GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja szerintem ez a pssg tartalmazza... de azt melyikk progival lehet megnyitni? 😊

melyik fájlban vannak a textúrák? 😊

MerlinW
Én kérek elnézést. Igérem legközelebb elhesegetem a jószándékot.

[merlinw.org]

grebber
Azt irtam normális.Ezt az összvágott szart én is megtaláltam!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Úgy gondolod verseny közben 2-300as tempónál tudod értékelni az 1280-nál nagyobb felbontást?😊 Néha nem értelek titeket... <#fejvakaras>

[merlinw.org]

VRSDM
nagyon jó volt a ma délutáni játék, remélem még sok ilyen lesz!

u dont have to listen anybody else but me

Koszi,sajnos ebben is csak 1280x1024 a max felbontas.

Jimi Hendrix

MerlinW
Csak aki keresett

[merlinw.org]

MerlinW
grafikai beállításoknál nyomj egy shiftet, és ott
Shadow - low,
Motion blur - Off
Mirror - Off

Ha így sem jó, kapcsolgasd ki a többit is. Én 960x600-ban játszom, úgy is szép.

[merlinw.org]

grebber
Valaki nem talált véletlenül normális dvd borítót a játékhoz?

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Na itt van egy kép !! Egy ütközés miatt két keréken ment tovább a kocsi !!

Grid
MerlinW
No. 2 óra tökölés után sikerült valamennyire használható konfigot összehoznom Logitech Formula kormányhoz:

Force feedback:
on
10%
100%
50%

Advanced:
0%
85%
5
0
100
0
100

A segítségeket érdemes bekapcsolni.

Így már nem rángat, nem forog összevissza az autó, lehet kanyarodni szépen. Igaz még mindig túl finoman kell vele bánni, de így már legalább játszható. (Az elején a csapatépítéshez szükséges összeget mind elsõ helyezetként nyertem össze, igaz basic fokozaton)

[merlinw.org]

Hát nekem sehogysem akar menni annyira akad hogy játszhatattlan a demo fullon ment legujabb driver van pedig fent mi lehet a gond? na?
és már elkezdtek Skinezgetni is:

Dante73
Nagyon nem.

http://www.freetvmaci.info/

Felbontás állitó progi !!

ez már kicsit több felbontást tartalmaz 😉

Rocco: a fenti progival vidd le minimum felbontásra a játékot, és úgy próbáld elindítani 😉

Megvan mi volt a hiba. A kormány settings menüjében ki volt pipálva a Pedals reported as combined checkbox. Na ezt nem szabad.
Tudtok valami hamachi szobát?
DarkSector
Nekem akkor sem hiányzik, hogy törjek zúzzak....... mármint nem a játékban!
Ez az irányítás (autók viselkedése (értsd így!)) ha árkád ha nem! Egy kalap szar és versenyzésre 2Kalap szar.
A játék ezenkívül semmi bajom.
De várok 100-os mentést, mert free-ben kipróbálnám azért a kocsikat!
Ha van mentésed légyszíves küld el.
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a TDU nekem vhogy nem teszik, simán minden autó túl nehéz, és így tiszta hülyén mozognak a kocsik, HC módban meg nincs súlyuk, így szintén sz*r..

bár most is fentvan a gépemen, eredetiben megvan a játék+kiegészítõ, de az vhogy nem köt le, ellenben a GRID.. 😊

armageddon666
TDUhoz hasonlít a kormányos irányítás?

@

én kormánnyal játszok, és sztem jól írányitható, csak szokni kell egy picit.... ez a legjobb árkád autós játék PC-re, az tuti..
(Minden off, Pro mód)

Tudok váltani a H váltóval, de próba képpen átraktam szekvenciálisba de így sem jó. Külföldi fórumokon is van 1-2 embernek problémája a kormánnyal. Leszedem a legujabb drivert az talán megoldja.
armageddon666
hát jah a roncsderbi gázos ^^ de a többi fasza sztem :C helpekkel tök könnyû irányítani az autókat ha megszokja az ember ^^ csak stability helppel meg autováltóval... hát 2 versenyt nyertem, aztán inkább bekapcsoltam a helpeket mert a komolyabb autók már irányíthatatlanok voltak :S

@

DarkSector
Jah nem tudtam.
amúgy ez billentyûzet aprító irányítással van megáldva.
Komolyan mondom, hogy ehhez vas idegekre van szükség.
PL a roncsderbinél mintha palmatex lenne a kocsikon ahhogy nekiérsz azzonnal odaragadsz és nem menekülsz, csak ha kiforogsz vagy falnak mész.
Relélem van vagy lesz 100%-os mentése valakinek, mert a fax-om aki ezmiatt akar ideggyógyászhoz járni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SpeedXHUN
Teljes játékkal lehet multiplayeren driftelni?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Hát nekem sehogysem akar menni annyira akad hogy játszhatattlan a demo fullon ment legujabb driver van pedig fent mi lehet a gond?
kuci06
Nah, csináltam szervert, az a pár perc úgysem számít... 😛

