Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
Dead Space jeladó lerakása magyarázó szövegekkel :-)

Na, mégegyszer vki megkérdi, lehet linkelni <#mf1><#nezze><#taps>

Powerball!!!

az év játéka szerintem problémamentesen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ahoz képest a fõboss nem egy nagy durranás ha jol célzol hamar ki lehet végezni😄 nem volt küldönösebben vele gond😄 szerintem lehette volna nehezebb is😄
Az jo rész 😄 bár én megálltam és gépkarabéllyal szérszedtem õket XD😄 másodlagos képeeség elõnyben😄:😛yxd
ppk
igen, egyszer a liftel nekem is szerencsém volt, teliraktam a környékét robbanótartályokkal, és mikor mind elõjöttek, irány a lift, és onnan páffff . . .. :-D nem gyõztem megkeresgetni a szétrepült ajándékokat :-D

Powerball!!!

DarkSector
jah az zuzós rész
😛
én ajtóbol lõttem õket ki, meg felmész a liftel, akkor is lehet trükközni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ppk
jajjde bírom mikor a növénykertben az elején 10 szörny rámtámad :-D ilyankor aztán azt sem tudom hová lõjjek, mindenhol vannak :-D de most sztázissal lelassítottam az elsõket, aztán berohanás egy szobába, és onnan meg mikor jönnek fel a padlóból, ívfegyverrel csak páffff, kettesével nyekkennek :-D azért figyeltek arra is tervezésnél, h nehogy az ember csak nekiálljon háttal a falnak, és jólérezze magát . . . jönnek mindenhonnan :-)

Powerball!!!

DarkSector
pc-n nevezzük úgy hogy eltakarták.
amolyan kriksz-krakszokkal.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ppk
mekkö venni bótba :-D de ha torrentrõl szedted, akkor a normális verzió autómata crackel van ellátva, szal crackelni sem kell, meg semmi :-) de vedd meg, csak 10ezer pínz, én is megvenném, csak elfogyott a Tescó gazdaságos Dídszpész :-DDD

Powerball!!!

Végig néztem és mind a kettõ uygan oylan a csaj rámugrik és a fél feje normálisabb a másik oylan cafatos zombis és normálisna látszik mind kettõ ...D: nem ?
Sziasztok!

Abban tudtok nekem segiteni hogy honna tudok letölteni crack-et a játékhoz?
DarkSector
jaj ne idegesíts. nézd már meg a végét.

Nem tudom nem akarok hülyeséget mondani de sztem a két videó ugyanazXD😄
DarkSector
Nem egészen.
nézd meg a videókat.

DarkSector
biztos hogy nem látszik.
nézd meg ezt:

X360 end

pc end

Seth
Ott van az, csak mindenféle kriksz kraksz-szal eltakarták.Mire volt jó nemtom. Arra nem foghatják, hogy túl ilyesztõ,lol, mintha eddíg barbie mese lett volna XD

PSN ID.: Beegabor

Nem tom nekem látszódott normálisanXD😄
ppk
hang van, meg fehérség asszem :-)

Powerball!!!

DarkSector
a végén mikor megy a videó, a faxi oldalranéz, és elõ kéne ugrani nicole-nak, de kivágták.

Mi ezt nem nagyon értem??
Hogy hogy pc-n nem ugrik rám semmi??
Én pc-n toltam😄
ppk
fasza :-)

amúgy ez a Kendra nekem nagyon unszimpi, pedig nem is értem mit beszél :-)

amúgy a végén a játékba kicsit belekötnék, mikor a szörny Kendrát kicsinálja, akkor nem értem engem miért nem vág agyon két ütéssel, miért hagyja, h kilõjjem a szemét :-D

szal kicsit a karjaival görgetõzne, simán meghalnék végleg :-D na de ez is olyan mind a vicc, nem kell belekötni :-)

Powerball!!!

DarkSector
Igazad van.
Nagyon kúl a megfigyelésed.
GRAT.

A megoldás "NICOLE IS DEAD"

Grat az észrevételhez, és nem néztem volna ilyeneket. <#vigyor3><#worship><#eljen><#eljen><#taps>

ppk
mert, mi jön ki? :-)

Powerball!!!

Õ bizony.
Érdemes utólag megcsodálni a fejezetek címének kezdõbetûit. Egymás után rakva 😊 Ejj, de szép magyarsággal beszélek ma, reggel van.
ppk
passz, pc-N nem úgrik semmi :-)

Powerball!!!

Aha értem és izé a végén azt jol láttam hogy mikor abban az ûrhajóban ülök akkor egy szörn rámugrik az Nicole??
Én ugy láttam nem tom😄
DarkSector
jah szorry én aszittem a játékfejlesztõknek.
Visszaszívtam sorry-sorry.

saxicola
Helló!

