GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ansell
Multi valamikor???

aktív^^ cu@dsnk

grebber
Na végre sikerült a 2. 24 órás futamon benne lennem az osztályomon belül a legjobb 2-be elég rendesen megszenvedtem érte de megérte 188 ezer :D

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
Alexise - arra lenne a legjobb ha rájönnél hogy lehet-e állítani az ellenfelek "agresszivitását". mert nem hajlandó letérni az ideális ívérõl még akkor sem ha belémszáll :S és ez irreál :C

u dont have to listen anybody else but me

a demohoz volt ilyen cucc amivel a fos processing-et ki lehet kapcsolni
a fullhoz még nincs?
Tinman
1900x1200-ba@minden maxon, eszméletlenül jól megy a játék 30-40 FPS ^^
Hát én nem tudom konzolon van-e ilyen AA meg anizó, de ez durván odabax gyerekek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gergobaby
Felteszed a 175.16 WHQLDrivert és még jobb lesz sztem... Sztem... azért az a 86.02 az igenrégi...

Toshiba L300-2C5

Szevasz!
Nekem is geforce go 7600am van és minden további nélkül megy rajta a játék low és medium közötti beállitásokkal 800X600ban!Szerintem igy is nagyon szépen néz ki!86.02es forceware van fenn rajta!
Errõl a linkrõl leszedheted:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-42641-1&lc=en&cc=hu&dlc=hu&product=3308911&os=228&lang=hu

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Üdv
Audigy 2 zs-nél hogy lehet megoldani hogy legyen motorhang is,mert nincsen csak a csappatársaimét hallom.Ez miért lehet.
X-fi kellene neki.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Prince of Máté
Amikor egy filmet készítenek tudod milyen felbontásban veszik fel?
Ennél egy kicsit kisebben: 7,680 × 4,320 hol van ez az 1080p-hez?
3-4szer akkora, szal télleg jobb ha kuss lenne!

robotnyk
ha jól vettem észre, az elsõ b kategória elérésekor enged csapattársat igazolni :)
Igen érdekes ez a feladatkezelõs dolog..nekem 1950 Pro-m van,de ugyanezt csinálja!!Mindent megpróbáltam már,de nem megy!A demo sem indult el!
mama2
Õõõ... Kezdeném megszokni az irányítást, de nem engedik az ellenfelek:S.
Mindig ki löknek:P.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

armageddon666
most apám a gépén 7300GSsel próbálkozik XD nem akarja levenni ultralowba :S mediumon próbálkozik... gondolom postprocesst kikéne lõni hozzá.

@

Sziasztok!
Valakinek sikerült Nvidia 7600 Go vagy Gt videókártyával életet lehelni a játékba? ha igen akkor milyen driver van fent neki?
Nekem ugyanis indítás után semmit se csinál, csak szépen elvan magával a Feladatkezelõben.
Köszi!

BaliBoy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210093670

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BiG G
Ez mind csak elmélet, hozzáteszem jó lenne ha így lenne. De sajnos az van, hogy egy jó pár HD filmet megnézve látni lehet, hogy koránstem akkora a látványnövekedés mint egy újabb film esetében. És jelenesetben egy több mint húszéves filmrõl beszélünk, aminek elképzelhetõ hogy már az eredeti kópiája sincs meg (rengeteg filmnek elveszik, pénzhiány miatt újra vesznek rá, vagy nem vigyáznak rá, mondván ott van a mozis verzió az éppen elég), és egy analóg mozis változatból csinált HD el tudod képzelni hogy néz ki. Pont úgy, köze nincsen a HD-hez. Tehát amit mondasz az csakis arra az esetre igaz, ha nem túl öreg a film, megfelelõ állapotban létezik még _eredeti kópia_.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

VRSDM
force feedback/vibrations-nál tökmindegy mit állítasz, az akkor jó ha FFB-s a kormyánod

menj az advanced részre és ott próbálkozz.

de ezt már írtam énis, hogy valami borzalmas, csúcsverdákról van szó, és egy sebességre dinamikus elfordulási szöget nem tudtak volna belerakni? :CCC

u dont have to listen anybody else but me

BaliBoy
Inkább ne nyomtál volna rá a mehet gombra. A filmes kameráknak mindíg is sokkal nagyobb volt a felbontása mint amit most 1080p-nek hívunk. Ezért lehetséges, hogy régi filmek is megjelenhessenek HD-ben.

