Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és erõsebb lesz, mind két stukker félig húzva . . . szal inkább arra menj, mind az életerõ, meg ilyenek . . .
Powerball!!!
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Akkor sok értelme nincs a végén kapott cuccoknak , csak a lehetetlen fokozat aktiválásának... 😄
Mind1, elkezdtem nehéz fokozaton, hát tényleg nehéz... 😄
Erõsebb monszták, kevesebb munició meg + élet... 😄
PSN ID.: Beegabor
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
de igy évvégefelé elmegy. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én a Dead Space meg a képregények és a rajzfilm miatt írok ide.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Amúgy egy kis troubleshooting: ha valakinek valamiért olyan hibaüzenettel lép ki DS, hogy "DeadSpace.exe hibát vétett és ezért kilép", akkor vegye le a grafikát valamennyire, vagy teljesen a minimumra és úgy vigye át a kritikus pontot, ahol ki szokott lépni a játék. Nekem a végén kellett ezt megcsinálni. De a fináléhoz visszavettem maxra a grafikát 😊
Oks, mostmár vágom😊
Mi lesz velem késõbb?
Jövök ide😛
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
hát az nem ugy vaaaan :-D az energiagóc az nem arra való :-)
asszem nagyon eltévedtél, mi lesz veled késõbb? :-)
Tessék, 3:25-nél a megoldás, de nézd végig azért :-)
Powerball!!!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Irj!
grat
vettél x-re új skineket (ruha+fegyver)???
A játék marhára tetszett (xbox360-on toltam végig), egyedi, ötletes, izgalmas, félelmetes, becsokizós, jó a szori, jók a fegyók, fasza zene, fasza pályák, FASZA MONSZTÁK, negatívumot nem nagyon tudok mondani róla, talán annyit, hogy a játék fel után már nem lepõdtem meg (nagyon), ha a semmibõl elémugrott egy szörny, már számítottam rájuk, + ne mvot annyira félelmetes sem... Na jó, amikor a háttérbõl hallatszott a böbölés akkor kicsit izgultam 😄 Ilyen egy jó game... 😊
Közepes fokozaton toltam végig, 13 óra alatt kb. Pedig nem vagyok egy nagy gémer...
jövöre fogadd meg hogy lehetetlent lenyomod.
😄
Dead Space:Végigvíve
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van mentés easy-rõl ha kell.
ne, evesztette a kulcsot . . .ez tudod mit jelent? mind a gazdálkodj okosanba mikor húztad azt a kártyát, hogy Lépj vissza a startra, és csak 6-os dobással mehetsz tovább :-D
magyarán elõlrõl kell kezdeni, sajna ez van . . . .
<#mf1>#mf1><#nezze>#nezze><#wilting>#wilting>

Powerball!!!
Amugy jaja Boldog Karácsonyt midnen Dead Space rajongónak😄:
Minden Dead Space rajongónak (majdelfelejtettem)
srry
ha közelmész a fali kakukkosórához, kijön belõle egy csáp, és szétvág :-D
na mindegy, elnézem neked, biztos ez már a karácsonyi itóka hatása :-DDD <#mf1>#mf1><#nezze>#nezze><#nyes>#nyes><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Powerball!!!
regenerátorra gondolt, az meg nem köpköd. 😛
te a 6. végére gondolhattál. :p
asszittem külön progival kell.
😛
Powerball!!!
PSN ID.: Beegabor
5. pályán vagyok, és egy DNS mintát kéne megtalálnom. Van egy ajtó, ami mellett van a falban egy szörny, és nem lehet lelõni, ha meg az ajtó közelébe megyek egybõl kinyír a csápjaival. Próbáltam lelassítani is, de semmit nem ér. Tipp?
Edit video ---> Annotations ---> Add speech buble, vagyis a videó mellett lesz egy szövegbuboréksor, na az elsõt kiválasztod :-) és tudod idõzíteni, h hány másodperctõl meddig jelenjen meg a szöveg ;-)
nálam így néz ki most--->
Powerball!!!