Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
asszem valakinél ez volt már itt probléma, h kilépett, talán majd jön segítség :-) nem tudom nem-e a felbontáson változtatott, de totál nem emléxem :-(

Powerball!!!

ppk
3 placc mindíg felvillant, ha egyre ugrottál, már duplázta is ha utána lõtted be a lasztit :-) de én mindháromra ugráltam, volt h emiatt le is járt az idõm :-D

Powerball!!!

fery02
Tudtál újat mondani. Én pl a játékban eddig nem tudtam, hogy lehet ugrani. 😛
Am nem tudom végigjátszani a játékot. A legutolsó pályán a fõellenséggel harcolva, mikor a csápjával felemel és a levegõben harcolva kilövöm amiket ki lehet, miután ledob a földre, azután általában 5 másodperc múlva mindíg kilép a játék alkalmazás hibával. Ez warez probléma lehet vajon? Vagy esetleg rosszul töltöttem le a játékot? Csak mert a játék megvásárlása elõtt jó lenne ezt tisztázni, hátha az eredetivel is ezt csinálná.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mert 6. szintig van a játék. Én is gócot kaptam mindkét játékban utoljára.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Seth
nekem igen XD
ha jobban belegondolok,akkor talán izgalmasabb lett volna így csinálni XD

PSN ID.: Beegabor

ppk
Na akkor megsúgom, azért kellett ugrálni, mert akkor megada triplázva is egy lövésre a pontot, nem kell annyi lõdözni. Remélem végre én is tudtam újat mondani (fogadok nem)

Powerball!!!

Maxos hullámmal 3 lövés egy barna kaszás dög!

BattleTag: zydar#2910

fery02
Én a sima plazmafegyvert tuningoltam ki maximum közelre, és szeretem. Az impulzus fegyvert csak azért nem próbáltam eddig, mert a gépfegyver féleségek már lassan nagyon átlagosnak hatnak számomra játékokban. 😛
A hullámfegyvert én is szeretem, de néha azért mosolyogtató, hogy 8 gránátot is rálövök az ellenre és ugyanúgy felkel. 😊

Az ezüst színû öltözék a 6.szintû ruha. Majd 2. körben tudod megvenni a boltban nem kevés pénzért, szóval nem hagytál ki semmit!
Én már kipróbáltam az összes fegyvert és véleményem szerint a hullámfegyver, belezõ és az impulzusfegyverrel simán végigtolható a játék lehetetlenben is! Ugyanis a hullám és a belezõ közelharcban jó (ilyen lénybõl jön úgyis a legtöbb), az impulzus meg távolra szerintem a legjobb😊

fery02
Ezeket nem tudtam 😮
Még motiváltabb lettem, hogy újra végigvigye a játékot. 😛
Az a jó, hogy egyébként is hordoz magában valamennyi motivációt a játék. Pl a különbözõ fegyverek fejlesztése miatt. Mert pl egy végigjátszás alatt nyilván nem tudjuk mindegyiket teljesen kifejleszteni és azért csak érdekel (legalábbis engemet) valamilyen szinten, hogy a többi mordály mit tudhat. 😊
Meg láttam youtube-on olyan videókat, ahol nem tudom hanyas szintû öltözéke volt az embernek, de mintha ilyen ezüst színû öltözékben lett volna, tök jól nézett ki. Én meg az utolsó pályán tartok, és csak 5-ös szintû ruhám van. Legközelebb jobban odafigyelek, hátha én is meg tudom szerezni.

Hello!

"C:\Documents and Settings\felh\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Dead Space\settings.txt"
Ebben a fájlban keresgélj! Valami olyan változót kéne találnod, hogy 'végigjátszva', vagy 'hányadik kör' (angolul persze). Elõbbi, ha van írd át 1-re, utóbbit ha ilyen van írd át 2-re, majd ments!

Csak tippelek, mert nem vagyok játékközelben.

Én a 6-os szintig jutottam el a kosárban, aztán akármit csináltam nem ment tovább!

Seth
Még csak meg sem kellett mozdulni, telekinézissel elkapod a lasztit aztán belövögetted, rém unalmas volt szerintem

ppk
én a kosarasat bírtam, 3xor ugrás, aztán labda begyüjt, és belõ :-D

Powerball!!!

Seth
Mindegyiknél egy energiagóc a fõnyeremény asszem, a lövöldésnél legalábbis tuti, akosarast nem csináltam végig

wesker24
Naná hogy jártak érte jutalmak és nem is akármik ! Amugy meg a céllövöldénél a plazma fegyóból kifogyhatatlan lõszer volt a játék ideje alatt. Tehát annyi plazma löszered volt játék után is amennyi eredetileg volt nálad !

A céllövölde 5 szintbõl állt és minél tovább jutottál annál nagyobb és értkésebb cuccot kaptál ! Pl én az utolsó szintnél Rubin félvezetõt kaptam a 4-dik szintél nagy Eü csomagot !
Seth
A céllövöldében örök lõszert kapsz, nem fogyasztod a rendes készletedet.

fery02
Ja igen, ezekkel a játékokkal én is találkoztam, csak nekem nehéz szinten mindíg is lõszert hiány volt, így sajnáltam rájuk pl a plazmafegyverbõl még egy "töltényt" is. Nem tudom járna-e valami a játékok megnyerésével, ha egyáltalán meg lehet õket nyerni.

