Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Távolsági fegyvernek egyértelmû: impulzus! Nagyon jó azokra a falon lévõ baszásokra, amelyek köpik az egycsápos genyókat. Távolról szépen ellövöd a csápjaikat 0 health veszteséggel.

Hullámfegyver akkor jó hogyha gyors ellenfelek jönnek, ellöki õket, de maxolva végtagok is röpülnek elvileg.(ezt még nem fejlesztettem, de fogom most másodjára)

Nálam akkor is a best: belezõ maxos!! Egyszerûen ímádok darabolni!<#eplus2><#violent>

BattleTag: zydar#2910

Nem tudom, engem mindig érdekelnek a fejlesztések. Nem bírom ki, ha valamire tehettem volna és nincs rajta pont<#buck>. Kíváncsi vagyok, hogy kimaxolva milyet sebez, betöltési idõ, stb. van egy csomó paraméter. Meg ha nem játszod végig többször, akkor érdemes elsõre fejleszteni dögivel.

DarkSector
És most hogy mondod még meg sem néztem a többi fegyót, hogy milyen.
Egyszer kipróbáltam a Lángszórót, meg azt a szélesset, ami a plazmára hasonlít.
De utána visszatöltöttem régebbi mentést, mert nem láttam értelmüket...

Kb még 4 másik fegyó van amit csak a kézikönyvbõl (képrõl) ismerek.
Van fegyó, amit megéri használni, ha szorult helyzetbe kerülnék???
Plazma
Belezõ nagyszerûek
Lángszóró
Ívfegyver (vagy mi volt a neve) nem tûntek hasznosnak

Többirõl vélemény???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha felnyomatom a fegyókat, igazad van nem fontos használni!!!
De akkor minek fejlesszem fel???
Ennyi erõvel maradhat ilyen formában, és nekiállok másodszorra, és úgy feltunningolom õket.
Az összeg ugyanúgy megmarad...

Na erre mit mondasz...???<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Értem én hogy így nehezebb, de mi értelme eltárolni egy csomó tárgyat, ha az árából fejleszthetsz is akár? Nem akarsz fejleszteni? Mert attól még hogy kifejleszted a cuccokat még nem muszáj használni! Ahogy te csinálod úgy meg nincs annyi gócod.

DarkSector
Egyetértek.
full értelmetlen....

DarkSector
A felhalmozás nem azért volt, mert nem tudtam róla, hogy el lehhet õket adni, vagy hogy cserébe vehettem volna gócokat.
Hanem azért, mert így nehezebb volt lenyomni a játékot.
fegyókat sem azért árcéduláztam be hogy eladjam...😛

Én edzettem a Lehetetlen fokozatra magam... <#vigyor5>
Mert ugye amit te mondsz, azt bárki meg tudja csinálni, de ezt valszeg kevessen.
😛

De sebaj megnéztem gyosr az új gúnyát és ennyi, már mentem is a Lehetetlen fokozatra!!!

Monnyuk szar hogy csak ugyanabban a módban lehet újrakezdeni a játékot a végigjátszás utáni mentésbõl.
<#szomoru2>

Most a 2.misszióval szarakodok. Azok a kis csira szörnyek eléggé bekeményítettek, amíg nem jutsz el a legelsõ ijen kis szarságig, addig különössebb megpróbáltatásokat nem fog okozni a játék.
de innentõl érzõdik majd a nehézségi szint!!!

Vagyis nem csak csípnek ha közelmész a csápjukkal, meg lõnek.
Hanem azonnal feléd fut, és egy bizonyos távolságon bellül rögtön rádugranak.
És ez merõben megnehezíti a játékot.
Háát még ha mellette más is jön.
<#guluszem1><#csodalk>

Az 1.misszió eredménye:
Fokozat:
Impossible/Lehetetlen

Megvett tárgyak:
2.szintû öltözet (-10000)

Megmaradt tárgyak:
1 Nagy orvosi csomag (5000)
3 Közepes orvosi csomag (2500)
11 Kis orvosi csomag (1000)
1 Sztázis (2500)
3 Plazmatöltény x25 (2500)
+ 20 maradék (2000)

Pénz (18600)

Mivel nálam vannak unlock-ok, ezért lehet nem is veszek más fegyvert valszeg.
Mivel van olyan Unlock, hogy "vidd végig csak a plazma fegyvert használva"!

Jah és mi az a "PENG TREASURE"???
Van egy unlock, ahol ezt kell megkeresni!!!!!

csontra húzva valamivel gyorsabb de mondom a végén úgy is el kell add. A lángszóró semmire nem jó fullon is qrva hamar kiürül.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Háát nem tudom, elég lassúnak tûnt nekem akkor, de lehet kap egy esélyt...

