Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, mégegyszer vki megkérdi, lehet linkelni <#mf1>#mf1><#nezze>#nezze><#taps>#taps>
Powerball!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Powerball!!!
😛
én ajtóbol lõttem õket ki, meg felmész a liftel, akkor is lehet trükközni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Powerball!!!
amolyan kriksz-krakszokkal.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Powerball!!!
Abban tudtok nekem segiteni hogy honna tudok letölteni crack-et a játékhoz?
nézd meg a videókat.
PSN ID.: Beegabor
Hogy hogy pc-n nem ugrik rám semmi??
Én pc-n toltam😄
amúgy ez a Kendra nekem nagyon unszimpi, pedig nem is értem mit beszél :-)
amúgy a végén a játékba kicsit belekötnék, mikor a szörny Kendrát kicsinálja, akkor nem értem engem miért nem vág agyon két ütéssel, miért hagyja, h kilõjjem a szemét :-D
szal kicsit a karjaival görgetõzne, simán meghalnék végleg :-D na de ez is olyan mind a vicc, nem kell belekötni :-)
Powerball!!!
Nagyon kúl a megfigyelésed.
GRAT.
A megoldás "NICOLE IS DEAD"
Grat az észrevételhez, és nem néztem volna ilyeneket. <#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Érdemes utólag megcsodálni a fejezetek címének kezdõbetûit. Egymás után rakva 😊 Ejj, de szép magyarsággal beszélek ma, reggel van.
Én ugy láttam nem tom😄
Visszaszívtam sorry-sorry.
Inkább dollárban számoljatok. 421 000*50 ez kb. 20 millió dollár. Egy játék készítése manapság 10 millió dollárnál kezdõdik. A GTA 4 elkészítése ennek többszöröse volt. Tehát a 421 000 darab lehet hogy csak a játék árát hozta vissza.
www.gportal.hu/bioshock
kirol írta:
"...pl. Magyarország 20 éves teljes költségvetését..."
erre én:
"9000 milliárd 1 éves költségvetés.."
Kérelek mond hogy megértetted. 😄
de az vagy kurvanagy átverés, vagy rosszul váltották át forintra az összeget.
go2-nek a 3 milló példány már egy rekord, amit asszem nemrég ért el.
magyarországon 16e 1 játék
16x3000000= 48.000.000.000forint. Kb ennyi ment be a gow 2-bõl.
na most az éves költség 9000 milliárd, akkor ekkora sikerû játékból. 200-et kellene 1 évben készíteni legalább, hogy visszajöjjenek 0-ra.
Te hülyének nézel????
a peng-et fogadjunk nem szedted fel a 11-es pályán! :-D ott lesz az egyesen is, csak ott meg még nincs sztázis :-(
Powerball!!!
Izé kiakasztottam és kiirta hog katonai ruha elérhetõ meg egyéb és hogy 10 gócot kaptam meg 50000 pénz meg iylenek és azt hogy lehet aktiválni??
Mert mit kell betölteni melyik mnetést vagy?
enyit költnek szerinted egy játékra?
jesszusom.
Te tuod ez mennyi lóvé?
És az a 6.ik ruha automatikusan a boltban lessz a végigjátszás után?
szerintem több fegyver nincs, de az alap plazmavágó bõven elég, én lehetetlen fokot azzal toltam végig :-)
Powerball!!!
Van egy belezõm, egy lángszóróm, egy hullámfegyverem egy plazmavágóm egy gépkarabélyom meg egy energianyúlványom és egy ívfegyverem is.
Van még más fajta fegyvere??
a legkisebb gyûrûbe kell rendezni õket
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Powerball!!!
Ott vagyok hogy egy nagy terem, a 8.fejezet és az van hogy kilõttem az aszteroidát vagy mit és akkor a jelet nem tudjuk fogni ..
Van egy nagy terem tel ilyen parabolákkal vagy mikkel és azokat kitudom venni a knézissel és mozgatni tudom de mit kellev elük csinálni?? mert nekem a gps valami helyre mutat egy kiálla szarra és semmit nem lehet ott csinálni. Mit csináljka? help??
Powerball!!!
Azzal mit kell csinálni? meg kell fagyasztani??