7156
-
donpedro #3230 A Lamborghinivel azért viszonylag simán meg lehet csípni a kategóriagyőzelmet, viszont a Saleen-nal menni szinte reménytelen. Óriási mázlival esetleg lehet nyerni, de lényegében csak a szerencsén múlik, akkor is ha hibátlanul megyek. A többiekhez képest a Saleen lassú is (kb. 10km/h-val lassabb, mint a Murcielago), iszonyúan alulkormányzott is, és a gyors kanyarokban egyáltalán nem tapad. Tegnap vagy 2 órán át szarakodtam vele, aztán feladtam, beértem egy 2. hellyel (összetettben 8.), és inkább mentem más versenyt. Szerencsére a mostani szezonban már legalább egy kategóriával feljebb fogok tudni menni.
A másik elég brutális ellenfél a 2 Ravenwest autó, időről-időre felbukkannak néhány versenyen, és hát őket se egyszerű lenyomni.
A Ravenwestről jut eszembe, hogy nem kicsit hülyeség, hogy bár oda-vissza olyan 4-5 alkalommal legyőztem már a világ éppen akkor legjobbnak számító versenyzőit, mégis valami 296. vagyok a ranglistán. Eleve mit keresnek a legjobbak ilyen Junior ligás versenyeken? Ez olyan, mintha mondjuk Räikönnen gondolna egyet, és elindulna a magyar Renault Clio kupában...
Azt se tetszik, hogy nagyon rövidek a szezonok. Már a 6. szezont nyomom, és még sehol nem tartok, ami a reputation pontjaimat illeti, holott asszem összesen kétszer kaptam ki a 6 év mintegy 30-35 versenye alatt. Ha így megy tovább, akkor 40 éves leszek, mire eljutok a végéig.
Ráadásul semmi értelmes szezonzáró statisztika nincs, nem tudom megnézni a csapattársam eredményeit, de a csapatversenyeken szerzett helyezéseket egyébként sem tartja nyilván senki és semmi, csak a pénz miatt van jelentősége az egésznek, stb. (bár az a párezer $ amúgy sem sokat számít, az összes pénzemnek kb. a 10%-a jött be ebből, simán meglennék nélküle)
Tipikus se vele se nélküle játék, néha olyan érzésem van egy-egy replaynél, mintha igazi autóversenyt látnék, máskor meg az jut eszembe, hogy a designerek talán még életükben nem láttak autóversenyt... -
#3229 Prt Sc -
Hunor1 #3228 Bocsi, tudja valaki hogy melyik billentyűvel lehet screenshotot készíteni?
köcce -
#3227 már vége is:)
jóéjt:) -
#3226 Most léptem ki, de még ketten vannak fent, de a végét járják ök is! -
#3225 menne az ember csapatni és nincs magyar privát szerver? ejnye :( -
#3224 én mára már abba hagytam mert még eltöröm ezt az amúgy szuperkormányt -
#3223 gyerekek nincs valami mód, hogy szelidíteni lehessen az AI pilótákat?? a faszom televan már... most is 24 órás verseny, nagy nehezen vezetem az osztályt, erre utolér egy saleen és tök nyugodtan felnyom a falra, game over... Így főleg a vége felé kezd élvezhetetlen lenni a játék az AI miatt... -
#3222 Azok a versenyek egyszeri, és megismételhetetlen alkalmak. Ha abbahagyod, akkor többet nem játszhatod le.
-
#3221 "• Network chat text made less obtrusive."
Halleluja! -
#3220 Én is hasonló kérdéssel éltem volna ...
- szintén most lett meg csak e játék. -
Hunor1 #3219 Hello
Még az elején vagyok csak a játéknak, versenyt még nem nyertem , örülök ha élve lezúzom a versenyt..lol
De tényleg van olyan hogy egy verseny nagyon tetszene de még túl nehéz, és ha kilépek onnan akkor már később nem tudom azt a versenyt választani ?! Ti láttátok már a listán ugyanazt a versenyt amit egyszer már otthagytatok ??
hali -
#3218 drivert felraktam, optimizert is még korábban egy másik játékhoz, azért gondoltam hogy hátha jött valami újdonság azóta -
#3217 Csak amatorok es kezdok !!!!!!!! -
#3216 Ha valaki szeretne egy kicsit kikapcsolodni es VEZETNI!!!! nem torni zuzni akkor szivesen latom.
