Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Sziasztok
Van a haverom mentése...: még a 4.missziót nyomja, de full nem vágta, hogy van tárhely, vagyis mindig csak magához vett cuccokat, és ennyi. Nála üres a tárhely.
Vagy odaadom én most amit gyors összedobtam a harmadik szint elején áll a mentés, de dögivel van cucc.
Sajnos ez a 2 választás van, vagy vársz tovább???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amikor jön az a magas vékony geci....Na akkor egy poroltót a gyomrába!!! És lám darabokra hullik...XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De most a !!!9.-nél!!!! asszem végeztem (mellesleg itt a hyperaktív szörnyeket nem lehet lelassítaní bár lehet hogy ezelõtti fokozaton is ez volt, nemtuom mert eddig nem is használtam...most meg nem tudom...LOL), egy kis pihenõ erejéig.
Mikor beérek a barakba, (az a hely, ahol jönnek izomból "ezren" (tuod egy sötét hosszú folyosószerûség, és középen végig oszlopok).
Na itt gáz...iszonyatgáz.
Fogok még próbálkozni, de semmiképpen sem úgy, hogy több életbe kerüljön. van kurvasok életcsomag, de MAX 2-vel fogom megpróbálni.
Ha megy megy ha nem, akkor addig próbálom, amíg meg nem halok, vagy tönkre nem megy a gép vagy a lemez.
A kurvaéletbebasszameg .... nehogymá pár tetves geciszájú szörny kifogjon rajtam a kurvaéletbe!!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun>
Amúgy energia gócokat én nem is nagyon használok fel.
Lehetetlen fokon viszem és eddig 2 fegyóba tettem 2-2 gócot.
Akkor elsõ 3 fokozatba még ha nem is kraksz, akkor is simán meg kell tudjad csinálni.
😛
Az a jó ,hogy van aki segíteni akar.
nincs sok skulóm, csak fullra húzva az alap plazma :-)
Powerball!!!
csak fegyóba teszem õket,meg van EIKbe,de naon karcsú...
MÁS
Néha a hang kicsit bugos.Lõvök és beakad,szaggat:S.
Van vmi patch a játékhoz?
Lehetetlen nem tudnál tovább menni.
Jobb ha vársz easy-re vagy normálra.
Elkérem a haveromét, csak várj estig.
De az lehet hogy 4-es közepén van csak. De még mindig jobban jársz, ha végét is akarod látni.
Szerintem nehéz fokon is már elbuknál ahhogy elindulnál.
Ha estig nem kapsz, akkor írj privátot, és elintézem haverom mentését.
OKS?
kitartás.
Addig hy.
BAZZ
Jól olvassátok!!!
112 PLAZMA töltény kellett neki, és kb 1 óra!!!!
Ha valaki rászánja magát, akkor a taktika:
Brutálszar, mert ha csak 1x hibázol, akkor mehet elõrõl.
én kurvasokszor kezdtem elõrõl!!!!
Jah és nekem nincsenek a fegyók tunningolva. Mindegyikre rátettem az elsõ SEBZ-ést. és ennyi a többit a zárt ajtókra használtam el, mert azok mögött voltak töltények, és inkább a darabban láttam több lehetõséget, minthogy fejlesszem.
Na de a taktika:
3 csápnál mindig 2 között légy ahhogy kijön az egyik, akkor az ellenkezö irányba futás ezerrel a másik 2 bentmaradt közé, hogy ne tudjon hozzádérni, mert különben vége.
A szájánál csak körbe kell futni, de oda kell figyelni, mert ha nem futsz egyenletessen, akkor elérhetnek a bogyók!!!
KIBASZOTT DURVA
Elõször gondolni se mertem volna, hogy ennyit fogok szívni, de BITANG sokáig kell szenvedni.
Mert normálon semmi gondot nem okozott likvidálni, de itt??!!!
Remélem neked van erõsebb fegyód, mert én csak plazmát használok.
