Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
elfelejtettem megcímezni. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azért így könnyebb full cuccal :-)
igaz az alap plazmavágó mellé még mindíg nem vettem ujabb fegyvert, jó ez :-)
ja, amúgy egy idegesítõ dolog a játékban; ha csak egy fegyverrel futok, akkor mi a ráknak ad be lángszóró , meg belezõ töltényeket ajándékba? a tervrajzokat mégsem hagyhatom el, bár akkor lehet nem osztaná, passz . . . .
nem gyõzöm eladni a sok fölös kacatot a boltba
Powerball!!!
A szalajtást meg nem igazán értem.. Szerintem te a mouse acceleration-re gondolsz, ami nem mûködik mindig jól, néha tényleg lelassul a fordulás, de #2499 orvosság rá!
Beállítod, a legörgethetõ ablakokban, miszerint keressen, és rányomsz alatta jobboldalt a "View Leaderboard"-ra.
Mindegyik x-es játéknál a rendszer bead 1000pont összegben archivements-eket.
Teljesítsd ezt-azt amazt...enyi vagy annyi pont ellenében, és ha megvan, akkor rögzíti a profilodban, és ha live-ra csatlakozol, és frissít a lita, akkor rákerülsz erre a listára.
😛
PL 150pont ha lehetetlent megcsinálod.
asszem ez a legtöbb.
vannak olyan pontok, amik egyszerûek, és amik bitangnehezek.
áááá.
Ennyit értem el eddig boxon. 😛
amúgy a mentésekkel vigyázni kell, mert volt egy hely mikor a szabadba húzom ki a követ a végsõ helyére, na azelötti belsõ térbe az azelöttibõl nem tudtam áthúzni a követ nyitott ajtónál :-) vmit variáltam, csináltam egy mentést, elõrementem, visszamentem, megint mentés, vissza az elõzõ mentésre ugrás, és ez lett belõle :-)
már nem tudom pontosan hogyan volt, de vissza kellett mennem egy mentést, mert én elõre tudtam menni, de a kõ ottmaradt a zsilip elött :-)
Powerball!!!
Másodszor:
A legvégén van egy mentés, a Végigjátszva felirattal. na ekkor kell a menübõl betölteni ezt a "Végigjátszva" mentést.
Ebbõl tudod csak elõhozni a cuccokat kezdésnek, ha hagytál a tárolóban!!!!
És ha újbó kezded, akkor is a tárhelyig el kell menned, hogy kiszedd, na most ha ez nem mûkszik, akkor lehet bugos a játék.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Persze ettõl még elég jónak tûnik,úgyh majd padozok 😊
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
csak gondolom a végén az esc-et nyomogattam, és utánna az uj játék - lehetetlen fok-ot :-)
de már jó, ajándék gócok, és lóvé is megvan :-)
Powerball!!!
vagy rák tudja . . . . nem tudommá, majd jön ez a DarkSector kolega oszt megmondja miujság :-D
Powerball!!!
A végigjátszott fájlt indítottad?AZt kell betölteni
PSN ID.: Beegabor
baszki, 20adikra sikerült, köpött ilyen nagyhasúakat is, akkor már hagytam is magam, mert tudtam, h vége
na amire rájöttem, hogy számolni kell!
kettõ szemét kilõttem, akkor a harmadikba csak 5-öt eresztettem bele, és a másik kettõbe is szintén . . .aztán egyiket kilõttem, és ekkor felkapott, a másik kettõt meg már csak egyszer kellett így eltalálnom, ami jóval könnyebb volt :-)
és lõszert is spóroltam, gyors is volt, így nem köpött szörnyeket . . .
a tojásoknál meg mikor zártm akkor ujratöltés, és séta balra, majd jobbra, meginb balr, és jobbra, aztán középen kinyitott megint, és tûûûûz :-)
már nem volt gond, csak nem szabadott h eltaláljon :-)
na csináltam a végérõl egy fotót, beletettem egy szöveget, ki tudja elolvasni??? :-DDDD
amúgy ujra kezdtem, és baszki lehetetlenen nem folytatta, hanem ismét nulla minden :-( mi a szaré? :-O
Powerball!!!
most lesz a nagy harc aztán ujrajátszás :-D
Powerball!!!
ahhoz hogy mindent maxra tunningolj, kb 250-300 góc kell
háát...
én spóroltam és nem estem le a fáról.
😛
remélem sikerül.
majd próbáld amit írtam úgy menni fog.
mikor írtam, akkor meg is lett elsõre :-)
aztán mentem fogászatra, de most ujra nekiállok, ma talán be is fejezem :-)
vagy holnap . . :-D
Powerball!!!
Powerball!!!
Powerball!!!
😛
Mit fogsz kezdeni ennyi holmival?
Lehetetlen fokozat is könnyebb lesz, ha izomból fejlesztek, szóval akkor miért ne?