BiG G
Ez hol magyar szinkronos tündérbogárkám? Amúgy meg kiadhatják tõlem majd bármilyen HD-ben, a minõsége nem lesz jobb fikarcnyival sem. Ott van értelme a HD-nak, ahol eleve úgy forgatják a filmet. Na de elég az offból.

Kegyetlen hangulata van a játéknak. Open Wheel, Spa, extrémen is trék az ellenfelek, mindössze ennyi a fájdalmam.

2. körben már sehol nincsenek. :D

mama2
Na akkor a force deedback/vibrationnál melyiket vegyem le a három közül, és mennyivel, hogy egy kicsit jobban lehessen irányítani az autót? A három beállítás:force strenght,force weight,effect strenght?

zzeN
milyen segítségekre gondolsz?nekem mondjuk a drift qurvára nem m1, megy ki a kocsi fara a nem tom hova...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

BaliBoy
Nekem speciel semmi problémám nem volt vele. Sõt, most jut tünt fel mintha kapásból elsõ indításnál már 1680*1050-ben lett volna. De nem merek rá megesküdni.
Egyébként a játék a beállításokat a C:\Documents and Settings\....\Dokumentumok\Codemasters\GRID\hardwaresettings\ tárolja xml-ben. Nem tudom, hogy azt lehet-e vhogy szerkeszteni, de abban át lehetne manuálisan írni a felbontást. Vagy esetleg újabb videokari driverrel kellene próbálkozni.

armageddon666
Driftet még csak RaceDayben próbáltam... azt hogy kell?... nagyon nem megy :S ellenben most hogy benyomtam a segítségeket végre irányítható billel is a verseny XD

az ilyen 24 órások... nagyon hosszúak? :S

@

dobna valaki egy linket nem torrentes oldalról ahol fel lelehetõ?
PLackó
Üdv!
Lehet már tudni, miért nem ajánlja fel a wide felbontásokat wide monitorokon?
Ahogy visszaolvastam már elõfordult másokkal is.
Van valami megoldás?
A demoal nem volt ilyen probléma...
Valamilyen config fájlba nem lehet belenyúlni?

BaliBoy
360°:
http://youtube.com/v/ujjdgpO4vCA

Eagle16
Megvolt a harmadik 24 órás verseny is...14. lettem, de csak azért mert az elõttem levõ versenyzõ kiesett...ráadásul még a kocsit is összetörtem.

Viszont driftben jó vagyok (amikor csak én megyek egyedül). Az ellenfél csinált 70 ezret é meg 700 ezret :D (Subaru Impreza-val)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

én és a csapatom :p

ajem kisa
Asszem "holtjáték", mint ahogy Evin is irta!
Az a kis forditás (nagyon kicsi, vagy nagy), amire még nemfordul a kerék!

Evin
Tudtommal kormánynál az a rész, amire még nem reagál a kerék.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

armageddon666
szerintem azért a játékkészítõket pénzelik a hardvergyártók, szal valami úton-módon ígyis van bevételük :C igazából én szeretnék megvenni mindent eredetibe csakhát nagyon drága :\ így ha megveszek valamit az max olyan ami multi és valszeg hosszútávon használom majd...

edit: Nascar Heat óta gondolkozom ezen... (jópár éve) Mi ez a Deadzone?

@

mama2
Valami van: Indul verseny, nem nyomok semmit,, de a motor felgyorsul, de nem indul el, hanem köpi a füstöt. Mintha fékeznék, pedig nem nyomom egyik pedált se... Ilyenkor mi van?