Amióta megvan csak plazmával meg belezõvel nyomulok.
Ez van lehet jobbek a többi fegyók, de nekem eddig nem hiányoztak.
Majd tán a végén ha nem megy másképp, akkor rászánom magam.
😛
A falon a dagadt gecire meg kifejlesztettem egy trükköt!!!
Háát van a gecinek!!!
Fuss oda gyors, és azonnal lassítsd le, amíg kint vannak a csápjai az elején a hasán lévõ lyukban!!!
És belezõ tárcsákkal lövöldözd meg, há-há-há...a kis gecinek 2-3 lövésbõl egyszerre levághatod igy a kapaszkodóit, amiket amúgy külön körülötte kellene.
Ha 2 ilyen dög van, akkor 1-et csinálj ki így, és menj vissza menteni.
Ezután halj meg, és eltûnnek a kicsik, amiket a másik addig kiköpköd.
Na most jöhet a másik!!!!
Iszonyat spórolhatsz ezzel a trükkel!!!!![/red]
köszi
küldtem neki a belezõt, de közbe meg köpködtek, nem gyõztem elugrálni :-(
robbanó töltet meg nyistaság :_(
Powerball!!!
a 6-ik szinten ott tartok, hogy abba a kör alakú terembe van az a 3 karu nagypofáju faliszörny, na egy csápot még leszedek, de aztán vége :-)
majd holnap kitalálom hogyan tovább :-)
sajna csak annyi lóvém volt, hogy még a belezõt megvettem, áés azon van két góc, meg az alap fullra húzva :-(
de lehet kevés lesz ide :-(
hiába a sok robbanó töltet a teremben, félek itt ezzel a fegyverkészlettel elvérzem :-O
Powerball!!!
Sejtettem.
ez az elsõ már más fokozaton is döbbenetessen szar rész a játékban!!!!
Nn is ettõl féltem leginkább.
Hogy ha netán idáig sikerül eljutnom, akkor itt majd hogyan fogom kibírni???
És csodálkoztam, hogy 5.-6. próbálkozás után elég szépen sikerül túljutnom.
Persze 1x megütöttek a gecik.
Jah és azóta még ott volt a másik genya rész!
amikor lõni kell a meteorokat.
háát már normálon is a frász kerülgetett, mire meg tudtam csinálni.
ehhez képest ez nemrég sikerült 2.vagy 3.-ra.
Na és most ugye a 6. elején vagyok a növénytermesztõ részlegen.
Itt 1 nagy gond van, mikor legelõször likvidálni kell a gázt termelõ szörnyeket.
bazz hogy hány kurva dög jön ott a nagy teremben.
kb 2x6 szörny.
Ebbõl 2 kis embrió, tudod ami fel tud mászni a falra, és 3 csáp jön ki a hátán.
Na mivel ezen a fokon elõszeretettel ugrik az ember nyakába, ahhogy közelmész és ez azonnali halált okoz ezen a fokon.
Háát kerülgetni is picsanehéz.
Na meg ott volt az a nagy benga állat a 4.fokozat közepe felé.
bazz annak kell ám skuló rengeteg, és nem is lehet elszaladni a nagy terembõl elõle!!!
Persze trükk mindenre létezik.
ITT A TE ESETEDBEN:
Tudom könnyû mondani.
De lõdd ki a lábát a regenerátornak, és utána gyors a többinek ha van csápos.
Ha meg nincs több akkor azonnal pusztítsd el a kis embriókat!!!
Hogy utána szépen lassan futosgálva a teremben kilõdd a földön csúszó maradékot.
És ha a renegátor feltámad, megint dur a lábába.
és fuss körbe körbe.
Ha NETÁN CSAK A REGENERÁTOR MARAD és még mindig nincs nyitva az ajtó, AKKOR SE LÕDD KI A CSÁPJAIT.
MERT FELESLEGES.
