GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Hát valakinél a 1.3as pöcs miatt crackelni kell az eredeti gammát. Azt próbáltad már?
Sziasztok!
Hatalmas a probléma! Imádott játékom nem hajlandó alindulni! Bedöglött a 8800 GT videókártyám, kénytelen voltam venni egy 5770-est. Újratelepítettem a rendszert (win7), azóta nem indul el a játék. Semmi hibaüzenet. Megjelenik egy kis lemez, elkezd forogni, pár másodperc és eltûnik. Nem indít el semmit, nem ad hibaüzenetet sem. Más játéknál nem tapasztaltam. Telepítettem a patch file-okat is, az sem segített. Tud valaki segíteni? Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Hatalmas a probléma! Imádott játékom nem hajlandó alindulni! Bedöglött a 8800 GT videókártyám, kénytelen voltam venni egy 5770-est. Újratelepítettem a rendszert (win7), azóta nem indul el a játék. Semmi hibaüzenet. Megjelenik egy kis lemez, elkezd forogni, pár másodperc és eltûnik. Nem indít el semmit, nem ad hibaüzenetet sem. Más játéknál nem tapasztaltam. Telepítettem a patch file-okat is, az sem segített. Tud valaki segíteni? Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Ha valaki keres itt vagyok.
http://itcafe.hu/tema/race_driver_one/friss.html
<#integet2>#integet2><#awink>#awink><#integet2>#integet2>
Ha valaki keres itt vagyok.
<#integet2>#integet2><#awink>#awink><#integet2>#integet2>
Én is. <#hehe>#hehe>
olyan mint egy rossz munkahely 😄
Törölt felhasználó
"csak azok jelentkezhetnek akik mindig meg tudnak jelenni a versenyeken olyat nem akarunk tapasztalni, hogy az illetõ egyszer jön egyszer nem"
Már kiestem<#hehe>#hehe>
Már kiestem<#hehe>#hehe>
"JELENTKEZÉS A BAJNOKSÁGBA!
A Dirt 2 és Grid BAJNOKSÁGBA csak azok jelentkezhetnek akik mindig meg tudnak jelenni a versenyeken olyat nem akarunk tapasztalni, hogy az illetõ egyszer jön egyszer nem tehát játszik vagy nem játszik! Sajnos ezt így kell csinálni másképp sosem fog beindulni a szekér😊!!!
REMÉLEM MEGÉRTITEK!!!
A CÉL HOGY EGY NAGYON ERÕS CSAPAT JÖJJÖN ÖSSZE!
EZEN A CÍMEN JELENTKEZHETSZ!
MSN: [email protected] *"
A Dirt 2 és Grid BAJNOKSÁGBA csak azok jelentkezhetnek akik mindig meg tudnak jelenni a versenyeken olyat nem akarunk tapasztalni, hogy az illetõ egyszer jön egyszer nem tehát játszik vagy nem játszik! Sajnos ezt így kell csinálni másképp sosem fog beindulni a szekér😊!!!
REMÉLEM MEGÉRTITEK!!!
A CÉL HOGY EGY NAGYON ERÕS CSAPAT JÖJJÖN ÖSSZE!
EZEN A CÍMEN JELENTKEZHETSZ!
MSN: [email protected] *"
\"Erről van szó!\"
Törölt felhasználó
Grid "pontban"??? Na ezt fordítsd már le mert nem értem. Ja és mesélj már errõl a versenyrõl, nem igazán van idõm utána nézni😊
\"Erről van szó!\"
Helló mindenki!
Törölt felhasználó
Hát baszom a gépen a tervezõ progikat, mert be kéne fejeznem a mobilesztergám és nincs egy hónapom se rá, szal most a szakdoga az elsõ, de ha van idõm gurulni vagy itt vagy a TDU-ban, akkor szólok. Am TDUban, rákérdezel pár embernél, meg hogy hol talizzatok oszt lehet tolni😊
Most rakom az 1.3-as patch-et ha valaki szeretne ma zúzni az szóljon!!!
