Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nemrossz, de mért kamerával vetted fel??? lol ;D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ppk
Kis meglepetés tõlem :-)

most tettem fel imént :-)

Powerball!!!

DarkSector
Amúgy poén hogy mekkora mákod volt, mert pont egy ajtóvan arrébb volt a mentõhely.
Na ess neki és nyomd végre végig.
😛
Jó játékot.
HY

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor attól, hogy a fiola nálad van és visszamentél még mindig nem volt asztal???
LOOOLLL
Ez durva!

Köszi szépen skacok nagyok vagytok.Az egész asztal hiányzott.
Megoldódott a baj végre !!!
Köszike <#worship>

DarkSector
jah bocs nem figyeltem eléggé
😛
az durva.
monnyuk csak 30k-ért nem látom értelmét, de legalább egy tárgy, amibõl csak 1 van.
😛

Seth
írtam, 30k, lehetetlenen talán még ér vmit XD

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Jah nekem kell az archi...😛
Meg amúgyis meg akartam nézni, hogy mi az.
És mennyiért lehet eladni?

DarkSector
Szívessen.
nem gond, megvár a mentés. 😛
Azért ha betöltöd, akkor fordulj meg, és egy ajtónyit menj vissza, hogy az asztal most ott lesz-e a helyén.
Kíváncsi leszek mert ilyet még nem láttam, és tudni szeretném, hogy a te rendszered hibázott, vagy a mentés sikerült szarul.

Most vettem észre hogy megvan.Éppen mentek rapidról így kb. félóra és megnézem.
Köszi

miért van az,hogy 64 es vistaval jaccok. elemgyek addig,hogy mar bementunk a masik urhajoba,szoval 4 perc mese,és lefagy

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Seth
Egy díszes kancsószerûség, el lehet adni 30k-ért,semmi másra nem jó, konzolokon meg achievement jár érte. Pofon egyszerû megtalálni, mikor kiszálsz a játék elején a zûrhajóból, majdnem az ajtóval szemben(de legalábbis arrafelé^^) van a két híd-platform közötti részben. Nem próbáltam de lehet , hogy a 11. fejezetnél korábban is vissza lehet menni érte és a telekinézissel megszerezni

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ennyit találtam róla.
Valami titkos cucc, azt sem tuom mire jó, de egyre jobban érdekel!!!
😛

"Guide: This difficulty rating would be way higher, but since everyone is going
to look up where this to find this thing it's pretty easy to acquire. The Peng
treasure is a little model of a lady that you can sell for tons of cash. You
find it near the end of chapter 11.

Without trying to spoil anything, in Chapter 11 there's one part where you have
to move a large object and get it onto a ship. Before you start though, you're
asked to disable the gravity. When you do so, the walkways near the ship lower.
Jump over to the right walkway (closest to the ship) and look down in the gap
between both walkways. Keep looking down here and walk along it and you should
see the model. Use Kinesis to grab it and pick it up with A.

If anyone can tell me what the heck Peng is, I'm all ears."

minimize
köszönöm!<#eljen>

No one can stop Death!

DarkSector
ha türelmes az ember, akkor életveszteség nélkül is lehet kivitelezni.😛

ppk
mi az a peng treasure? :-)

szerintem az is megvan már, nem? :-O

Powerball!!!

ppk
jaja, meg soxor meghaltam, egy élettel meg lehetne úszni, vagyis egy életcsomagot sem kellene felhasználni, ha az ember nagyon ügyes! :-)

Powerball!!!

DarkSector
Jah azért 1-2 golyó miatt nem nagyon izéltem , mert az túlzás, de volt, hogy 8-10 elment pazarba...<#vigyor5>

DarkSector
Az biztos.
Grat.
😛
Fibnek akkor sem jó a 11-esrõl folytatni, mert sokat kihagyna...<#szomoru1>

Mentést azoknak teszem, akik elakadnak esetleg, és nem nagyon bírják a NORMA-HARD-IMPOSSIBLE fokokat.

