Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na ess neki és nyomd végre végig.
😛
Jó játékot.
HY
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LOOOLLL
Ez durva!
Megoldódott a baj végre !!!
Köszike <#worship>#worship>
😛
az durva.
monnyuk csak 30k-ért nem látom értelmét, de legalább egy tárgy, amibõl csak 1 van.
😛
Meg amúgyis meg akartam nézni, hogy mi az.
És mennyiért lehet eladni?
nem gond, megvár a mentés. 😛
Azért ha betöltöd, akkor fordulj meg, és egy ajtónyit menj vissza, hogy az asztal most ott lesz-e a helyén.
Kíváncsi leszek mert ilyet még nem láttam, és tudni szeretném, hogy a te rendszered hibázott, vagy a mentés sikerült szarul.
Köszi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
PSN ID.: Beegabor
Valami titkos cucc, azt sem tuom mire jó, de egyre jobban érdekel!!!
😛
"Guide: This difficulty rating would be way higher, but since everyone is going
to look up where this to find this thing it's pretty easy to acquire. The Peng
treasure is a little model of a lady that you can sell for tons of cash. You
find it near the end of chapter 11.
Without trying to spoil anything, in Chapter 11 there's one part where you have
to move a large object and get it onto a ship. Before you start though, you're
asked to disable the gravity. When you do so, the walkways near the ship lower.
Jump over to the right walkway (closest to the ship) and look down in the gap
between both walkways. Keep looking down here and walk along it and you should
see the model. Use Kinesis to grab it and pick it up with A.
If anyone can tell me what the heck Peng is, I'm all ears."
Powerball!!!
Grat.
😛
Fibnek akkor sem jó a 11-esrõl folytatni, mert sokat kihagyna...<#szomoru1>#szomoru1>
Mentést azoknak teszem, akik elakadnak esetleg, és nem nagyon bírják a NORMA-HARD-IMPOSSIBLE fokokat.
Amúgy 11 végén van a peng treasure!!!!
😛
Szerezd meg!
amúgy én is vmi 160skulóval vágtam neki, és 1 db maradt, baszki, mondom nem igaz, nem hal meg, végem . . .aztán nekifutottam mégegyszer, akkor 2golyóm maradt :-D
szóval javulok :-D
Powerball!!!
szórakozni jó vele :-D
Powerball!!!
Már megvan ez a rész..😛
Télleg vissza kell mégegyszer ide menni, már teljessen el is felejtettem.
LOl
Na itt a mentés, miután felvettem neked a kapszulát!!!!!!!!!
5.szint, amiután felvettem a piros kapszulát!!!!!
Full meg van pakolva a tárhely!!! Minden gók Megvan!!! Nincs fegyver meg ruha nincs véve!!! Intézzétek magatok 😄
Dead Space mentések. 1-2-3-4 szint vége elõtt.
"Ha nem az 1-2-3-4 helyre akarjátok tenni a mentéseket, akkor a fájloknál írjátok át a megfelelõ számra.
Vagyis ha monnyuk a 2.-at a 11-esre akarjátok tenni, akkor írjátok 04-et a nevében 11-re."
Jó gémszet.
Késõbb felteszem a többit is.
És én ebben a fokon tudok hamar mentést készíteni.
😛
Gondolkodtam egy lehetetlenbe én is csak még kiélvezem a maxos fegyokat normalon!<#gun>#gun>
BattleTag: zydar#2910
Háát 1 biztos.
Könnyû-n NEM KELL SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruhák, meg fegyók, meg fejlesztés nélkül nyomtam gyorsiramban most az ötödik szint elejéig!!!
Lényegébe, csak mindent bebasztam a tárhelybe, és csak a pisztoly tárán kívül 10-15 töltényt hagytam magamnál.
Nemsoká felteszem a mentéseket.
(Lehetetlen-ben már így mentem:
Csak öltözékek meg belezõ és ennyi. Meg 3 kis életcsomag ment el asszem)
Szó szerint.
Plazma pisztoly + kb a táron kívül még 15-20 töltény, és ennyi.
Röhellyes. Jó monnyuk normál után, meg Lehetetlen 9 missziója után már könnyen beszélek, de easy-n nevetségessen könnyû.
Tárhelyre nincs is szükség.
Egyébként én nem lõttem ennyit semelyik szörnybe normalon sem, nemhogy easy-n. A fegyver fejlesztések NAGYON hasznosak! Ajánlom neked is hogy tuningolj, mert sokkal kevesebb lõszered fog fogyni. pl.: tank 3 maxos ívfegyver lõvéstõl darabokban feküdt nálam, de úgy hogy frontálisan lõttem, nem megkerülve, szóval elvileg a páncéljával együtt vágtam le mondom 3 lövéssel, nem 20-al.. De lehet impossible-n többet kell bele lõni, de azért nem sokkal többet szerintem (feltéve, hogy fejleszted a fegyvereid).
de most megtanulja.
"mindenki a saját hibáiból tanul"
De nem történt tragédia. Majd fellülírja mégegyszer a fájlt és ennyi. <#eljen>#eljen>
Egyenlõre 5. szint elejére gyors elfutottam.
Itt szabadul ki elõször az a regenerátor.
és itt kell felvenni azt a fiolát, amit nem tudtál.
