Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt nem hiszem el !!!!

Kedves Guru-olvasó!

Köszönjük, hogy jelentkeztél a PC Guru nagy nyereményjátékára, és egyben fogadd gratulációnkat:

egyike vagy azoknak a szerencséseknek, akik megnyerték a dobozos DeadSpace játékot 10 750 Ft értékben!

életemben elõször
Seth
Csak 6 ruha van a pc változatban. Konzolos változatokra letölthetõ pár másik

PSN ID.: Beegabor

hello sracok... ha van itt valaki hozzaerto az segitsen legyszi... szeretnem elerni az osszes ruhat a jatekban meg targyakat (nem cheatelve ofc), a kerdesem az hogy ezt kozepes mod ban is el lehet erni vagy ilyen lehetetlen modban lehet csak ASTRO SUITot szerezni...? most a 6. szintu rucim van 2x jatszottam le es elkezdtem 3x-ra is. youtubon lattam csomo mas ruhat is... szoval eleg ha kozepesen letolom parszor...? koszi a segitseget!
Dettó ugyanaz nálam is!

BattleTag: zydar#2910

Én már háromszor végigvittem, szerintem hatalmas játék! Kár, hogy nincs több ilyesmi játék.

Ahh... Kicsit jobban utánaolvasgattam külföldi fórumokon (sok embernek volt ilyen problémája), és megoldottam: kihúztam a kontrollert, és megszüntek a fagyások... Hogy mi köze van egy gamepad-nak a grafikához? <#nemtudom> Na mindegy, lényeg, hogy megy, és nagyon jó a játék! Kifejezetten meglepett, hogy egy EA fejlesztés ennyire jó is tud lenni <#nyes>

Üdv!
Egy darabig nagyon jól elvoltam ezzel a játékkal, semmilyen technikai problémám nem volt vele, de a 6. pályán (a kertészetben) elkezdett fagyogatni. A probléma akkor jelentkezik, amikor elõhívom a holografikus HUD-ot - akár a térképet, akár a boltban akarok vásárolni, akár a munkapadot akarom használni, vagy egy audionaplót akarok meghallgatni... Egyébként szépen fut a játék továbbra is, csak a HUD miatt fagy... :S Lehet, hogy éppenséggel tovább tudnék haladni, de ha nem csak ezen a pályán fog rosszalkodni a game, akkor végig sem tudom játszani.
DX, VGA driver, játék újratelepítve. Tud valaki segíteni?

DarkSector
jah szorri elolvastam valamit...
biztos átugrottam 1-2 szót..
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sirch
Azzal nincs semmi baj, ha leírod ugyanazt még egyszer, amit én. Így legalább a szövegértelmezési gondokkal küszködõ fórumozók még egyszer nekifuthatnak a mondanivalómnak. De arra figyelj kérlek, hogy ha Lunki88 által említett dolgokról beszélsz, akkor használj SPOILER-figyelmeztetést! 😊

DarkSector
nah...a végén állítólag nem fog a faszi meghalni, hanem õ lesz a 2. epizódban is.

az elején az a hosszú fekete hajú csak mahinált valójában a háttérben, vagyis õ küldözgette a felvételeket, amitõl azt hitte ájszek, hogy él még a csaj, holot rég halott volt már....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lol
nemá ember...az animos dead space downfall nem hogy más szemszögbõl mutatja be, hanem ennek a játéknak a direct felvezetése. a rajzfil pont ott ér véget, ahol a játék kezdõdik....
😄

Sirch
A spoilerben feltett kérdéseidre:
Igen. 😊

Végigjátszás után érdemes megnézni a közvetlen elõzményeket bemutató egészestés rajzfilmet is. Túl sok újdonságot nem fog mutatni, inkább csak más perspektívából láthatod mindazt, amire a játékban a különbözõ fölszedhetõ dokumentumok, videók utalnak.

Kicsit más téma:
A csuda vigye el, 4000 Ft-os áron már tényleg nem bírtam ellenállni a játéknak, és korábbi hõbörgésem ellenére mégis megvettem. 😊

Lunki88
Na én is a végére értem a játéknak, igaz én xboxon de legalább joyon könnyebb az irányítás. Hát a vége elég érdekes volt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén bírtam hogy végre levette a sisakját Isaac, viszont ami ezután jött azt már nem annyira... Most komolyan azért szenvedtem ennyit hogy megdögöljek a végén? 😄 Remélem nem halt meg Mr. Clark. XD Ja és igaz hogy van magyar felirat, de az nekem nem volt tiszta hogy a szõke csajszival mi lett? Már rég halott volt és csak a hajó "láttatta" azt a fõhõssel hogy még él? Ezért mondogatta mindig azt hogy "Isaac tégy újra teljessé bennünket" ? xD
Evin
Nem a külsõ teszi a játékot jóvá. Az egy dolog, hogy szép. Egyébként szerinte is ez jobb, mint a Mirror's Edge.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nem tom valahogy a Vastag dobozos cuccokat jobban birom valahogy dekoratívabb 😄 de majd meglátom
Seth
Mirros Edge vagy ez?? Ebben kicsit több tartalom van, mindenképp ezt ajánlom

áh sima tokkal nem akkor marad a Mirror's Edge bár az is EA lehet az is sima tokos
de köszi
Seth
sima tokos, vedd meg ! 😊

ez vastag tokos cucc? vagy sima dvd tokba lehet megvenni? mer galaxisnál most 12000 helyet csak 4000 és meg akarom venni
Seth
6-os szintû ruha lesz a boltban, 99k

Evin
Végigvittem a játékot, és írt pár dolgot, amit ezért kapok. Volt valami katonai öltözék. Ez most az 5-ös szintû ruhára vonatkozik, vagy lesz új a boltban?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sparrow35
Biztos hogy érdemesebb megszoknia, csak nem ennél a hulladéknál, az ID 10 éve is tudott rendesen irányítható játékot csinálni, ezeknek még mindig nem megy...

