Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nahjah.

akkor már vidd végig csak pusztakezes modban 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
szerintem meg lehetetlen fokon végignyomtam alap pisztollyal, meg a belezõt használva...tunning nélkül, lassítás nélkül.....az azért ettõl merõben messze van...

akkor ezt simán megcsinálom neked ha akarod.
Monnyuk tény az is, hogy ez már alapban lehetetlen, hiszen nem használhatsz CSAK lágszórót, mivel már kezdésnél pisztolyod van!!!!!<#ravasz1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ppk
fõbossnál nem tudom mit csinálnék :-D

Powerball!!!

Új achievment tõlem: vidd végig a játékot úgy, hogy csak a lángszórót használod!<#nevetes1>

Ez szerintem elég nagy kihívás..

BattleTag: zydar#2910

Seth
Nincs semmilyen multi banzáj a játékban

PSN ID.: Beegabor

Hello
A küldetést végig lehet tolni ketten Hamachin?
fery02
Az de kemény lehet a Silent Hillben, ezt nem is tudtam. 😮
Sajnos én azt a játékot alapból utálom, de csak az irányítása miatt. Pedig nagyon érdekelnének a történetei miatt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ppk
beleuntam, már nem kihívás :-) volt h kínomban már minden puskával végigmentem egy szakaszon, hogy mire megyek . . .persze a lángszóróval inkább nem kinlódtam :-D

Powerball!!!

Pedig rádférne még egy pár végigjátszás! 😊))

ppk
nekem megvan a mentés full pénzel, full cuccokkal, csak a játék formatálódott XP ujrarakásakor :-D

de asszem már nem rakom vissza a második rész elött.

Powerball!!!

Sirch
A szívdobogásos dolgot én is észrevettem már (de jó is lenne, ha a gamepad rázna rá, mint a Silent Hillben), éppen ezért adtam is egy kis kakaót a hangerõre, hogy halljam, de aztán szívrohamot kaptam a következõ recsegõ rádióüzenettõl. Kendráék direkt mindig akkor szólnak bele a rádióba, mikor az ember feszült idegekkel a neszekre figyelve oson az elhagyatott folyosókon.

fery02
Látom nem csak szerintem g*ci rész 😄

#3170: Nem tudom pontosan melyik pálya, de valahol már a közepe táján van a játéknak. Jah és mintha lennének azon a pályán is szörnyek. 😄D

ppk
igen, mögüled ugrik rád, azt a munkapadot nem is használtam, miután kétszer megszívtam :-D asszem ez abban a teremben volt, ahonnan a kisbolygóra tudsz menni liftel :-)

Powerball!!!

A munkapados-elõugrós rész nagyon g*ci.
Nem is kaptam azonnal infarktust ... <#idiota>

fery02
OMG! Pedig szoktam az ilyenekre figyelni. 😮
Sajnálom...valakinek szólni kéne, hogy törölje inkább.

Am nemrég vettem észre, hogy egyre erõsödõ szívdobogással jelzi a játék, ha a közelben van egy még élõ ellenség. 😊
Erre úgy derítettem fényt, hogy egy teremben hatalmas mészárlást végeztem, térdig érõ szanaszét terülõ dögökkel. Alaposan körülnézve, hogy mozog-e még valami, arra a következtetésre jutottam, hogy elõhívhatom az inverntory-t szétnézés célra. Eközben hallottam meg egyre erõsödõ szívverést, meg valami morgást. Ez elõbbit betudtam annak, hogy hátha csak itt is csak ránk jött a szívbaj, mint a Postal 2-ben random módra. Az utóbbit meg, hogy amúgy is vannak szinte mindig morgások, bár ez kicsit közelebbinek is tûnt kétségtelen. Aztán mikor bezártam az inventory-t, hirtelen azt vettem észre, hogy ugrik felém az eddig dög. 😄 Nem kicsit szartam be.
Am szerintem a másik, egyik legendásan fosatós rész a játékban az az, mikor szimplán csak fentrõl rádugrik valami. Most mondhatjátok, hogy hiszen szinte a játék 30 %-a ilyenekbõl áll, nade az egyik alkalom ezekbõl olyan, hogy Munkapadban fejlesztgetsz, majd kilépve mennél tovább és mihelyst kilépsz, még megse tud mozdulni, már letámad fentrõl valami. Érted! - ki számítana pont ilyenkor támadásra, fél másodperccel munkapad elhagyás után. 😊

Sirch
Elõször is a SPOILERre figyelned kéne!!!!

