Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bugos a te fejed

<#banplz>
Valaki ha tud küldjön már nekem a 6.-ik pályától egy mentést, mert nekem ez a pálya rész bugos. Pl. nem bírom felvenni az elkészült ellenmérget és így nem bírok tovább jutni.
Privátban ha tudnátok.
Ezer köszönet <#help>

DarkSector
Én csak 2 fegyót használok, amióta megvan a játék. nekem elég volt.
#2359 #2376
Most már azóta Lehetetlenbe a 6.misszió közepén vagyok.
És tele cuccokkal a tárhely! 😛

Van egy secret és azt azért kapod, ha csak alap plazmapisztolyt használod a játékban végig.
na monnyuk azért ennyire nem vagyok szadoista. Egy belezõ elég a pisztoly mellé.
😛
részletek a 2 hsz-ban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
#2359 #2376
Most már azóta Lehetetlenbe a 6.misszió közepén vagyok.
És tele cuccokkal a tárhely!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A hullámfegyver a legjobb, mert a távoli célpontokra nem jó, de mivel ez egy klausztofóbiás játék így egy shotgunnak megfelõ fegyver divik. Arrõl nem is beszélve meg mikor egyszerre 3-an vannak elõtted, nem létezik más alternatíva mint a gránát. A legnagyobb biztonságot nyújtó fegyver a játékban. Mikor a pulse rifle-val vadásztam féltem, de a hullámal mikor elémtoppant egy dög csak bele montdtam a pofájába mint az Aliens-ben: "Ezt neked !!!" BuMM
Jaja hullámfegyverrel még nekem is lesz egy köröm. 😄

Ív meg belezõ nélkül szerintem halál. Igaz többit nem nagyon próbálgattam. De az ív akkor kell amikor sokan vannak egymás melett illetve mögött akkor azonnal át kell váltani rá. A belezõvel pedig nagyon lehet lõszert spórolni.

Szal szerintem helyzetnek megfelelõen kell váltogatni. Plazmavágó tényleg univerzális de ha lõszert akarsz spórolni anélkül hogy 600 szor visszatöltenél azt inkább messzirõl kell használni láblevágásra amikor kúsznak már a bezõt kell elõvenni.

Nem kell itt sztázisse, az M41A impulzuskarabéllyal és a hullámfegyverrel (elsõdlegesen egy shotgun másodlagosan egy gránátvetõ = a legjobb fegyver a játékban) simán végigtoltam a játékot. Most lehetetlennel próbálom és felfejlesztem az ásványmetszõ alapfegyvert. Az amputátort. 😊
DarkSector
Nekem mondhatod??? XD

Én az elején szinte tapostam.
De mikor 6-7en nyomulnak, akkor képtelenség mindenkit lelassítani, hogy egyenként eltaposd.
Szerintem te Könnyû/Easy fokon nyomod, ott lehet még mûködik.

DarkSector
Jah én is pont ezt mondogattam, hogy halottakat el kell intézni, de minek engedjem magamra, ha le tudom lõni.
Nekem nincsen gond a lõszerrel.
Több mint 200 töltény van plazmához és a belezõhöz kb 75 töltény.

Vagyis ez max másnak jó.
Ráadásul én LEHETETLEN fokon megyek.
Itt egybõl meghalsz ha valami megragad. Ütésbõl meg csak 2-õt birsz el.
Szóval ez nem megoldás.

<#vigyor2>

Plusz még 1 jótanács, belassitani és úgy ütni rá egy 3-at és utána amputálni mert taposásnál könyebben megsebzi az embert.

Hehe látod pont erre gondoltam. 😄 Amikor mondtam hogy tudósitsd. Szerintem aki easyn képes nekimenni 3 szor soha nem fogja megcsinálni a lehetetlent.

Mielõtt valaki kitalálja hogy tényleg lehetetlen, nekem done.

A ráját magadra kell ereszteni én legalábbis hardon mindig amputáltam akit feltámasztott majd meszebb mentem és hagytam hogy rámcuppanjon. Zéró töltény és igen kevés életet vesz csak ugy le. Plusz lehet izgulni odaér e addig valami szörny amig lecibálod magadról.

Másik hogy pont a ráják miatt én minden holttestet lefejeztem amivel találkoztam a gaméba. Teljesen beválik ellenük.