Amúgy 11 végén van a peng treasure!!!!
😛
Szerezd meg!

ppk
ááá, megoldom, visszamegyek még a nagy szörny elé és jobban ügyeskedem :-)

amúgy én is vmi 160skulóval vágtam neki, és 1 db maradt, baszki, mondom nem igaz, nem hal meg, végem . . .aztán nekifutottam mégegyszer, akkor 2golyóm maradt :-D

szóval javulok :-D

Powerball!!!

ppk
nekem easy van meg mentésbe 3-ik végigjátszás elötti 11-es pálya, 370ezer pénz, 16 góc, minden fullon, 3 plusz fegyver is fullon a széfben :-D

szórakozni jó vele :-D

Powerball!!!

DarkSector
Na meglett közben!!!
Már megvan ez a rész..😛
Télleg vissza kell mégegyszer ide menni, már teljessen el is felejtettem.
LOl
Na itt a mentés, miután felvettem neked a kapszulát!!!!!!!!!

5.szint, amiután felvettem a piros kapszulát!!!!!

DarkSector
Tessék a mentés:
Full meg van pakolva a tárhely!!! Minden gók Megvan!!! Nincs fegyver meg ruha nincs véve!!! Intézzétek magatok 😄

Dead Space mentések. 1-2-3-4 szint vége elõtt.

"Ha nem az 1-2-3-4 helyre akarjátok tenni a mentéseket, akkor a fájloknál írjátok át a megfelelõ számra.
Vagyis ha monnyuk a 2.-at a 11-esre akarjátok tenni, akkor írjátok 04-et a nevében 11-re."

Jó gémszet.
Késõbb felteszem a többit is.

DarkSector
Igen de sokaknak nehéz a normál is a végén.
És én ebben a fokon tudok hamar mentést készíteni.
😛

Hát easy-n nincs is játékélmény.. Nem is értem mi csinálsz azon a fokozaton lehetetlen után? Jah vagy fib-nek készíted a mentést? De szerintem normal sem túl nehéz, kaphatott volna olyat is.. Így viszont tutira végigviszi<#eljen>.

Gondolkodtam egy lehetetlenbe én is csak még kiélvezem a maxos fegyokat normalon!<#gun>

BattleTag: zydar#2910

DarkSector
De én valami fura belsõ késztetés miatt "megnehezítem" a saját dolgomat, de hogy miért azt nem tudom, csak tán a kíváncsiság, hogy meg tudom-e csinálni.

Háát 1 biztos.
Könnyû-n NEM KELL SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruhák, meg fegyók, meg fejlesztés nélkül nyomtam gyorsiramban most az ötödik szint elejéig!!!
Lényegébe, csak mindent bebasztam a tárhelybe, és csak a pisztoly tárán kívül 10-15 töltényt hagytam magamnál.
Nemsoká felteszem a mentéseket.

(Lehetetlen-ben már így mentem:
Csak öltözékek meg belezõ és ennyi. Meg 3 kis életcsomag ment el asszem)

Szó szerint.
Plazma pisztoly + kb a táron kívül még 15-20 töltény, és ennyi.
Röhellyes. Jó monnyuk normál után, meg Lehetetlen 9 missziója után már könnyen beszélek, de easy-n nevetségessen könnyû.
Tárhelyre nincs is szükség.

Köszi!

Egyébként én nem lõttem ennyit semelyik szörnybe normalon sem, nemhogy easy-n. A fegyver fejlesztések NAGYON hasznosak! Ajánlom neked is hogy tuningolj, mert sokkal kevesebb lõszered fog fogyni. pl.: tank 3 maxos ívfegyver lõvéstõl darabokban feküdt nálam, de úgy hogy frontálisan lõttem, nem megkerülve, szóval elvileg a páncéljával együtt vágtam le mondom 3 lövéssel, nem 20-al.. De lehet impossible-n többet kell bele lõni, de azért nem sokkal többet szerintem (feltéve, hogy fejleszted a fegyvereid).