Meg mondom ennek a felhalmozásnak mi értelme van, ha már végigvitted a játékot?
PSN ID.: Beegabor
Én is elkezdtem ezen a fokon tolni, háát jóval nehezebb, de fejlesztésekkel sokkal könnyebb lesz, mint ahogy te csináltad, fõleg x-box-on..
Amúgy maxos hullámfegyver tényleg üt (a hangja nagyon bejött<#gun>#gun>), de azért nem mindenki egy lövés végtagokkal együtt. pl: a barna nagy nyálas dögöknek kellett vagy öt lövés normálon!
elegemvaaaaan :-D
15xör nekifutottam, de nem megy . .. de meglesz . . . .ehez képest a barakk könnyû volt . . .ott tudod milyen szerencsémvolt? 3 szörny is beleesett a vízbe, ami felfelé szétszabta õket :-D
na de azok az idegbeteg gyorsrohangálók sem semmik . . . de a legtöbb lõszer mindíg a csúszómászó szarokra ment el, amik a nagy vékony mélyhangúból esnek ki . . . alig bírom elkapni õket
Powerball!!!
de köszi :-)
amúgy végefelé már rájöttem, hogy mindíg menteni kell ha egy csapattal végeztél kevés lõszerrel, mert utánna ha elbux, már nem kell megint fél órát tökölnöd
ja, juteszembe . . .a labdás játéknál egy órát eltököltem, de így is két ajtó zárva maradt sajna :-(
kaptam ott gyémánt, v rubin félvezetõt, már nem emléxem, meg gócot is
szóval megéri ott tökörészni
már 18 óra a játékidõm kb, szal 22biztos lesz, passz :-)
Powerball!!!
utána vannak trükkök.
11-es elején pl mindig ha jönnek, akkor fuss el és menj fel a rakodótér-ben a liftel, és a tunninggép melleti rácson kiugrálva 1-enként nyugiba le tudod szedni õket.
csak a dagikat kell lent, meg a csápos embriókat.
Azért az a hozzád sem tudnak érni, csak a 11-esre érvényes.
De 12-esen majd beszarsz, mire túljutsz rajta.
Mielõtt bemész a zsilipen fejlesztve legyen a kinézised maxra , ami 3 egységet jelent, ezzel meszirõl meg tuod fogni a kristályt a végén és egyszerûbb lesz.
Ott viszont van taktika megintcsak.
Az elején amikor sokan támanak, akkor az elsõ hidat nyisd fel, és tóld alá a kristályt.
ezután elõreszaladsz, hogy beinduljon az ALARM.
majd visszaszaladst a kristály elé, és ott ugrik be az elsõ szörny.
ezt szed le, majd futás az ellenkezõ irányba, majd megfordulsz, és szembõl meg jobbról a híd felõl védd magad, és ahol állsz nncs a közelben rács, amin hirtelen eléd ugorhatnának.
😛
Majd átmész a 2 dagihoz. Itt jobbra mindjárt az oszlop mögé fedezékbe.
ezután a másik dagit, elrõl az oldalról az oszlop mögött likvidálhatod nyugiban.
Majd óvatossan kiirtod a bogyókat.
Ezután bemész a zsilipmõgé.
Visszafelé lassítsd a dögöt, és fent a falon lesz sztázis töltõ, amivel tartsd lelassítva a nagy dõgõt, és lõdd le a két karját (gyenge pot a vállánál!)
Fejleszd fel ezekután max-ra a
Majd utcsónál berohansz,mindent szedj fel, iszonyatgyors, és lökd be a kristály-t, ameddig tudod.(hogy ne érjen el az elsõ nagy nyúlvány!!!!)
Ezután rohanj végig a csápok mellett, a kapcsolóhoz.
Itt fordulj meg!
Lõdd az elleneket! Majd a szünetben a jobboldali csápot szedd le!
Ezután megint az ellent! És menj elõre!
a másik 2 nagy nyúlványra ne pazarold a lõszert!!
Kapd el a kristályt, és húzd ezerrel. Majd ha közben mégegy csapat rádtámadna, akkor likvidáld!!!
Végül a kristályt a helyére húzva VÉGEZTÉL!!!
Ezután már csak a fõbossz!!!
FÕBOSSZNÁL A POFÁJÁN A VIRÁGOKBA 6-6-6-6-6 LÖVÉS KELL!!!
A HASÁBAN LÉVÕ PETÉKRE KB SZINTÉN ENNYI, ÉS VÉGEZTÉL IS.
Legyen szerencséd. csõ XD
Powerball!!!
Annyit észrevettem, hogy ha lehetetlen-t leküldi valaki, akkor utána bárhol kezdesz új játékot. könny-közepes-nehéz-lehetetlen, akkor az 5-ös szintû göncben kezdhetsz!!!!
😛