, pedig az is izzasztó tudott lenni.

Bár ha full tunning mellett meglesz minden fegyó, akkor lehet módosul a meglátásom ezügyben valamelyest.

Mindenesetre, én örülök neki, hogy van végre mégegy játék, aminél azt érzem, hogy még ha sünt szarok, akkor is kõkeményen kell próbálkoznom.
Eddig csak a RESIDENT illetve DEVIL sorozatokkal tudtam ily módon azonosulni.(mármint hogy minden fokon lenyomjam)

Resi 5 ig lesz idõm... :p

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaja elsõnek. Nem szeretek sokszor végigjátszani egy játékot mert rengeteg jó van mostmár. Ha tudom hogy bead mégegy szintet gyorsan végigviszem normalon. Így kénytelen leszek még 1 szer nekiállni. Amúgy 12 óra 49 percig tartott a rémálom.

DarkSector
Monnyuk én x360-on küldöm, de kissebb grafikai eltérést elnézve ugyanaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elsõnek vitted Hard-ot?
vagy elõtte más fokon kezdtél?

DarkSector
Beszélt valaki hard-ról?
a legnehezebb tudtommal a LEHETETLEN fokozat, ahol egy érintés és game over.

250k-val zártam a hardot mert vérpistike vagyok. 😄 Lehet megdönteni.

Nem a hard a legnehezebb. Legnehezebbtõl messze vagy 😄

DarkSector
Na ez is faxa ötlet.
látod ez még jól fog jönni a legnehezebb fokon.
csak az a gáz, hogy amit én írtam, ott még véletlenül sem tud megsebezni, itt meg ha 1-et vétel, akkor bumm!!! 😛
de ötletes.<#worship>