Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Powerball!!!
Powerball!!!
Am nem tudom végigjátszani a játékot. A legutolsó pályán a fõellenséggel harcolva, mikor a csápjával felemel és a levegõben harcolva kilövöm amiket ki lehet, miután ledob a földre, azután általában 5 másodperc múlva mindíg kilép a játék alkalmazás hibával. Ez warez probléma lehet vajon? Vagy esetleg rosszul töltöttem le a játékot? Csak mert a játék megvásárlása elõtt jó lenne ezt tisztázni, hátha az eredetivel is ezt csinálná.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ha jobban belegondolok,akkor talán izgalmasabb lett volna így csinálni XD
PSN ID.: Beegabor
Powerball!!!
BattleTag: zydar#2910
A hullámfegyvert én is szeretem, de néha azért mosolyogtató, hogy 8 gránátot is rálövök az ellenre és ugyanúgy felkel. 😊
Én már kipróbáltam az összes fegyvert és véleményem szerint a hullámfegyver, belezõ és az impulzusfegyverrel simán végigtolható a játék lehetetlenben is! Ugyanis a hullám és a belezõ közelharcban jó (ilyen lénybõl jön úgyis a legtöbb), az impulzus meg távolra szerintem a legjobb😊
Még motiváltabb lettem, hogy újra végigvigye a játékot. 😛
Az a jó, hogy egyébként is hordoz magában valamennyi motivációt a játék. Pl a különbözõ fegyverek fejlesztése miatt. Mert pl egy végigjátszás alatt nyilván nem tudjuk mindegyiket teljesen kifejleszteni és azért csak érdekel (legalábbis engemet) valamilyen szinten, hogy a többi mordály mit tudhat. 😊
Meg láttam youtube-on olyan videókat, ahol nem tudom hanyas szintû öltözéke volt az embernek, de mintha ilyen ezüst színû öltözékben lett volna, tök jól nézett ki. Én meg az utolsó pályán tartok, és csak 5-ös szintû ruhám van. Legközelebb jobban odafigyelek, hátha én is meg tudom szerezni.
"C:\Documents and Settings\felh\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Dead Space\settings.txt"
Ebben a fájlban keresgélj! Valami olyan változót kéne találnod, hogy 'végigjátszva', vagy 'hányadik kör' (angolul persze). Elõbbi, ha van írd át 1-re, utóbbit ha ilyen van írd át 2-re, majd ments!
Csak tippelek, mert nem vagyok játékközelben.
A céllövölde 5 szintbõl állt és minél tovább jutottál annál nagyobb és értkésebb cuccot kaptál ! Pl én az utolsó szintnél Rubin félvezetõt kaptam a 4-dik szintél nagy Eü csomagot !
Egyszer végig játszottam a játékot és állítólag megkaptam a lehetetlen módot. Az a baj, hogy az új játék kezdésnél nincs ott a lehetetlen mód. Mit csináljak, hogy eltudjam kezdeni a jatekot lehetetlen módban? Kösz mindent.
Az lenne a kérdésem ezek mikor jönnek, mert már 8. fejezet következik, de még nem találkoztam ilyesmivel. Csak nem haladok el mellette...
Mit csináljak ha egyszer már végig játszottam a játékot és állítólag megkaptam a lehetetlen módot. Az a baj, hogy az új játék kezdésnél nincs ott a lehetetlen mód. Mit csináljak, hogy eltudjam kezdeni a jatekot lehetetlen módban? Kösz mindent.
Elõre is köszi!
a magyar nyelvi fajlokat valahogy ra lehet eroszakolni angol verziora? ha igen, van aki vagja hogyan es el is kuldene nekem?<#wow3>#wow3>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

"Dead Space sikerek!
Rekordok születtek az egyik legjobb horror játékból.
A kotaku értesülései szerint a tavaly októberben megjelent Redwood Shores fejlesztette Dead Space produktumból több mint 1.4 millió példány talált gazdára. Az EA egyik legsikeresebb játékává nõtte ki magát, így nem kizárt egy Dead Space folytatás sem PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, és ha hihetünk a neten keringõ pletykáknak, akkor multiplayer, cooperative támogatással fog megjelenni majd jövõre a Dead Space 2. További fejleményeket valószínûleg a Dead Space: Extraction megjelenése után hallhatunk a sikeres akció-horror játék folytatásáról."
info: Gamapod
Next PC upgrade: 2022
Mind1, viszont ha tudsz/tudtok valami oldalt, ahol fel van sorolva az összes LIVE-os achievmentes játék, az érdekelne. Mert találtam Wiki-n, de az a lista szerintem nem teljes, mert pl Mirrors edge nem szerepel rajta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem magyar a menüje, és ien opsönsz nincs benne, hogy arhivmentsz
-.-
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont valamelyikben láttam.
az uj gémek közül.