7156
  • Brian87
    Hi a Prohardver-ről... úgy látom ti is szenvedtek itt ezzel a privát szerócsinálós dologgal...nekünk se sikerül sokszor.
    Egyszerűen vicc ez a 20fős privát dolog, hogy hiába van szeró készítve egyszerűen a többiek nem látják...
    Ti mit tudtok róla lesz vmi megoldás erre? Én egy patchről hallottam de hogy foge vele menni miután felrakom nem tudom...

Amúgy ha befogadtok szívesen jövök játszani veletek...házias vagyok és kerámia fékes szóval megtudok állni kanyarok előtt :))))))

Titeket is várunk ha ráértek pro-s szerókon....BrianGT-Mssa-Eagle-Enton-Klero a szerver hostoló..sajnos ritkán láétni eme neveket a 20as limit miatt :)

Amúgy nektek, hogy szokott sikerülni? Korán mikor még kevesen vannak csináltok egy szerót és hagyjátok vagy hogy?
    Mert mi is csináltzunk ilyet és még akkor sem láttuk a hostot.
  • Szabi1991
    magyaros festésem :D
  • Szabi1991
    de jó multyba driftelni -.-

6-os baleset a célegyenesben :D
  • kirol
    7 hsz-el lejjebb írtad, hogy többet nem idítassz!
  • robotnyk
    a grid nem a folytatása a (toca) race driver játékoknak, inkább egy új irányvonal, a gyors, akciódús versenyeket szem előtt tartva a szimuláció helyett.
  • K0CKA
    !!!!PRIVAT SERVER!!!!

Hosszas várakozás után egyszer csak a 20-ból 19-let és én figyeltem és gyorsan csináltam egyet!!

20:30-tól PRIVÁTBAN!!!

Név: -SG--K0CKA
    Jelszó: supergamez

FIGYELJÜNK EGYMÁSRA!NORMÁLIS VERSENYEKET HA LEHET!

FÉK FÉK FÉK!
  • SeanJRRussel
    hali
    kocka szerver private jöjjön aki akar multizni de sieesen
    jelszó supergamez
    siessetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • grebber
    Ez mit jelent magyarul:

"It shouldn't be considered a sequel to the race driver games ,more of a reboot as a game with emphasis on fast, action filled race and not on simulation"
  • guruzone
    Sziasztok, egyből ti jutottatok eszembe ha multiról van szó, már napok óta nyomom, de tényleg rengeteg a buta ember,
    olvasom hogy volt saját szerver, jó lenne több ilyen.

Hol találok olyan magyar versenyzőtársakat akik tényleg tudnak versenyezni? akikenek a játék nem csak az első két kanyarig tart???
  • heady
    ezzel kezdődik a játék:D ez van a menü előtt:D 1ébként sztem is állat, uganyúgy ahogy a játék.
  • kirol
    Ezért nem mentem már én se. Nem értem, miért nem lehet a másikra is figyelni.

Nem nyersz éppen. És akkor mi van?
  • grebber
    Na még 3 db verseny és megvan fullra az összes verseny:D
  • K0CKA
    Na emberek tőlem több serverindítást ne várjatok...

Nem lehet normálisan játszani mert nem figyeltek egymásra!Tuszkoljtok ki a másikat hogy ti nyerjetek!Nem csak így lehet nyerni!Na mind1
  • PrisonMan
    Ezt a trailert láttátok már? Beszarás, főleg HD minőségben.
  • K0CKA
    Multi este!

Ranked meccs!

!!19:30-tól!!
    Kérek mindenkit hogy időben érkezzen!

Global
    Philips World Champinship
    on
    on
    Short

Külföldieket kickeljük de hogy ezt elkerüljük legyünk minnél többen magyarok!
    Ha mégis sok a külföldi kérem a magyarok összetartását és a külföldieket sz*rjuk le!

• SzocsA
    multi multi
  • grebber
    Nem lesznek képek mert nincs semmi különbség.
  • grebber
    No akkor csinálok biztonsági mentést aztán belevetem magam csinálok pár képet alapon és ezzel!
  • w77d
    támogatom a kezdeményezést, mert bizonytalanra én sem teszem föl..
  • barmi
    Tényleg jó lenne néhány kép hogy mi a kül a sima ultra beállítás és a másik között.
  • Szolnokboy1
    visszajátszásoknál hogy tudom forgatni a kamerát a kocsi körül? meg hogy tudom lelassítani az időt?
  • BiG G
    fraps-szal megoldható, de beépített megoldás nincs rá
  • arty
    nem bizony
  • SzocsA
    este lesz multi? jó lenne most hétvége van!
  • SzocsA
    a visszajátszásokat nem lehet elmenteni?
  • Szabi1991
    az én gépem a sima full graffot se bírja :p
  • grebber
    Tudsz betenni képet evvel milyen a game és nélküle?
  • Szabi1991
    ezzel a pár fájlal a tényleges max grafikára teheted a játékot :)

