GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen élsimítást használ?Hogy van beállítva a grafika?
Ott volt olyan hogy Safe Mod ami visszaállította kisebbre de itt a teljesnél nem találok ilyet!Pedig nem ártana hozzá!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
azzal megnõ az autó sebessége, kanyar kigyorsítása is jobb lesz, de viszont nem lesz restart, meg az az idõvisszaállító akármi.
Én is szenvedtem vele, csak azért tudom.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
nálam is ez van!
csak akkor tud lenyomni ha kanyarból kifele elõbb ad gázt elõbb gyorsúl mint te!
kanyarban levered õket de a kigyorsítást elrontod! mást nemtudok!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akik kormányosok, manuális váltot használtok!
és az elején 3 kategória van mikor ebbõl mennyit kell lenyomni vagy micsoda
Steam Nick: adakiller
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
@
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
@
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
én nem találtam...
bertino: egyszerû a megoldás, skip :D Én már vagy kétszer kihagytam. Úgysem tudom megnyerni, és csak kevés pénzt ad. (33 euro)
Mert az 1 dolog hogy 1 valamilyen futamon jó de a többiben sajnos õlég gyengusz.
Next PC upgrade: 2022
Próbáld ki hátha.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
arról nem beszéltek a kedves fejlesztõk, hogy hányszor kell lenyomni a le mans-t miközbe szenvedünk a bajnokságokkal <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
gamepaddal jatszom, es nem ertem sorra eloznek le a tobbiek, mintha feket benyomva mennek.
esetleg valami kulon beallitast kene nezegetnem?

Remélem lesz törés ellen csalás , mint pro street-nél, mert ez igy nagyon fárasztó és ráun hamar az ember.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mindegyik név a valóságban is azzal a kocsival, és festéssel megy, ami a játékban van :D
(na jó, van 1-2 fejlesztõ aki kivétel :)