I want to be a mighty pirate ever!

Hát legalább megtudtam,hogy nem lehet átállítani 😞 Köszönöm a válaszodat.
fery02
Pedig érdemes megszokni, manapság már nem Doom2-es, meg Wolf3D-s idõket élünk. Sokkal elõnyösebb hidd el. Egyrészt azért, mert sokkal közelebb esnek a többi billentyûk. Én pl manapság már nem bírnám elképzelni, mert egy kéz kell az egérnek, a másik meg akkor a nyilaknál, ami mérföldekre van a többi billentyûtõl. Ebbe meg elég sok billentyût kell használni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Azt szeretném kérdezni,hogy a irány billentyûkkel az emberünk mozgását be lehet állítani?Nálam ezek a billentyûk nem állíthatók át és a w,s,a,d-val pedig számomra nehézkes az irányítás,
Seth
12

kissadamvikt
hány pályás a játék amúgy?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

ppk
Mki más :-)

Powerball!!!

Én háromszor toltam végig, de egyáltalán nem volt unalmas! Én tökéletesen bele tudom magam élni!

ppk
Unalamasnak inkább azokat a részeket nevezném, ahol menni kell pl az ûrben a meteoritrajban, és utána lõdözni a meteoritokat, majd visszagyalogolni :-) ez a 9-ik végigjátszáskor már uncsi volt :-)

Powerball!!!

kovecses
Hát a játék végét illetõen, már úgy meguntam a sok metrózást meg az állandóan úgyanazok a szörnyek támadnak ugyan úgy hogy abbahagytam, dög unalmas és olykor idegesítõ!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

A játék végét illetõen: Én is végignyomtam PC-n a játékot és a végén nem volt fehér villanás, szóval látszódott, hogy ki támadta meg Isaac-et.
Laci1818
Csá én végigjátszottam, semmilyen gond nem volt vele. Az "újraéledõs" szörnyet nem lehet még ott megölni (gondolom azt a részt mondod ahol az idióta doki holografikus képe pofázik)várni kell még feloldódik egy zár, és akkor kell visszamenni a lifthez, addigis lõni kell mint az állat, (nekem mindig volt elég lõszerem)

no fate

Bone-Cracker
Sziasztok!

Nem tudom mi lehet a gond, nekem bugos a játék.
A játék legelején, amikor ki akarok szállni az ûrhajóból, mindig lezuhanok és meghalok.
Megnéztem youtube-on, ott kéne lenni földnek nekem nincs.
Nem hiszem hogy a gépem gyenge minden új játék fullon fut. (geforce9800 GT, E7300 Core2, 4GB RAM)
aki tapaszt ilyet szoljon plíz.
ppk
<#eplus2><#nezze><#csodalk>

Powerball!!!

fery02
Nyomd a B-t, valaminek csak kell lennie.

kovecses
Na jó de hova meneküljek? Meddig menjek vissza abba az irányba ahonnan jöttem? Csak hallom a dög hangját, de semmi különös nem történik, nincs új feladat vagy célpont, semmi. Mit kéne tennem? Segítsetek!

fery02
Addig kell velük küzdeni, míg a csaj nem szól, hogy már menekülhetsz (felment a szopatás alól). Onnantól hagyd a fenébe, menj ki azon az ajtón, ami eddig zárva volt, most pedig már kinyitható.

Am nem értelek: "hát én menekültem de semmi nem történt." - akkor csak történt valami nem? Legalább annyi, hogy elmenekültél.

Ne aggódj, késõbb lesz rá lehetõséged (remélem, ez így nem túl spoileres).

kovecses
Az újraéledõ szörnyet hogyan tudod megölni???????
A csaj azt mondja rádión hogy menekülj, hát én menekültem de semmi nem történt.
Valaki, megoldás?

fery02
Felnõtt létedre azért nem egészen így kellett volna lereagálni a dolgot az is igaz.

DarkSector
np...
ez van ellene nincs mit tenni, érte meg kár idegeskednem...
isten majd megbünteti 😄

ppk
részvétem :-/

Powerball!!!

DarkSector
nem.
beszolt valaki...
lehet nem komolyan gondolta, de felhuztam magam rajta, elküldtem a kurva annyába, nyalt egyet az egyik módinak, azt kiadtak büntit.
ennyi haverok haverja...

a szörösnyelvû geci elintézte...<#vigyor1>

ppk
Te hol szedtél be ennyi büntit, csak nem vitába keveredtél? :-DDDDDDDD

Powerball!!!

DarkSector
jah azé irtam hogy ott nincs oan 😄

fery02
szövegértelmezés: "járNA"

fery02
Bocs, az elõzõ hsz-omba akartam volna még ezeket:
#3180: tényleg, majd megnézem, hogy úgy egyáltalán enged-e átmenni a trigger ponton. 😄
#3181: Simán megcsinálod? Ha egyszerre megtámadnak 10-en, mire halálra ég mindenki, addig mindenkitõl kapsz 3-4 db halálos rágást.
<#gonosz1> Használhat CSAK lángszórót, mivel ha elõzõ mentést folytatva kezd új játékot, akkor meghagyja az elõzõ játék folyamán felvett fegyvereket is. Lehetetlen módban am csak full tuningos plazmavetõt használva nevetségesen könnyû volt a játék.

DarkSector
ottsenem...mivel ien árcsi nem van...még boxon senem ...😄

fery02
#3179: Az a baj, hogy csak Xbox-on járna érte achievement. <#szomoru1>