Nem tudnak elszakadni a valóságtól a fantázia világok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Én régen játszottam vele pár hetet, és direkt meztelenül mászkáltam, provokálva ezzel az ottélõket. Rengeteget röhögtem azon, hogy egyesek hogy fel tudják húzni magukat egy játékon.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Mert nincs megszabva, hogy mit kell csinálni. A Second Life nem játék, inkább internetes közösség, és eszközben nem sokban különbözik mondjuk az üzenõs programoktól, legfeljebb grafikusabb.
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kb. ugy lehet iranyitani, hogy nyomom az elore gombot es nem tortenik semmi, majd elengedem, fel perc mulva elindul a ficko, repulve atszalad a falon fel az egbe, majd hirtelen beszorul ket szek koze.
Mondjuk gyanitom, hogy a savszelessegem lehet alacsony (0.25Mb/s). Masnak mi a tapasztalata? Thx
Az avatárod bármi lehet, egy darab fakockától kezdve sárkányig, amit csak össze tudsz rakni, meg tudsz venni. Nyilván nincs módja a programnak leellenõrizni, hogy a tetszõlegesen összerakott karakter kinézetre úgy saccra gyerek-e vagy sem.
Emellett nézd meg a mangákat, animéket, ahol a szereplõk sokkal inkább gyereknek néznek ki.
Az említett esetben egy ötvenvalahány éves férfit és egy 27 éves nõt ért tetten egy direkt szenzációt hajhászó újságíró.
Szekszuális kapcsolat alatt a két figura leginkább komikusnak ható meganimálása értendõ, illetve az ezzel járó chat.
Az egész ahhoz vezetett, hogy a Second Life-ba olyan korazonsítási rendszert kell a külvilág nyomása miatt bevezetni (a "felnõtt" tartalmakat tartalmazó helyekhez), ami tkp. egy 3. félnek adja ki az adataidat, akirõl korábban bizonyították, adatbázisaiból információk "szivárogtak ki".
Endure, in enduring grows strong...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Legyen mar tiszta mindenkinek, hogy itt 2 pedofilrol van szo.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
És nem, a felhasználókat rohadtul nem érdekli, minek minõsül. Aki ilyen beteg, azt feljelentik, Lindenék meg bannolják. Fogja már fel mindenki, hogy itt is ugyannyi elmebeteg van, mint RL, 10 millió regisztrációnál elkerülhetetlen az ilyesmi.
És nem*2, nem fog senki meggazdagodni, aki nem _nagyon_ tehetséges valamiben, vagy rohadt jól ügyeskedi; de ezek akkor már RL is meg tudják szedni magukat.
Endure, in enduring grows strong...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
<#email>#email>
Bocs ha vkit megsértettem!