7156
  • Nathan66
    nekem a TDU hoz kellene mrt abban igencsak jó a kuplung használat. én is kormányváltót használok benne, de vannak benne kézi váltós gépek is és ahhoz igencsak viccesen mutat a kormányváltó mert belsőnézetben nyúl a váltóért én meg a kormányon váltogatok...
  • w77d
    nekem momom van és engem is zavart, de inkább leszereltem, mivel úgyis pillangóváltót használok
  • Nathan66
    ja, és leszerelhető a kormány mellől a kézi váltó? csakm mert, ha olyan minta momo-s nál, h ott van mellette mint vmi félkarú rabló lvegas ban akkor nem kell...
  • w77d
    huhh gyerekek emiatt a játék miatt még tömeggyilkos leszek.... XD hihetetlenül idegesítő, hogy gyakran szemétkedik a gép. Direkt csinálták ezt ilyen gecire?? mi értelme ennek??
  • Nathan66
    a 40 is perfect még nekem. a lényeg, h 70 ne legyen meg 60 mer annyit nem adnék érte. 50et sztem simán ér még most is!
  • Ombika
    40ert vettem karacsonykor!! Beragadt termek es kellett a love neki gondolom! :) Vadi uj volt!
  • Panther
    45k.Nekem is az van, igaz én 20-ért vettem használtan. A tulaj megunta.
  • Nathan66
    hello! azt szeretném megérdezni tőled, h mennyiért vetted a g25-t? (csak mert én is szándékozon egybe befektetni de ahogy néztem, vagy 70 biztos van nem?)
  • Ombika
    Miota driftet g25-re nembirtam eltelmesen beloni elment tole a kedvem! :)
  • Teperinke
    A Strezeneczki (vagy hogy hívják) Tamás csapattársam nekem is felk*rta az agyamat egy párszor valamelyik japán pályán az nsx-ekkel. Azután ki is rúgtam mint a huzat, kerestem egy kevésbé agresszív srácot.. Inkább legyen hátrébb, de ne bőgjünk már le a szponzorok előtt :-)
  • kemszi2
    na ez az amit kicsit nehezen értek.mármint az időkülönbségeket
  • Panther
    Gondolom mazohista, ahogyan én is. :)))
  • Ombika
    De a szimek utan,akkor mi kesztet arra ,hogy ezzel csapasd?! :)))
  • tullner attila
    sziasztok.tud valaki gemepadra jo beállitást? megköszönném. nagyon érzékeny
  • Maxtreme
    Ízlések és pofonok ugye :)

Nekem eddig ez jött be a legjobban:

• lac coo
    Űlj csak RBR-be egy menetre ...!
  • c3124c
    hali, azt tudja vki, hogy miért nem találja az OpenAL32.dll-t a játék, miközben fél órával ezelőtt még ment rendesen :S .
  • petesilver
    Nálam néha LeMansban szakad el a cérna, ha a vége felé szivatnak, akkor szoktam mindenhol csúsztatva venni a kanyarokat, hogy beérjem a rohadékot a vége előtt. Volt, hogy a balos emelkedőn az elején úgy elintéztek, hogy spotter mondja: tré a motor, a váltó is sérült. Akkor mindegy alapon belehúztam, sikánmandíner a többieken, leszakadt még pár elem, de nyertem a végén :)
  • macleody
    Bocsi csak unatkoztam. Hehe.
  • 12346
    ez egy kicsit tényleg meredek volt...:) sry, de nem vagyok hozzászokva az idióta "kezelhetőséghez". lfs-ben, vagy bármi hasonlóban nem para bevenni egy kanyart, mert tudja az ember hogy az adott viszonyok között hogy fog kb reagálni az autó, és úgyis lesz. itt meg..:/ fostos. grat, ha ez téged megtanít vezetni;)
  • Alexease
    De agyament arkad stilusban eleg hatekonyan lehet haladni;)
    Washington-ban az elso helyrol paszirozott a gumifalba - temeszetesen:D - a csapattarsam. Kinos rohogesek kozepette elontotte a szar az agyam; padlo gaz, padlo fek, a kormany digitalis uzemmodban - csak jobb-, bal-, es kozepallas:D. Fekrasegitesnek mindig a kanyarokban feltornyosult "mobil autobontokat" hasznaltam. Igy fel kor alatt sikerult visszaallnom az elso helyre:) Termeszetesen a csapattarsamat kiemelt figyelemmel epitettem bele az egyik gumifalba, hogy a befutonal meg veletlenul se probalja meg "izgalmasabba" tenni a versenyemet:D
  • kemszi2
    az nekemis feltünt hogy eszük ágában sincs kikerülni engem.ha már eléggé a "padlón" vagyok még akkor is belém rúgnak egyet :)
  • Alexease
    Donington-on mar tobbszor elvereztem en is;)
    De az Amcsi palyak jobbak, ott sehova nem lehet menekulni;) Long Beach-en startoltam openwheel-lel, es az elso kanyarig sem jutottam el, atgazolt rajtam a teljes mezony, fociztak velem, voros lett a kepernyo, megjelent a menu, es azt mondta, hogy: "meghaltam"...:)

