7156
-
#3270 hát ilyen skinekért nem kár... -
#3269 Sajnos multiban nem látják. Csak ha nekik is megvan ez a textúra. Szerintem. Ki kéne majd próbálni, hogy elküldöm valakinek, bemásolja és megnézzük multiban látszik-e. -
#3268 Ja, hogy lehet egyáltalán bármilyen képet rárakni?
Online is lehet ilyen, bár gondolom nem.
-
#3267 ezt meg hogy csináltad? -
Neoncsoves #3266 múltkor amikor multiztunk azért löktem ki 2 embert, mert kivártam amig fékeznek kanyarhoz én tovább nyomtam a gázt... simán bevettem volna(mindig sikerül) és nem saját hibából gondolt egyet az autó, 180, be a másik 2 elééé... hát örültem. de sajnos itt nem lehet centis követéseket nyomni, mert nem lehet arra számitani hogy mikor fékez, ha valaki nem figyel egy pillanatra az nyekk.. -
#3265 Külső iv ;) aztán szépen befurakodok.. persze néha van olyan hogy nincs rajtam festék xD -
#3264 -
#3263 Én úgy szoktam,hogy megpróbálok az els pár kanyar után az élre állni aztán onnantól ha nem hibázok akkor nyertem :D Mert akkor nincs aki belémjön ugye és lehet rendesen menni. Rocco hát ha a mezőny közepében vagy tuti,hogy nem tudsz úgy előzgetni,hogy ne érjenek hozzád és ne toljanak rajtad egyet. Max easy-n bár még normál fokozaton is lökdösődnek rendesen tapasztaltam. -
#3262 Nem vagyok lökdösődős, sokszor még előre is engedem őket, amúgy is óvom az autót, mer különben szponzor nem fizet .. -
#3261 Mert te löksz ki mást? -
#3260 Pete te pontosan tudod, milyen nehéz is multiban centikre követni valakit egy pályán és várni az alkalomra, amikor hibázik, vagy olyan helyzetbe kerülsz, ahol el tudsz menni mellette. Ömlik a víz ilyenkor az emberről, de én nem szoktam kilökni, szétzúzni az illetőt. Persze aláírom, hogy mások már nem ilyen előzékenyek. Sajnos és eza tendencia egyre inkább terjed még szimes körökben is.... -
#3259 Irjátok hogy lökdösnek benneteket stb... de akkor engem ménem?:))) -
#3258 no,végre megjött a game -este kipróba,azt játszás ameddig birom.... -
#3257 Ha ez melle meg egy nagy marketing dumat is mondtak volna, hogy tobb evi online versenyautos jatekok logjabol epitettek fel az AI-t, nem csak jo reklamfogas, de meg a panaszokat is elengedhetnek a fuluk mellett :)
Szerintem a kovetkezo patchben, kicsit azert fognak modositani ezen.
-
#3256 Van némi igazság, online grid tapasztalatok alapján valóban a multis játékosok nagyobb hányada produkálja az AI szintjét, de válogatott társaság esetén már nem. De itt jön az én problémám: válogatott társaság esetén már többnyire a fizika és irányítás miatt jönnek a fölösleges ívelhagyások, csattanások :( -
#3255 Egyetértek, a játék elején tud előzékeny lenni az AI, gondolom az agresszivitás csúszka lejjebb van véve. -
#3254 "Szerintm egyaltalan nem hulye az AI ezzel a lokdosodessel, legalabbis csak annyira, mint a serverek 80 %-an a jatekosok, legyen arkad vagy szimulator jatekrol szo."
Nem tudom milyen szimulátorokról beszélünk, de a GTR2, Race07, rFactor publikus szervereken sem ez a jellemző viselkedés. Mégpedig azért nem, mert szinte mindig ugyanazokkal az arcokkal találkozol, ugyanis a +3 -- +10 éves réteg hamar megunja, hogy egy rendes kört sem tud menni és feladja a dolgot. Ha meg próbál törni-zűzni, szembe menni a forgalommal, akkor kirúgják, ignorálják, kiléppnek arrtóla szerverről és ezt is megunja a szerencsétlen. Egy szervezett keretek között folyó ligából meg úgy rúgják ki az ilyen illetőt, hogy a lába nem éri a földet.