Másodszor pedig a fickó nem veszi le kétszer a sisakját. Ott valamiért beleszerkesztett a videóba a feltöltõ. Tegnap este fejeztem be Xboxon a játékot, ugyanazt a befejezést láttam, mint PC-n:
fehér képernyõ nélkül, egy sisaklevétellel.

fery02
Akkor tulajdonképp egy féle végigjátszás van csak, csak az egyik végigjátszásnál "korábban ér véget", a másiknál meg "késõbb". Nem? 😄
Hogy értelme miért van, azt nem értem.
Meg annak sem, hogy a hosszabb verziónál miután ránk lehel a zombi Nicole, azután miért van egy kis vágás, utána egy kis részlet, ahogy nyugodtan veszi le a sisakját emberünk (megint).

Sirch
Nincs más megoldás, végig kell vinnem még párszor a játékot. Majd igyekszem a kötött játékmenet ellenére variálni a végigjátszáson, hátha nálam is elfehéredik a képernyõ, illetve végigviszem Xboxon is.

Hmm, szóval a PC-s verziót annyi véres-cafatos gyilkolászósdi után pont a végén cenzúráznak meg? Ebben annyira nincs logika.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

ppk
nálam is fehér a képernyõ mikor a csaj sikít a végén :-) nem hinném hogy másnál látszik a csaj feje PC-n, lehet neked valami rendezõi változat van meg :-))))

Powerball!!!

Sirch

Milyen az az "Xbox-os befejezés"?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

fery02
Akkor csak több befejezéses a játék... Egyre többen hazudoznak itt sg-n, pl Gears of War-ra is rákérdeztem, hogy a PC-s verzióban vannak-e achievementek, azt mondták nincsenek...lóf@szt nincsenek-

Sirch
Most már én is túl vagyok az elsõ végigjátszáson, ám meglepett a fórumon korábban zajlott spoileres vita az endingben látható utolsó másodpercekrõl, leginkább azért, mert nekem simán sikerült összehozni a mások által "xboxos befejezésnek" titulált véget PC-n. 😊
Nem lehet, hogy ez nem platform függõ, hanem játékmenet kérdése? (teszem azt meg kell találni az összes audió fájlt, vagy X-nél kevesebb halállal befejezni a játékot...)

ppk
én a 12 végigjátszás után kicsit beleuntam :-) várom a következõ részt :-)

Powerball!!!

Sirch
Lehet én is hasonlóan fogok tenni.

Én megveszem a JÓ játékokat, ezt is megvettem, igaz még a tescós verziós. Nem bontom ki, mert fóliásan az igazi! Viszont, mellé teszek egy cd-t, amin a crack van. Kár, hogy nincs valami gyûjtõi verzió, vagy ilyesmi.

fery02
Na, ugyanezt olvastam valahol. Én ennek ellenére megveszem, az is lehet ki se lesz bontva évekik, csak díszíti a polcot, akkor pedig nem számol az biztos. 😊
Am én semmi logikát se látok az mellett, hogy ezt a warez ellen találták ki. 😄

Nem emlékszel rosszul a Bioshock-nál tényleg volt ilyen, ezek szerint ezen is ilyen védelem van.. Ennek mi értelme van??

Sirch
DRM védelem van a játékon. Maximum 5 számítógépre engedi feltelepíteni a játékot (természetesen ha operációs rendszert cserélsz, vagy mondjuk alaplapot, az is "új" számítógépnek számít).
Ebben az egész DRM rendszerben az a nevetséges, hogy vásárlók ezreit riasztja el, miközben a warez verzió (mely ellen ezt kitalálták) simán telepíthetõ annyiszor, ahányszor csak akarod.

