7156
-
#3189 Sziasztok. Nagyon jó lett a játék. Az irányítással nekem semmi bajom, először formula ex-el játszottam a demo-t, de áttértem xbox360 style gamepadra és sokkal jobb. Ezen is van két ravasz, amit én a gáz és féknek hasznhálok, így teljesen írányítható minden autó, csak ajánlani tudom.
Lenne közben egy kérdésem. Pár napja játszom non ranked szervereken, nagyon sokat meg is nyertem de még mindig csak Junior rookie vagyok és 0pontom van.Hogyan lehet ezt növelni?
Valamint gyakran "beakad" a hang a kép meg megy tovább. Levettem stereora, így is. A hardver gyorsítást is visszavettem, de még mindig csinálgatja.(realtek 7.1 integrált)Olvasom a fórumot mióta kijött a demó, de egyértelmű választ még nem találtam. -
bgabor #3188 Mondja már el valaki, mire jó a flashback? FAQ-ban nincs benne. -
Alblink #3187 Vege?te milyen neven jatszol? -
#3186 Hát legalább is gépen megtanit precízen vezetni, nem úgy mint apopcornos nfs-ek, ahol mehetsz őrülten, akár aszfalton túl is xD... nekem eddig nagyon be jön...
menjetek Basic-be, ha nem megy.
egyedül a forma1-es kocsit nem tom vezetni, bár az akkor volt, most lehet überelnék vele. azóta nem próbáltam ki azt a carrer mapot. -
K0CKA #3185 Ez a sok változás...
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short
RANKEDBEN MOST MEGY! -
K0CKA #3184 Hát sajnos átmentünk privátba sok a külföldi a rankedben!
-SG--K0CKA-t keressétek! -
Alblink #3183 Jovok,nekem 8melyik,csak keves kulfoldi legyen. -
Akylleus #3182 vegre valaki, szerintem is ranked a jobb es tenyleg inkabb van tet, mint privatban. (csak kickelni kene megtanulni (egyeseknek)) -
K0CKA #3181 jaj istenem az nem tuti hogy látszik!
Itt legalább vantét!
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short
Nehogymár ne találd meg...nincs sok server! -
K0CKA #3180 És akinek nincs STEAM Accountja? -
#3179 Legyen inkább privi pls ugy könnyebb megtalálni -
K0CKA #3178 Jöhettek hozzám is!
Rankedben ...már leírtam lentebb!
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short -
#3177 Inkabb az amit te irtal : supergamez
Na megyek az krealok egyet ... ha nem is lesz BNW de egy jot mulatunk -
#3176 Na . Tegnap ota jatszok ... Melyik palya legyen ???
A nettel nem lesz gond 20Megas .
gurubefree
Guru12
-
Neoncsoves #3175 Srácok szerintem mindenk töltse le a STEAM-et és csinálunk COmmunity Groupot ahol lehet majd ANNOUNCEMENTeket irogatni... szerintem ilyen szervezésnek jó lenne... vagy ha van hasonló progi az is jó lenne. vagy dobok össze weboldalt... -
#3174 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=3163]#3163 ???[/URL]
Vagy akkor nektek hogy van beállítva ???
Gondolom idegesítő kérdés, de nekem nem megy... :( -
#3173 Csinálj már légyszives egy próba erejéig legalább. BMW-set. -
K0CKA #3172 Na időt kihagytam...
18:00-tól!
Gyülekező 50-55 körül! 18:05ig várunk! -
K0CKA #3171 !!Online!!
Ranked versenyek!
(később átmehetünk privátba hátha jó lesz mint tegnap este)
Global
Bridgeston Challengeon
on
Short
(Azért ez mer kis bemelegítés és ezt elég jól irányítja mindenki kezdésnek jó!)
Találtam egy képet múltkori versenyről, ez elég jó csapat volt!
-
#3170 En csinalhatok ..... ha valaki jatszana most. -
barmi #3169 A demo úgy ment mint a vihar Még magam is meglepődtem hogy ennyire döccenésmentesen szalad! Ha a teljes is így megy akkor király lett szeréntem. Első benyomásra mikor a demót megláttam (főleg a menü) egy pillanatra a DIRT jutott eszembe le is vert a víz kicsit hogy ez is olyan kalap kaka lesz mint az volt de kellemesen csalódtam a gépigény tekintetében. Köszi a gyors választ! ;) -
#3168 Nem akar most valaki csinálni szervert? Csak az érdekelne, hogy más látja-e a festést a kocsin amit csináltam. Csak olyan pálya kellene amiben van BMW
Vagy csinálok én privátban.
HUN Roby
supergamez -
K0CKA #3167 Jólfut!Ha a demó nálad jólfutott akkor a teljes is jólfog!