DarkSector
Mert nem tudta, hogy mi a lényege így elsõre.
de most megtanulja.
"mindenki a saját hibáiból tanul"

De nem történt tragédia. Majd fellülírja mégegyszer a fájlt és ennyi. <#eljen>

Hamár egyszer átállítottad a fájlban, akkor a játékon belül minek nyúlsz hozzá?

DarkSector
Van.
Egyenlõre 5. szint elejére gyors elfutottam.
Itt szabadul ki elõször az a regenerátor.
és itt kell felvenni azt a fiolát, amit nem tudtál.

De érdekes, hogy ez az 5.szinten van, és nem jön elõ a regenerátor, míg el nem veszed az asztalról a fiolát, viszont amit te küldtél mentést (ami rosz volt) már nem volt a helyén a búrában a szörny (a jobboldali)

Na nemtudom, hogy miért volt ez de mindegy.
Ha kell akkor ez a mentés megvan, de ez nem a 6. misszióban van, hanem az 5.ben.
Nem gáz???

DarkSector
Eddig.
Sima csápos:
3 a lábába, és 2-2 a karjára (easy-ben 2 lövés elég 1 láb és 1 csáp)
Rozsdaszínûcsápos:
5 a lábába, és 3-3 a karjába (easy-ben 3 láb 1 csáp)
Kis embrió:
3 nyúlványt kell leszedni, és 3 lövés fejenként. (easy-ben 1-1 lövéssel le kell szedni 2 nyulványt)
Pocakos:
3 a láb, és 2-2 a csáp, és utána a hasában ami van. (easy-ben 2 a lábra 2 a csápra és ha nem szarakodsz, akkor semmi nem jön ki a hasából)
stb-stb

6-os szintem pl a fõellenségnek nálam 112 plazma töltény kellett, és ebbõl 4-5 lövés ment mellé!!!!

+ még 2 csapásra meghalsz, és kevessebb a töltény.
Sok doboz, vagy szekrény piros, vagyis nem tudod kinyitni.

Amúgy nem vettem észre, hogy több jött volna. Darabra ugyanaz!!!
De az baszna be, ha még több is jönne...😛

Jó én próbáltam át állítani sikerült is megnyitottam a játékot az egérérzékenység mutatója lelógott a képernyõrõl,majd amikor állítani akartam a csúszkán mindig vissza állt a normál méretûre!!!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Baszki! Épp akartam kérdezni, hogy nehézségi szintet hogyan tudom állítani játék közben, de ezek szerint ilyet nem lehet.<#nemtudom>
Csak azért mert másodszor is normalom nyomom és így nem túl nagy kihívás a játék, fõleg 6.szintû öltözékben.
Látom szenvedtek egy páran lehetetlen módban.. Kérdésem: ebben a módban a több szörny is jön, vagy csak szimplán az a nehezítés, hogy nagyobbat sebeznek? (nem mintha ez nem lenne elég)

Szevasztok!

Tudom már lerágott téma, de MOUSE SENSITIVY állítása immár helyesen:
"C:\Documents and Settings\felh\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Dead Space\settings.txt"

Rejtett fájlokat mutatását érdemes bekapcsolni!

Van valami újság a mentéssel kapcsolatban.

DarkSector
Ha gondolod küld el csak az utcsó mentést külön, és megpróbálom megcsinálni neked.
Mert ott vannak robbanós szörnyek talán tudok segíteni. 😛

De ott annyit kell tenni amúgy egyszerûen, hogy ha van egy bizonyos mennyiségû töltény, akkor nyisd ki a lyukon bemenve jobbra található másik ajtót, ami 1 gócért cserébe nyílik!!!

