Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a futás közbeni irányitással van gondom.
konzolon kissebb ívben lehetett kanyarodni futás közben.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#3077 (kuala): Én szembe mentem a forgó "lapáttal" és útközben jobb oldalt találhatóak kis bemélyedések, ahova a lapát nem ér be. Azokba tudsz elbújni arra az idõre, mikor elmegy melletted a lapát, aztán megint tovább menni a következõ mélyedéshez.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
jaaa, má tudom . . . nem tudom, nekem simán ment, oxigén nélkül is, vagyis nem kellett vételeznem zoxigain :-) amúgy egyik beállóból akkor rohansz át a másikba, mikor épp el megy elötted a pörgõ szar. Akkor pont átérsz, de van amelyik beállóban már vár rád szörnyecske :-D de nem nehéz amúgy.
Powerball!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de gondolom a figyelmessebb emberkék szépen lecsaptak az alkalomra. 😄
utána néztem a neten mindenhol ezt árulták 6-8 ezer forintért.... 😄
tiszta haszon lol 😛
"Nagy meglepi, hogy bizonyos helyeken (ahol a legkisebb is számít) 2990Ft-ért is hozzá lehet jutni a koronghoz." Én ennek ellenére a helyi Teszkóban is 10000 fölött láttam, meg 576-nál, cdgalaxisnál is.
Next PC upgrade: 2022
BattleTag: zydar#2910
Volt olyan rész, ahol vákuumban jöttek a kis genyók és kénytelen voltam az ívfegyverbõl pazarolni a löszert rájuk. -1 pont a lángszórónak!
neked bejött már a gutlinggun?😄
vagy van itt resident eviles forum??😄
vagy ittis lehet arrol ebszélniXd?😄
Nem volt egyszerû és érdekes módon nem azokon a részeken izzadtam meg, mint a könnyebb fokozatokon.
És RENGETEG olyan helyen találtam felszerelést/lõszert ahol eddig észre se vettem, hogy van.
Ja és tényleg jobb boxon. Lehet neki megyek negyedszer is 😊 úgyis van még egy-két acsi, ami kimaradt.
(piacra)
PSN ID.: Beegabor
Egy túlélõ horrorba lényeleges, hogy a fõszerepló túlélje, hiszen azért küzd. 😊
vki nm tudja lesz 2ik része??????????????????????????????😄
nagyon jo a játék még a története is !!
ja és h hozzászoljak a témához a plazma vágo a király 😄 azzal vittem végig 😄
A lángszóró is brutál ha ki van fejlesztve, bár igaz, hogy elsõ sorba a kis genyók ellen jó. De viszont oda nagyon hatékony, fõleg azért, mert ha más fegyverrel irtod õket az nagyon lõszerpazarló. Jah és nem zéró gravitációba nincs láng, hanem vákuumba. 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hát nem egyszerû.
Már a második pályán találkoztam barnákkal, rendesen megizzaszt.
Azaz általában nem olyan õrült nehéz, csak vannak bizonyos helyzetek, jelenetek, aminek 10x-is neki kell menni, hogy a megfelelõ eredménye legyen (pl. hogy ne haljak meg, meg ne 500 lõszert használjak el). Nagyon kell figyelni a lõszerre, meg a health packekre, mert keveset ad és gyorsan fogy.
Pulse rifle-ra és force gunra gyúrok és eszméletlen mennyiségû stázist használok, hogy egyáltalán esélyem legyen.
Azért nagyon élvezem, már a hetesen járok.
Lángszóróval pedig a kis csúszó dögök ellen valóban jó, de ezek nem jönnek túl gyakran. A másik meg hogy zero gravitációban nem lehet használni (vajon miért😊). A harmadik meg hogy ez a fegyver zabálja a töltényt a legjobban.
Eddig mindig impulzus + belezõvel + hullám kombóval nyomultam és soha nem volt kevés a töltény, viszont a fent említett két fegyverrel kihívás volt életben maradni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A páncélos egységnek meg ki kell lõni a kezeit(3 lövés plazmával)! A lábait hagyd békén!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
várom a 2ot.:😄
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A lángvágó meg nagyon jó tömeges monszták ellen (kis ugráló izék) meg "terhesek" ellen is, mert nem lyukad ki a hasuk, csak jól elégnek. Más ellen viszont nagyon gyenge a lángszóró. Fõleg, ha gyors az ellen.
Most vettem észre, hogy a vége felé - 10. fejezet, amikor a markert kell mozgatni a raktárban - már páncélozott lábú ellenfelek jönnek. Ilyen aranyos kis páncél-gatya van rajtuk. Tanultak a hibájukból 😊
Kiszeded a rossz antennákat (szürke a kijelzõn, egyébként meg feltûnõen töröttek) és a jókat egy körbe rendezed. Mindegy melyikbe, én a belsõbe szoktam, mert az kevesebb meló 😊
Más:
Ha egyszer végigvittem a játékot akkor lehet úgy végigvinni az impossible mode-ot, hogy megmaaradnak az upgradelt cuccaim?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Powerball!!!
Amúgy az egész játékban nekem is ott nem volt türelmem kitalálni,h nyúvasszam ki azt a szarost!
Elõször a hibernálókamrában lehet hidegre tenni(találó <#hehe>#hehe> )
aztán a 10. pályán a hajtómû elé kell csalni,felaprítani,belassítani aztán nyomni egy hajtómûtesztet és máris kész a frissen sült mumus! <#vigyor3>#vigyor3>
Irgum-burgum :)
szóval a placc közepén lesz egy üvegkalitka, ott lövöd szét, és lassítást dobsz rá
Powerball!!!
Amikor másodszor találkozom a regenerálós szörnnyel,akkor hová kell csalni,hogy meg tudjam ölni?
Már össze vissza megyek,s közben irtom a szörnyeket,de kifogyok lõszerbõl,s regenerálós barátunk hidegre tesz....