Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnyitod egy editorral, majd átírod a "Control.mousensitiy 1.0"-át 2.0-ra! Elmented és játszol. Játékban ne állítgasd a csúszkát utánna!

BattleTag: zydar#2910

DarkSector
elfelejtettem megcímezni. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mit kell csinálnom a txt-vel.?

ezen csak szöveg van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
minedenképpen ad be itt ott másik fegyóhoz, csak ha használsz valamit, akkor abból generál a legtöbbet.

ppk
na most értem lehetetlenen a meteoritlõdözõs részhez ujra :-)

azért így könnyebb full cuccal :-)

igaz az alap plazmavágó mellé még mindíg nem vettem ujabb fegyvert, jó ez :-)

ja, amúgy egy idegesítõ dolog a játékban; ha csak egy fegyverrel futok, akkor mi a ráknak ad be lángszóró , meg belezõ töltényeket ajándékba? a tervrajzokat mégsem hagyhatom el, bár akkor lehet nem osztaná, passz . . . .

nem gyõzöm eladni a sok fölös kacatot a boltba

Powerball!!!

#2499-ben leírtam hol kell állítani a egérérzékenységet! Ha már 2.0-ra állítod, elég kényelmesen lehet mozogni.. Amúgy igazad van, mert amíg a gyári maximum (1.0) volt beállítva, addig én is a "padlón" játszottam...

A szalajtást meg nem igazán értem.. Szerintem te a mouse acceleration-re gondolsz, ami nem mûködik mindig jól, néha tényleg lelassul a fordulás, de #2499 orvosság rá!

DarkSector
ITT nézz szét.
Beállítod, a legörgethetõ ablakokban, miszerint keressen, és rányomsz alatta jobboldalt a "View Leaderboard"-ra.

DarkSector
Ez csak x-en van.
Mindegyik x-es játéknál a rendszer bead 1000pont összegben archivements-eket.
Teljesítsd ezt-azt amazt...enyi vagy annyi pont ellenében, és ha megvan, akkor rögzíti a profilodban, és ha live-ra csatlakozol, és frissít a lita, akkor rákerülsz erre a listára.
😛

PL 150pont ha lehetetlent megcsinálod.
asszem ez a legtöbb.
vannak olyan pontok, amik egyszerûek, és amik bitangnehezek.

DarkSector
pc-n szarabb, mert sebbesség ugyanaz, csak szalajszt, és lepörgeted az egeret az egérpadról, vagy az asztalról, ha meg akarsz fordulni, vagy halálos még a kristály húzogatása is, mikor folyton emeled az egeret lerakod ...húzod-emeled lerakod...stb...
áááá.

Nem mindenki fanatikus! pl. én eleve nem tolnám x-box-on lehetetlenbe, mert halál az irányítás. (mondjuk pont ezért is fosasztó, na mindegy)

Áh, nem kell annyi! Max. 150-200. Az összes gócra akkor sem kell tenni, mert egy-két közbülsõ node-ot ki lehet kerülni, így spórolni is lehet valamennyit...

Gratulálok!

ppk
vagyis? ez mit jelent? pc-s eredménylista nix? :-)

vagy ez mi alapján sorol be?

Powerball!!!

DarkSector
Na frissített a MYGAMECARD oldal... 😛
Ennyit értem el eddig boxon. 😛

DarkSector
😛

ppk
jo minden, köszi :-)

amúgy a mentésekkel vigyázni kell, mert volt egy hely mikor a szabadba húzom ki a követ a végsõ helyére, na azelötti belsõ térbe az azelöttibõl nem tudtam áthúzni a követ nyitott ajtónál :-) vmit variáltam, csináltam egy mentést, elõrementem, visszamentem, megint mentés, vissza az elõzõ mentésre ugrás, és ez lett belõle :-)

már nem tudom pontosan hogyan volt, de vissza kellett mennem egy mentést, mert én elõre tudtam menni, de a kõ ottmaradt a zsilip elött :-)

Powerball!!!