Ami az AI-t illeti: nehéz jó mesterséges intelliogenciát írni, de azzal egyetértek, hogy valszeg két dolog játszhatott itt közre: a Codemasters nem tud jobb MI-t írni és ha már ilyen, akkor legyen minál őrültebb, vadabb a dolog. Szerintem beleszerettek a törésmodelljükbe és ezt látjuk offline viszont. -
#3253 maskepp latom.
Szerintm egyaltalan nem hulye az AI ezzel a lokdosodessel, legalabbis csak annyira, mint a serverek 80 %-an a jatekosok, legyen arkad vagy szimulator jatekrol szo. Mondhatnam eddig ez a legelethubb lemodellezese annak ami az online autos jatekok szerverein tortenik. Persze igy az a par szazelek sziv aki normalisan jatszik itt is ott is, amugy a tobbi idiota szepen visszakapja amit eddig csinalt es meg net sem kell hozza :) Bar valoszinu nem ilyen elvek vezereltek az AI iroit, de ki tudja, nem lepodnek meg ha hasonloan gondolkodnanak :)
-
#3252 talán így akartak nehezíteni a játékon, hogy agresszív az AI, de szerintem inkább nagyon sokat rontottak rajta... -
#3251 hát már a tűrőképességem határán vagyok :D -
#3250 Hát nem rossz ötlet,de reálisabban is meglehetett volna mert volt már olyan kanyar ahol nem tudtam elmenni sehogy a törmelék mellett mert mindenhol volt.A gép persze úgy megy át rajta ,hogy semmi baja tőle.Mondjuk ez idegesít legkevésbé.A lökdösödés zavarobb ahogy már a többiek is írták.Néha akkor is lökdösnek amikor semmi okok rá tehát nem akar előzni nem is tud inkább kilök a picsába...Sajnálom,hogy az AI ennyire hülye. -
#3249 A tiednek se arta,ha birod ezzel sokaig! :)) Nah off vege! :D -
#3248 A tiednek se arta,ha -
#3247 szerintem kifejezetten jó, hogy ott a törmelék.. valóság.... a PC nem valóság :) -
#3246 az agyadat is XD -
#3245 Törmelék azért vicces mert mi az,hogy a versenypályáról nem takarítják el a törmeléket 2kör múlva se? Mert egy városi versenynél értem,hogy nem,de egy versenypályán pl Istambulban hát elég vicces,hogy 2-3kör múlva is ott van :D
Meg az is vicces,hogy egyes pályákon milyen kocsikkal kell menni. Nem igazán valósághűek néha :D
-
#3244 Uninstall!! :)))))) -
#3243 na ja, de nem találom a kikapcsolóját :) -
#3242 KECSUP !! :) -
#3241 Nekem 2 kedvencem van.
1; Kanyarban hátulról akasztós... Kanyarodok, próbálkozom a nemlétező ideális íven tartani a kocsit, erre AI hátulról megakasztja a kocsi sarkát, én tovább egyenesen. Gumifal, stb... Oké, akkor nem ideális ív. Helyzet ugyanaz, hátulról megakaszt, gumifal.
2; Kanyarodok, oldalról belém, beépit a gumifalba, Egyszerüen nekemroncsol, és érdekes módon ellenálása oldalirányba nincs a kocsinak. beletol a gumifalba, ahol vagy felakadok, vagy nem.