Amit biztos nem fogok fejleszteni az a lángszóró!

pontosabban úgy tudsz vele lõni hogy balgombot lenyomva tartod megvárod míg feltölt még mindig nyomod, ráírányítod a célra a sugarat és elengeded a gombot ekkor tüzel. ha fel van maxolva pusztító csak a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vége felé a nagyobb dögög,meg a gyors katona necromorfok ellen túl lassú

A másodlagosnál meg letérdel és egy hullámot indít ami kb 2 m-es körben hátradob mindenkit.

Én használtam az elsõnél a végéig, nyomni kell a balgombot míg fel nem tölt aztán oda lõssz vele ahová akarsz olyan mont egy shotgun csak egy kicsit lassú.

Plazmát nem fejlesztettem, az ívhez még kell 4 db - ha jól tudom így emlékezetbõl - de ezt én is ki akarom maxolni.

Amire kíváncsi vagyok az az energia fegyver. Nem tudom mi a neve, de egyszer sem használtam, nem is fejlesztettem. Egyszer lõttem vele, betölt pár sec alatt, aztán egy nagyobb energia lövedéket lõ ki, de nem tudtam használni, ezért beraktam a széfbe..

Nekem is az EIK fullon van így lehet lófrálni kint is a szabadban.Az ív szintén fullon 2 lövés a nagy páncélos rinocéroszba oszt hullik az izület<#hehe>.Még a plazmához kell vagy 3 góc,meg a belezõhöz 2.

Ne kíméld bázm!<#violent><#gun>
Csak a lábát lõd, hogy sántuljon!!

Háhá! Én is ezzel tolom immáron másodjára. K*rva jól néz ki, meg erõs is.

Íjajaj!! Te rendesen felhalmoztad a készleteidet pl: 25 stázis? Ez minek?
Én ezeket mind eladtam (nem csak ezt) és helyette vettem gócokat, majd fejlesztés... Így egy gallyra fejlesztett impulzus fegyver 93000. Belezõ 88000. De hülye leszek eladni ezeket.

Jah, maxra fejlesztett élet + levegõ is! Eleinte én is pazarlásnak tartottam a levegõre tenni, de 120sec az mégsem 70! Simán van idõ szétnézni vákuum-ban is.. Sõt a leghúzósabb részeket is hullahoppozva meg lehet oldani. Szóval szerintem megérte!

ppk
én alapon harmadszor tolom , de a 11-ik pályánál ujrakezdtem a lehetetlen fokot, hát nem tudom mi lesz, második pálya vége felé járok, épp lõszer, pénz nélkül :-D

amúgy a harmadik végigjátszás vége felé már tök uncsi, minden fullon, 3 fegyver pluszba fullra kigócolva a széfben, lóvé 260ezer, góc 16, szal má semmi kihívás :-D

Powerball!!!

gurubefree
Neked is koszi ... Van valakinek problemaja a 8.10-el ? Nekem eleg futurisztikusan nez ki a serult lampak villogasa. ( Vista 64bit + 8.10 )
A 8.11 feltelepitese mission impossible ..... <#wilting>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
<#wow3><#worship>

Ryder62
Sztázissal lelehet lassítani a tárgyakat és az ellenfeleket. Rácélzol az ajtóra és megnyomod a C-t.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hali

A fegyverrel rácélzol az ajtóra,majd egyidejüleg lenyomod a C gombot (sztázis használata),és az ajtó lelassul

gurubefree
Sziasztok

Lehet megkoveztek de sehogy nem tudok rajonni hogy todom ezt a mozgos ajtos problemat megoldani ( meg igen az eleje :-) ). Ha valaki erez kesztetest arra hogy felvilagositsa nemtudasom nagyon halas lennek .....

koszi

DarkSector
Én most fogom legyakni a fõellenséget.
😛
Mint mondtam ezelõtt is, én komolyan spóroltam játék alatt...
Tessék:

Most a fõbossz elõtt mentettem, mielõtt kimegyek elé a felszállópályára:
Ez lett a végeredmény:

Nehézség:
Normal / Közepes

Megvett tárgyak:
1.szintû öltözet
2.szintû öltözet
3.szintû öltözet
4.szintû öltözet
5.szintû öltözet
Belezõ

Megmaradt tárgyak:
9 Nagy orvosi csomag (5000)
21 Közepes orvosi csomag (2500)
22 Kis orvosi csomag (1000)
10 arany felvezetõ (3000)
7 Rubin felvezetõ (10000)
2 Gyémánt felvezetõ (25000)
5 Közepes levegõ (1000)
2 Kis levegõ (500)
25 Sztázis (2500)
23 Plazmatöltény x25 (2500)
+ 2 maradék (200)
2 Energianyaláb x4 (4000)
5 Ívtöltet x6 (3000)
+ 4 maradék (2000)
2 Impulzustöltet x100 (2500)
+ 75 maradék (1875)
1 Tüzelõanyag x50 (1000)
27 Belezõ penge x15 (3375)
+ 3 maradék (675)

