Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
toljad csak, és ne add fel, lehet vissza kell majd menned néha pár mentést, ezért mentegessél sürün, ki tudja, volt elfogyott a lõszerem, és nem volt mit tenni , lové hiányában vissza kellett mennem pár mentést. Ja, és elég az alap plazmavágót fullra húzni, nem kell más stukker, azzal végig lehet vinni :-)

és erõsebb lesz, mind két stukker félig húzva . . . szal inkább arra menj, mind az életerõ, meg ilyenek . . .

Powerball!!!

B.U.É.K.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

zaki
Kár 😄
Akkor sok értelme nincs a végén kapott cuccoknak , csak a lehetetlen fokozat aktiválásának... 😄
Mind1, elkezdtem nehéz fokozaton, hát tényleg nehéz... 😄
Erõsebb monszták, kevesebb munició meg + élet... 😄

Seth
Nem lehet átvinni nehéz fokozatba a cuccokat, gondolj bele úgy mi értelme van? Nehéz fokozat azért van hogy szenvedj,ne pedig alázz XD

PSN ID.: Beegabor

zaki
végigtoltam közepes fokozaton, de hogy tudom továbbvinni a játékot a felszerelésemmel + a játék végén kapott dolgokkal? Sehogy? Mert ha folytatom a végigvitt játék mentését, akkor megint közepes fokozaton megy a game...

Willenbrock
Nekem ez eredetiben van meg.Elkezdtem vele játszani de az elsõ akciónál eléggé megijedtem.Nem tudtanm merre menjek a n.morf elõl és mindíg szétszedett.Az egész annyira pörgõs meg ilyesztõ hogy egy darabig nem is kezdem újra.

<#wow1><#merges2><#wow3>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

ppk

Tescoban jártam :-)

Powerball!!!

DarkSector
kicsit...
de igy évvégefelé elmegy. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát, ha ezt tudom, inkább nem sietek vele 😄
Én a Dead Space meg a képregények és a rajzfilm miatt írok ide.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

koschwarz
lol-kategória?<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

XD tudom én oda is irtam már csak gondoltam hátha tudjátok meg itt oylan jo gyorsan irnak vissaz mint most is😄😛
Jól tudod: nem vág ide.

Ide gyere inkább.

XD Sorry tudom hogy nem ide vág de játtszottatok már a Need For Speed Most Wanteddel 😄 és azt akarom megkérdezni hogy hogy lehet Lanban játszani?? Remélem tudtok segiteni😄 please segitsetek vagy tip is jo😄
ppk
Grat, én most játszom 7-edszer de már csak lehetetlenen, és variálok mindennel :-)

Powerball!!!

Yess, sikerült végigvinni a játékot! Fantörpikus volt, kíváncsi lennék, lesz-e folytatása a sztorinak.

Amúgy egy kis troubleshooting: ha valakinek valamiért olyan hibaüzenettel lép ki DS, hogy "DeadSpace.exe hibát vétett és ezért kilép", akkor vegye le a grafikát valamennyire, vagy teljesen a minimumra és úgy vigye át a kritikus pontot, ahol ki szokott lépni a játék. Nekem a végén kellett ezt megcsinálni. De a fináléhoz visszavettem maxra a grafikát 😊

ppk
jerr csak bátran :-D

Powerball!!!

Aztarohadt😄
Oks, mostmár vágom😊
Mi lesz velem késõbb?
Jövök ide😛

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

ppk

hát az nem ugy vaaaan :-D az energiagóc az nem arra való :-)

asszem nagyon eltévedtél, mi lesz veled késõbb? :-)

Tessék, 3:25-nél a megoldás, de nézd végig azért :-)

Powerball!!!

PLS vki árulja már el, h a játék elején, mikro azt a két kart kell aktiválni, és az energia-''góc''al kellene feltölteni a panelt a falon, szal azt hogy kell? állok elötte, nyomom a ''használ''-t, semmi. Nyomom az inventory-ba a ''használ''-t, semmi. Tuti én bénázok vmit, de mit?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

DarkSector
akkor tárgytalan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
nem lájvozok...

DarkSector
marketplace-en keresztül.

ppk
kár h pc-re nincs ilyen uj ruha meg vmi extra :-(

Powerball!!!