Soxor tényleg idegbaj kerülget, de ha sikerül elvonatkoztatni a többi autós játéktól, ahol valamiért ilyen nem fordul elő, akkor azért lehet élvezni a dolgot, márcsak azért is, mert olyankor ha Te mész beléjük, akkor a kocsinak csak a külseje roncsolódik, a kormány, felfüggesztés, difi, gumik, stb nem. Az csak akkor, ha falnak mész... Úgyhogy fel kell venni a rambo stilust, és akkor no para. Végülis fel lehet úgy fogni, hogy ez egy FPS, v Kalandjáték fegyverek nélkül, kocsikkal. A mottója talán az lehetne; Légy a fegyver Te magad! -
#3240 amúgy ki lehet valahogy kapcsolni azt, hogy ne tudjak eltávolodni nagyon az ellenfelektől?? ha kipördülök és órákig vacakolok simán utolérem őket, az élre állok és ugyanazzal a lendülettel folytatnám, de akor már nem tudnak leszakadni tőlem a többiek. Ezekszerint tudnak ezek gyorsan menni, csak bevártak engem? :D -
#3239 a lökdösődés bizony nagyon idegesítő, szerintem a játék legszarabb pontja. -
#3238 Amúgy jó lenne, ha 30 perc alatt az "agyondícsért fizika" teljesen ki nem borítana. vagy legalább azt elérhetnék, hogy ez a kampóság az ellenfelekre is érvényes legyen. DiRT-ben legalább több nehézségi szint volt, jobban belőttem a saját határaimat. Jah és ne lökjenek már le az ideális ívről... -
#3237 mondjuk a drift szerintem 100x jobb lett itt, mint a Pro Street-ben. Végre kell valamnit tenni azért, hogy drifteljen a kocsi nem csak kanyarodni. -
#3236 Hat engem drift felbaxott ugy,hogy meg demonal leragadtam! Koze nemvolt a valos fizikahoz 1 csepp sem szerintem! Vagy csak en nembirtam kormannyra beloni! :( -
Akylleus #3235 nem tudom valaszoltak e mar a kerdesedre, de azert non ranked, mert ott nem szamol semmit. rankedben kell jatszanod, akkor mar menti a totalkart, a jatekidot, stb.
szoval rankedben fog emelkedni a rangod. -
#3234 Egyébként szerintem pont multiban csúcsosodik ki, mekkora szutyok ez a program fizik+irányítás kombó szempontjából! Ugye eleve esetleges, mi fog történni, ha féktávon, íven próbálsz előnyhöz jutni, azonban váratlan szituációnál végleg tehetetlen vagy, képtelenség gyorsan jól reagálni, megfogni az autót. pl sikán előtt lesodródott előttem valaki az ívről, fékeztem, hogy ne üssem el, és tehetetlenül csapódtam a gumifalba, mögöttem jövő meg belém, emiatt. Szimulátorban ilyen nincs, ott rosszul csinálod, akkor hasonló az eredmény, de egyszerű korrekciónál/mint ez is pl./ a következetes viselkedés miatt meg tudod fogni az autót, mert tudod mire számíthatsz. -
#3233 Nekem nagy élvezet volt tegnap a multi! :( többnyire fekete képernyőt néztem, majd pár perc múlva visszajött a képernyő, hogy ki vagyok rúgva.Ezután a táblázatot néztem, hogy mikor lesz vége az 5 vagy 3 körös versenynek. Karambol után goto eredménylista lehetőség, és utána fagyott le így, de volt, hogy verseny közben chat ablak, nem tudtam beírni semmit, mert a törött autóm helyett elkezdett lassan körözni helyettem az utó a pályán, lehetőség semmi, egy idő után közölte a progi, hogy ki lettem rúgva. Többet vártam versenylehetőségre, mint versenyeztem volna. De az se pite, hogy picsányi girbegurba esti japán pályán brutális lóerőszörnyetegekkel menni. Ez mire jó, füst meg törmelék az egész pálya. Jah! Törmelék fizikája viszont jó! Isztambilban célegyenes elején összeszedtem egy diffúzort, egyenes végén kanyar előtt fék, diffúzor ment tovább, én meg kanyarodhattam végre :) -
#3232 OFF
Csőtők ha használ valaki sp3-as XP-t, akkor segítsen, hogy melyiket érdemes megszerezni?
Terszészetessen privátba kérném a választ.
Köszönöm.
ON -
#3231 "Tipikus se vele se nélküle játék, "
végre vki megfogalmazta az én érzéseimet is :D