Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9000 milliárd 1 éves költségvetés. Azért messze van a 4 milliárdtól. 😄

kirol
Lehet kevés nem tudom. De akkor egy WoW4 kiadása az pl. Magyarország 20 éves teljes költségvetését biztosítaná?

üdv. ez a játék magyarországon angol felirattal jelent meg/kapható - és bvan hozzá letölthetõ honosítás, avagy a mai divatnak megfelelõen eleve magyar felirattal került ki a boltok polcaira, tehát magyarul lehet megvásárolni idehaza?
Seth
Ez mennyi dollárban? 25 milla? Nincs annyi. Kb ennyi lehetett csak a reklámra ,terjesztésre költött összeg(világszerte értendõ of course), szóval kurvakevés.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Én nem tudom, de csak nem azért rinyálnak ilyen nyilvánosan mert jó poón 😄

Next PC upgrade: 2022

ppk
talán nem is a megérésen van a hangsúly, õk tényleg ebbõl akarnak a holdra utazni . .. vagy mittudomén :-) szal a lóvé bejött, csak jöhetett volna háromszorosa is :-)

Powerball!!!

kirol
Szar ügy.
425.000 x 10.000 = 4.250.000.000 => 4,2 milliárd forint bevétel kevés?

Mégis mennyibe került a fejlesztés idején a munkabér, stb., hogy ez kevés?

A többi "sikeres" játékból akkor mennyi jön be nekik?

ppk
bár árban azért nem igaz nem jött be nekik :-O

mégha egy ezrest kapnak belõle akkor is elég sok lóvé asszem

Powerball!!!

grebber
Még ha a magyarokat nem is vesszük világszerte ez a 425ezer nagyon siralmas.Pedig csak jót olvasni róla mégis csak warezban lett sikere 😄

ppk
jaja, én pl most tolom a lehetetlen fokot 3xorra :-D

12 fejezet van

Powerball!!!

ppk
én is így voltam vele, mondom mi az anyja pi***ja van má :-D megyek, oszt meghalok . . .

Powerball!!!

Volt már olyan aki kiakasztotta??
Hány fejezet van?
Kössz 😄
segitett😄
ppk
én megvenném eredetiben, csak állítólag 10ezer felett van :-/

11 800 Ft

11.990 Ft

10 790 Ft

itt meg pár bolt árai

szal nem óccsó, kb 5000-et adnék érte, vagy én vagyok sóher?

Powerball!!!

grebber
Most olvastam csupán 421.000 db-ot adtak el a gamebõl ami lószar az EA-nek!
Mirrors Edge is nagy bukás 145.000 db-al!

MarkBlade
Mivel aszteroida viharban vagyunk azok csapnak szét téged. A falak mögé kell bebújni és kivárni hogy végetérjen egy hullám. majd elõre a köv. fal. És így tovább.
Látom õket de mi van velük??
Nem tudok rájönni ezen gondolkodom már egy csomó ideje??
Kérlek segits??
Seth
Látod mindenfelé azokat a kiemelkedõ falakat? A többit találd ki magad

Hello mindenkinek.
Kellene egy kis segítség?? A 4.fejezetben járok és ki kell menni egy ajtón ahol fogy az oxigén és nincs garviti menni kell egyenesen az ûrben vagy jelenleg és ott mászkálsz és mikor lenidulok bárhol megek akkor egyszer csak mondja egy hang hogy warning.... nem tom tovább és 3 másodperc mulva felrobban minden és én is meghalok!!!
Mit kell csinálni??? Irjatok please??
DarkSector
Én télleg nem értelek.
alapon angon bameg.
Ha nem kell magyar ne kapcsold be a feliratot, ami amúgy meg kegyetlen nem vágja agyon a játékmenetet szerintem.
Ennyi ezért nem vágom.
Sõtt as telepítésnél elõre add meg az ENGLISH-t és ennyi.
hacsak nem roma nyelven akarod nyomni, akkor nem értem mi akadálya???

Ezért értelmeztem buta kérdésnek ennyi.
Stár nem vaok, de ennyire láma sem....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Walkerfiú ahelyett hogy örülnél hogy magyar egy game(felirat)itt sírsz hogy angolul akarod tolniLOLOLOLOLOLOLOLOL<#violent><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

"Sziasztok!

Van arra lehetõség, hogy a magyar verziót valahogy visszaállítsam angolra? Nekem sajnos nagyon megöli a hangulatot.."

Ez volt a kérdésem. Normális hangnemben és egyértelmûen tettem fel. Ha nem tudsz/akarsz érdemben válaszolni akkor kussika, de ha még értelmezni sem tudod a kérdést akkor az tényleg lol. Ne akarjál ennyire sztár lenni. Ostoba.
Jelentkezett már vkinek telepítésnél az a hiba,h már a legelején - installing directx felirat - megáll az egész,és gyakorlatilag nem csinál semmit,akármennyit is várok. Másnál nem jelentkezett a hiba,szal érdekes,mert egyébként windowsos problémának tûnik. Még az a furcsa a dologban,h hiába lövöm le az installt,utána még a gép úgy érzékeli,h fut,mivel egy másik telepítésnél kiírja,h kapcsoljam le az elõzõt mert folyamatban van. Vmi tipp?
ppk
rossz válasz :-D neki angol kellene :-)

szal van? ha nincs akkor kérem kaccsójja ki <#mf1>

Powerball!!!