Milyen skineket?hmm????????? Érdekelne?
Irj!
DarkSector
az faxa nekem is kb 12-13óra volt
grat

vettél x-re új skineket (ruha+fegyver)???

ppk
<#taps><#pias>

Powerball!!!

zaki
Lol, fõmonsztát elsõre kinyírtam, 5 perc alatt végeztem vele 😄DDDD
A játék marhára tetszett (xbox360-on toltam végig), egyedi, ötletes, izgalmas, félelmetes, becsokizós, jó a szori, jók a fegyók, fasza zene, fasza pályák, FASZA MONSZTÁK, negatívumot nem nagyon tudok mondani róla, talán annyit, hogy a játék fel után már nem lepõdtem meg (nagyon), ha a semmibõl elémugrott egy szörny, már számítottam rájuk, + ne mvot annyira félelmetes sem... Na jó, amikor a háttérbõl hallatszott a böbölés akkor kicsit izgultam 😄 Ilyen egy jó game... 😊

Közepes fokozaton toltam végig, 13 óra alatt kb. Pedig nem vagyok egy nagy gémer...

Mondtam én 😄😛 na grat😄
ppk
ááá, még belefér neki szilveszterig is :-D

Powerball!!!

DarkSector
grat viszont.
jövöre fogadd meg hogy lehetetlent lenyomod.
😄

Kösz a tanácsot visszatöltöttem egy elõzõ mentést mûködött slussz plassz
Dead Space:Végigvíve
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BRRR Amikor vödörfejû Iszákmen megnézi teljesen a videót na az gáz
DarkSector
Láttam már bugot.
van mentés easy-rõl ha kell.

ppk

Powerball!!!

ppk

ne, evesztette a kulcsot . . .ez tudod mit jelent? mind a gazdálkodj okosanba mikor húztad azt a kártyát, hogy Lépj vissza a startra, és csak 6-os dobással mehetsz tovább :-D

magyarán elõlrõl kell kezdeni, sajna ez van . . . .

<#mf1><#nezze><#wilting>

Powerball!!!

Háát én azt tudom mondani hogy vagy tölts vissza egy mentést és hátha akkor meglesz a kártya vagy pedig nyomj egy b t és akkor merre mutat kövesd és hátha meglessz.😄 vagy ha nem jo akkor háát passz nekem nem volt vele gond😄:😄😄:
Amugy jaja Boldog Karácsonyt midnen Dead Space rajongónak😄:
<#falbav>
Elakadtam a 10. fejezetben.Miután visszamegyek oda ahol a sok hulla van és már a lebegõ vacak "zombisítja" a hullákat leverem õket és egy ajtó van amihez a legénységi kártya kell.Na itt a bibi.Az a kulcs megvolt de eltûnt.Felkutattam már mindent érte de sehol semmi.HELP ME!
zaki
Köszi, túljutottam, kinyírtam a plazmavágóval, csak a csápjait kellett egyesével szétlõni... 😄

DarkSector
Kellemes karácsonyi ünnepeket.
Minden Dead Space rajongónak (majdelfelejtettem)

DarkSector
sorry télleg. <#pias><#pias>
srry

ppk
na most akkor ki nem tud olvasni koma? :-DDDD

ha közelmész a fali kakukkosórához, kijön belõle egy csáp, és szétvág :-D

na mindegy, elnézem neked, biztos ez már a karácsonyi itóka hatása :-DDD <#mf1><#nezze><#nyes><#pias><#pias><#pias>

Powerball!!!

Seth
Nema

"falban egy szörny"
"közelébe megyek egybõl kinyír a csápjaival"

DarkSector
tévesen olvastad. 😄
regenerátorra gondolt, az meg nem köpköd. 😛

te a 6. végére gondolhattál. :p

DarkSector
Jah thx 😄
asszittem külön progival kell.
😛

ppk
jaja, ki kell nyírni, ha van a közelben egy robbanótöltet, akkor azt a hasába beletolod, és már kampec is :-D amiket kiköpköd, azokba sem kell sok skulót pazarolni, plazmavágóval vizszíntes sugárlövéssel a kinyúló csápját egy lövéssel le lehet vágni :-)

Powerball!!!

Seth
Azt a szörnyet naná hogy ki lehet nyírni. A csápjait kell ellõni,amikkel a falba kapaszkodik. Ha közelébe mész abból mindig fejetlenség lesz, szóval csak messzirõl XD

zaki
Egy kis helpet kérnék:

5. pályán vagyok, és egy DNS mintát kéne megtalálnom. Van egy ajtó, ami mellett van a falban egy szörny, és nem lehet lelõni, ha meg az ajtó közelébe megyek egybõl kinyír a csápjaival. Próbáltam lelassítani is, de semmit nem ér. Tipp?

ppk

Edit video ---> Annotations ---> Add speech buble, vagyis a videó mellett lesz egy szövegbuboréksor, na az elsõt kiválasztod :-) és tudod idõzíteni, h hány másodperctõl meddig jelenjen meg a szöveg ;-)

nálam így néz ki most--->

Powerball!!!

DarkSector
magyarázó szövegeket hogy teszed oda?
😛