Bemutatkozott minden bombák atyja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ilyen alapon az Otto motorokban is nanotechnikát használnak, hiszen porlasztják az üzemanyagot. És mint tudjuk, minél jobban porlasztva van az üzemanyag, annál jobb lesz a robbanás. Bizony, még mielõtt kitalálták ezt a nanotechnikás maszlagot, már rég használatban volt.
Mondok mást: az összes spray nanotechnikát használ. És még hosszan sorolhatnám. Csak azt nem értem, hogy a porlasztás helyett miért kell a nanotechnika szót használni. Így talán tudományosabban hangzik?
A bunkerrombolo feladatkor a MOAB-ra vonatkozik, az orosz parjara nyilvan nem, mivel lathatoan nem eleg eros a szerkezete a 8-10 meteres fodem attoresere.
Ez inkabb a BLU-82 orosz verziojanak tekintendo.
Amugy a BLU-t arra fejlesztettek ki hogy gyorsan lehessen a dzsungelben helikopterleszallokat epiteni.
Minden jog fenntartva!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
csak éppen a hidegháborút is a nukleáris elrettentés tartotta fenn, mert egy nukleáris háborúnak globális következményei lettek volna.
egy ilyet viszont lehet szórni mindenféle megfontolás nélkül...
Amúgy én sem tudom miért jók ezek Afganisztánban, bár ha rádobják egy barlangra, a benn megbújoknak sem hiszem hogy túl egészséges. Tényleg jó, hogy nem nukleáris, de pont ezért "gátlástalanul" használható is(mint ahogy a videóban is említik, nem tiltja vagy korlátozza semmilyen egyezmény).
https://twitter.com/foodlfg
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
terror elhárításhoz meg nem túl precíz.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Mellesleg közhely, de ha a ruszkik meg az amcsik véletlenül egymásnak esnek akkor úgyis vége a világnak...