7156
  • donpedro
    A Lamborghinivel azért viszonylag simán meg lehet csípni a kategóriagyőzelmet, viszont a Saleen-nal menni szinte reménytelen. Óriási mázlival esetleg lehet nyerni, de lényegében csak a szerencsén múlik, akkor is ha hibátlanul megyek. A többiekhez képest a Saleen lassú is (kb. 10km/h-val lassabb, mint a Murcielago), iszonyúan alulkormányzott is, és a gyors kanyarokban egyáltalán nem tapad. Tegnap vagy 2 órán át szarakodtam vele, aztán feladtam, beértem egy 2. hellyel (összetettben 8.), és inkább mentem más versenyt. Szerencsére a mostani szezonban már legalább egy kategóriával feljebb fogok tudni menni.

A másik elég brutális ellenfél a 2 Ravenwest autó, időről-időre felbukkannak néhány versenyen, és hát őket se egyszerű lenyomni.

A Ravenwestről jut eszembe, hogy nem kicsit hülyeség, hogy bár oda-vissza olyan 4-5 alkalommal legyőztem már a világ éppen akkor legjobbnak számító versenyzőit, mégis valami 296. vagyok a ranglistán. Eleve mit keresnek a legjobbak ilyen Junior ligás versenyeken? Ez olyan, mintha mondjuk Räikönnen gondolna egyet, és elindulna a magyar Renault Clio kupában...

Azt se tetszik, hogy nagyon rövidek a szezonok. Már a 6. szezont nyomom, és még sehol nem tartok, ami a reputation pontjaimat illeti, holott asszem összesen kétszer kaptam ki a 6 év mintegy 30-35 versenye alatt. Ha így megy tovább, akkor 40 éves leszek, mire eljutok a végéig.

Ráadásul semmi értelmes szezonzáró statisztika nincs, nem tudom megnézni a csapattársam eredményeit, de a csapatversenyeken szerzett helyezéseket egyébként sem tartja nyilván senki és semmi, csak a pénz miatt van jelentősége az egésznek, stb. (bár az a párezer $ amúgy sem sokat számít, az összes pénzemnek kb. a 10%-a jött be ebből, simán meglennék nélküle)

Tipikus se vele se nélküle játék, néha olyan érzésem van egy-egy replaynél, mintha igazi autóversenyt látnék, máskor meg az jut eszembe, hogy a designerek talán még életükben nem láttak autóversenyt...
  • Lunatic83
    Prt Sc
  • Hunor1
    Bocsi, tudja valaki hogy melyik billentyűvel lehet screenshotot készíteni?
    köcce
  • Shiver
    már vége is:)
    jóéjt:)
  • ajem kisa
    Most léptem ki, de még ketten vannak fent, de a végét járják ök is!
  • VRSDM
    menne az ember csapatni és nincs magyar privát szerver? ejnye :(
  • kemszi2
    én mára már abba hagytam mert még eltöröm ezt az amúgy szuperkormányt
  • w77d
    gyerekek nincs valami mód, hogy szelidíteni lehessen az AI pilótákat?? a faszom televan már... most is 24 órás verseny, nagy nehezen vezetem az osztályt, erre utolér egy saleen és tök nyugodtan felnyom a falra, game over... Így főleg a vége felé kezd élvezhetetlen lenni a játék az AI miatt...
  • kuci06
    Azok a versenyek egyszeri, és megismételhetetlen alkalmak. Ha abbahagyod, akkor többet nem játszhatod le.
  • RatBaG #3221
    "• Network chat text made less obtrusive."

Halleluja!
  • Lui76
    Én is hasonló kérdéssel éltem volna ...
    - szintén most lett meg csak e játék.
  • Hunor1
    Hello
    Még az elején vagyok csak a játéknak, versenyt még nem nyertem , örülök ha élve lezúzom a versenyt..lol
    De tényleg van olyan hogy egy verseny nagyon tetszene de még túl nehéz, és ha kilépek onnan akkor már később nem tudom azt a versenyt választani ?! Ti láttátok már a listán ugyanazt a versenyt amit egyszer már otthagytatok ??
    hali
  • Casillas
    drivert felraktam, optimizert is még korábban egy másik játékhoz, azért gondoltam hogy hátha jött valami újdonság azóta
  • gurubefree
    Csak amatorok es kezdok !!!!!!!!
  • gurubefree
    Ha valaki szeretne egy kicsit kikapcsolodni es VEZETNI!!!! nem torni zuzni akkor szivesen latom.
    GURUBEFREE
    supergamez

