Dead Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Éjjen éjjen.<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyere vissza, ha kipelyhesedett a faszod <#bohoc>#bohoc>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Bocs hogy zavartam,kockák <#levele>#levele>
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1.Hova kell vinni a megmentett embereket?
2.Mit kell csinálni a terepjárós barmokkal,akik az udvaron lövöldöznek?
A segítséget elõre is köszi,nagyon tetszik a játék,csak nem nagyon értjük még....
Ja,és amikor megnézzük az órát,valami küldetést lehet választani?Mert ha valamelyiket bejelöljük,kijön a nyil amit követni kell...
Vannak hibái,de nagyon szórakoztató.Tényleg mindennel lehet õket írtani.Grafika szerintem még mai szemmel nézve is jó,nem esik le a frame,irányítás ami elsõre fura,de meg lehet szokni.Tekintve hogy nincs más hasonló zombis játék,szerintem nagyon jó vétel.
Nem tudom a pc-s port milyen lesz,remélem nem rontják el és nem fog akadni minden gépen.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Next PC upgrade: 2022
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wRjD5GvsAkQ&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wRjD5GvsAkQ&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
A Dead Rising egy ideje már hódít Xboxon, de hát a marketing nem áll meg, hiszen érkeznek az átiratok, és a népeknek nem árt tudni mire is számítsanak ha majd a boltok felé kullognak. Az alant látható trailer amolyan félhivatalos, de azért érzõdik rajta, hogy a készítõk a felelõsek alapvetõen. A játékhoz hasonlóan elborult trailer természetesen brutális, és vicces is, mint maga a játék, ahogyan azt már elõzetesünkben írtuk. Az Xbox tulajok ugyan már a készülõ folytatásra gerjednek, de a PC és Wii tulajok elõbb azért az eredetivel is tolnák, szóval jól teszi a Capcom, ha összekapja magát, és kidobja eme gyöngyszemet másoknak is. Addig is marad a videó, ékes japán nyelven...
+ Van egy trailer is, de a DR videókat sztem már mindenki szarrá unta...
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0