Vedd meg nyugodtan! -
#3166 sokunknak jobban mint a demo.
akiknek nem azok maradta a demo REMEK gyorsaságánál. -
barmi #3165 Szevasztok!
A teljes játék is ilyen szépen fut mint a demo? Volt már rá példa hogy a demó hasított mint a pic*a a teljes játék pedig hát hogy is mondjam kalap s*ar volt már elnézést. Szoval jól fut a teljes rilíz is?
Köszi a figyelmet és a válaszokat!! -
K0CKA #3164 Lesz lessz!
Csinálok majd beírom az időpontot meg a pálya adatokat!!
Magyar színek nem kötelező! -SG- előtag se!Nyomuljunk azt kész!
Tegnapii elég jó volt mai is legalább olyan jó legyen! -
#3163 Hello!
Nekem mér a CMcRR DiRT-öt sikerült nagyon jól beállítanom, de ennél most nem akar menni... :S
Tudtok segíteni abban, hogy mit kell állítani az irányításnál, hogy reálisabb legyen? Vagy legalábbis ne legyen ennyire arcados (egy oldalnyomásra már ugrik is)... Előre is köszönöm! :D -
#3162 Este lesz valami online móka? Remélem ha lesz, megtalálja a szerverkereső, mert mostanában sz@rakszik:S. -
#3161 érdekews kormánnyal az tény.pl én az lmp2-ben még mindig nem tudok nyerni,viszont az lmp1-ben simán verem őket -
#3160 csak már rázúztam egyet-kettőt és kicsit kotyog (de amúgyilag meg ahhoz képest amekkorákat rávertem, még tökéletesen műkszik :} ) -
#3159 akkor az egy tökéletes kormány lehet:) megpróbálom elpasszolni az EX-et mert azt is most vettem és fölöslegesen mi a fuck nak legyen itt... -
Szabi1991 #3158 de idegesítő csapattársaim vannak... 6 körös verseny, 5 körön át vezetek, utsó kanyarba kilök a csapattársam -.-" -
tmisi #3157 Én áttértem egyenlőre billentyűre mert kvára nem tom megszokni a kormányos irányítását, persza majd pedzegetem még, de azért morbid hogy keyboardról kapásból verem őket. :D Bár az autó viselkedése így elég hülyén néz ki (rángatózik össze vissza kormányzáskor), de a végeredmény a lényeg, hogy haladjak a kampányban. :)
Toca3-at is szokni kell új kocsinál, de ott elég 2-3 kör, és már perfektül megy az irányítás. Tudom hogy a két játék ég és föld, de mégis. xD -
#3156 2. videóm :) igaz nem a 1. helyre hajtotam de olyan jó ebbe szép nyugotan vezetni :) a játék 10/10 :)katt -
#3153 A kihívás, versenyszellem! Megzabolázni a lóerőket, uralni, kontrollálni a sebességet, beterelni a rohadékot az ideális iívre a lehető leggyorsabban! Ebben is van ilyesmi, csak nagyon macerás, szeszélyes, és soxor nagyon bosszantó a már soxor leírt okok miatt :) -
#3150 ha te ebből akarsz megtanulni vezetni az már régen rossz. ennek SEMMI köze az igazi vezetéshez ugyanúgy mint az összes játékprogramnak. A közúton közlekedés ezeknél a szórakoztató termékeknél 1000x összetettebb. Ezért szoktam pofánröhögni azt, aki egy PC-s futam után veri a mellét, hogy ő milyen király sofőr. a FASZT! ahhoz hogy valaki jól vezessen több évnyi közúti tapasztalat kell. Én 4 éve vezetek és mégsem mondom, hogy hú de profi vagyok. -
#3149 Ebből látszik, hogy még életedben nem vezettél autót:) -
#3148 "megtanít vezetni" ---
remélem soha nem találkozunk közúton :)) -
#3147 Logitech.hu ,de amugy igen! :) -
#3146 Külön van a váltó, oda teszed, ahová akarod...
Egyébként ebből a játékból is ezt hiányolom leginkább. Miért nem lehet rendesen bekalibrálni a botváltót? Felismeri alapból, de se kuplung, se 6 külön sebesség, és át se lehet álitani, csak ha a másik fülön álitod be. Azért PC-s kiadásnál elég alap lenne egy normális álitgatási lehetőség, ha már "támogatja" a G25-öt.
TDU is ezzel fogott meg nagyon. Tulajdonképp az egyetlen nem szimulátor, ami normálisan támogatja a G25-öt. Bár mondjuk, betolni ott sem lehet a verdákat, nem röccen be a motor, csak a kerekek blokkolnak álló motornál, kiengedett kuplunggal, sebességben.