De a varosi palyakat, mar az elejetol altalaban bezuzott szelvedovel teljesitem, nem latok semmit, mert az elso kanyarban keresztul masznak rajtam:)
  • petesilver
    Én most Donington-on buktam ki. Szemét mocsok módon viselkedik ott az Ai, tetűvánszorgós, és mocsokosul kilökős. Asszem a legelső TOCA volt talán ilyen, de ez megfejeli azt is. Förtelem, folyton fűre taszít:(
  • macleody
  • kemszi2
    azért ez kicsit meredek volt :) mert azért nem lehet összehasonlítani egy igazi szimulátorral:) vagy a valósággal.de tény hogy az nfsektől sokkal jobb
  • CitizenX
    Fazomért nem rakja ki a képet...

Íme.
  • CitizenX
    Pedig verhető a dolog.

• CitizenX
    Látom, te csak cinkelni jársz ide. Esetleg ha megtalálnád magadnak a megfelelő játékot, és nem itt hánynál nonstop, azért még hálásak is lennének azok, akiknek ne adj isten bejött a játék annak ellenére, hogy nincs a legutolsó csavarig valósághűen lemodellezve benne minden autó és pálya, és nem teljesen realisztikus a fizika. Köszcsá.
  • Prince23
    Amúgy aki bajol az irányítással, az nem tud vezetni, tehát kipördül az aszfaltról. Ez a játék VÉGRE (nagy hangsúly) megtanít vezetni, úgy hogy aszfaltbetyár légy! (értem én: maradj a tökéletes sávon, és főleg az uttesten)
    na ez a játék ilyen, nem holmi NFS meg hasonlók.
  • kemszi2
    hát lol ez a gém XD lmp2-ben kb úgy húznak el mellettem a kanyarbanhogy csak lesek.van valami titok?mert én ettől gyorsabban nem tudok kanyarodni mert akkor kisodródok
  • 12346
    gyááá, hát az ai, és az irányítás tényleg nagyon híg fos:/ asszem csít on, és nézegetem, hogy törnek a gépek. az tetszik^^ meg a hangok.
  • Panther
    Ja, Frédi és Béni. :))) Időnként valóban élvezhető.....időnként...:)))
  • Dante73
    Nemfigyeltél...
    Ajtó nyitva, lába kint, és hajtotta magát... c.-c,-c,- ezt nem észrevenni...
    Egyébként, attól függetlenül, hogy nem autós játék, élvezhető!
  • macleody
    Na megyek csinálok egy fekete bmw-t lángcsóvákkal az oldalán.
  • Panther
  • Panther
    Nálam van még egy kedvenc: valami sportprototípussal 420kmh-val rongyolok le Mans-ban, erre mögöttem az AI, ugyanazzal a kocsival utánégetővel, "nakvadabombával", mindennel jön vagy 50kmh-vaql gyorsabban, mint én. Kábé 500-ra tippeltem a sebességét.
  • lac coo
    Kilöknek, utolérem őket , aztán ahogy fordulok be a lassú ,szűk kanyarba, Oláh Aladár autóbontó műhelye fogad !

Semmi baj nem lenne ezzel, ha a modelleket lecserélnék pl. Star Wars Pod-okra ...:D
  • Panther
    Egyszerű: nem tudod kikerülni minden idők legnagyszerűbben megírt AI-át. Nem vagy elég gyors és ügyes, lévén ez nem autós, hanem ügyességi játék. Én is élvezem, csak közben sírok és röhögök egyszerre...:)))))

Na teccik érteni mán? :)))
  • Panther
    Na én pont ezért visszatettem a Nascar racinget és rá a Team redline GTP modját, az eredetit, amit nem vontak vissza. Mentem pár karikát Spa-ban Mazda-val, meg Jaguar-al. na most ezek a kocsik 750 lóerős prototípusok és 2 perc alatt végigérnek, persze setupolással, meg rendes beállítással jobb időt is lehet menni. 180 mérföld/órát értem el az egyenesekben, na pont ennyit mentem a GRID-ben a hatsebességes WTCC BMW-vel is.

És 1:55 alatt végig lehet érni a pályán. Arcade, de ez már röhej.

Melelsleg: se te, se én nem értünk ehhez. Már el lett mondva, hogy ez a legzseniálisabb játék, ami valaha is kijött a kozmoszban. És balfaszok vagyunk, mert nem tudunk billentyűzettel, minden segítség bekapcsolva legyorsulni az AI-t. Remélem érthető voltam...