Így is úgyis ugyanannyi idõ, mire regenerálja magát.
vsak kerülgesd, amíg várakozol.
ÉS EHHEZ FULL SZTÁZISSAL FUSS NEKI, MERT ANNÉLKÜL SZINTE LEHETETLEN LESZ.
Itt az a gáz, hogy meg kell hagyni régebbi mentéseket, vagy iszonyat spórolóssan többször nekirohanni 1-1 résznek, mert késõbb már lehet hogy ez miatt nem tudja az ember tovább folytatni!!
Ide igaz hogy:
"LASSAN JÁRJ TOVÁBB ÉRSZ!!!!"
Kitartás...!! XD
További jó játékot.
😛
Monnyuk én normálon nyomtam, de full tele volt minden szarral a tárhelyen, és ahhogy most is 2 fegyót használtam csak.
De grat sokaknak ennyi sem sikerülne.
Nézd meg hogy impásszibõlbe mennyi sikerül majd.
😛
Pénzem nemigen maradt max 8k, egy-két cuccal a táskámban, széfben nincs semmi, soha nem is vót <#vigyor0>#vigyor0>, ellenben 5-ös ruha, EIK maxon egy levegõt kivéve. Belezõ, Plazmavágó, Ívfegyó, 1-2 egységnyi kapacitást leszámítva max-on, ja meg a sztázis is egy idõegységet leszámítva maxon. Talán ha jobban sikerült volna spórolnom a töltényekkel meg orvosi csomagokkal, akkor a felsoroltak közül tényleg minden full maxon lenne.
De talán nem is voltam olyan béna ha belegondolok <#vigyor5>#vigyor5>
Jöhet az imposszibül fokozat! <#rolleyes>#rolleyes>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
a lényeg, h lehetetlen fokon tolom a 4-ik szinten, és megint ott az a ujraregenerálódó rosseb, meg még négy szörny, és egy béby 3karu, hát 10-edszer futok neki, eddig egyszer jutottam el addig, hogy kendra mondja, fussak, és az ajtók már nyithatóak. De ekkor már lõszer épp elfogy, sztázis nyista, és behemót barátom épp kettészab :-D
de nem adom fel :_)
amúgy megpróbáltam más fegyverrel a plazmavágót eladtam, de azokkal sem ment, mivel nagy a különbség az eladás és vétel közt, így nem tudtam azokat addig felhúzni, szal marad az alap stukkerrel való próbálkozás . . .. bár ha tovább is viszem, nem tudom mi lesz, mert nullán leszek. :_/
bár lehetne akármennyi lõszerem, abban a termben akkor is nehéz, túl sokan jönnek rám egyszerre a regenerátor mellett . . . . kár h az ott van, különben tiszta sor lenne
de hát ez benne a "szép" :-D <#csodalk>#csodalk><#violent>#violent>
Powerball!!!
Nem jól értelmezted a hozzászólásomat.
második bekezdés:
nem azért írtam, mert te nem tudod, hanem mert ezt mondtad
"ez hogyan függ össz? :-) szal ha háromszor megcsinálom easyn, akkor lehetetlenen nem fog menni? :-)
valami nekem itt nem világos :-D"
harmadik bekezdés:
ha akarja had írja le sokszor, mivel sokan nem képesek visszaolvsni, ezért nem is fogják tudni, hogy valaki segítségre szorul.
negyedik bekezdés:
mert akkor már nincs tovább.
azért 100%
akkor passz . . .de jobb egér+Ctrl az téneg ugrás nálam . . . . de megnézem :-D
Powerball!!!
Powerball!!!
Mert taposás nem lehet célzás közben csinálni nálam.