DarkSector
A felirat megöli a hangulatot?
akkor ne kapcsold be. lol.
<#falbav>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

köszönöm szépen! <#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ppk
Na akkor harmadszorra is bekopizom :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bemész a terembe, kicsit futkározol, ekkor elõjön 3
szörny, levadászod õket, majd ha van belezõd, én már azzal lövöm, akkor a két kék ívet csináló forgó izébe oldalról kettõt beleeresztesz, vagy annyit, míg el nem füstöli magát . . .aztán a másikba is. ezután a meteorittal szmbeállsz, ugye megy körülötte az a két félkör . . .namármost rácélzol a bal felsõ tetejére a kisbolygónak, és mikor a karok pont fentvannak akkor ráugrasz, de a felsõ részére ahol épp áll a két félkör. mire odereppensz, arra pont elhúznak lefelé . . .. vagy indulhatsz akkor is mikor épp elindulnak, mind1, idõd lesz . .. na odaröppensz, és kisétálsz az ürbe, vagyis a kisbolygó másik felére. Ott ne rakd le egybõl a jeladót, mert lesznek ilyen bébi 3karü geciek, na azokat lekapod, aztán nyomsz egy E billentyüt, ekkor lerakod a jeladót. ha sokat tököltél volna, akkor menj vissza a kisbolygó azon részére, ahol már van oxigén, de túl be ne menjél, mert elvág a két forgó szar. Na levegõ fullon, akkor kint is lesz két olyan forgó kék fényt kibocsájtó sztázismasina, na azokat is oldalról ledarálod míg el nem füstöli magát mindkettõ. Levegõre figyelj, sokat ne tököl . . .ideugrasz-odaugrasz, ámen :-)

aztán visszamászol a kisbolygóra, és mikor a karok megint elindulnak elõled, akkor befeléugrasz jobb egér+Ctrl billel :-)

azt mehetsz tovább gyilkolászni :-)

szívesen :-D

<#nezze><#taps><#eplus2>

Powerball!!!

Üdv!

Megint kéne egy kis help!

A jeladót raknám fel az aszteroidára, azokat a kalimpáló szarokat nem tudom hogy lehet kikapcsolni.

Lelassítani sem tudom.

Thx elõre is!

Sziasztok!

Van arra lehetõség, hogy a magyar verziót valahogy visszaállítsam angolra? Nekem sajnos nagyon megöli a hangulatot..
DarkSector
elején leugrasz jön 2-3 szar.
utána mikor a 2. hengert húzod a helyére, megint 2-3 és ennyi.

ppk
mikor fullon toltam, az ajtóból belépve megcsináltam mindent ott :-D

aztá leugrottam, és a robbanó palackokkal elintéztem a dögöket :-)

Powerball!!!

danke zér! <#worship>

Seth
Lassítsd le õket és úgy húzd be

Hi all!

Segítsetek pliz!

Azt tetves cenrifugát hogyan aktiválom?

Próbálom betuszkolni azt a két szart az oldalába, de mindig kilöki...

MIt nem csináltam meg?

DarkSector
Amúgy naná hogy mozognak. a fejük csak harapásra kell.

DarkSector
kinek nem??
ismersz embert aki tud jobbat mondani ezéveben.
háát max konzolon.

Habár devil azé jobb.

A kis dobozok a alatt gondolom az ajtók melletti kis akkumulátor szerû izékre gondolsz, azokat a kinetkius mozgatással kell berakni a helyükre😉
Amikor megszünik a gravitáció akkor alaptértlmezettként a Célzás+CTRL-al tudsz ugrani, oda ahova engedi.
Amúgy iszonyat jó játék, nekem is az év játéka 😊
Még fejetlenül is mozognak a szörnyek XD

ppk
melyik pálya? még az elején vagy? kis dobozokat belelõni? ien nincs benne :-)

Powerball!!!

Segítsééééééééég!
Elakadtam ott hogy megszüntetem a gravitációt és az út a plafonra mutat de nem tudok átmenni meg a kis dobozokat sem tudom belelõni a szükséges helyre.mit kell csinálni?
Bocsi lehet h rosszul sikerült megköszönnöm, a segitségeteket amit irtatok egy-egy bonyolultabb résznél, de nézzétek el nekem, fogjuk a koromra.
Csak tényleg nagyon élveztem, és gondoltam minimum, h megköszönjem, hisz lehet h feladtam volna párszor!
DarkSector
😛
faxa
grat.

ppk
Na, másodszorra vittem végig a játékot lehetetlenen, most veszek megint egy uj stukkert :-)

Powerball!!!

DarkSector
jah
😛

ppk
jajj, hát a sok spoiler segített neki, csak ilyen megtekerve írta, de teccikérteni nem? :-)

Powerball!!!

DarkSector
grat .
ki az a spoiler?

Sziasztok!
Hatalmas élmény volt a játék,eddig a legjobb amivel játszottam, köszönöm SPOILER! a segítõ tanácsaidat!
Nélküled nem ment volna, nagyon nagy élmény volt, a lehetetlent is megpróbálom talán, ha kipihentem az izgalmakat, mert ez nem volt semmi!
KÖSZI!
csicsa
De jó,hogy létezik ez a program.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Svédcsepp!
Ezzel át lehet állítani a billentyûzetkiosztást: GlovePIE

A Dead Space animated comic videókhoz tudok feliratot csinálni, megvannak a képregények.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

DarkSector
Jah thx.
megnézem.