Itt jobbra eleve találsz töltényt, és ha megállsz, és megfordulsz, hogy az ajtó tõled balkéz felé legyen egyetlenegy szellõzõ csatornát találhatsz szembe.
Na csak meg kell várni, hogy egyenként bejöjjenek rajta!!!
😛
és így csak szembõl tudnak támadni, és nem kell kergetõzni.
Ugyanez fontos lesz, miután végzel, és kimenve kikapcsolod a súlytalanságot, mert kurvasok szörny jön körbe, és itt könnyû végezni 1-enként velük, csak várni kell.
kb 8 szörny jön.
És a dagi aki nem tud közlekedni a járatokban, na õ marad már csak utoljára.

Ha lekapcsoltad a gravitációt, akkor fuss ballra, és egy dagi, meg egy robbantós fog jönni a beszakadt lyuknál.
Ezeket lassítsd le, és fuss el a lifthez.
Ennyi!!!!
A harmadik ajtón ha be tudsz futni, akkor ott csak pár töltény van, de csak akkor próbáld, ha le tudod lassítgatni õket, mert többet kellene ellõnöd, mint amennyi bent van.
😛

Amúgy meg kivagyok!
A barakk-nál semmit nem tudok tenni, nincs egy beugrás, vagy valami, ahol el tudnék bújni, és ezek a gyorsan futó gecik megütnek.
És bármennyit spóroltam nem tehetek semmit, mert 2 ütés és végem!!!!!

DarkSector
Háát durva.
de az még szinte semmi
majd az a fürge szörny, na az majd betesz rendessen.<#rinya>

Willenbrock
Kösz!Elõször csak a liftajtót láttam de az eleinte zárva volt.Na majd megkeresem a másikat is.Elég ilyesztõ az a nekromorf eléggé leblokkol az ember tõle:-)

Nem néztem,sry:S
Meg is van,köszi!

Nem egy nyugodt játék😛 nagyon jól megcsinálták van Dark-os hangulat<#eljen>
Hangzásban kivánló és közben rájöttem,hogy kedvelem a tps nézetü game-eket😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ppk
elötted 5-el ezt kérdezték :-D

amúgy lelassítod a második kart mikor kimegy, és visszarohansz középre, aktiválni :-)

aztán jön még pár szörny is :-D

Powerball!!!

Sziasztok!
Kis segítség kellene.Még a játék elején mikor metrót kell szereljek akkor írja,hogy valami kézi eltávolításra szorul mert csak az egyik összekötõ mûködik.
Mit tegyek ott?thy

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen... lassít->2 tartópöcök kiver->gyûrû lassít->kiugrik az ûrbe->tartópöckök->jeladó putty a meteorra

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

minimize
a bombapakolásnál(meteoritra, az antigravban -aztán go to space) lassítással lehet megoldani?? itt megakadtam....:/

No one can stop Death!

ppk
6-ik pálya, de lehet 7-ik, szóval az a nagy terem, ahol 4 meteoritot kell az ürbe visszaküldenem azon a csóván át . . .. na lõszer, és lóvé hiányában nem fog menni asszem :-)

Powerball!!!

PAtr0n
#2213 <#nezze>

<#wink>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Sziasztok

Én az elején elakadtam amikor ametrót kell a helyére húzni, de az egyik kínyúló kar nem akar csatlakozva maradni, és azt írja ki, hogy kézi csere szükséges.
Mit kell csinálni?
köszönöm

DarkSector
Most beszéltem egyik haverral.
Õ már megcsinálta, és 8 óra alatt.
õszerinte nem gáz.
Vélemény.
Mert én lehet lazán nyomom, hogy nem fejlesztek, és két alap fegyóval nyomom, de akkor sem hiszem, hogy ha felnyomatott mindent, akkor ezt lehet rá mondani, hogy " hát nem nagy szám .. "

Lol.

DarkSector
akkor kihagyja a felét a játéknak..😛

ppk
már ebéd elött megcsináltam a 6-ik pályát, most lenulláztam magam :-(

Powerball!!!

ppk
11-ik pálya nem jó, minden fullra húzva? :-D

Powerball!!!