Powerball!!!
meg miért nekem írod, h nem lehet átvinni a cuccokat lehetetlenbe, ez tök egyértelmü volt nekem is, magam is rájöttem . . . .ja, annak a mentésért könyörgõnek azért írtam azt, mert már harmadszor írta le ugyanazon mondatot!
na ezt a mondatod meg nem értem; "Vagyis atomdurván full 100%-ra akkor lehet kipörgetni, ha MIND a 4 fokozaton elõrõl elindulva felnyomatsz maxra minden"
Vagyis miért kell nekem mindegyik fokozaton kipörgetnem, mikor easy után is ujra üres kézzel kezdem a lehetetlen fokot? Hisz a többi fokozat csak egyre erõsödõ szint, mindegyik nulla pénzel kezdve.
Powerball!!!
ezen vesszünk össze.
akkor porrá zúz.
cak úgy fröccsen a vér, és darabokra szaggta.
XD
Jobb volna easy neki.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Lecsapni a kukac szokott a csábjaival.
Ez szó szerint kettétör!!!
😛
Azért visszafelé megnéztem, hogy milyen kemény anyagból van...😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek szerint neked egyértelmûbb volt elsõre 😊
Ha ott nekem hibás akkor az hibás.Darksector legalább próbál segíteni.
Amúgy biztos nehéz attól a ponttól 1 mentést küldeni.
Ha lenyomod Easy-n, és kapsz egy utómentést, akkor abból csak ugyanazon fokon indulhatsz tovább a végtelenségig.
Ha 1x bármilyen (easy/könnyû vagy normal/normál vagy hard/nehéz) fokon lenyomod, akkor beugrik a IMPOSSIBLE/LEHETETLEN fokozat!!!
Ezt csak NEW GAME/ÚJ JÁTÉK alatt tudod elérni.
Vagyis nem lehet felhasználni elõnyt azzal, hogy felhasználod a sok megmaradt cuccot, illetve az új ruhát sem.
Full elõrõl kell kezdeni!!!!
Vagyis atomdurván full 100%-ra akkor lehet kipörgetni, ha MIND a 4 fokozaton elõrõl elindulva felnyomatsz maxra mindent.
Nem egyszerû.
Már-már lehetetlen!!!!
Én Normal/Normál után Impossible/Lehetetlen fokra kapcsoltam.
Nem olyan nehéz (nekem legalábbis) mint amire gondoltam a szó végett, de húzós lett így is.
Sima játékosoknak télleg lehetetlen.
Lesznek olyanok sokan...nagyon sokan, akik 2-3 misszióra lesznek csak képessek majd. <#szomoru1>#szomoru1>
Ez monnyuk utólag nézve jobb, mert a megmaradt cuccokat nem tudja átvinni más fokozatról az ember, és minimum 2x végig kell vinni a sztorit.
Sima játékosoknak meg a véget jelenti.
Téged mi csapott le?
Õ már elküldte a mentést.
Nem jó neki a mentés. Hogy miért azt nem vágom.
Légyszíves ha tud valaki küldeni neki egy mentést azután hogy a 6.-nál felveszi a fiolát, abban a teremben, ahol kiugrott ezelõtt az egyik üvegbúrából az a regenerátor.
Na ott nem tudja felvenni.
Ha tudsz segíts inkább neki.
Még te is lehetsz ilyen helyzetben.
Megnéztem több mentését is, és nála télleg hiányzik a fiola alatti pult.
Ezért fizikailag körbe lehet szaladni a fiola körül, és a kijelzõk alatt...
Hülyén hangzik, de igaz.
Én is csak néztem.
Powerball!!!
köszi
Powerball!!!
amúgy jobb egérrel becélzol egy helyet a falon, és nyomsz egy Ctrl-t ;-)
Powerball!!!
valami nekem itt nem világos :-D
azért mentem annyiszor, h minden fullra legyen fejlesztve, legyen ilyen mentésem is :-)
csak a 11-ik pályán beleuntam, mert már nem volt kihívás annyi pénzel, góccal.
akinek kell ez a mentés, szóljon :-D
Powerball!!!
Powerball!!!