DarkSector
Elõször is ... GRATULATION!!!

Másodszor:
A legvégén van egy mentés, a Végigjátszva felirattal. na ekkor kell a menübõl betölteni ezt a "Végigjátszva" mentést.
Ebbõl tudod csak elõhozni a cuccokat kezdésnek, ha hagytál a tárolóban!!!!
És ha újbó kezded, akkor is a tárhelyig el kell menned, hogy kiszedd, na most ha ez nem mûkszik, akkor lehet bugos a játék.

DarkSector
képregény nem, de dawnfall-t igen.

Hali! Olvasta valaki a Dead Space képregényeket vagy látta a Downfall-t?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

ppk

ismét egy kis poén :-)

Powerball!!!

svédcsepp
Na végre megint egy gamma,ahol nem tudom az általam megszokott bill.kiosztást használni mer' nem engedi marad a WASD.hurrá
Persze ettõl még elég jónak tûnik,úgyh majd padozok 😊

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

ppk
ehh, igazad volt, én kúrtam el, lehet folytatni :-)

csak gondolom a végén az esc-et nyomogattam, és utánna az uj játék - lehetetlen fok-ot :-)

de már jó, ajándék gócok, és lóvé is megvan :-)

Powerball!!!

ppk
ja, és kiválasztottam, h lehetetlen fok, és nincs semmim :-O

vagy rák tudja . . . . nem tudommá, majd jön ez a DarkSector kolega oszt megmondja miujság :-D

Powerball!!!

Seth
"amúgy ujra kezdtem, és baszki lehetetlenen nem folytatta, hanem ismét nulla minden :-( mi a szaré? :-O"

A végigjátszott fájlt indítottad?AZt kell betölteni

PSN ID.: Beegabor

ppk
eszerint ennyi idõ alatt toltam végig?

Powerball!!!

ppk
és igeeeeen :-)

baszki, 20adikra sikerült, köpött ilyen nagyhasúakat is, akkor már hagytam is magam, mert tudtam, h vége

na amire rájöttem, hogy számolni kell!

kettõ szemét kilõttem, akkor a harmadikba csak 5-öt eresztettem bele, és a másik kettõbe is szintén . . .aztán egyiket kilõttem, és ekkor felkapott, a másik kettõt meg már csak egyszer kellett így eltalálnom, ami jóval könnyebb volt :-)

és lõszert is spóroltam, gyors is volt, így nem köpött szörnyeket . . .

a tojásoknál meg mikor zártm akkor ujratöltés, és séta balra, majd jobbra, meginb balr, és jobbra, aztán középen kinyitott megint, és tûûûûz :-)

már nem volt gond, csak nem szabadott h eltaláljon :-)

na csináltam a végérõl egy fotót, beletettem egy szöveget, ki tudja elolvasni??? :-DDDD

amúgy ujra kezdtem, és baszki lehetetlenen nem folytatta, hanem ismét nulla minden :-( mi a szaré? :-O

Powerball!!!

DarkSector
igen kitartás mindjárt meglesz.<#wink>

ppk
csak a berohanásos módszerrel lehet megcsinálni, különben rengeteg lõszer elmegy . . . .

most lesz a nagy harc aztán ujrajátszás :-D

Powerball!!!

DarkSector
kevés a gócokhoz.
ahhoz hogy mindent maxra tunningolj, kb 250-300 góc kell
háát...

DarkSector
Nem feltétlen.
én spóroltam és nem estem le a fáról.
😛

DarkSector
jah grat.
remélem sikerül.
majd próbáld amit írtam úgy menni fog.

Hé! Én nem adtam fel! Csak jeleztem, hogy nem fogok spórolni a pénzzel, meg a gócokkal, mert magam alatt vágom a fát..

