Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
nekem is 10-edszerre sikerült, ne add fel :-) ha más mentését viszed tovább, az már nem az igazi :-)

Powerball!!!

DarkSector
Parancsolj:
Itt egy mentés:
minden szint végén mentettem asszem.
És vannak a fõeelenségek elõtt plusz mentések.
Majd a végén 1 amiben a lehetetlen fokozat van elkezdve!!!
Jó játékot!
KATT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
Elakadtam, tudnátok segíteni, vagy egy mentést felrakni? Pc-n nyomom, ráadásul könnyû fokozaton! A 4. szint aszteroida lövöldözõs részén egyszerûen nem tudok túl jutni, mindig meghalok! Nagyon béna lehetek, tudom, de lécci segítsetek!!!
Elõre is köszönöm!
Jó játékot!
DarkSector
Igen mostmár 100%
mert easy ment 7óra alatt speed-be, hogy rohantam.
Lehet 18 óra volt neki 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
NA DE VÉGRE SIKERÜLT!!!

Lenyomtam lehetetlent!!!!!
ott ahol a 9.szinten elakadtam.
visszább felnyomattam a Plazma pisztoly-t (2 sebz-ést) és a szkinézis-t fullra.
Ez bõven elég volt utána
Ehhez ugye még folyamatossan vettem a ruhákat, meg néha a belezõt használtam, amit az eleje felé vettem.
Ettõl eltekintve semmit nem vettem és nem is tunningoltam.
És így is sikerült.
😛
aránylag sok cuccos maradt így is.

Jah és ma végigszaladtam easy/könnyü-n mégegyszer, x360-on és megcsináltam az "ONLY PLAZMA" archit.
Vagyis végig csak az alapfegyver lehetett használni semmi mást.
persze easy/könnyü-n nincs is rá szükség 😛
És egyben csináltam egy speedrun-t!!!

Easy/könnyû fokozatot 7óra alatt nyomtam le...!!!
😛
lehet próbálkozni.
és minden cuccos megmaradt a végére, ami ezesetben 850e pénz.
Elindultam a második menetben is, és minden tunning maxon van és még 400e pénz pluszban. Most vagyok a 9.szint elején 11órával!!!
😛

DarkSector
A levegõböl akkor pottyant csak tojásokat, ha feltárja a hasát. a második menetben, és legalább 1 tojást nem tudsz szétpukkasztani.
Lehetetlen fokon ezt csak erõs fegyóval tunning mellet lehet kivitelezni.

Látom az FC2 fórumból lassan átkopnak ide az emberek!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

ppk

kinek kell egy kis lóvé? :-D

Powerball!!!

ppk
<#eljen><#violent><#violent><#violent><#taps>

Powerball!!!

saxicola
Helló!
A föellent elsõre legyõztem. Én az elõtt akadtam meg (tehát amikor rengeteg zombi támad stb). Kijátsottam. Fantasztikus volt. Megérte az árát.

Értékelés:

grafika: 10
hangok: 9
irányítás: 8
történet: 10
kihívás: 9
újrajátszás: naná!

www.gportal.hu/bioshock

ppk
amúgy ez nem Far Cry 1, amiben végigfutva lehet menni :_) van is valahol egy ilyen videóm, hogy végigfutott a srác nem tudom mennyi idõ alatt rajta :-)

Powerball!!!

ppk
kevés helyen lehet otthagyni õket, mivel karantént csinál, és muszáj mindet kinyírnod :-P

amúgy meg miért ne mondhatnám? ne irígykedj :-D <#mf1><#nezze><#mf2>

Powerball!!!

Hát ha elszaladsz szerintem semmi értelme. Mindenesetre a végén nem jelentheted ki hogy végigvitted lehetetlen fokon.

Hát akkor vagy hazudott vagy otthagyta rendszeresen a szörnyeket mert nem lehet legnehezebb fokon 8 óra alatt letolni.

Hát hardon meg lehetetlenen köpi rendesen majd meglátod ha odaérsz.

Nállam sem köpött semmit se eddig...

Veszett jól meg van csinálva ahogy bajön a végén... A Zene + a látvány... Valamiért HP Lovcraft mûvei jutottak eszem,be... Aki már olvasott tõlle valamit az rájön miért. 😊
ppk
én csak jutubon láttam, h a végén szörnyet is köp, ellenem háromszor gyõztem le eddig, de egyszer sem köpött :_)

Powerball!!!

Na én sem vártam meg míg ki tojja a szörnyeket még elõtte tükörtojást csináltam belõle a plazmavágóval😊

DarkSector
hagy abba a videójátékokat. ez nem neked való
XD
csak vicceltem.
mi abban a nehéz?
elõször kilövöd a virágokat az arcán, és utána mindig a hasában a tojásokat.
ennyi ez a legkönyebb része a játéknak.
sõt meg sem tud érinteni, mivel ha ide oda sétálsz, akkor meg sem tud csapni.
a szörnyeket is csak akkor köpi ellened, ha kis idõn bellül nem irtod ki a tojásokat.

