7156
  • VRSDM
    nekem zafírból van 256ddr3-as 3650, és tökéletesen hasít rajta!
  • macleody
    Vigyétek vissza és cseréltessétek ki.
  • BIZ0906
    privát szeró

név biz0906
    cod 123456
  • CitizenX
    Hali!

Az öcsém ma vett egy 3650-es vga-t, és valami szőrnyű. A textúrák szanaszét nyúlnak, totál kivehetetlen minden pálya. Sajna nem találtunk semmilyen megoldást, pedig catalystból próbáltuk a 8.5-öst, a 8.2-est, a 7.8-ast, illetve a legfrissebb Omega drivert is. Egyszerüen nem tudjuk, mi a teendő. A legszebb, hogy a Trackmania Nations Forver játékkal ugyanez a helyzet.

Nem tud valaki valami tuti megoldást? Nagyon megköszönném.
  • BIZ0906
    Europe
    Open Wheel
    Istanbul park
    3 laps
    on
    on
    on
    jelszó: 123456

Csak kiváncsi vok hogy "mukod"-ik e :)
  • VRSDM
    aatelee81 és RICK-HUN keressen meg a topikomban pls
  • kuci06
    szerencsére a patchben ez is javítva lesz... :)
    mekkora hülyeség már, hogy nincs hely a szervernek XD
  • SeanJRRussel
    non ranked global bridgestone challenge on on medium.Kocka lelépett én is mek minnyá sajna nem lehet privit mert 20 van és az a max szeró szám tehát nem lehet tudni mikor szabadul fel egy.Aki gondolja jöjjön és majd csak vmi lesz a külföldiekkel.
  • K0CKA
    Nemtudunk menni mert 20 server van és az a max!
    De mihelystt tudok csinálok és beírom ide!
  • petesilver
    kocka, akkor privát?
  • gabi89
    Jobban van optimalizálva mint a Dirt ,de a 6600GT karidon nem fog szárnyalni ez sem sajna.
  • SeanJRRussel
    AKIK FENNN VOLTAK MOST ONLINE GRIDEN AZOK JÖJJENEK AZ ALÁBBI CÍMRE AMIT KOCKA BEÍRT ÉS SIESSETEK MERT CSAK 21 EN VAGYUNK
  • SeanJRRussel
    bridegstone chalenge global on on medium és ranked
  • K0CKA
    Global
    Bridgeston Challenge
    on
    on
    Medium
  • VRSDM
    merre játszotok micsodán? mennék...
  • Szolnokboy1
    valaki??? pls!
  • rvn
    Köszi a válaszokat.
  • Alexease
    A DIRT-nel meg az elozo gepem volt, igy nem tudom osszehasonlitani. De allitolag jobban megy.
  • rvn
    Még 1 kérdés ha lehet. Jobban van optimalizálva a dirthez képest mert az eléggé nagyétvágyu volt.
  • Alexease
    - Igen a DIRT-nek a tuningolt engine-je.
    - Nincs hozza Magyaritas, majd ha megjelenik itthon is.
  • rvn
    Jó estét! 2 kérdésem is lenne. A játék a colin dirt motorját kapta? illetve h van hozzá magyarítás vagy valami hasonló?
  • nocomment
    Nah uninstall, ez nem nekem való. 15x indítom újra a pályákat, folyamatosan kilöknek, ha hagyom menni elöttem őket, akkor meg mi értelme. Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolták. Legalább a köcsög, ha belémjön csússzon már ki velem együtt vagy valami.
  • Szolnokboy1
    most kaptam kölcsön egy speedlink sl-6694-es típusú kormányt és egyszerűen nem tudom működésre bírni. csak egyféle drivert találtam hozzá, felraktam, de semmi kalibrációs felület nincs hozzá. pls help! a játékban hogy tudom beállítani?
  • Lunatic83
    FÁKK FÁKK FÁKK , vagyis akarom mondani fék fék fék,
    ha még beférek a csapatba, akkor én is mennék lökhárítókat gyűjteni ;)
  • SeanJRRussel
    Sztem a játék nagyon fasza.Nem zteljesen szimulátor de elég jóra sikeredett.A graf jó minden autónak más az irányítása,sokan panaszkodnak h nekik nem hozza az elvárt szintet.Akkor nem kell vele játszani és lehet menni gtr2-zni vagy egyéb.Én is játszok már vele x ideje de nem untam meg,a tocát cégig vittem és az is nagyon bejött.Lesz online játék este koocka majd írja az adatokat minnyá
  • K0CKA
    Ranked meccs!

