GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nyomul 8800GTS 320mb-ossal?
Milyen élsimítást használ?Hogy van beállítva a grafika?

alapon hagytam :D

Nekem ilyen volt a demóval amikor túl magasra állítottam a grafikát és nem bírta!
Ott volt olyan hogy Safe Mod ami visszaállította kisebbre de itt a teljesnél nem találok ilyet!Pedig nem ártana hozzá!

BaliBoy
3-5 között van nekem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaziJoe
A kor mánybeálításnál ki milyenre álította a lineritást???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Eagle16
És ha az intro-nál nem enterezel?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

sztem túl alacsony grafikán játszol :p

BaliBoy
Nem az ideális íven jössz ki sztem a kanyarokból így te lasabban kezdesz el gyorsulni.

észrevettétek a kerékbugot driftnél ha látod a kocsi elejét átlátsz a keréken vagyis ninsc ott semmi ahol a keréknek kell lennie!
ehh, az egyik hegyi driftverseny után mindig kifagy a gépem :O

V43 1105
Help valaki! :( Egyszer ment a játék, kiléptem .. elinditom.. intronál entereznék .. és lefagy nem tudok bemenni a menübe.. mitcsináljak ? <#rinya>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a féktávon lehet elõzni mert elõb lassítanak! gépek!
Tomsteel
kapcsoljátok be a "pro mode"-ot.

azzal megnõ az autó sebessége, kanyar kigyorsítása is jobb lesz, de viszont nem lesz restart, meg az az idõvisszaállító akármi.

Én is szenvedtem vele, csak azért tudom.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

õk hosszu egyenesre vannak beállítva te meg a kanyargós részekre!:)
nálam is ez van!
csak akkor tud lenyomni ha kanyarból kifele elõbb ad gázt elõbb gyorsúl mint te!
kanyarban levered õket de a kigyorsítást elrontod! mást nemtudok!
bertino
ez a lényege, gyakorlatilag aki elõtted van kocsival, akár csak pivicel is, azt már "tolni" fogod magad elõtt, egészen a következõ kanyarig, ahol belassítanak. Nagyrészt csak ott lehet megelõzni õket, sajnos baromira látszik, hogy így van megírva az AI :(

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

azért akik kormánnyal tolják õk könnyebb helyzetben vannak! mivel õk tudnak egyenletes gázt adni kanyarban.

akik kormányosok, manuális váltot használtok!

és az elején 3 kategória van mikor ebbõl mennyit kell lenyomni vagy micsoda
AdaKiller
egybe segítsetek légyszíves, azonos kocsitípusnál, hogy lehet az, hogy a többi kocsi is, illetve a csapattársam is egyenesbe legyorsul? kanyarba megverem õket, de egyenesbe úgy mennek el mellettem, pedig padlógázzal megyek...

Steam Nick: adakiller

mama2
Tplem csinálhatunk. Amikor játszottunk VRSDM-mel, meg a többiekkel, akkor is nagyon jól elvoltunk:).

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

armageddon666
Kormány mellett valszeg azért nem kell már a help ^^ Az inkább billhez van... úgy azért gázos megfogni a csúszkáló autót hogyha csak széltõl-szélig tudod rántani a kormányt.

@

bertino
nem fogom...

kuci06
persze, szerintem jelenleg a többség azzal nyomja innen

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

armageddon666
izééé warezverzióval fellehet menni? akkor lehet mennék majd. bár enyhén el leszek páholva van egy olyan érzésem ^^ sosem voltam jó autós gammákban :C

@

kirol
Valaki árulja már el, a FULL-ban Online módban hogy van DTM?

kuci06
7 körül nem csinálunk egy SG-s szerót? <#vigyor3>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mama2
Hol lehet ezeket a segítségeket bekapcsolni?

Eagle16
Normál és csak a legfelsõ segítség be van bekapcsolva. (billentyûzettel játszom)

BaliBoy
Attól függetlenül, hogy kormánnyal tolod még be lehet kapcsolni a segítségeket.

bertino
normál, segítségek ki, mert kormánnyal tolom.

BaliBoy
Milyen nehézségi fokon nyomjátok a le mans-t? Segítségek be vannak kapcsolva? Csak mert szerintem serious szinten segítségek bekapcsolásával teljesíthetõ simán.

mama2
Lehet, a grapich optionsnal, a gamma...

Fényerõt,kontrasztot lehet állítani a játékban?
én nem találtam...

bertino
igen, tudom, hogy van skip. Csak attól tartok, ha kihagyom õket, akkor a végén levon valamit, vagy nem jutok ugy a csúcs felé, ahogy kéne :D

Eagle16
Az figyelmeztet téged akkor, ha túl gyorsan esel be egy kanyarba. Azt jelzi hogy fékezni kéne. De ne halgass rá, nagyon buta :)

bertino: egyszerû a megoldás, skip :D Én már vagy kétszer kihagytam. Úgysem tudom megnyerni, és csak kevés pénzt ad. (33 euro)

grebber
Csapattárs tulajdonságai közül melyiket kell nézni ami a legfontosabb?
Mert az 1 dolog hogy 1 valamilyen futamon jó de a többiben sajnos õlég gyengusz.

Next PC upgrade: 2022

Mikiller
Én mini-image eredeti.exe-vel nyomom még nem fagyott ki. Igaz még csak ott tartok, hogy a csapat létrehozva és 2-3 futam utánna.
Próbáld ki hátha.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

a térkép sarkában az a villogó felkiáltójelszerûség micsoda?
mama2
Bedugtam a gamepadot beállítottam és msot már vérprofi vagyok! Valaki nyisson szobát, de csak ha mer, mert szarráverem<#banplz>

koszonom.
bertino
nah, mostmár a 643216165461654-ik le mans verseny után ugy érzem, hogy pihenõ...

arról nem beszéltek a kedves fejlesztõk, hogy hányszor kell lenyomni a le mans-t miközbe szenvedünk a bajnokságokkal <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

BaziJoe
Válaszolna valaki????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

tobias88
olvass vissza....
segitsetek mar.
gamepaddal jatszom, es nem ertem sorra eloznek le a tobbiek, mintha feket benyomva mennek.
esetleg valami kulon beallitast kene nezegetnem?
BaziJoe
Mért nincs FFB Logitech Momo Racing kormánynál Vista 64bit alatt???

kuci06
játssz multiban, ott nincs AI :)

robotnyk
nekem a 3dik szezon végén sikerült értékelhetõ eredményt elérnem rajta (keyboard, serious nehézség), egy kölcsön lamboval megnyertem a gt2 kategóriát.

mama2
Nekem nem sikerült szobát csinálni:(. Valaki csináljon, azt menjünk játszani pls:).

DarkSector
Néha még az idegesít a játékban, hogy a köcsög ellenfelek direct szarrá zuzzák a kocsimat, és sehogy nem tudok törés nélkül elõzni, mert mindig egy kupacba tömörülnek...ez iszonyat idegesítõ szerintem.
Remélem lesz törés ellen csalás , mint pro street-nél, mert ez igy nagyon fárasztó és ráun hamar az ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mint mindenki más :D

mindegyik név a valóságban is azzal a kocsival, és festéssel megy, ami a játékban van :D

(na jó, van 1-2 fejlesztõ aki kivétel :)

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mama2
Gyertek a szobába amikt csináltam: Tokyo(vagy japan nem tom már), privát szoba, a jelszó:szupercsöcs.