7156
-
zsomboor #6795 Na igen bárki kivéve aki direkt törni zúzni jön! -
dzsavermadar #6794 Itcafé-nál minden délután van privát szeró, gyere nyugodtan. Nem zárt körű, bárki jöhet. -
zsomboor #6793 Nekem mind1 olyan 17 körül szinte bármikor jó kiv. hétfő kedd csütörtök -
#6792 Bocs skacok de ma dolgoztam, meg holnap is azt fogok:) Inkább hétközben gurulnék ha úgy van:) -
dzsavermadar #6791 Bocsánat, de nem emlékeztem rá.Így,hogy mondod,már sejlik valami.
És Bocsánat Miller86-tól is,hogy ilyen rövid az agyam. -
zsomboor #6790 Am. már megy a játék úgyhogy ha ideírsz(és nekem is jó az időpont) akkor jövök. Vagy előre megbeszélünk valamit -
zsomboor #6789 Má játszottunk vele itcafe előtt. [HUN]Miller86 a neve,de ha elolvasod akkor ott van az aláírásában is -
dzsavermadar #6788 Ja! 1.3-as patch kell. -
dzsavermadar #6787 Szia!
Gyere nyugodtan játszani, amikor ráérsz, mindenkit szívesen látunk.
"találtam valamit a cafesoknál, de nem biztos hogy az az..."
Amit találsz, az úgy van. Próbáld ki, mert általában ki van írva a szeró név, meg a jelszó is. Ha nincs, akkor kérdezz bátran, bárkit.
Jelentkezz be oda, ha még nem vagy.
Már ismerjük egymás nevét, és így a szeró nevét nem mindig írjuk ki, de a jelszót megtalálod.
Örülnék, ha jönnél. Milyen néven játszol? -
#6786 Ha kevés a helyed a C meghajtón (oda menti a replay-t a játék) akkor nincs visszajátszás! -
Donor17 #6785 Sziasztok van egy kis gondom és segítséget kérnék
Nekem valami el állítódót a játékban mert nem tudok vissza játszani a versenyeket
A verseny után meg kéne jelenei a vissza játszás ikonnak és nekem nem jelenik meg és nem tudom hogy miért?
-
zsomboor #6784 Nekem most nem működik de az idő álltalában 17.00 vagy 17.30 -
#6783 Hát én most értem haza edzésről, de nyomhatjuk ha ugy van. Mondjuk szero nevét meg kódot pmbe irhatnál, mert találtam valamit a cafesoknál, de nem biztos hogy az az... -
zsomboor #6782 Ha a probléma megoldódik akkor jövök játszani(vagy te jössz hozzánk)nekem mind1 -
zsomboor #6781 Én jönnék de most meg nincs kedve a játéknak elindulni. -
#6780 Halilali. Majd valaki valamikor esetleg nyomulna? ITC Cafesok szerójárol valaki pmben egy kis infot? Elvileg tudom, de még is biztos ami biztos -
N0RB3RT #6779 Erről már hallottam valahol, hogy rankedon 420-al röpködnek az emberek a lacetti kocsival :D Egyértelmű hogy csalás.. sose értettem az ilyeneket. Én konzolon játszok, szerencsére ott nincs ilyen:) -
Torkos Borz #6778 Sziasztok!
Tudom, hogy minden játékhoz vannak csalások. De ezeket a ranked szervereken is lehet használni? Ha nem, akkor mitől lehet, hogy legalább 30% különbség van két ugyanolyan autó között. És ez nem vezetői tudás, mert a célegyenesben jelentkezett. Van egy ritka nagy görény srác. Sok ilyen van ez tény, de most ő bosszantott fel leginkább. SchumaHer. Valami orosz gyerek. Állt a célegyenes bejáratánál egy lacettivel. Elmentem mellette, aztán padlógáz. Ő akkor indult utánam. Az egyenes közepén már megelőzött, aztán leszorított. Hogyan lehetséges ez? Van ötletetek? -
zsomboor #6777 Ezzel a KICK dologgal kapcsolatban én is ezt tapasztaltam(om)hogy hiába mondja valaki hogy KICK-eljünk még ő se csinálja.De hát akkor meg minek mondja? -
#6776 Rendben kösz. -
#6775 Aki néha jönne gridezni,az vegyen fel msnen: [email protected] -
csoli31 #6774 Majd ha elértél egy bizonyos szintet, majd az után lesz elérhető a csapattárs alkalmazása. -
#6773 Lenne még egy kérdésem: Hogyan tudok magamnak csapattársat szerezni ? -
#6772 Rendben, kösz. -
Torkos Borz #6771 Szia!
Carrier módra gondolsz? Ott pénzt kell gyűjtened, és az elérhető versenye meghatározzák, hogy milyen autót használhatsz. Kiválasztod a verseny a "tálcáról" és megveszed a gépet. -
#6770 Üdv.
Lenne 1 kérdésem. Hogy akkor tudok más járművet venni, hogy ha elérek 1 bizonyos pont határt vagy ha mondjuk csatlakozok 1 csapathoz ? -
zsomboor #6769 Akkor meg nem tudok a felsoroltakon kívül más megoldást -
Torkos Borz #6768 Az a furcs, hogy én kickelek, de a többiek nem csinálnak semmit. Lehet, hogy csak engem zavar a dolog? Amikor átmennek az autók egymáson az nem rossz, csak rontja a versenyélményt. Mintha időmérőn lennénk. Valamit betehettek volna a programba. Szerintem eszükbe sem jutott, hogy valakinek ilyen sekélyes a gondolkodása! -
zsomboor #6767 Még 1 megoldás a KICK -
#6766 Hát igen,csak akkor várnom kell míg csatlakoznak,egyszerűbb ha keresek szervert,mert szinte mindig van ahol egyből tudok játszani. -
N0RB3RT #6765 kreálni kell szerót ahol kikapcsolod a törést és az ütközést, hiába megy szembe vagy lökne ki kanyarba nemtud mert átmegy rajtad. -
#6764 Én azt nem szeretem hogy verseny elején ELSŐ KANYARBA én lassítok,azok belémmennek nekicsapódok a falnak,számomra vége a versenynek ők meg mennek tovább... -
#6763 Erre 1 megoldás van.
Itt összeszervezel pár embert,és esténként közös autózást rendezni,jelszavas szerverrel.
Így csak olyanok játszanak,aki előre akar menni,nem csak törni zuzni.
-
Torkos Borz #6762 Sziasztok!
Lehet valamit csinálni azok a barom állatok ellen, akik a verseny legelején szembefordulnak a forgalommal, és a normálisan versnyzőkre vadásznak? A másik kedvencem a kereszben az úton, aztán előre hátra. Nem lehet semmit tenni? Ezek csak azért élnek, hogy más játékát elrontsák! Inkább visszatérek a single módhoz! -
#6761 Azon ritkán vagyok + ha játszok,azt nem figyelem... -
#6760 Msn? -
#6759 Hello,aki meg akar alázni egy kezdőt,az vegyen fel xfire-n vagy steam en. :)
zozyk vagy [GYLK]zozyk néven megtalálható vagyok. -
zsomboor #6758 ÚÚ, bocs de már nem voltam itt!!!
Majd holnap délelőtt?(kicsit megkéstél a válasszal) -
#6757 Sokat gridezek mostanában(azaz 2 napja:D),vegyél fel msnre és majd megbeszéljük mikor játszunk.(más is felvehet aki akar) -
#6756 Én egy fél óra múlva esetleg.