GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
u dont have to listen anybody else but me
Jimi Hendrix
[merlinw.org]
Shadow - low,
Motion blur - Off
Mirror - Off
Ha így sem jó, kapcsolgasd ki a többit is. Én 960x600-ban játszom, úgy is szép.
[merlinw.org]
Force feedback:
on
10%
100%
50%
Advanced:
0%
85%
5
0
100
0
100
A segítségeket érdemes bekapcsolni.
Így már nem rángat, nem forog összevissza az autó, lehet kanyarodni szépen. Igaz még mindig túl finoman kell vele bánni, de így már legalább játszható. (Az elején a csapatépítéshez szükséges összeget mind elsõ helyezetként nyertem össze, igaz basic fokozaton)
[merlinw.org]

ez már kicsit több felbontást tartalmaz 😉
Rocco: a fenti progival vidd le minimum felbontásra a játékot, és úgy próbáld elindítani 😉
Ez az irányítás (autók viselkedése (értsd így!)) ha árkád ha nem! Egy kalap szar és versenyzésre 2Kalap szar.
A játék ezenkívül semmi bajom.
De várok 100-os mentést, mert free-ben kipróbálnám azért a kocsikat!
Ha van mentésed légyszíves küld el.
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bár most is fentvan a gépemen, eredetiben megvan a játék+kiegészítõ, de az vhogy nem köt le, ellenben a GRID.. 😊
(Minden off, Pro mód)
@
amúgy ez billentyûzet aprító irányítással van megáldva.
Komolyan mondom, hogy ehhez vas idegekre van szükség.
PL a roncsderbinél mintha palmatex lenne a kocsikon ahhogy nekiérsz azzonnal odaragadsz és nem menekülsz, csak ha kiforogsz vagy falnak mész.
Relélem van vagy lesz 100%-os mentése valakinek, mert a fax-om aki ezmiatt akar ideggyógyászhoz járni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Online/Privátban keressétek:
Szervernév: KUCI06 (nem lehetett változtatni)
Jelszó: sg
Damage : ON
Catchup : ON
Segítségek : ON (billentyûzettel játszóknak)
Elõször roncsderbi lett beállítva, aztán majd úgyis váltunk...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
@
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
gondolom itt mûxik a fair play. 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Az miért lehet hogy a játékba vannak ilyen utánnahúzások,képben.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
G25-el játszanék, ha menne...
azt a DX-et tedd fel amit a játék felkínál.
Én az elõzõ résszel nagyon sokat játszottam. Akkor az is jó grafika volt, de valójában 1 dolog miatt nyomultam sokat: a kezelés. Valahogy megtalálták az átmenetet az arcade és a szimulátor között. Mind a DFP-met, mint a G25-met nagyon jól kezelte. És ezt én úgy mondom, hogy inkább Race/GTR/GT Legends-el szoktam mindent kikapcsolva játszani. Nem értek egyet azokkal, akik a fenti játékokkal említik egy lapon. Mindenki tudta, hogy arcade lesz. De mégis azt kell mondjam, hogy ezt a részét elszúrták. Arcade és arcade között is van különbség. Az elõzõ rész etalon, ez viszont, legalábbis kormánnyal kezelhetetlen. Akik bill-el játszanak azoknak biztos nagyon jó, csak az ember azért ad ki egy kormányra 25-55 eFt-ot, hogy autós játékkal játszon. Sajnos emiatt azonban csalódtam. Más gondom nincs, de ez azért elég gáz.
Ne aggódjatok tudom, hogy mindenki el fog a búsba küldeni, mert mertem szapulni ezt a csodát, de állok elébe...