Seth
Sárga bigyóit kell kilõni,pite fõellenfél XD

PSN ID.: Beegabor

saxicola
Helló!

A 12 pályán vagyok. A bolygón egy csápos izé ellen harcolok. Közben rengeteg nekromorf támad rám. Már rengetegszer elkezdtem, de nem sikerül. Tanács?

www.gportal.hu/bioshock

DarkSector
kitartás menni fog.
én is sokszor feladtam kiléptem, és mindig utána mondom bemegyek..el van mentve...nyomom azt lesz ami lesz idáig megvan, szép volt de hátha sikrül.
És sikerült!
😛
Viszont a 10-es közepén kell egy minimum 3 sebz-ést rányomatott plazva pisztoly, mert máskülönben a második csáp mikor el kezd húzni a földön nem lehet szétlõni idõbe a csápot.
így 3 sebzést rátéve a fegyóra, kellett vagy 9-10 találat!
😛

DarkSector
ha barakon túl mész, akkor onnan már nem húzós, mert ez az egyetlen bezárt rész, ami a vége elõtt gondot tud okozni.
Max a 12.szinten lesz gáz, de odáig lesz lõszer.
:p

ppk
grat :-)

én a barakkot ma már nem erõltetem pc-n :-)

amúgy szvsz én pc-n nem fogom végigvinni, mindíg lõszerhiányban szenvedek :_D

bár ezt mondtam már a 3-as pályánál is, és lám, a 9-est nyomom . .. . .de a vége tuti rázós lesz

Powerball!!!

DarkSector
RETKESFASZOM!!!!!!!
SIKERÜLT.

Lenyomtam a barakk-ot.
igaz full fejlesztett szkinézis kellett, és 4-5 élet, de lenyomtam...!!!

ÁÁÁ
Most a 10.közepén járok a regenerátornál.
Na ezt majd holnapra hagyom. 😛
LOL

ppk
igen,wedge31 jól mondja :-) már leírtam egyszer, de megkerestem neked :_)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bemész a terembe, kicsit futkározol, ekkor elõjön 3
szörny, levadászod õket, majd ha van belezõd, én már azzal lövöm, akkor a két kék ívet csináló forgó izébe oldalról kettõt beleeresztesz, vagy annyit, míg el nem füstöli magát . . .aztán a másikba is. ezután a meteorittal szmbeállsz, ugye megy körülötte az a két félkör . . .namármost rácélzol a bal felsõ tetejére a kisbolygónak, és mikor a karok pont fentvannak akkor ráugrasz, de a felsõ részére ahol épp áll a két félkör. mire odereppensz, arra pont elhúznak lefelé . . .. vagy indulhatsz akkor is mikor épp elindulnak, mind1, idõd lesz . .. na odaröppensz, és kisétálsz az ürbe, vagyis a kisbolygó másik felére. Ott ne rakd le egybõl a jeladót, mert lesznek ilyen bébi 3karü geciek, na azokat lekapod, aztán nyomsz egy E billentyüt, ekkor lerakod a jeladót. ha sokat tököltél volna, akkor menj vissza a kisbolygó azon részére, ahol már van oxigén, de túl be ne menjél, mert elvág a két forgó szar. Na levegõ fullon, akkor kint is lesz két olyan forgó kék fényt kibocsájtó sztázismasina, na azokat is oldalról ledarálod míg el nem füstöli magát mindkettõ. Levegõre figyelj, sokat ne tököl . . .ideugrasz-odaugrasz, ámen :-)

aztán visszamászol a kisbolygóra, és mikor a karok megint elindulnak elõled, akkor befeléugrasz jobb egér+Ctrl billel :-)

azt mehetsz tovább gyilkolászni :-)

szívesen :-D

<#nezze><#integet2>

Powerball!!!

wedge31
Probáld az aszteroida tuloldalán telepiteni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gurubefree
Sziasztok

En is elakadtam kisse ..... Azt tudom mit kell csinalni , de azt ne hogy tudom eleg gyorsan. Aszteroida ... ket gyuro mozog rajta egymast fedve kereszt iranyban .. Nem tudom elhelyezni az a kutyut rajta mert mindig ledaral a ket gyuru .... Valszeg nem csinalom eleg gyorsan ( de nekem ugy tunik nem is lehet gyorsabban ) eleg sokaig tart az a mozdulat amig a hosunk a rejtett "zsebebol" eloveszi azt a valamit ( ??bomba?? )

Szoval ... minden segitokesz otletet elore is koszonok.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

ppk
és ezt jól jegyezd meg, mert annak a színnek méshol is az a funkciója :_)

Powerball!!!

kösziszép<#integet2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sárga "foltba" tóljad a lõszert.<#violent>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

srácok, ha már volt legyszi csak a komment számát...