Ennyi tárgyat az egész játék alatt nem használsz el..

ppk
ja, megvan ám az a rész amit lentebb írtam, most jön a kavics helyérehúzása :-)

mikor írtam, akkor meg is lett elsõre :-)

aztán mentem fogászatra, de most ujra nekiállok, ma talán be is fejezem :-)

vagy holnap . . :-D

Powerball!!!

ppk
a lényeg, h ne add fel, én már soxor azt hittem vége, itt nem megyek át, aztán visszamentem két mentést, és jobban spóroltam . . . szal igen tudni kell mennyit költs lõszerre, és mennyit fejlesztésre . . . érdemes egy fullrahúzott fegyverrel végigvinni, mind kettõ gyengével . . . .persze lehet ez sem igaz annál, aki ügyesebb nálam, és többet tudott spórolni :-)

Powerball!!!

ppk
figyi, ez már a negyedik menet, szal minden fullon van, ezt csak néha tolom már mikor én akarok lenni a nyerõ :-D a széf is teli van fullrahúzott fegyverekkel, itt már nincs kihívás, csak gyüllik a lóvé uj kocsira :-D

Powerball!!!

DarkSector
következõben jó lestz fejleszteni.

DarkSector
igen az elejétõl már ez a taktika!
😛

Te nem vagy normális: 500 cucc?? 😊
Mit fogsz kezdeni ennyi holmival?

Azt látom, csak azon lepõdtem meg, hogy ennyi pénze, meg góca (milyen magyaros) van neki, mert én mindig elköltöm az összes pénzem, meg a gócokat felhasználom fejlesztésre.

Lehetetlen fokozat is könnyebb lesz, ha izomból fejlesztek, szóval akkor miért ne?
Meg mondom ennek a felhalmozásnak mi értelme van, ha már végigvitted a játékot?

Seth
Ez már többszöri nekifutásra van a ruhából ítélve, minden maxon van neki szerintem

PSN ID.: Beegabor

Minek ennyi pénzt meg gócot eltárolni? Mit csinálsz vele a játék végén? Vagy achievment miatt tartogatod?

Gratulálok a Lehetetlen fokozathoz!!
Én is elkezdtem ezen a fokon tolni, háát jóval nehezebb, de fejlesztésekkel sokkal könnyebb lesz, mint ahogy te csináltad, fõleg x-box-on..

Amúgy maxos hullámfegyver tényleg üt (a hangja nagyon bejött<#gun>), de azért nem mindenki egy lövés végtagokkal együtt. pl: a barna nagy nyálas dögöknek kellett vagy öt lövés normálon!

ppk
jajj, kiidegelt, ezek a 3karu szarok lelõnek mindíg, és a nagy zûrzavarban/sötétben nem is látni õket . . .ha meg leszedem, tuti oldalbarobbant a geci sárgatumoros karu :-PPPP

elegemvaaaaan :-D

15xör nekifutottam, de nem megy . .. de meglesz . . . .ehez képest a barakk könnyû volt . . .ott tudod milyen szerencsémvolt? 3 szörny is beleesett a vízbe, ami felfelé szétszabta õket :-D

na de azok az idegbeteg gyorsrohangálók sem semmik . . . de a legtöbb lõszer mindíg a csúszómászó szarokra ment el, amik a nagy vékony mélyhangúból esnek ki . . . alig bírom elkapni õket

Powerball!!!

ppk
vaze . . . .ennyit írni . . . én meg úgy terveztem, hogy atomot vetek be ellenük :-DDDDD

de köszi :-)

amúgy végefelé már rájöttem, hogy mindíg menteni kell ha egy csapattal végeztél kevés lõszerrel, mert utánna ha elbux, már nem kell megint fél órát tökölnöd

ja, juteszembe . . .a labdás játéknál egy órát eltököltem, de így is két ajtó zárva maradt sajna :-(

kaptam ott gyémánt, v rubin félvezetõt, már nem emléxem, meg gócot is

szóval megéri ott tökörészni

már 18 óra a játékidõm kb, szal 22biztos lesz, passz :-)

Powerball!!!

DarkSector
11-12-es pálya nem túl gáz. csak a tizesen juss át.
utána vannak trükkök.