Smicy2
deadzone :P

Charade GTti

mama2
az a kormány holtjáték az melyik? Az elsõ?

azt tedd ON-ra, de ezt nem értem, 1x nem fordul, aztán már túl sokat is ? :O

sztem játsszál 1-2 órát így.. közben megszokod az írányitást :)

mama2
Lenne egy gondom. Beállítottuk a kormányt, de az autó még így is irányíthatatlan. Nagyot kell a kormányon tekerni mire fordul. Az ilyen forma1 kinézetû autó, meg ha balra tekerjük a kormányt akár egy picit is, kimegy a közönséghezxD. Van egy olyan menû ugye a driving optionsnál hogy force freedback/vibration vagy mi. Ott kéne esetleg valamit állítani?

nemtom.. én kormánnyal tolom, minden off, extrém nehézség, 1x nem pörögtem még ki..ne padlógázzal indulj, ez a lomhaság meg hülyeség...

nevezzem át a topikot "A PC-s Játékoknak NEM áldozott le címre"?...

petesilver
Ezt nem értem én se, a DIRT nagyon jó irányba haladt, azzal élvezet volt menni, harcolni árkád jellege mellett. Ez a mostani, bár lehet sokaknak sokkal szórakoztatóbb, nagy visszalépés a DIRT-höz képest :(

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Igen, nagyon nagy kár, hogy pro gomb most már csak dísznek van :(
Bár alig próbáltam pár autót, de azok mind unalmasak voltak, és ahogy írod rohadt pontatlan ....

Mikor az ember azt hinné, hogy fejlõdini fog a TRD3 óta, akkor csalódik , abban legalább voltak már-már realisztikus autók .

Talán valaki majd írogat hozzá normális fizikai paramétereket, egyszer ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Ha csak ennyit csesztek volna el benne, még jó is lenne a játék. De ezt pofátlanul elárkádosították. Multiban majdnem mindegyik autóval mentem, némelyikben babrálás után lenne fantázia, de sok autónál csak néztem ki a fejembõl, micsoda melléfogás. Nehezen tudom elképzelni, még ha árkád is, hogy ilyen drága sportverdák kivétel nélkül lomhán megúsznak mindenhol, kis sebességnél kipörög akkora erõ van benne, aztán meg úgy viselkedik mint egy lomha tankhajó, nehézkesen kezelhetõ, pontosan soha, és elszáll belõlük a dinamizmus. Érthetetlen :( Az is érdekes, hogy Jarmában a 320i-vel lazán lehet 1:17:20-as köröket menni, pedig kótyagosabban viselkedik a demóhoz képest, és demóban nem sikerült.

Mission Impossible 2010: PRO Class

mama2
Ez valami iszonyat jó játék:D. Meg a grafika. Nállam szaggatás nélkül megy maxon:D. Már egyszer sikerült átvenni a harmadik helyet billentyûzettel. Kormányom is van Relatek440, csak én azt nem tudom becsatlakoztatni a gépbe:(.

Hello,sorry ha mar kerdeztek,de van ra megoldas hogy 1680x1050-be is mukodjon?mert nalam max 1280 van jelenik csak meg,barmit is allitgatok.koszi.

Jimi Hendrix

MerlinW
Amazon, lásd link.

[merlinw.org]

MerlinW
DarkSector
OFF
Van 1080p-ben.
Néztem neten.
Nekem csak egy internetes lap kéne, ahonnét meg tudnám rendelni!!!!
Ha tudsz akkor segíts légyszíves.
Amúgy az eredeti régi szikron a legkúlabb, mert gyermekkoromban rongyosra néztem videón!
Iszonyatmániámmá vált!!!!!!!!!!
Nincs azóta sem ekkora film
Csak Returner-Equlibrium-Casshern van holtversenyben a 2 helyen ezeket is meg akarom venni majd bluray-re!!!!!!!!!!!
Aki tud segítení az kérem privátba írjon.
Elõre THX mindenn válaszért!
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G
//off
a robocop egy húsz éves film, még a 720p is fake, nemhogy 1080p, egyszerûen remasterelik, magyarul átméretezés. magyar szinkronnal pedig soha nem találod meg hd-ben, ez fix.
//on

DarkSector
Brutál game
csak irányítás, meg a törést cseszték el egy kicsit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G
na már csak ennyire vagyok attól hogy champion legyek multiban x)