SPOILER !!!

amikor beindítom a centrifugát (chapter 3 )jövök ki a vákumból, elkap egy hosszú kar, hiába lövöm, behúz..van valami speckó módja az elintézésének?...köszi
DarkSector
jah értem már.
jah az igaz.

Seth
Nem, nem az enyém, és most csak a vége a lényeg

Nem tudom kinek a végejátéka ez de szerintem full béna.Remélem nem a tiéd..
Ennyi skulóval három ilyen fost ki lehet nyírni plussz nem gyõz felálni a földrõl!Nem tom mi értelme van 300 méterrõl iv fegyóval lõni az öklömnyi kis szerveket.De mindegy.

ppk
én PC-n tartok most ott :-) rengetegen jönnek, egyszer csak megcsinálom :-D

Powerball!!!

ppk
én sem tudom, csak írtam, h elkúrta, mert nem így kell, így csak lõszert pazarol :-)

Powerball!!!

DarkSector
jah de ebben mi a poén.
mármint nem látom a videóban hogy ebben mi az extra? Igy elsõre.
:S

DarkSector
igen a mentés a spórolással 12-es-nél fõellenség elõtt. (11-12óra) lásd a legutóbbi mentésemen

x360-on 9-es barakk-nál full el vagyok havazva, annyira nehéz. (11-12óra)

és haver vitte "állítólag végig pc-n 8 óra alatt legnehezebb fokon

Tán így nem annyira van kavarodás
XD

ppk
ppk
nem azt írtad a 12-es elött jársz? :-O

amúgy én a 8-as közepe felé most értem be abba a hosszú terembe, ahol ezren jönnek majd rám (azután a pálya után van, ahol egy szobában elromlott a lézer, és vágja a placcot) hát csak úgy poénból nekifutottam mentés után, nem lesz egyszerü, mivel karantént csinál a játék, így nem lehet elfutni

amúgy az elmaradt meg nem ölt szörnyek visszatérnek valahol, ha nem arra kell visszamennem?

Powerball!!!

DarkSector
jah a 8õra énis azt mondtam havernak, hogy abszúrd!!!
nekem igaz spórolva tökölve fejlesztés nélkül. level 1-en szinte végig csak tapostva...14óra kb és most egy kicsit leálltam, mert level 9-en a barakk-nál nem bírom megcsinálni.
majd meg fogom, de iszonyú sokszor kell próbálni, mire össze fog jönni.
😞

DarkSector
Én lehetetlenen alap és belezõ. csak ruhát vettem, gócok megvannak mind.
stázist csak használtam (annélkül lehetetlen), de nem amit felszedtem, hanem szigorúan csak gépekhez szaladgáltam töltögetni.
level 1-nél végig elérhetõ a töltöhely. csak futni kell kilómétereket. 😛

DarkSector
IGEN!
Pont eza legmegdöbbentõbb, amit elkövettek a játékkal!!!
a vége nem ugyanolyan!!!
Én pc-n másodszorra küldöm, elõtte 2x x360-on, és igaz hogy már láttam, de lehangoló volt, hogy ennyire nem képessek, hogy benthagyják.
Nem is értem, hogy ez mire volt jó.

tonyr
amugy én eddig 2 fegyoval tolom, majdnem full fejlesztéssel mind2-t... alap + az ivfegyo, nem is kell más...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
LOL legnehezebben 8 ora ? omfg...
az kamu.. én normal-on tolom és kb 1 ora 1 pálya, ha futnék akkor kb fél ora lenne, igy 6 ora lenne a full game, persze ha sehol nem tökölnék... nade ez normal... kizárt a 8 ora, hacsak nem csalással, me ha örök löszer/élet ugy TALÁN végig lehetne rohanni...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nekem nem ez, a szörnyet biztos hogy láttam és nem 1secig volt ott, éppen ugrani akart és akkor jöttek be a hülye jelek.

Seth
Én épp most vittem végig 2. alkalommal és az volt amit elõször linkeltem, pedig még csak nem is pislantottam XD

Nekem egyik videó sem volt. Nekem az elsõ linkednél több volt láttam magát a szörnyet, viszont annyi nem volt mint a 2. linkedben. Amúgy normalon toltam.

Seth
Ezt magyarázza el nekem vki
Figyelem a linkekben spoiler, a játék legvége !!!

Szóval én pc-n EZT a véget kaptam.Szóval itt a legvégén ugye bejönnek ilyen kriksz-krakszok.
Namost a 360-as verziónak meg EZ a vége. Minden kivehetõ, nincs kriksz-kraksz 😊 Ez talán a lehetetlen mód vége ?? Ismétlem, a legvégére gondolok,mikor Isaac leveszi a sisakját, az utáni jelenet