11-es elején pl mindig ha jönnek, akkor fuss el és menj fel a rakodótér-ben a liftel, és a tunninggép melleti rácson kiugrálva 1-enként nyugiba le tudod szedni õket.
csak a dagikat kell lent, meg a csápos embriókat.

Azért az a hozzád sem tudnak érni, csak a 11-esre érvényes.
De 12-esen majd beszarsz, mire túljutsz rajta.
Mielõtt bemész a zsilipen fejlesztve legyen a kinézised maxra , ami 3 egységet jelent, ezzel meszirõl meg tuod fogni a kristályt a végén és egyszerûbb lesz.

Ott viszont van taktika megintcsak.
Az elején amikor sokan támanak, akkor az elsõ hidat nyisd fel, és tóld alá a kristályt.
ezután elõreszaladsz, hogy beinduljon az ALARM.
majd visszaszaladst a kristály elé, és ott ugrik be az elsõ szörny.
ezt szed le, majd futás az ellenkezõ irányba, majd megfordulsz, és szembõl meg jobbról a híd felõl védd magad, és ahol állsz nncs a közelben rács, amin hirtelen eléd ugorhatnának.
😛

Majd átmész a 2 dagihoz. Itt jobbra mindjárt az oszlop mögé fedezékbe.
ezután a másik dagit, elrõl az oldalról az oszlop mögött likvidálhatod nyugiban.
Majd óvatossan kiirtod a bogyókat.
Ezután bemész a zsilipmõgé.
Visszafelé lassítsd a dögöt, és fent a falon lesz sztázis töltõ, amivel tartsd lelassítva a nagy dõgõt, és lõdd le a két karját (gyenge pot a vállánál!)
Fejleszd fel ezekután max-ra a

Majd utcsónál berohansz,mindent szedj fel, iszonyatgyors, és lökd be a kristály-t, ameddig tudod.(hogy ne érjen el az elsõ nagy nyúlvány!!!!)
Ezután rohanj végig a csápok mellett, a kapcsolóhoz.
Itt fordulj meg!

Lõdd az elleneket! Majd a szünetben a jobboldali csápot szedd le!
Ezután megint az ellent! És menj elõre!
a másik 2 nagy nyúlványra ne pazarold a lõszert!!
Kapd el a kristályt, és húzd ezerrel. Majd ha közben mégegy csapat rádtámadna, akkor likvidáld!!!
Végül a kristályt a helyére húzva VÉGEZTÉL!!!
Ezután már csak a fõbossz!!!

FÕBOSSZNÁL A POFÁJÁN A VIRÁGOKBA 6-6-6-6-6 LÖVÉS KELL!!!
A HASÁBAN LÉVÕ PETÉKRE KB SZINTÉN ENNYI, ÉS VÉGEZTÉL IS.

Legyen szerencséd. csõ XD

ppk
jaaa, bár utánna lehet már ezen megyek végig megint :-) amúgy lehetetlenen itt a 10-ik pálya felé kezd könnyebb lenni minden, mikor már jobban tuningolt minden . . . most megvettem az 5-ös színtü ruhát, hát sajnáltam rá a 60ezret, mondom mi lesz, ha inkább lõszerre kell majd a lóvé . .. . szal csináltam mentést ruhavétel elött is, és volt egy rész, mikor igenis a lõszer jobban jött, mind a ruha . . . mert ha van lõszered, hozzád sem tudnak érni, viszont egy kicsivel erõsebb ruhával semmire sem mész, ha kifogy a skuló :-)

Powerball!!!

DarkSector
Grat.
Annyit észrevettem, hogy ha lehetetlen-t leküldi valaki, akkor utána bárhol kezdesz új játékot. könny-közepes-nehéz-lehetetlen, akkor az 5-ös szintû göncben kezdhetsz!!!!
😛

ppk
HEHE. 12-ik pálya eleje, mikor huzigálni kell a gavicsot :-D

Powerball!!!

DarkSector
háát jah. érdemessebb próbálkozni.
easy-n amúgyis röhelyessen egyszerû.