7156
-
zsomboor #6835 Az csak kormány/kontrollernél működik az a beállítás az billre nem vonatkozik(elvileg) -
dzsavermadar #6834 Próbáld meg a beállításokat variálni, hátha kialakul valami.
Nagy különbséget ne várj!
"Főmenü" - "Beállítások" - "Vezetési beállítások" - "Speciális"
Ha meg semmi eredmény, akkor próbáld meg óvatosabban kezelni a billentyűket, mert egyébként alapból is tök jól működik a játék billel. -
#6833 Az érzékenysége:) -
zsomboor #6832 Én is billel nyomom és ha bármilyen más játékhoz hasonlítod akkor messze a billel legkönnyebben irányítható autós játék, úgyhogy nem értem mi a probléma -
#6831 Helló
Én is bill.el nyomom, és szerintem is elég nehézkes a pályán tartani:)
Be lehet állítani a játékban azthiszem. Nekem még csak a demó van meg. -
mardal #6830 Sziasztok
A játékhoz van valami irányítási mod mert én nem tudok megbirkózni vele,bill-el nyomom de ez a kanyarodás szörnyű,nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó. -
#6829 futtasd rendszergazdaként(?) -
BIKA95 #6828 Igen, próbáltam de úgysem jó. -
#6827 Próbáltad esetleg cd-ről indítani??? Elég fura jelenség.... -
BIKA95 #6826 -
BIKA95 #6825 Sziasztok! tudnátok segíteni? Nemrég megjött a játék(megrendeltem)beteszem a cd-t előjön a kis ablak rámeegyek hogy install és semmi nem tőrténik.Pls ha tuddok segíteni segitsetek
-
#6824 codemasters főkönyvtárába kellett menni
tetszik a game, lehet hogy megveszem -
zsomboor #6823 OK! az jó ,és mi volt a baj? -
#6822 sikerült megoldani:) -
#6821 Sziasztok
Leszedtem a demót, de nem akar elindulni a játék. Amikor a végén frissíti a DirectX-et, kilép, és nem csinál semmit. Tudtok segíteni? töröljem le, és szedjem le másik oldalról? -
zsomboor #6820 Azért gondoltam h azt tegye fel mert annak biztos hogy mennie kéne -
zsomboor #6819 Tudom,én is azt használom, de azt nehezebb feltenni(esetenként crackelni kell pl. nekem is kellett) -
#6818 Van már 1.3 is:) -
zsomboor #6817 1.2 patch -
zsomboor #6816 És próbáltad patch-el? tedd rá az 1.2-t és nézd meg úgy is hátha jó lesz -
zsomboor #6815 Akkor nem tudom ,azé kérdeztem mert 1.3-nál nekem is ugyan ezt csinálta -
mardal #6814 Amikor ment a játék akkor is xp volt fennt meg most is xp van fennt,azóta újra sem lett rakva az oprendszer. Azt csinálja hogy nem csinál semmit,rákattintok az ikonra kicsit tölt a gép és semmi. Semmiféle patch sincs fennt a játékhoz. -
zsomboor #6813 Ja,és milyen volt az op. rendszered a régin és most milyen az újon -
zsomboor #6812 Vagy semmit? -
zsomboor #6811 Ha igen akkor milyen? És 1 kicsit pontosabban, mit csinál,kiteszi a forgó CD-t,vagy fekete képernyő? -
zsomboor #6810 Patch van fent? -
mardal #6809 Sziasztok
Nekem olyan problémám volna hogy felraktam újra gépemre a játékot de nem indul el,egyszer már fennt volt akkor teljesen jól működött de most nem akar elindulni sehogy sem.Nem tudjátok ez mitől lehet?Már próbáltam kompatibilitást is állítani de úgy sem jó. -
ktmotion #6808 Köszi a gyors választ :) Hát megpróbálom akkor :D -
zsomboor #6807 Meg am. is az 1.3-ban több a verseny meg javít a multin(elvileg bár én csak a több versenyt észleltem ebből)
Úgyhogy szerintem inkább tegyék fel ők az 1.3-at
Próbáld őket meggyőzni -
zsomboor #6806 Nem lehet sehogy csak újratelepítéssel megoldani, vagy rakják fel ők -
ktmotion #6805 Na szóval olyan gondom lenne, hogy nekem 1.3-as patchem van a GRID-hez... Egypár haverral szoktum nyomatni, de viszont 1.0-patches játékosok által létrehozott servereket nem látom... Pedig nagyon sok havernak az alapjáték van bent... Mondtam nekik, hogy rakják fel az 1.3-asat, de azt mondták, hogy mindenki azon játszik. Na most nincs lehetőség csak az 1.3-as patchet leinstallálni, hogy ne kelljen újrainstallálni az egész játékot??? Vagy valami más megoldás? Remélem érthető voltam... Előre is köszönöm... -
zsomboor #6804 A szeró már más néven él nem tudom milyen néven, de én már kiléptem -
zsomboor #6803 ha jönnétek akkor szeró zsomboor jelszó grid -
zsomboor #6802 Valaki játszani? -
zsomboor #6801 Van szeró ha úgy gondolod gyere a jelszó+szerónév ugyan az mint amit tegnap írtam -
zsomboor #6800 Nem kell hülyének érezned magad Ez csak egy játék és ha ráérsz akkor jössz, ha nem akkor nem Majd akkor írok mikor megyek én is és ha ráérsz gyere -
#6799 Na skacok, télleg nem szivatás képen, de államvizsgázok jövőhéten, és egy csomó dolgom van még mellette, szóval télleg rendes hogy hívtok és már én érzem magam hülyén hogy sose tudok menni... De látom kint vannak a szerver nevek meg a kódok, ha ennyit bedobtok, mikor mentek fel és én is ráérek akárcsak fél órára is, akkor megyek vleetek gurulni egyet, addig is sorry...:) -
zsomboor #6798 Ha akarsz akkor jöhetsz most is:Zyllion-PH-Team jelszó:grid -
zsomboor #6797 Főleg nem TE, úgyhogy gyere nyugodtan bármelyik nap
pl.: ma is jöhetsz ha akarsz -
zsomboor #6796 De nem hiszem hogy itt akadna olyan aki direkt tör zúz