Venom
Van esetleg nemkívánatos kodek pack a gépen?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

DarkSector
Egyéni lehet.
egy havernak meg duplán viszhangzik a játékban minden hang.
Nem tudom mi lehet. valszeg egyedi rendszerhiba.

Hali! Van egy kis problémám a játékkal! A legelején mikor megkapnám az irányítást a játékban, leáll a gépem vagy újraindul! Más játéknál semmi hiba, csak ennél. Mitõl lehet?
DarkSector
Lehet hibás, mert láttam néha eltünedezõ dolgokat.
De nekem eddig ilyen problémám nem volt.
Pc-n nincs sajnos mentésem.
Figyuzz küld el a mentésedet, azt ahol elakadtál.
Én felveszem a fiolát az én verziómmal és a mentés után visszaadom.

Ha így megoldható, akkor privátba küld el a mentést.
Itt van a gépeden a mentés:
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Electronic Arts\Dead Space

Ha kérhetem, akkor tedd a mentésedet, a 18, vagy az utolsó mentések közül valamelyikre.
Mert én mentéseim kb az elsõ 10-et elfoglalják.
És csak azt küld el.
Ha 18-asra mentetted el, akkor a 18-as számú fájlt küld csak el.
hy.

Ha valaki netán a 5-ik pályán járna miután az idegmérget elkészítette akkor ha tudna elküldhetné nekem az állását.Mivel nekem ennél a résznél a karakterem nem bírja felvenni a bekevert ellenmérget.Szerintem ennél a pontnál nekem valami hibás.Pedig a dvd 5-ös verziót szedtem le.
Ha valaki ezt megtenné azt nagyon szépen megköszönném!!

ide kérném , ha lenne [email protected]

DarkSector
Sima csápos szörnyeknél asszem itt már eleve 3 kell hogy a lába leszakadjon, és 2 a karjára, MINDKETTÕRE.

Azaz 7 lövés 1 szörny. 😛
De max 6 töltényt ad a plazmába.
Szóval taposni kell néha amikor lehet.
Meg mozgó ajtók is jók hûsdarabolóként, meg a robbanó tartályok, amiket mondtál...
😊

Késõbb feltámasztott hulláknál.
5 lövés az egyik lábbába, és asszem 3 a kezeibe.
Vagyis a bordó lábú csáposoknak 9 lövés kell. 😛

Rájának vagy 15-20

Kis embriószörnyeknél. asszem 3 csápot kell leszedni, és mindegyikbe 3 lövés.
Vagyis 9 töltény.

És a regenerátornak csak mindig lábát lõdd, hogy kezeire ne pazarolj és fuss el.

STB.
szólj ha valahol szarul megy, és segítek.
hogy tudj spórolva menni.
😛

DarkSector
Igen sokszor meg lehet oldani, hogy mindig egy ajtón átmész, amin nem tudnak átmenni, és lassan kilövöldözgeted õket.
Háromlábúak miatt meg vedd meg a körfûrészt.
max 2 lemezzel el lehet pusztítani õket.

Igen itt kell sokszor menteni, és stázisért futosgálni.
De másképpen nem érezheted magad biztonságban, és kitudja hogy késõbb mennyi lõszerre lesz még szükséged.
😛

Nagyon tudni kell a dolgokat, hogy mikor mit lehet taktikázni.
Az elején én TAPOSTAM csak a szörnyeket. 😛PP

ppk
na nem ment, kevés volt a lõszer, megint vissza kellett másznom egy csomót, hogy a fölös dolgokat eladjam, most így vágok neki :-)

Powerball!!!

ppk

Powerball!!!

ppk
jaja, köszi, már a hármason vagyok, és magamtól jöttem rá, hogy a halottakat bizony el kell távolítani, meg 5percet gyalogolni vissza a sztázisért, de úgy már megérte megpróbálni :-) van ahol elõször bekészítettem magam mellé 3 robbanó töltetet (azt a piros poroltószerü üzemanyagtartályt, v mit) és mikor a falon mászó farkával kettévágó lény odareppent, csak lõttem egyet a palackokba, és nyekk :-D

sajna ha elfutok vmi elöl, és ugyanarra kell visszamennem, akkor megvárnak a csávók :-(

na de most beértem egy olyan helyre, ahol asszem kakukk lesz, kicsit sokan vannak, meg a dagiból elõjön 20 ilyen kis 3lábu izé, sajna taposás nem jó ellenük, meg már lassítani sem tudok . .. de az ember 20xor nekivág, rájön mi a helyes út :-)

fegyvert eladtam, kellett a lóvé, csak az alap plazmavágó van meg, félig fejlesztve, semmi mást nem tudtam fejleszteni, 2-ik szintü ruhában lófrálok :-)

Powerball!!!

