126
Végre lesz pc-re az xbox 360-on nagy sikerű zombis játék.
-
#126 jó -
#125 Milyen a boxos verziója? -
#124 Aha értem. -
#123 Nem mivel ez nem jön pc-re csak a 2. rész de annak meg van saját topikja! -
#122 Nem is örültök neki, hogy jön Pc-re is? -
#121 Ez most mi? -
#120 IT IZ SUPA. -
#119 Mit szoltok hozzá? -
#118 Látom senkit nem érdekel már. -
#117 Itt egy méretes előzetes. -
#116 Jött egy videó belőle kurva jó. -
#115 Kurva fasza hírem van jövőre jön a 2.-dik része a játéknak, és pc.-re is.
Éjjen éjjen. -
#114 Remélem jövőre már játszhatunk vele, nagyon várom már, hogy néz ki a játék. -
#113 Ja aha, akkor nem is baj hogy nem jött ki. -
#112 Yep. Az első úgy néz ki felejtős. Végül is annyira nem gáz, most néztem videot csövön, és már látszik rajta az idő.. Elég csúnyácska.. -
#111 Végre bejelentették pc re is, tök jó a második része, jön végre. -
#110 LOL. Takarodó! -
#109 :DDDDDDDD
Gyere vissza, ha kipelyhesedett a faszod -
#108 Még ő mondja h kocka XD Kisfiam futás kerekes szatyoral játszani:D -
detoxic #107 -
#106 "Szánalmas"
Jaja. Valóban az vagy. -
#105 Hát igen pc-n még nincsen, nem tudjuk még hogy mikortól lesz kapható egyáltalán. -
detoxic #104 Ja,hogy pc-re nem jelent meg?Szánalmas
Bocs hogy zavartam,kockák -
#103 butavagy:még. -
#102 Lehet nem a PC-s részlegbe kéne érdeklődni? -
detoxic #101 Köszi,rengeteget segítettél.... -
#100 TEKKKKKK -
#99 bye. -
detoxic #98 Sziasztok.Elkezdtük a játékot,de sok dolgot nem igazán értünk...-már az elején,fasza mi?
1.Hova kell vinni a megmentett embereket?
2.Mit kell csinálni a terepjárós barmokkal,akik az udvaron lövöldöznek?
A segítséget előre is köszi,nagyon tetszik a játék,csak nem nagyon értjük még....
Ja,és amikor megnézzük az órát,valami küldetést lehet választani?Mert ha valamelyiket bejelöljük,kijön a nyil amit követni kell... -
#97 Hát én is nagyon remélem hogy nem rontják el, nagy csalódás lenne belőle. -
#96 Állat ez a gém:)
Vannak hibái,de nagyon szórakoztató.Tényleg mindennel lehet őket írtani.Grafika szerintem még mai szemmel nézve is jó,nem esik le a frame,irányítás ami elsőre fura,de meg lehet szokni.Tekintve hogy nincs más hasonló zombis játék,szerintem nagyon jó vétel.
Nem tudom a pc-s port milyen lesz,remélem nem rontják el és nem fog akadni minden gépen. -
#95 Mikor fog jönni a pc-s verziója a játéknak? -
#94 Hát ez az, elég érdekes, de akkor most mivan? -
#93 Nemsokára, ez elég érdekes mivel honlapján megse említik szinte a pc-s verziót! -
#92 Még egy infó, róla, de hasonló az előzőhöz. -
#91 Ja ja, nagyon örülök neki hogy mégsem állították le a pc-s verzióját. -
#90 Hát énis, előbb elkúrtam egy embedet... XD -
#89 bár elnézést ez elég érdekes szal megosztanám veletek... :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wRjD5GvsAkQ&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wRjD5GvsAkQ&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#88 Remélem nem a Wii változatot portolják XD -
#87 A nemsokára PC-re is érkező, sőt Wii-n is bemutatkozó Dead Rising érdekes trailerrel lépett a nagyközönség elé.
A Dead Rising egy ideje már hódít Xboxon, de hát a marketing nem áll meg, hiszen érkeznek az átiratok, és a népeknek nem árt tudni mire is számítsanak ha majd a boltok felé kullognak. Az alant látható trailer amolyan félhivatalos, de azért érződik rajta, hogy a készítők a felelősek alapvetően. A játékhoz hasonlóan elborult trailer természetesen brutális, és vicces is, mint maga a játék, ahogyan azt már előzetesünkben írtuk. Az Xbox tulajok ugyan már a készülő folytatásra gerjednek, de a PC és Wii tulajok előbb azért az eredetivel is tolnák, szóval jól teszi a Capcom, ha összekapja magát, és kidobja eme gyöngyszemet másoknak is. Addig is marad a videó, ékes japán nyelven...
+ Van egy trailer is, de a DR videókat sztem már mindenki szarrá unta...