7156
  • zsomboor
    Az csak kormány/kontrollernél működik az a beállítás az billre nem vonatkozik(elvileg)
  • dzsavermadar
    Próbáld meg a beállításokat variálni, hátha kialakul valami.
    Nagy különbséget ne várj!
    "Főmenü" - "Beállítások" - "Vezetési beállítások" - "Speciális"

Ha meg semmi eredmény, akkor próbáld meg óvatosabban kezelni a billentyűket, mert egyébként alapból is tök jól működik a játék billel.
  • modelcar
    Az érzékenysége:)
  • zsomboor
    Én is billel nyomom és ha bármilyen más játékhoz hasonlítod akkor messze a billel legkönnyebben irányítható autós játék, úgyhogy nem értem mi a probléma
  • modelcar
    Helló

Én is bill.el nyomom, és szerintem is elég nehézkes a pályán tartani:)

Be lehet állítani a játékban azthiszem. Nekem még csak a demó van meg.
  • mardal
    Sziasztok
    A játékhoz van valami irányítási mod mert én nem tudok megbirkózni vele,bill-el nyomom de ez a kanyarodás szörnyű,nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó.
  • modelcar
    futtasd rendszergazdaként(?)
  • BIKA95
    Igen, próbáltam de úgysem jó.
    Próbáltad esetleg cd-ről indítani??? Elég fura jelenség....
  • BIKA95
  • BIKA95
    Sziasztok! tudnátok segíteni? Nemrég megjött a játék(megrendeltem)beteszem a cd-t előjön a kis ablak rámeegyek hogy install és semmi nem tőrténik.Pls ha tuddok segíteni segitsetek
  • modelcar
    codemasters főkönyvtárába kellett menni

tetszik a game, lehet hogy megveszem
  • zsomboor
    OK! az jó ,és mi volt a baj?
  • modelcar
    sikerült megoldani:)
  • modelcar
    Sziasztok

Leszedtem a demót, de nem akar elindulni a játék. Amikor a végén frissíti a DirectX-et, kilép, és nem csinál semmit. Tudtok segíteni? töröljem le, és szedjem le másik oldalról?
  • zsomboor
    Azért gondoltam h azt tegye fel mert annak biztos hogy mennie kéne
  • zsomboor
    Tudom,én is azt használom, de azt nehezebb feltenni(esetenként crackelni kell pl. nekem is kellett)
  • Fehercsoki
    Van már 1.3 is:)
  • zsomboor
    1.2 patch
  • zsomboor
    És próbáltad patch-el? tedd rá az 1.2-t és nézd meg úgy is hátha jó lesz
  • zsomboor
    Akkor nem tudom ,azé kérdeztem mert 1.3-nál nekem is ugyan ezt csinálta
  • mardal
    Amikor ment a játék akkor is xp volt fennt meg most is xp van fennt,azóta újra sem lett rakva az oprendszer. Azt csinálja hogy nem csinál semmit,rákattintok az ikonra kicsit tölt a gép és semmi. Semmiféle patch sincs fennt a játékhoz.
  • zsomboor
    Ja,és milyen volt az op. rendszered a régin és most milyen az újon
  • zsomboor
    Vagy semmit?
  • zsomboor
    Ha igen akkor milyen? És 1 kicsit pontosabban, mit csinál,kiteszi a forgó CD-t,vagy fekete képernyő?
  • zsomboor
    Patch van fent?
  • mardal
    Sziasztok
    Nekem olyan problémám volna hogy felraktam újra gépemre a játékot de nem indul el,egyszer már fennt volt akkor teljesen jól működött de most nem akar elindulni sehogy sem.Nem tudjátok ez mitől lehet?Már próbáltam kompatibilitást is állítani de úgy sem jó.
  • ktmotion
    Köszi a gyors választ :) Hát megpróbálom akkor :D
  • zsomboor
    Meg am. is az 1.3-ban több a verseny meg javít a multin(elvileg bár én csak a több versenyt észleltem ebből)
    Úgyhogy szerintem inkább tegyék fel ők az 1.3-at
    Próbáld őket meggyőzni
  • zsomboor
    Nem lehet sehogy csak újratelepítéssel megoldani, vagy rakják fel ők
  • ktmotion
    Na szóval olyan gondom lenne, hogy nekem 1.3-as patchem van a GRID-hez... Egypár haverral szoktum nyomatni, de viszont 1.0-patches játékosok által létrehozott servereket nem látom... Pedig nagyon sok havernak az alapjáték van bent... Mondtam nekik, hogy rakják fel az 1.3-asat, de azt mondták, hogy mindenki azon játszik. Na most nincs lehetőség csak az 1.3-as patchet leinstallálni, hogy ne kelljen újrainstallálni az egész játékot??? Vagy valami más megoldás? Remélem érthető voltam... Előre is köszönöm...
  • zsomboor
    A szeró már más néven él nem tudom milyen néven, de én már kiléptem
  • zsomboor
    ha jönnétek akkor szeró zsomboor jelszó grid
  • zsomboor
    Valaki játszani?
  • zsomboor
    Van szeró ha úgy gondolod gyere a jelszó+szerónév ugyan az mint amit tegnap írtam
  • zsomboor
    Nem kell hülyének érezned magad Ez csak egy játék és ha ráérsz akkor jössz, ha nem akkor nem Majd akkor írok mikor megyek én is és ha ráérsz gyere
    Na skacok, télleg nem szivatás képen, de államvizsgázok jövőhéten, és egy csomó dolgom van még mellette, szóval télleg rendes hogy hívtok és már én érzem magam hülyén hogy sose tudok menni... De látom kint vannak a szerver nevek meg a kódok, ha ennyit bedobtok, mikor mentek fel és én is ráérek akárcsak fél órára is, akkor megyek vleetek gurulni egyet, addig is sorry...:)
  • zsomboor
    Ha akarsz akkor jöhetsz most is:Zyllion-PH-Team jelszó:grid
  • zsomboor
    Főleg nem TE, úgyhogy gyere nyugodtan bármelyik nap
    pl.: ma is jöhetsz ha akarsz
  • zsomboor
    De nem hiszem hogy itt akadna olyan aki direkt tör zúz