Két fegyver eladási értéke:
Plazma (40000)
Belezõ (64000)

Megmaradt összeg:
Pénz (83600)

LEHET OSZTANI SZOROZNI....<#worship>
Így indulok neki a következõ végigjátszásnak... <#vigyor3>

--"""Persze a töltényeket meg a többi cuccot is úgy adja a gép, ahhogy használod, vagy vannak helyek, ahol néha ad, néha nem. Ezért van nekem a plazmából, meg a pengékbõl több, a másik fajtákból meg szinte egyeltalán"""--

Bocs ez nem volt direkt(nem ide akartam)

Apritáááááássss!!!!

LE 😊

DarkSector
Grat látom lenyomtad 1x már
😛

oké rájöttem hogy hardon vok. (észre sem vettem<#schmoll2>)

DarkSector
szerintem fxa

ezzel a cuccal minden fullon nem nagyon van ellenség (jöhetnek a kis gcik)

DarkSector
he-he-he.
nincs elseje.
tán ha elkezded, akkor a legelején, mikor új játékot kezdesz a menüben, akkor rákérdez.
Easy-Normal-Hard és egy Impossible asszem. De a negyedikhez egyszer le kell pörgetni.

minimize
ku**a antigravitációk...<#csodalk>

No one can stop Death!

A sikló hajtómûve mögött szétlövöd,rátolsz egy sztázist,aztán vissza a vezérlõbe és elindítod a hajtómû tesztelését a panelen.Ennyi.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

lehet h már volt kérdés, de hogy kell megölni azt a dögöt ami regenerálódik? elõször otthagyom oké, de legközelebb nincs kiút... sokan vannak.. szétszednek.. az a dög meg mindig felkel.. mit csináljak hová menjek ááá

második nekifutásra sokkal jobban tetszik most már nyugodtan bebarangolom az ishimurát.<#boxer>

köszi segitett a defrag és a vírusírtás végégnyomtam most uccu neki másodjára is hardon, de hol kell a játék nehézségiszintjét állítani?

jaja nekem is az ívfegyoval csinálta elõször, plazmavágóval tovább bírta de azzal is kifagyott.

Ilyen nekem is volt de fura módon csak akkor ha ívfegyvert használtam ellene... Minden más fegyvernél nem jött elõ ez a hiba.
oksi megnézem!(ha ujra kell rakni a windowst faxa lesz)

DarkSector
Másnem, akkor winreinstall.
az mindent megold.
de kezd egy lemeztöredezetséggel, majd egy vírus írtással.

srácok van egy kis gondom pont a játék végénél járok a föboss-t nyírnám de mindig kifagy a játék alkalmazáshibára (dead space .exe.) plusz memóriacímre hivatkozik.Valakinek valami 5 let.Nagyon megköszönném.

DarkSector
Nekem rajzfilm elég nyominak tûnik.
még a fõszereplõ is egy kis csíra.
mármint ezzel azt akartam mondani, hogy játékban keményebben néz ki a figura.

Most néztem meg a rajzfilmet...borzasztón tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom akinek tetszik a játék...a hangulat nagyon ott van...<#violent>

DarkSector
Talán mert nem azt mondja, hogy fuss ki az ajtón.
és nem magyarul.
ráadásul beszartam közbe, mert asszittem csak egy animáció, és addig nem támadnak, amíg nem kapok fegyót.
plusz még elõtte néztem akkor zárva volt.
vagyis kezdeti nehézségek voltak.
XD

Seth
Run Isaac, RUUUUUN !!!! Ezen mit nem lehet érteni ? XD

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Én normálon kezdtem, és csak öltözékeket vettem eddig meg.
nameg a belezõt az alapfegyó mellé.
És ezzel a két fegyóval nyomatom már az elejétõl.
Most voltam az ûrsiklónál a 10 misszónál. Basszameg alig tudtam rájönni, hogy miképpen kell továbbmenni.
Én végig arra vártam, hogy magától aktíválódjon a kapcsoló, mígnem rájöttem, hogy elõtte a regenerátort kell megölni!! XD
De sikerült.
A hyper-aktív szörnyek meg elég idegesítõek!!
Fõleg regenerátor mellett... :S

DarkSector
Finomabban.
Nem mindenki olyan profi a játékokban.
Énis elõször ütöttem meg tapostam.
😛

ppk
én lehetetlen szinten alig bírtam életben maradni ott :-D

Powerball!!!