Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Guru-olvasó!
Köszönjük, hogy jelentkeztél a PC Guru nagy nyereményjátékára, és egyben fogadd gratulációnkat:
egyike vagy azoknak a szerencséseknek, akik megnyerték a dobozos DeadSpace játékot 10 750 Ft értékben!
életemben elõször
BattleTag: zydar#2910
Egy darabig nagyon jól elvoltam ezzel a játékkal, semmilyen technikai problémám nem volt vele, de a 6. pályán (a kertészetben) elkezdett fagyogatni. A probléma akkor jelentkezik, amikor elõhívom a holografikus HUD-ot - akár a térképet, akár a boltban akarok vásárolni, akár a munkapadot akarom használni, vagy egy audionaplót akarok meghallgatni... Egyébként szépen fut a játék továbbra is, csak a HUD miatt fagy... :S Lehet, hogy éppenséggel tovább tudnék haladni, de ha nem csak ezen a pályán fog rosszalkodni a game, akkor végig sem tudom játszani.
DX, VGA driver, játék újratelepítve. Tud valaki segíteni?
biztos átugrottam 1-2 szót..
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az elején az a hosszú fekete hajú csak mahinált valójában a háttérben, vagyis õ küldözgette a felvételeket, amitõl azt hitte ájszek, hogy él még a csaj, holot rég halott volt már....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nemá ember...az animos dead space downfall nem hogy más szemszögbõl mutatja be, hanem ennek a játéknak a direct felvezetése. a rajzfil pont ott ér véget, ahol a játék kezdõdik....
😄
Igen. 😊
Végigjátszás után érdemes megnézni a közvetlen elõzményeket bemutató egészestés rajzfilmet is. Túl sok újdonságot nem fog mutatni, inkább csak más perspektívából láthatod mindazt, amire a játékban a különbözõ fölszedhetõ dokumentumok, videók utalnak.
Kicsit más téma:
A csuda vigye el, 4000 Ft-os áron már tényleg nem bírtam ellenállni a játéknak, és korábbi hõbörgésem ellenére mégis megvettem. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
de köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
I want to be a mighty pirate ever!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Powerball!!!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
no fate
Nem tudom mi lehet a gond, nekem bugos a játék.
A játék legelején, amikor ki akarok szállni az ûrhajóból, mindig lezuhanok és meghalok.
Megnéztem youtube-on, ott kéne lenni földnek nekem nincs.
Nem hiszem hogy a gépem gyenge minden új játék fullon fut. (geforce9800 GT, E7300 Core2, 4GB RAM)
aki tapaszt ilyet szoljon plíz.
Am nem értelek: "hát én menekültem de semmi nem történt." - akkor csak történt valami nem? Legalább annyi, hogy elmenekültél.
A csaj azt mondja rádión hogy menekülj, hát én menekültem de semmi nem történt.
Valaki, megoldás?
ez van ellene nincs mit tenni, érte meg kár idegeskednem...
isten majd megbünteti 😄
beszolt valaki...
lehet nem komolyan gondolta, de felhuztam magam rajta, elküldtem a kurva annyába, nyalt egyet az egyik módinak, azt kiadtak büntit.
ennyi haverok haverja...
a szörösnyelvû geci elintézte...<#vigyor1>#vigyor1>
#3180: tényleg, majd megnézem, hogy úgy egyáltalán enged-e átmenni a trigger ponton. 😄
#3181: Simán megcsinálod? Ha egyszerre megtámadnak 10-en, mire halálra ég mindenki, addig mindenkitõl kapsz 3-4 db halálos rágást.
<#gonosz1>#gonosz1> Használhat CSAK lángszórót, mivel ha elõzõ mentést folytatva kezd új játékot, akkor meghagyja az elõzõ játék folyamán felvett fegyvereket is. Lehetetlen módban am csak full tuningos plazmavetõt használva nevetségesen könnyû volt a játék.