Hello.

Egyszer végig játszottam a játékot és állítólag megkaptam a lehetetlen módot. Az a baj, hogy az új játék kezdésnél nincs ott a lehetetlen mód. Mit csináljak, hogy eltudjam kezdeni a jatekot lehetetlen módban? Kösz mindent.
a következõn céllövölde, kettõ múlva meg kosár 😊

Emlegettetek párszor kosárlabdát meg valami lövöldözõs játékot a játékon belül! 😛 Ez jól meg lett fogalmazva.
Az lenne a kérdésem ezek mikor jönnek, mert már 8. fejezet következik, de még nem találkoztam ilyesmivel. Csak nem haladok el mellette...

Hello.

Mit csináljak ha egyszer már végig játszottam a játékot és állítólag megkaptam a lehetetlen módot. Az a baj, hogy az új játék kezdésnél nincs ott a lehetetlen mód. Mit csináljak, hogy eltudjam kezdeni a jatekot lehetetlen módban? Kösz mindent.
Ahogy haladok elõre, van ami kinyílik késõbb.

fery02
Ha ki lehetne, akkor még lehetetlen nehézségi szinten is könnyû lenne a játék gondolom. 😄 Am végülis nem tudom.

Esetleg valami jó tippes-trükkös-leírásos oldalt tudnátok mondani?
Elõre is köszi!

A zárt szekrényeket semmi módon nem lehet kinyitni?

Maak
hali

a magyar nyelvi fajlokat valahogy ra lehet eroszakolni angol verziora? ha igen, van aki vagja hogyan es el is kuldene nekem?<#wow3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fery02
Vittem volna eladni, de nem tudtam semmit se vele kezdeni. :/

ppk
nemkö minden szart összeszenni :-D

Powerball!!!

fery02
Mint ahogy Ace Ventura mondaná: Aaaazz fincsíí. 😄

koschwarz
<#vigyor2>kis harapnivaló az útra.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

fery02
Gondoltam még jól jöhet valamikor 😄

ppk
frankó! <#law><#puszi><#pias><#taps>

Powerball!!!

grebber
Ahhoz képest hogy döcögösen indul!:

"Dead Space sikerek!

Rekordok születtek az egyik legjobb horror játékból.

A kotaku értesülései szerint a tavaly októberben megjelent Redwood Shores fejlesztette Dead Space produktumból több mint 1.4 millió példány talált gazdára. Az EA egyik legsikeresebb játékává nõtte ki magát, így nem kizárt egy Dead Space folytatás sem PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, és ha hihetünk a neten keringõ pletykáknak, akkor multiplayer, cooperative támogatással fog megjelenni majd jövõre a Dead Space 2. További fejleményeket valószínûleg a Dead Space: Extraction megjelenése után hallhatunk a sikeres akció-horror játék folytatásáról."

info: Gamapod

Next PC upgrade: 2022

fery02
Bocsi, "válasz erre" lehetõséget kihagytam. Neked szántam a kérdést, de végülis értem akkor, ez nem LIVE-os játék :/

Mind1, viszont ha tudsz/tudtok valami oldalt, ahol fel van sorolva az összes LIVE-os achievmentes játék, az érdekelne. Mert találtam Wiki-n, de az a lista szerintem nem teljes, mert pl Mirrors edge nem szerepel rajta.

DarkSector
jah.lehet...összekevertem darkSector játékkal .... 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
1 hónapja vittem végig és úgy rémlik, hogy kapsz, menüben meg lehetett nézni. Kaptál minden pálya végigjátszásáért, pl 30 fejlövésért, meg hasonlók. Nem emlékszem rá, hogy bármi mást végigvittem volna az elmúlt hónapban, úgyhogy csak erre tudok tippelni, hogy abban volt. De lehet tévedek

DarkSector
hol van.
nekem magyar a menüje, és ien opsönsz nincs benne, hogy arhivmentsz
-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
De van, csak live-ra nem lehet vele menni

DarkSector
ki és mit?

DarkSector
nincs.

Seth
DarkSectorban például van XD

fery02
Ezt légyszi fejtsd ki!

DarkSector
NINCS.
Viszont valamelyikben láttam.

az uj gémek közül.

fery02
A PC-s verzióban is vannak achievment-ek? Ha igen, akkor itt is a LIVE rendszeren van? Csak mert nekem egyelõre még tört verzió van, de ennek látszólag köze sincs a LIVE-hoz, ugyanígy a Mirrors edge tört verzióm sem LIVE-os látszólag, de egyik haverom LIVE profilján láttam szerepelni a Mirrors edge-t is, hogy tud gyûjteni eredetivel achievmenteket.

Óóó waze,tényleg lehet futni! Én wadállat,nem jöttem rá! Sikerült is a pálya! Köszi nektek.
ppk
nem tom, pc-n lehet futni, vmit nyomkodjá :-)

Powerball!!!

fery02
Sprint gomb.

Hogy lehet futni? X360on tolom,de akárhogy próbálom,nem megy a futás. Help.
ppk
má méne lehetne futni?

Powerball!!!