Kár érte, én tegnap akartam megvenni, csak vásárlás elõtt utánanéztem ennek...

fery02
Akkor lehet csak valami hülyeség, vagy esetleg rosszul emléxem. Am ilyen létezik ugye? Pl Bioshock esetben alkalmaztak ilyet.

Ilyenrõl még nem hallottam<#merges2>

fery02
Köszi a választ! A tiédet is ppk! Csak azért érdekel a 2. pont, hogy akkor a géprõl letörölhetem-e nyugodtan a warez képfájlt.
Am olyat is hallottam, hogy állítólag a játékot csak párszor lehet feltelepíteni. Nem is tudom, 5-öt hallottam talán. Ha egyszer feltelepítjük, akkor onnantól már csak 4-szer lehet, de ha uninstall-áljuk, akkor visszad egy lehetõséget.

Esetleg azért érdemes lenne feltenni az eredetit, mert lehet megszûnne a fõboss-os kilépéses hiba. De a tartalom ugyanaz..
Crackel meg kéne menjen az eredeti is!

ppk
miért ne tudna, ha eredeti? :-)

Powerball!!!

fery02
*feltelepítjük 😄

fery02
Köszi szépen!
Meg még érdekelne tovább:
1. Ha megvenném a játékot, akkor ha feltelepíteném lemezrõl (elõtte letörlöm a warez verziót) kapnék-e valami extrát a játékba? Vagy ugyanolyan lenne, mint egy warez verzió? Tehát érdemes-e feltelepíteni eredeti DVD-rõl, ha már fent a gépen a warez?
2. Havernak is tetszik a játék, de õ nem akarja megvenni. Ha az õ gépére is feltelepítsük a majdani eredeti DVD-mrõl, bemásolva cracket tud majd vele játszani?

A befejezés minden szinten ugyanaz.
6-os szintû öltözékhez meg 2-dik végigjátszás alkalmával juthatsz!

fery02
Végigjátszottam Lehetetlenben is végig plazmavágóval. 😛
Elég kemény volt, ennél izgalmasabban szerintem nem is lehetett volna játszani a játékot. 😊 Viszont játék közben ennél a szintnél is maximum 5-ös szintû ruha tervrajzot tudtam csak találni, meg a játéknak is ugyanolyan befejezése volt, mint amin elõször végigjátszottam, vagy ez nem is tud másféle lenni? Csak mert mintha korábban azt olvastam volna, hogy Lehetetlen szinten más befejezés vár.
A további szintû ruhákat akkor lehet csak feloldani, ha folytatjuk a Lehetetlen szintû elmentésünket új játékot kezdve? Tehát harmadjára is végig kell játszani a játékot? 😛

Úgy a jó elsõre lehetetlenben! Használd a lángszórót és vért fogsz izzadni. Nekem elhiheted!<#eplus2>

ppk
én háromszor akartam feladni lehetetlen szinten, de csak végigvittem :-D volt h mentéseket vissza kellett mennem, mert elfogyott a skuló :-D

de én béna vagyok, szal nekem nehezebb :-)

Powerball!!!

fery02
OK, helyes. Így legalább még lehetetlenebbnek fog majd hatni a Lehetetlen nehézségi szint. 😊

Seth
Nincs, nulláról kell kezdened. Akkor nem lenne nagy kihívás nem, ha megmarad minden cucc?

PSN ID.: Beegabor

fery02
Na most megpróbáltam megint kinyírni a fõellenséget, de nem változtattam semmit sem a beállításokon, és most nem lépett ki a kinyírása közben, szóval elmenthettem a játékot "VÉGIGJÁTSZVA" (Nehéz) néven. 😊
Bele is éltem magam, hogy akkor újrakezdhetem az egészet Lehetetlen szinten a megszerzett cuccaimmal együtt. Tehát új játékot kezdtem Lehetetlen szinten, viszont teljesen alapról indulok felszerelést illetve. Csak úgy tudom továbbvinni a cuccaimat, ha a "VÉGIGJÁTSZVA" elmentést töltöm be, viszont így meg azon a szinten kezdi újra a játékot, amin végigjátszottam.
Nincs arra tisztességes mód, hogy Lehetetlen szinten, a felszedett cuccaimmal együtt új játékot kezdjek? Végülis nem baj, ha nincs rá mód, így legalább nagyobb kihívást nyújt majd. 😊