Online/Privátban keressétek:

Szervernév: KUCI06 (nem lehetett változtatni)
Jelszó: sg
Damage : ON
Catchup : ON
Segítségek : ON (billentyûzettel játszóknak)

Elõször roncsderbi lett beállítva, aztán majd úgyis váltunk...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

armageddon666
kormánnyal akkor szarul irányítható? akkor asszem maradok billnél ^^ már tökre belejöttem xD gaaah viszont hogy elröpült az idõ, tanévvégi hülye tzkre meg alig tanultam -.- na majd holnap megpróbálok x))) addiktív 😄 nekem nagoyn bejött XD

@

mama2
Teamspeak van? Az is kéne, nem?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tototto
srácok az miért van hogy logitech rumblepad 2 gamepaddal játszom, és kanyarodáskor belsõnézetben nem forog a kormány, az autó teljesen jól irányitható kanyarodik, de belsõnézetben a kormány csák áll mintha disz lenne, arra gyanakszom hogy nem érzékeli rendesen a gamepadot, más nem találkozott még ezzel a hibával?

mennék majd én is, elegem van a sok idiótából aki dodgemesdit játszik.
gondolom itt mûxik a fair play. 😊

mama2
oké😊.

kuci06
igen.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mama2
Na akkor fél óra mulva csináltok szobát?

Rogan99. Azért olyan mintha elengednéd a gázt, mert a H váltót nem támogatja, hanem csak a szekvenciálist...érdekes kérdés mindenesetre.
gabi89
Baromságokat ne mondjál már kijött a játék. (warezon is kint van meg kölföldön már kapható csak még itt MO.-on nem)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fanka93
kösz!

DarkSector
még nem

fanka93
amúgy ez a játék kijött már PCre? bocs a láma kérdésért😊

hi. megváltoztattam a postprocess-t de ha alt+TAB olok utána kifagy a game. miért van ez? és csak miután beraktam a postprocess változtatást, gondolom attol van de vhogy meglehetne csinálni hogy ne faggyon ki?

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

mama2
Nem lehetne hamarabb csinálni szobát mint 7 óra? Esetleg 6?

AdaKiller
köszi a segítséget

azaz idõvisszaállító akármi az mi?😊))

Steam Nick: adakiller

felmész nvidia.com ra és ami ott van a legfrissebb azt letöltöd.

Üdv
Az miért lehet hogy a játékba vannak ilyen utánnahúzások,képben.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Az a dx van fent de melyik a legfrisebb driver?
Az miért van hogy 2-es ig megy rendesen majd ha 3-masba váltok olyan mintha elengedném a gázt?

G25-el játszanék, ha menne...
vga driver frissítés,
azt a DX-et tedd fel amit a játék felkínál.

sziaztok nekem nagyon szaggat a játék a demo tökéletesen ment miért van ez? 8800 GT-ém van segítsetek köszönöm
Összességében tetszik a játék. Végre egy gamma, amit normálisan optimalizáltak. A következõ konfigon 4x-es AA-val 1280x768-ban Mediumon röccenés nélkül fut: 3500+ Athlon 64, 1024 Mybte DDR RAM, tuning 7600 GS (550/1350). Tehát a grafika tényleg szemetgyönyörködtetõ.

Én az elõzõ résszel nagyon sokat játszottam. Akkor az is jó grafika volt, de valójában 1 dolog miatt nyomultam sokat: a kezelés. Valahogy megtalálták az átmenetet az arcade és a szimulátor között. Mind a DFP-met, mint a G25-met nagyon jól kezelte. És ezt én úgy mondom, hogy inkább Race/GTR/GT Legends-el szoktam mindent kikapcsolva játszani. Nem értek egyet azokkal, akik a fenti játékokkal említik egy lapon. Mindenki tudta, hogy arcade lesz. De mégis azt kell mondjam, hogy ezt a részét elszúrták. Arcade és arcade között is van különbség. Az elõzõ rész etalon, ez viszont, legalábbis kormánnyal kezelhetetlen. Akik bill-el játszanak azoknak biztos nagyon jó, csak az ember azért ad ki egy kormányra 25-55 eFt-ot, hogy autós játékkal játszon. Sajnos emiatt azonban csalódtam. Más gondom nincs, de ez azért elég gáz.

Ne aggódjatok tudom, hogy mindenki el fog a búsba küldeni, mert mertem szapulni ezt a csodát, de állok elébe...