Mindenkinek ajánlom, aki szeret tisztességesen versenyezni, és nem az õrült száguldozás, és törés-zúzás a célkitûzése. Hajrá!<#integet2>#integet2>
Ma is verseny. Látogass el ide:
itt egy remek csapat van, és úgy látom minden nap tolják. én is, zsomboor is odamentünk.1.3 -al. Viszont, ha TDU barangolásról tudsz, szólj nekem légyszíves. A múltkor láttalak ott.
itt egy remek csapat van, és úgy látom minden nap tolják. én is, zsomboor is odamentünk.1.3 -al. Viszont, ha TDU barangolásról tudsz, szólj nekem légyszíves. A múltkor láttalak ott.
Ma 17 körül úgy néz ki lesz verseny akit érdekel. Már 1.3 -al nyomjuk. majd hozom az adatokat.
Szuper!
Törölt felhasználó
Na én is fellöktem az 1.3at és nem kellet törni. Ha lesz idõm valamikor, akkor már fogok tudni csatlakozni😉
De! sikerült zsomboornak az 1.3, gyorsan én is feltettem, és már mentünk is egy-két próbakört. Remekül mûködik. Nekem nem kellett crac, és a magyarítást is rátettem minden gond nélkül. Úgyhogy már ezután 1.3- al gurulunk.
Törölt felhasználó
Nem mondod!!!<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
mûködik az 1.3 csak az eredetit is crackelni kellett
Ma játszana valaki 1.2-vel
De a problémát nem sikerült megoldani.<#rinya>#rinya>
Ellátogattam oda amit mondtál, kösz hogy mondtad<#worship>#worship>
DirectX frissítés fennt van ? Más fórumon beszéltem a problémádról, várnak, hogy megoldják. Nagyon segítõkészek, és láthatóan értenek is a dolgokhoz. Látogass el ide, és hivatkozz rám, hogy tudják, hogy rólad beszéltem. Csak beírni tudom, mert még nem engedi a fórum szabályzat másként.
Sok sikert!
Sok sikert!
Vége a mainak. Köszi srácok. Jó volt.
Törölt felhasználó
Pfff akkor más ötletem már tényleg nincs😄
Nekem nem megy pedig eredeti<#nemtudom>#nemtudom>
Törölt felhasználó
Am nekem eszembe jutott egy olyan lehetõség, hogy az 1.3 nem megy csak eredeti játékkal. Erre senki nem gondolt? Akinek nem megy az eredetivel vagy warezzel nyomja?
nah sikerült accuntot csinálni, megy az online game 1.3-al😊
a #6673 az kérdés volt.<#nyes>#nyes>
én megyek
Amúgy mûködik a gépe,,drifter´´-nek
A szeró kész dzsavermadar, jelszó: hardware 16:20-ig várok, ha nem jön senki kilépek. PC - 1.2
Az 1.2 mûködik magyarítással is.
Az 1.3 meg anékül se.
De nem értem mért<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az 1.3 meg anékül se.
De nem értem mért<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt mondjátok meg, hogy mitõl van az, hogy nem sikerül a patch-eket felrakni, ha a játék eredeti, minden OK vele. Nem hiszem, hogy a patch a hibás, mert akkor másnál sem mûködne.Én még nem próbáltam az 1.3-at, de a többinél semmi problémám nem volt, még a magyarítás sem zavart be, sõt, töröltem is a játékot, és az újratelepítés után is megtartott mindent.Persze biztonság kedvéért elmentettem a "savegame"-t, de nem kellett.
akkor valami hiba van<#conf>#conf> mert mondom, tavaly nyáron már végig vittem pc-n de csak utána kezdtem el multizni és simán ment minden, mostmeg nemtudok accountot csinálni mert nincs internet kapcsolat<#rinya>#rinya>
Nem kell végig vinni, annyi hogy pár autó nem elérhetõ, mert azokat elõször karrierben meg kell venni.
Illetve, nem regisztráltam fiókot/vagy mit/, már nem is emlékszem, pedig csak kb másfél-két hónapja volt.