fery02
Ha ugyanúgy kilépegetett nálad állítgatások után, akkor ez egy elég rejtélyes hibajelenség akkor. Mindenesetre akkor megpróbálom még ezt, hogy kilövöldözgetem õket hiba nélkül. Bár nálam nem is a gumók lövöldözése közben lép ki a játék, hanem azután a rész után kb 5 másodperccel, miután visszadob a földre. Mikor szinte épp elkezdenék foglalkozni a bordáinál lévõ gumókkal. Szóval nálam nem is biztos, hogy azért lép ki, mert hibázok.

Hé! Én nem fikázom a te fps skill-jedit! Tõlem úgy játszol, ahogy kényelmes.
Nekem ugyanúgy kilépett a játék, amikor levettem a grafikát, pontosabban minden grafikai beállításnál kilépett! De a gumok gyors kilövésével nem!
A program nem bûntet ezzel 😊 Hanem ez egy hiba a programban.

Én is csak ennél a játéknál tapasztaltam ilyen állítgatós problémát.

fery02
A hsz-od második fele elég kemény. 😮
Más játéknál még nem tapasztaltam ilyet, hogy ha átállítjuk a beállításokat, akkor a játék alapra állítja a nehézséget (nem tudom csak azt-e ilyenkor). Ez esetben elég szívás az annak, aki pl elkezd egy különbözõ nehézségi fokozaton egy játékot és mondjuk a játék felénél, mikor kezdõdnek a durvább akciók lentebb venné a grafikát, mert kicsit szaggatnak már azok a részek a gépén.

Az hsz-od elsõ fele meg érdekes, mert akkor állításod szerint a program kilépéssel bûntet, ha nem lõjük le a gümõket azonnal. 😄
Ilyet sem láttam még. Am minimális grafikán sem lõttem ki azonnal õket, mégis túl engedett. Meg természetes gondnak állítod be ezt a dolgot, miközben nem hiszem, hogy akkor a játékosok kb 95 %-a meg nem hibázott volna fõellenség lövés közben, mert az én problémámra rákeresve pl ebben a topikban csak egy embernél láttam.

Azért van, mert átállítottad a grafikai beállításokat játék közben!
És az uccsó szörnynél nem a magas grafika a gond, hanem az, hogy a gumókat nem lõtted le azonnal! Tehát próbáltál lelõni egy gumót, de nem sikerült és ezután a szörny elkezdene csapkoni megint, de ilyenkor lép ki a játék, mert nem tudja lekezelni.

Mindenfajta beállítást (hang, grafika) végezz el a menüben és ha már minden megvan, akkor kezdj el játszani, mert különbem alapfokozatra áll a játék menet közben, ami nem túl kellemes. Nekem is volt már ilyen: lehetetlenrõl levette közepesre, mert átállítottam a hangot. Ez van 😄

fery02
Köszi, minimális grafikai szinten nekem is átengedett a kritikus ponton. utána rögtön vissza is toltam csumára.
Viszont érdekes, mert én végig Nehéz fokozaton játszottam, egész idáig, a fõellenségig csak ilyen fokozaton játszottam a játékkal, meg a mentések mellé is Nehéz fokozatot jelzett. Viszont haverom elkezdett nálam új játékot Közepes szinten külön elmentés helyre tegnap. Ma meg (most az elõbb) betöltve az én elmentésemet, kijátszva a játékot, elmentve kaptam egy VÉGIGJÁTSZVA nevû mentést, alatta meg meglepõen nézem, hogy "Közepes" szó szerepel. Ez most mi?

fery02
Jaaa, gravity jumpra gondoltok. 😛 Úgy értettem simán ugrani.