(persze biztonsági másoltatott csinálj..)
  • CitizenX
    De, biztos előfordulnak hibás Nvidia karik, csak én még eddig egyetlen darabbal sem taliztam. :) Nekem otthon egy 8800GT figyel, és rohadtul semmi baja nincs semmivel. Ráadásul a megoldás-vadászat közepette csak radeonoknál merültek fel komoly grafikai hibák a Girddel kapcsolatban, youtubon is lehet nézni egy-két radis videót, hogy mit tud művelni a játékkal. Nem tudom, nekem minden bizalmam odaveszett a radeonok felé, sajnálom.
  • BiG G
    jó kérdés. alapvetően nem fejlődnek, de sokszor meg tudnak lepni. ugye minden pilótának van egy specialitása, mondjuk a pro street versenyek, ahol nagyon jól szerepel általában. de néha ott is el tudja rontani, illetve volt hogy open-wheel-ben lett második-harmadik több egymást követő versenyen is, pedig egyáltalán nem az volt a specialitása. de alapvetően nem fejlődnek szerintem. én amúgy egy magyar srácot, valami Tamást vettem fel még a 3. szezonban, a játék legvégéig (16 szezon alatt volt meg asszem) velem is maradt. jobb azért magyarral versenyezni, még akkor is ha idióta orosz akcentussal látták el szerencsétlent
  • BiG G
    van olyan is igen, de neki nem az van.
  • Action
    A felvett pilóták képességei fejlödnek a játék folyamán? Vagy mindig újabb és jobb után kell nézni?
  • w77d
    a config fájlban külön be szeretnék állítani mindent a lehető legnagyobb értékre. Szerintetek ez a legnagyobb, vagy valamit még lehet följebb vinni? (ebbe még nem nyúlkáltam bele, a játékban húztam maxra a grafikát és így alakította ezt ki)

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
    - <hardware_settings_config version="38">
    - <cpu>
    <threadStrategy parallelUpdateRender="true" workerMapFile="system/workerMap2Core.xml" forceFeedbackProcessor="1" dvdStorageProcessor="1" dataSetMonitorProcessor="0" renderProcessor="0" updateProcessor="1" fileStreamProcessor="1" />
    </cpu>
    - <audio_card>
    <audio mixing="software" reverbs="1" voices="120" creation="auto" />
    </audio_card>
    - <graphics_card>
    - <resolution width="1280" height="1024" aspect="normal" fullscreen="true" vsync="1" oldWidth="1280" oldHeight="1024">
    <refreshRate rate="60" />
    </resolution>
    <gamma level="1.0" />
    - <multisampling option="16xqcsaa">
    <back_buffer level="16xqcsaa" />
    <colour_target level="16xqcsaa" />
    <minimap level="4xmsaa" />
    <dynamic_envmap level="0" />
    <static_envmap level="0" />
    <rear_view_mirror level="0" />
    </multisampling>
    <textures lod="0" />
    </graphics_card>
    <graphics_detail level="high" />
    <wind particles="true" groundcover="true" />
    <shadows enabled="true" size="2048" maskQuality="2" />
    <headlights headlightQuality="2" />
    <particles enabled="true" collisions="true" max="6000" />
    <crowd enabled="true" />
    <cloth enabled="true" />
    <postprocess enabled="true" blur="true" />
    <groundcover enabled="true" layers="4" />
    <trees visibility="2000" low="180" high="60" lodQuality="2" />
    <vehicles characterQuality="4" lodQuality="3" />
    <reflections faces="6" size="512" forceBilinear="false" />
    <mirrors enabled="true" forceBilinear="true" width="512" height="128" />
    <skidmarks enabled="true" />
    <dynamic_ambient_occ enabled="true" />
    <track_reflections enabled="true" />
    <physics environmentalDamage="true" vehicleDamage="true" />
    <motion enabled="false" ip="127.0.0.1" port="20777" delay="1" extradata="0" />
    </hardware_settings_config>
  • arty
    igazatok van, hibás termék esetén él még a törvény, csak a 'nem tetszik, ezért visszahoztam' dolog nem működik már.

sry a dezinformációért :)
  • Neoncsoves
    nem 3850?
  • BIZ0906
    Az egész EU-ban :)
  • arty
    gondolod egy geforce nem lehet hibás? :)
    ezen az áron 8600ast kapsz, azzal pedig nem jársz jobban ...

petesilver: nem létezik már a 3 napos cseregari, de van sok kereskedő aki 'megadja'
  • petesilver
    3 napon belül mgyarországon azonnal köteles kicserélni
  • CitizenX
    Akkor erre gondolom érvényes a csere gari, nem? Visszaviszem, de én már nem akarok radit venni ezek után. Kösz a tippet. Macleody, neked is.
  • VRSDM
    úgyhívják melegedés/memóriahiba