Hát én nem tudom, hogy végig kell-e vinni, mert én meg sem néztem, amig végig nem vittem. Menj végig, és mondd el, hogy sikerül-e belépni a multiba. Sok sikert!
Ahoz végig kell vinni, nem ? azt irja hogy nincs internet kapcsolat, de az 1.2-es is ugyanezt irta tegnap este. Sajnos elveszett a 100%-os mentésem😞 ezért kezdtem el újra végig játszani. De régen az 1.2-est végig vittem és tudtam vele multizni gond nélkül.
Szia! Multiban próbáltad a versenyeket? Mert nekünk ott kell.
Hali srácok.
Nekem sem sikerült eddig felerõszakolni az 1.3-as javitást. RLD verzióm van, eddig 1.2-es javitással nyomtam 2x próbáltam énis de mindig újratelepités volt a vége. Most megpróbáltam megint hátha.. felraktam az 1.3-as javitást az 1.2-re, vissza az 1.1 es törést, perszehogy nemindult, de az 1.2-es verzió indul az 1.1-es töréssel. Kicsit körülnéztem a neten és találtam 1.3-as törést egy dll fájlal párositva, letölttem felülirtam a játék könyvtárában a grid.exe-t, mellémásoltam a dll fájlt és a játék elindult 😮 nyomtam 3 versenyt, hogy rendesen müködik-e, HIBÁTLAN! A törést becsomagoltam és feltölttem, letölthetitek innen:
http://addat.hu/7516fcad/Downloads.zip.html
Remélem tudtam segiteni !
( bocs hogy így linkelem, friss reg😊 )
Nekem sem sikerült eddig felerõszakolni az 1.3-as javitást. RLD verzióm van, eddig 1.2-es javitással nyomtam 2x próbáltam énis de mindig újratelepités volt a vége. Most megpróbáltam megint hátha.. felraktam az 1.3-as javitást az 1.2-re, vissza az 1.1 es törést, perszehogy nemindult, de az 1.2-es verzió indul az 1.1-es töréssel. Kicsit körülnéztem a neten és találtam 1.3-as törést egy dll fájlal párositva, letölttem felülirtam a játék könyvtárában a grid.exe-t, mellémásoltam a dll fájlt és a játék elindult 😮 nyomtam 3 versenyt, hogy rendesen müködik-e, HIBÁTLAN! A törést becsomagoltam és feltölttem, letölthetitek innen:
http://addat.hu/7516fcad/Downloads.zip.html
Remélem tudtam segiteni !
( bocs hogy így linkelem, friss reg😊 )
Én már 3-szor próbáltam feltenni az 1.3-at
3próba=3újratelepítés szóval én nem hiszem hogy fel tudom rakni
amúgy 2 napja is próbáltam nem sok sikerrel
3próba=3újratelepítés szóval én nem hiszem hogy fel tudom rakni
amúgy 2 napja is próbáltam nem sok sikerrel
Találtam egy társaságot, akik privátban sokat mennek, de 1.3-al. át kellene nézni még egyszer mindenkinek, hogy valami módon rávarázsolja az 1.3-at. Még én sem próbáltam, úgyhogy nem tudom mûködik-e.
Valami baj van drifter gépével. Ha nem lesz jó, akkor én indítok. Szervernév: dzsavermadar, a többi ugyanaz.
Amúgy kösz hogy kérded.
Ja ja
Voltam ma rallycrosson csak az volt a baj hogy esett az esõ meg kevés versenyzõ volt(az eddig általam látottakhoz képest)
Voltam ma rallycrosson csak az volt a baj hogy esett az esõ meg kevés versenyzõ volt(az eddig általam látottakhoz képest)
Bocs, elfelejtettem odaírni. 16 órakor. Jól telt a Húsvét?
Kösz az infót én is megpróbálok menni.
Csak annyit kérdeznék hogy mikor? mert egész nap nem tudom azt nézni hogy mikor kezdõdik.
Csak annyit kérdeznék hogy mikor? mert egész nap nem tudom azt nézni hogy mikor kezdõdik.