!20:30-tól! 25-kor indítom! SIESSETEK!

Japan
    Nissan Cup(nem drift)
    on
    on
    Medium (5 kör!!)

Jó sok ember kéne hogy a külföldiek ne tudjanak bejutni szal minnél többen! Ha mégis bejönnek KICKELJÜK ŐKET! Kickelés menete a következő:
    1. Kiválasztod a kickelni kivánt játékost
    2. ENTER a nevére
    3. Ctrl-t benyomni!!! és kick szavazatodat elküldted!!!
    Lehetőleg egyszerre csak egy embert kickeljünk MINNÉL GYORSABBAN!

Jelmondatunk: FÉK FÉK FÉK!
  • V43 1105
    Neki Kiszel Tünde a best.. és fáj neki hogy nem ő van rajta ..
  • RatBaG #3283
    óóó te kis humor herold
  • gabi89
    Toca se volt egy full szimulátor még is ezek mint megvoltak benne.Mindenki tudja,hogy ez a játék a grafikára megy ha nem lenne ilyen a grafika akkor azért nem játszanánk vele ennyien.
  • Pokerface86
    Attól még időmérőt belehette volna tenni!
  • macleody
    Azért baszki mert ez nem szimulátor.
  • Pokerface86
    Fú de felidegesítette eza büdös geci játék!!
    Miért nem tettek bele időmérőket hogy ne keljen ezekte a hüly AI-s autókat kerülgetni!
    Már elégsokat nyomtam vele, de kezd unalmas lenni! Elkapkodták ezt a játékot! Egy szerúen nics köze a TOCA-hoz!
    Nincs a játékban technikai hiba( defekt, elfolyik az olaj)! Miért nincs?!
    Egy szerűen nem élvezem már a játékot!
    Bmw-s futamok a legjobbak!! Mia faszért nem lehet pl. Valami BMW kupát menni 20-30 körön keresztül ls kb lenne 10 pálya! Miért?
    Miért nem csináltak Box utcát! Kerák csere, tankolás, stb, Miért nem kopik a gumi??
  • Attelee
    Ma este nem lesz online csapat?Vagy valaki csinált már privát meccset?
  • SzocsA
    a városi driftelés hogy megy?
    hogy lehet elmenteni a visszajátszást?
    és abból hogy lehetne képernyőkímélőt csinálni?
  • V43 1105
    :D
  • ajem kisa
    Azért, mert akik hátulvannak, azokat ki lökdösné...?;)
  • petesilver
    Igen, emlékszem még rá. Aztán ha már ismered az illetőt, nagyon jó, komoly csatákat lehet vívni, de ehhez kell hogy tudd, meg ő is tudja, hogy csak korrekt manőverekkel próbálkozik mindkettő. De ilyesmit élvezetesen csakis következetesen viselkedő autókkal lehet, ilyen meg nincs ebben a játékban, illetve kiélezett, határon autózva biztos nincs. Mókának jó, de néha az Ai nagyon fel tudja nyomni az ember agyát, vagy egy irreális mozdulat az autótól féktávon-gyorsításkor-kanyarban.
  • macleody
    Erre nem gondoltam
  • Neoncsoves
    lehet hogy "más"
  • macleody
    Csak egy csaj. Van valami problémád? Nem ez a lényeg, hanem hogy lehet rátenni bármit.