10 percet varok
  • lac coo
    TRD3-szinttel már megelégednék ...
    Én pl. alapból berongyoltam (volna) a boxutcába ha nincs fal :)))) El nem tudtam képzelni, hogy ilyen hatalmasat léptek vissza TRD3 óta, olyan szépen komolyodott a dolog :(
  • MerlinW
    Természetesen kell.
  • webibebi
    lehet h láma vagyok:P de azt jelenti h nem kell?^o)
  • Alexease
    http://hrc-team.hu/grid/gridgep.html
  • webibebi
    #3203 erre lécci vki:)
  • SeanJRRussel
    Srácok rankedbe van verseny most csináltam egy szobát nem jön senki már 5 perce várok.Aki akar versenyezni kapja össze magát és jöjjön!!!!9:15-ig várok ha addig nem jön senki akkor vége!!!!
  • Alexease
    GRID Tervezett PATCH lista!
  • SeanJRRussel
    usa ferodo s7 speed on on medium.Ranked versenyt csinálok remélek láttok aki akar jöjjön de siessetek mert nem várok órákig.Ismétlem ranked verseny és nem privát!!!!Gyertek minnél többen
  • Alexease
    Egyszer voltam en is online:) A palyaversenyek nem mentek, csak a drift, csuszkalas, tores-zuzas, stb.
  • SeanJRRussel
    Hali!Csinál vki szerót?
    Lehetne nyomatni multyplayerben
  • petesilver
    ehh, beloggoltam a magyar privátra, de öld meg az elsőt, meg talán free drift volt, ahol asszem ütni kell a másikat, aztán váltott roncsderbire, és kiléptem. Ezek a henteléses autósverziók nem nekem valók sajna :( rendes versenyzős nem lesz ma már?
  • webibebi
    a játékhoz kell h a videókártya tudja a shader 3,0-át?
  • Alexease
    Nem csak a szimeket szeretem, hanem az autosjatekokat;) Fent van az Insane (8 eve!:P) es a TDU is (a tobbi 9 szim mellett:);)

A GRID nagyon jo (lehetne), mert zsir profi grafikara, hangulatra, latvanyra, stb. Sot meg a vezetesi elmeny is jo lehetne (a Codies profi fizikaban, toresben, serulesben is), csak sajnos meg mindig nem "mernek" komolyabban a szim fele kozeliteni. Bar ilyen jatekmenettel, de foleg AI-val nem is lehetne;)

A catchup meg OK, az szimekben is van, de a tobbi AI mutatvany botranyosan arkadra van beallitva;) Teljesen at kellene irni az AI scripteket, hogy alkalmas legyen a normalis versenyzesre is;)

Amit el tudnek meg kepzelni, komolyabb plusz mukabefektetes nelkul, hogy lenne egy full szim mod, amit csak offline teszt, es online lehetne hasznalni (foleg igy, hogy mar van password lehetoseg).
  • Szabi1991

• JuanG
    ha már vezetés, sztem ez egész jó lett :))

Akina downhill, BMW Judd, 550 hp, "belső kamera" ...

wmv videó - 105 mb
  • kuci06
    igen, privátban "hejadani" néven (pass supergamez)
  • Shiver
    van most valami server kreálva?
  • petesilver
    20:00 után mennék magyarokkal játszani, írja be ide valaki pls, ha lesz élő multi SG fórumosoknak! thx!
  • gabesz752
    Proci driver fent van? Dual core optimizer, persze csak ha kétmagos.
  • bertino
    Race Driver: Grid
    (610 új üzenet)

O_O
  • Casillas
    üdv, AMD-s lassú menüs problémára van már valami épkézláb megoldás?
  • macleody
    Ezzel a bömössel mentem ma veletek, csak hát ezt ti nem látjátok. Szóval nagyjából semmi értelme a festegetésnek.

• K0CKA
    19:00-tól Privát!!
    A sok k*csög külföldi miatt nem lehet normálisan rankedet játszani!

Név: -SG--K0CKA-
    Jelszó: supergamez

Remélem látható lessz!
  • Szabi1991
    a játék elmondja ;)

(nemsokára kijön a magyar feliratos verzió is..)
  • gabesz752
    Ha lezúzod a verdát akkor nyomsz egy flashback gombot visszatekered a baleset előtti pillanatokra és nyomsz egy F12-t, így folytathatod a játékot.