Inkább dollárban számoljatok. 421 000*50 ez kb. 20 millió dollár. Egy játék készítése manapság 10 millió dollárnál kezdõdik. A GTA 4 elkészítése ennek többszöröse volt. Tehát a 421 000 darab lehet hogy csak a játék árát hozta vissza.

www.gportal.hu/bioshock

Neked tényleg értelmezési gondjaid vannak de komolyan. Írtam olvasd el mire válaszoltam idézem mert képtelen vagy felfogni. 😄

kirol írta:
"...pl. Magyarország 20 éves teljes költségvetését..."

erre én:
"9000 milliárd 1 éves költségvetés.."

Kérelek mond hogy megértetted. 😄

DarkSector
na utána néztem az 1évesre írtad.
de az vagy kurvanagy átverés, vagy rosszul váltották át forintra az összeget.

go2-nek a 3 milló példány már egy rekord, amit asszem nemrég ért el.

magyarországon 16e 1 játék
16x3000000= 48.000.000.000forint. Kb ennyi ment be a gow 2-bõl.

na most az éves költség 9000 milliárd, akkor ekkora sikerû játékból. 200-et kellene 1 évben készíteni legalább, hogy visszajöjjenek 0-ra.

Te hülyének nézel????

ppk
ugyanazon pályán folytasd a végigjátszva nevü mentésre kattintva :-)

a peng-et fogadjunk nem szedted fel a 11-es pályán! :-D ott lesz az egyesen is, csak ott meg még nincs sztázis :-(

Powerball!!!

Ok kösz.
Izé kiakasztottam és kiirta hog katonai ruha elérhetõ meg egyéb és hogy 10 gócot kaptam meg 50000 pénz meg iylenek és azt hogy lehet aktiválni??
Mert mit kell betölteni melyik mnetést vagy?
Ha elovasnád mire válaszoltam, akkor értelmezd is. Aztán beszélhetünk. 😄

DarkSector
pc-n 7 fegyó és 6 ruha érhetõ el.

DarkSector
Mirõl beszélsz.
enyit költnek szerinted egy játékra?
jesszusom.
Te tuod ez mennyi lóvé?

Értem
És az a 6.ik ruha automatikusan a boltban lessz a végigjátszás után?
ppk
lesz még a végigjátszás után egy 6-ik ruha :-) asszem 90ezeré :-D

szerintem több fegyver nincs, de az alap plazmavágó bõven elég, én lehetetlen fokot azzal toltam végig :-)

Powerball!!!

Nekem most az 5.szintû öltözékem van .
Van egy belezõm, egy lángszóróm, egy hullámfegyverem egy plazmavágóm egy gépkarabélyom meg egy energianyúlványom és egy ívfegyverem is.
Van még más fajta fegyvere??
Valaki nem tudja hogy a játékban hány fegyver van és hány darab ruha??
a falon van egy rajz, hol vannak a jó antennák ( zöldek ) és a rosszak..

a legkisebb gyûrûbe kell rendezni õket

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ppk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is itt olvastam anno, h egy vonali körben kell jó antennákat összehoznod, a kör közepéhez legközelebb esõ sávban kiszórod a rossz antennákat, a jókat meg beteszed :-) aztá kimész, és aktiválod a rádiót, egy szkafanderes terrorista fog videón bejelentkezni ezután :-D

Powerball!!!

Nem igaz ... megint elakadtam:S
Ott vagyok hogy egy nagy terem, a 8.fejezet és az van hogy kilõttem az aszteroidát vagy mit és akkor a jelet nem tudjuk fogni ..
Van egy nagy terem tel ilyen parabolákkal vagy mikkel és azokat kitudom venni a knézissel és mozgatni tudom de mit kellev elük csinálni?? mert nekem a gps valami helyre mutat egy kiálla szarra és semmit nem lehet ott csinálni. Mit csináljka? help??
Ok köszz
ppk
#2706 hozzászólás <#puszis>

Powerball!!!

ppk
faszommá, nécce beírtam spoilerbe, keress vissza, nem olyan rég volt, egy barom nagy üres rész amit ki kell jelölnöd, és akkor látod az okosságot :-D <#mf1><#nezze><#nyes><#taps><#wilting>

Powerball!!!

Hello mégegyszer van egy kis problémám az van hogy most a 7.fejezetnél járok és van egy pálya ahol az aszteroidára kell a jeladót rakni és mikor ráugrom gravitivel akkor lecsap az a kar ami folyton mozog
Azzal mit kell csinálni? meg kell fagyasztani??

Igen de ott visszont folyamatos kiadások is vannak.

kirol
De a 4 milliárd az a szar bevétel, a WoW3 gondolom vagy 80x ennyi. 😄

De azért annyira nem állunk szarul hogy 1 wow drágább legyen. 😄