Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Powerball!!!
425.000 x 10.000 = 4.250.000.000 => 4,2 milliárd forint bevétel kevés?
Mégis mennyibe került a fejlesztés idején a munkabér, stb., hogy ez kevés?
A többi "sikeres" játékból akkor mennyi jön be nekik?
mégha egy ezrest kapnak belõle akkor is elég sok lóvé asszem
Powerball!!!
Powerball!!!
Hány fejezet van?
segitett😄
11 800 Ft
11.990 Ft
10 790 Ft
itt meg pár bolt árai
szal nem óccsó, kb 5000-et adnék érte, vagy én vagyok sóher?
Powerball!!!
Mirrors Edge is nagy bukás 145.000 db-al!
Nem tudok rájönni ezen gondolkodom már egy csomó ideje??
Kérlek segits??
Kellene egy kis segítség?? A 4.fejezetben járok és ki kell menni egy ajtón ahol fogy az oxigén és nincs garviti menni kell egyenesen az ûrben vagy jelenleg és ott mászkálsz és mikor lenidulok bárhol megek akkor egyszer csak mondja egy hang hogy warning.... nem tom tovább és 3 másodperc mulva felrobban minden és én is meghalok!!!
Mit kell csinálni??? Irjatok please??
alapon angon bameg.
Ha nem kell magyar ne kapcsold be a feliratot, ami amúgy meg kegyetlen nem vágja agyon a játékmenetet szerintem.
Ennyi ezért nem vágom.
Sõtt as telepítésnél elõre add meg az ENGLISH-t és ennyi.
hacsak nem roma nyelven akarod nyomni, akkor nem értem mi akadálya???
Ezért értelmeztem buta kérdésnek ennyi.
Stár nem vaok, de ennyire láma sem....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van arra lehetõség, hogy a magyar verziót valahogy visszaállítsam angolra? Nekem sajnos nagyon megöli a hangulatot.."
Ez volt a kérdésem. Normális hangnemben és egyértelmûen tettem fel. Ha nem tudsz/akarsz érdemben válaszolni akkor kussika, de ha még értelmezni sem tudod a kérdést akkor az tényleg lol. Ne akarjál ennyire sztár lenni. Ostoba.
szal van? ha nincs akkor kérem kaccsójja ki <#mf1>#mf1>
Powerball!!!
akkor ne kapcsold be. lol.
<#falbav>#falbav>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szörny, levadászod õket, majd ha van belezõd, én már azzal lövöm, akkor a két kék ívet csináló forgó izébe oldalról kettõt beleeresztesz, vagy annyit, míg el nem füstöli magát . . .aztán a másikba is. ezután a meteorittal szmbeállsz, ugye megy körülötte az a két félkör . . .namármost rácélzol a bal felsõ tetejére a kisbolygónak, és mikor a karok pont fentvannak akkor ráugrasz, de a felsõ részére ahol épp áll a két félkör. mire odereppensz, arra pont elhúznak lefelé . . .. vagy indulhatsz akkor is mikor épp elindulnak, mind1, idõd lesz . .. na odaröppensz, és kisétálsz az ürbe, vagyis a kisbolygó másik felére. Ott ne rakd le egybõl a jeladót, mert lesznek ilyen bébi 3karü geciek, na azokat lekapod, aztán nyomsz egy E billentyüt, ekkor lerakod a jeladót. ha sokat tököltél volna, akkor menj vissza a kisbolygó azon részére, ahol már van oxigén, de túl be ne menjél, mert elvág a két forgó szar. Na levegõ fullon, akkor kint is lesz két olyan forgó kék fényt kibocsájtó sztázismasina, na azokat is oldalról ledarálod míg el nem füstöli magát mindkettõ. Levegõre figyelj, sokat ne tököl . . .ideugrasz-odaugrasz, ámen :-)
aztán visszamászol a kisbolygóra, és mikor a karok megint elindulnak elõled, akkor befeléugrasz jobb egér+Ctrl billel :-)
azt mehetsz tovább gyilkolászni :-)
szívesen :-D
<#nezze>#nezze><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
Powerball!!!
Megint kéne egy kis help!
A jeladót raknám fel az aszteroidára, azokat a kalimpáló szarokat nem tudom hogy lehet kikapcsolni.
Lelassítani sem tudom.
Thx elõre is!
Van arra lehetõség, hogy a magyar verziót valahogy visszaállítsam angolra? Nekem sajnos nagyon megöli a hangulatot..
utána mikor a 2. hengert húzod a helyére, megint 2-3 és ennyi.
aztá leugrottam, és a robbanó palackokkal elintéztem a dögöket :-)
Powerball!!!
Segítsetek pliz!
Azt tetves cenrifugát hogyan aktiválom?
Próbálom betuszkolni azt a két szart az oldalába, de mindig kilöki...
MIt nem csináltam meg?
ismersz embert aki tud jobbat mondani ezéveben.
háát max konzolon.
Habár devil azé jobb.
Amikor megszünik a gravitáció akkor alaptértlmezettként a Célzás+CTRL-al tudsz ugrani, oda ahova engedi.
Amúgy iszonyat jó játék, nekem is az év játéka 😊
Még fejetlenül is mozognak a szörnyek XD
Elakadtam ott hogy megszüntetem a gravitációt és az út a plafonra mutat de nem tudok átmenni meg a kis dobozokat sem tudom belelõni a szükséges helyre.mit kell csinálni?
Csak tényleg nagyon élveztem, és gondoltam minimum, h megköszönjem, hisz lehet h feladtam volna párszor!
faxa
grat.
Powerball!!!
😛
Powerball!!!
ki az a spoiler?
Hatalmas élmény volt a játék,eddig a legjobb amivel játszottam, köszönöm SPOILER! a segítõ tanácsaidat!
Nélküled nem ment volna, nagyon nagy élmény volt, a lehetetlent is megpróbálom talán, ha kipihentem az izgalmakat, mert ez nem volt semmi!
KÖSZI!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."