DarkSector
Sajnos nem.
Télleg nagyon hamar el lehet lövöldözni a töltényeket.

Persze ha nem vagy hardcore játékos...
Én adhatok mindenkinek tippeket, de ha egyszer elcseszi valaki a mentést, akkor már ciki újból menni.
Inkább az elején spóróljatok.

Robbanós hengerek
Csapodó ajtók...
minden ami van ... használjátok fel!!!
Legutolsó lehetõség legyen a töltény!!!

DarkSector
Na itt van. És még tõlem kérdezték, hogy elsõre normálon miért spórolgattam.

Na most én a 6 missziót kezdtem nemrég.
És full tele vagyok élettel, meg tölténnyel.
Szinte úgyanúgy mint Normal-on.

BITANG nehéz ahhoz képest, de mivel edzettem magam, ezért itt az eredménye.

Na mindegy. Menj vissza. És iszonyat spórolj.
Rájánál meg MINDIG semmisítsd meg a halottakat.
ITT AHOGY BEMÉSZ SZEDD KI A 2 HULLÁT TELEKINÉZISSEL!!!
UTÁNA CSAK EGY RÁJA ÉS EGY HALOTT MARAD.
MÉG AZ IS GECI DOLOG LESZ, DE KÖNNYEBB!!!

Persze ez még csak a kezdet.
ha végig szeretnéd tolni, akkor a lassítás elengedhetetlen, mert sok töltény kell nekik, és nem engedheted meg, hogy összevissza lövöldözz.
És iszonyatgyorsan és iszonyatpontossan kell leterítened õket.

Van fontossági sorrend.
Itt:
Legelején mindkettõt le lehet 1x-re lassítani, ekkor a csáposnak lödd ki gyors a lábait, és MINDKÉT kezét!!!
Ezután rájával végez óvatossan.

Az lehetetlen<#bdead>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

ppk
gyerekek, lehetetlen szinten elakadtam, valahol a második pálya vége felé, lõszer nélkül, és van ellenem 3 fekete rondaság, akiket épp a repülõ rája átalakított . . . .asszem vissza kell mennem pár mentést, és jobban spórolni :-(

Powerball!!!

Csak itt egy egész csapat hatolna be az Ishimurára The Rock vezetésével...

És ûr helyett egy félreesõ arizonai kõsivatag, hajó helyett meg egy katonai bázis lenne... - csak a spórolás kedvéért - esetleg még a nechromorfokat is kommandósok vagy sima zombik helyettesítenék. 😊

Nagy odafigyeléssel és játlkhû díszletekkel - mint pl a Silent Hill filmben - és nem spórolva a jó jelentetek nagyon kafa film készülhetne belõle...
DarkSector
Jah de azért van eltérés az ûrös-szörnyes-mentõakciós-meneküléses filmekben.

Doom film egy rakás szar lett, pedig nem egy nagy szám annak sem a története.
Dead space legalább fordulatos, ami nekem nagyon tetszett.

Hát szerintem a történet nem túl bonyolúlt csak a szokásos séma.
Újjongás, félelem, mészárlás, mentõcsapat, cidri, mészárlás, be happy...meglepi a végére hogy lehessen folytatás.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DarkSector
Ez télleg elég logikus, de a történetet illetõen kételyeim lennének.

<#vigyor3>

Én csippantom a "mester" filmjeit, nála legalább nem visszafogottan folyik a sok festék.<#hamm><#ijedt>
Ehez a történethez pedig nagyon sok kell a vászonra.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DarkSector
Csak üres paradicsom szüret lenne belõle.
😛

DarkSector
Jah.
Na ezaz. Ha ettõl több újdonság lett volna, szerintem akkor már okan leszarták volna a játékot, mint ahhogy a Mirrors-al tették.
😛

Causal-oknak finoman kell adagolni.
😛

dalmar
Szerintem a mesternek kéne filmet csinálni ebbõl is!
Éljen Uwe Boll!!😊

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

koschwarz
az egész játékból én egyedül még ilyen nullgravitációs ugrálást nem láttam még más játékban, illetve a fegyvereket is elég egyedi módon sikerült megalkotni. a csonkolásos harc is jó.

de szerintem ennyi újdonság is már szép teljesítmény, tekintve hogy ma már nagyon nehéz újat kitalálni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elõször megcsinálná a játék alapján az 1. részt mondjuk az alcíme lenne az hogy Ishimura aztán a második rész meg bemutatná az elõzményeket.Downfall!!