GURUBEFREE
supergamez
10 percet varok -
#3215 TRD3-szinttel már megelégednék ...
Én pl. alapból berongyoltam (volna) a boxutcába ha nincs fal :)))) El nem tudtam képzelni, hogy ilyen hatalmasat léptek vissza TRD3 óta, olyan szépen komolyodott a dolog :( -
#3214 Természetesen kell. -
#3213 lehet h láma vagyok:P de azt jelenti h nem kell?^o)
-
#3211 http://hrc-team.hu/grid/gridgep.html -
#3210 #3203 erre lécci vki:) -
#3209 Srácok rankedbe van verseny most csináltam egy szobát nem jön senki már 5 perce várok.Aki akar versenyezni kapja össze magát és jöjjön!!!!9:15-ig várok ha addig nem jön senki akkor vége!!!! -
#3208 GRID Tervezett PATCH lista!
-
#3207 usa ferodo s7 speed on on medium.Ranked versenyt csinálok remélek láttok aki akar jöjjön de siessetek mert nem várok órákig.Ismétlem ranked verseny és nem privát!!!!Gyertek minnél többen -
#3206 Egyszer voltam en is online:) A palyaversenyek nem mentek, csak a drift, csuszkalas, tores-zuzas, stb. -
#3205 Hali!Csinál vki szerót?
Lehetne nyomatni multyplayerben -
#3204 ehh, beloggoltam a magyar privátra, de öld meg az elsőt, meg talán free drift volt, ahol asszem ütni kell a másikat, aztán váltott roncsderbire, és kiléptem. Ezek a henteléses autósverziók nem nekem valók sajna :( rendes versenyzős nem lesz ma már? -
#3203 a játékhoz kell h a videókártya tudja a shader 3,0-át? -
#3202 Nem csak a szimeket szeretem, hanem az autosjatekokat;) Fent van az Insane (8 eve!:P) es a TDU is (a tobbi 9 szim mellett:);)
A GRID nagyon jo (lehetne), mert zsir profi grafikara, hangulatra, latvanyra, stb. Sot meg a vezetesi elmeny is jo lehetne (a Codies profi fizikaban, toresben, serulesben is), csak sajnos meg mindig nem "mernek" komolyabban a szim fele kozeliteni. Bar ilyen jatekmenettel, de foleg AI-val nem is lehetne;)
A catchup meg OK, az szimekben is van, de a tobbi AI mutatvany botranyosan arkadra van beallitva;) Teljesen at kellene irni az AI scripteket, hogy alkalmas legyen a normalis versenyzesre is;)
Amit el tudnek meg kepzelni, komolyabb plusz mukabefektetes nelkul, hogy lenne egy full szim mod, amit csak offline teszt, es online lehetne hasznalni (foleg igy, hogy mar van password lehetoseg).
-
Szabi1991 #3201
-
#3200 ha már vezetés, sztem ez egész jó lett :))
Akina downhill, BMW Judd, 550 hp, "belső kamera" ...
wmv videó - 105 mb -
#3199 igen, privátban "hejadani" néven (pass supergamez) -
#3198 van most valami server kreálva?
-
#3197 20:00 után mennék magyarokkal játszani, írja be ide valaki pls, ha lesz élő multi SG fórumosoknak! thx! -
#3196 Proci driver fent van? Dual core optimizer, persze csak ha kétmagos. -
#3195 Race Driver: Grid
(610 új üzenet)
O_O -
#3194 üdv, AMD-s lassú menüs problémára van már valami épkézláb megoldás? -
#3193 Ezzel a bömössel mentem ma veletek, csak hát ezt ti nem látjátok. Szóval nagyjából semmi értelme a festegetésnek.
-
K0CKA #3192 19:00-tól Privát!!
A sok k*csög külföldi miatt nem lehet normálisan rankedet játszani!
Név: -SG--K0CKA-
Jelszó: supergamez
Remélem látható lessz! -
Szabi1991 #3191 a játék elmondja ;)
(nemsokára kijön a magyar feliratos verzió is..) -
#3190 Ha lezúzod a verdát akkor nyomsz egy flashback gombot visszatekered a baleset előtti pillanatokra és nyomsz egy F12-t, így folytathatod a játékot.