De érdekes, hogy ez az 5.szinten van, és nem jön elõ a regenerátor, míg el nem veszed az asztalról a fiolát, viszont amit te küldtél mentést (ami rosz volt) már nem volt a helyén a búrában a szörny (a jobboldali)
Na nemtudom, hogy miért volt ez de mindegy.
Ha kell akkor ez a mentés megvan, de ez nem a 6. misszióban van, hanem az 5.ben.
Nem gáz???
Sima csápos:
3 a lábába, és 2-2 a karjára (easy-ben 2 lövés elég 1 láb és 1 csáp)
Rozsdaszínûcsápos:
5 a lábába, és 3-3 a karjába (easy-ben 3 láb 1 csáp)
Kis embrió:
3 nyúlványt kell leszedni, és 3 lövés fejenként. (easy-ben 1-1 lövéssel le kell szedni 2 nyulványt)
Pocakos:
3 a láb, és 2-2 a csáp, és utána a hasában ami van. (easy-ben 2 a lábra 2 a csápra és ha nem szarakodsz, akkor semmi nem jön ki a hasából)
stb-stb
6-os szintem pl a fõellenségnek nálam 112 plazma töltény kellett, és ebbõl 4-5 lövés ment mellé!!!!
+ még 2 csapásra meghalsz, és kevessebb a töltény.
Sok doboz, vagy szekrény piros, vagyis nem tudod kinyitni.
Amúgy nem vettem észre, hogy több jött volna. Darabra ugyanaz!!!
De az baszna be, ha még több is jönne...😛
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Csak azért mert másodszor is normalom nyomom és így nem túl nagy kihívás a játék, fõleg 6.szintû öltözékben.
Látom szenvedtek egy páran lehetetlen módban.. Kérdésem: ebben a módban a több szörny is jön, vagy csak szimplán az a nehezítés, hogy nagyobbat sebeznek? (nem mintha ez nem lenne elég)
Tudom már lerágott téma, de MOUSE SENSITIVY állítása immár helyesen:
"C:\Documents and Settings\felh\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Dead Space\settings.txt"
Rejtett fájlokat mutatását érdemes bekapcsolni!
Mert ott vannak robbanós szörnyek talán tudok segíteni. 😛
De ott annyit kell tenni amúgy egyszerûen, hogy ha van egy bizonyos mennyiségû töltény, akkor nyisd ki a lyukon bemenve jobbra található másik ajtót, ami 1 gócért cserébe nyílik!!!
Itt jobbra eleve találsz töltényt, és ha megállsz, és megfordulsz, hogy az ajtó tõled balkéz felé legyen egyetlenegy szellõzõ csatornát találhatsz szembe.
Na csak meg kell várni, hogy egyenként bejöjjenek rajta!!!
😛
és így csak szembõl tudnak támadni, és nem kell kergetõzni.
Ugyanez fontos lesz, miután végzel, és kimenve kikapcsolod a súlytalanságot, mert kurvasok szörny jön körbe, és itt könnyû végezni 1-enként velük, csak várni kell.
kb 8 szörny jön.
És a dagi aki nem tud közlekedni a járatokban, na õ marad már csak utoljára.
Ha lekapcsoltad a gravitációt, akkor fuss ballra, és egy dagi, meg egy robbantós fog jönni a beszakadt lyuknál.
Ezeket lassítsd le, és fuss el a lifthez.
Ennyi!!!!
A harmadik ajtón ha be tudsz futni, akkor ott csak pár töltény van, de csak akkor próbáld, ha le tudod lassítgatni õket, mert többet kellene ellõnöd, mint amennyi bent van.
😛
Amúgy meg kivagyok!
A barakk-nál semmit nem tudok tenni, nincs egy beugrás, vagy valami, ahol el tudnék bújni, és ezek a gyorsan futó gecik megütnek.
És bármennyit spóroltam nem tehetek semmit, mert 2 ütés és végem!!!!!
de az még szinte semmi
majd az a fürge szörny, na az majd betesz rendessen.<#rinya>#rinya>
Meg is van,köszi!
Nem egy nyugodt játék😛 nagyon jól megcsinálták van Dark-os hangulat<#eljen>#eljen>
Hangzásban kivánló és közben rájöttem,hogy kedvelem a tps nézetü game-eket😊
★ 汤姆 李
amúgy lelassítod a második kart mikor kimegy, és visszarohansz középre, aktiválni :-)
aztán jön még pár szörny is :-D
Powerball!!!
Kis segítség kellene.Még a játék elején mikor metrót kell szereljek akkor írja,hogy valami kézi eltávolításra szorul mert csak az egyik összekötõ mûködik.
Mit tegyek ott?thy
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
No one can stop Death!
Powerball!!!
<#wink>#wink>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Én az elején elakadtam amikor ametrót kell a helyére húzni, de az egyik kínyúló kar nem akar csatlakozva maradni, és azt írja ki, hogy kézi csere szükséges.
Mit kell csinálni?
köszönöm
Õ már megcsinálta, és 8 óra alatt.
õszerinte nem gáz.
Vélemény.
Mert én lehet lazán nyomom, hogy nem fejlesztek, és két alap fegyóval nyomom, de akkor sem hiszem, hogy ha felnyomatott mindent, akkor ezt lehet rá mondani, hogy " hát nem nagy szám .. "
Lol.