DarkSector
Jah
Downfall???

Vagy David Fincher na õ csinálna belõle egy jó kis besz@ratós horrort!!!

Akkor meg pláne!

De milyen jó kis filmet lehetne ebbõl készíteni nem ilyen TV játékot hanem valami nagy rendezõvel ,Spielberg vagy Berry Levinson(gömb)

DarkSector
Maradjunk abban, hogy az egész játék a Cold Fear koppintása!

A szkinézis meg sztázis + 6-os szintû ruha === sztár vársz

Most kezdem észrevenni hogy ez a játék rengeteg korábbi game tartalmát hordozza magában.Pl.:a környezet szerintem doom3-as még a fertötlenitõ kamra is szinte teljesen stimm.A fegyverek ilyesfajta fejlesztési módja a Hellgate Londonból ismert,aztán ott van a sztázis meg a kinézis ami a régi Jedi Outcast -ban volt szinte detto ugyanez,a nézet meg szerintem a Gears Of War nézetének továbbfejlesztett változata.
És mégis így együtt teljesen egyedinek tünik! (és az is).

DarkSector
Csak bizonyítás.
ennyi magamnak, és akikkel neten kapcsolatban vagyok, és érdekel.
Egy sima "végigviszem 1x és lekakilom" játékosnak ez értelmetlennek tûnhet.

Csakúgy monnyuk mint a cod4-ben a challenge-ek...stb.
Persze megértelek, mert ezt nem mindenki tudja értékelni.
Kb mint engem egy autós gémben egy drift rekord!!!
Engem pl az nem érdekel, de viszont értékelni tudom, hogy valaki képes 55 milliót vagy mennyit összedriftelni a gird-be, holott nekem 300is erõfeszítésembe kerül.

Kb ennyi a lényege.

És gondoltam tán akadnak a topicban rajongók, akik dijjazzák.
Én Resi-Devil-el is így voltam...ez a következõ alany, ami ennyire le tud foglalni. És ez nálam nagy szó. Na ezt hívják SZAVATOSSÁGNAK!!! <#vigyor3><#eljen>

Persze igaz, hogy a stílusomhoz közel áll a játék, ezért talán elfogult vagyok cseppet.

koschwarz
nem egészen látom át, hogy ennek így mi értelme van. ez egy játék, nem egy takarékbank.

már persze azon kívül,hogy magadnak akarod nehezíteni a játékot, amire persze szükség lehet...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
Kösz neked is a tippeket.

DarkSector
Köszönöm a tippeket...
Majd ha rászorulok.
ami elõfordulhat ezen a nehézségi szinten, akkor megveszem. 😛

DarkSector
Falon lévõ baszások:

Elsõ kettõnél van robbanó palack, amit azonnal a gyomrába eresztve megoldható töltény és életveszteség nélkül.
A többinél kell ehhez folyamodni. Ellõni a csápokat, amivel kapaszkodik a falra.
Persze fedezékbõl.
Utcsó 2-nél naon egyszerû. Gyors közelszaladtok, és kétoldalt az oszlopnál már nyogodtan lehet célozgatni.

DarkSector
Jogos.

Az ív mint írtam korábban érdemes arra hogy fejlesszük ,távli célok ellen nem túl jó (mire odaér már ott sincs a kis gci)de ha valami közelebb kerül maxon két lövés a legnagyobb dögbe és máris elveszti a fejét ..akarom mondani a kezét..

Jah, és már elsõre megvettem az összes fegyvert ahogy tudtam, mert kíváncsi voltam(vagyok), hogy mennyire használható, így következõ végigjátszásnál egy egyéni fejlesztési prioritési sorrendet használhatok!

Ami jobban tetszik arra teszek gócot... Egy biztos lángszórót nem fogom se fejleszteni, se használni!

Ívfegyvert azért érdemes fejleszteni, mert piszok erõs! Lábakat vagdalni tökéletes!<#boxer>

BattleTag: zydar#2910