GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval olyan gondom lenne, hogy nekem 1.3-as patchem van a GRID-hez... Egypár haverral szoktum nyomatni, de viszont 1.0-patches játékosok által létrehozott servereket nem látom... Pedig nagyon sok havernak az alapjáték van bent... Mondtam nekik, hogy rakják fel az 1.3-asat, de azt mondták, hogy mindenki azon játszik. Na most nincs lehetõség csak az 1.3-as patchet leinstallálni, hogy ne kelljen újrainstallálni az egész játékot??? Vagy valami más megoldás? Remélem érthetõ voltam... Elõre is köszönöm...
A szeró már más néven él nem tudom milyen néven, de én már kiléptem<#worship>#worship>
ha jönnétek akkor szeró zsomboor jelszó grid
Valaki játszani?
Van szeró ha úgy gondolod gyere a jelszó+szerónév ugyan az mint amit tegnap írtam<#wink>#wink>
Nem kell hülyének érezned magad<#wink>#wink> Ez csak egy játék és ha ráérsz akkor jössz, ha nem akkor nem<#papakacsint>#papakacsint> Majd akkor írok mikor megyek én is és ha ráérsz gyere<#wink>#wink>
Törölt felhasználó
Na skacok, télleg nem szivatás képen, de államvizsgázok jövõhéten, és egy csomó dolgom van még mellette, szóval télleg rendes hogy hívtok és már én érzem magam hülyén hogy sose tudok menni...<#szomoru1>#szomoru1> De látom kint vannak a szerver nevek meg a kódok, ha ennyit bedobtok, mikor mentek fel és én is ráérek akárcsak fél órára is, akkor megyek vleetek gurulni egyet, addig is sorry...😊
Ha akarsz akkor jöhetsz most is:Zyllion-PH-Team jelszó:grid
Fõleg nem TE, úgyhogy gyere nyugodtan bármelyik nap<#wink>#wink>
pl.: ma is jöhetsz ha akarsz
pl.: ma is jöhetsz ha akarsz
De nem hiszem hogy itt akadna olyan aki direkt tör zúz<#wink>#wink><#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Na igen bárki kivéve aki direkt törni zúzni jön!
Itcafé-nál minden délután van privát szeró, gyere nyugodtan. Nem zárt körû, bárki jöhet.<#awink>#awink>
Nekem mind1 olyan 17 körül szinte bármikor jó kiv. hétfõ kedd csütörtök
Törölt felhasználó
Bocs skacok de ma dolgoztam, meg holnap is azt fogok😊 Inkább hétközben gurulnék ha úgy van😊
Bocsánat, de nem emlékeztem rá.Így,hogy mondod,már sejlik valami.
És Bocsánat Miller86-tól is,hogy ilyen rövid az agyam.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
És Bocsánat Miller86-tól is,hogy ilyen rövid az agyam.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Am. már megy a játék úgyhogy ha ideírsz(és nekem is jó az idõpont) akkor jövök. Vagy elõre megbeszélünk valamit
Má játszottunk vele itcafe elõtt. Miller86 a neve<#worship>#worship>,de ha elolvasod akkor ott van az aláírásában is<#nezze>#nezze>
Ja! 1.3-as patch kell.<#worship>#worship>
Szia!
Gyere nyugodtan játszani, amikor ráérsz, mindenkit szívesen látunk.
"találtam valamit a cafesoknál, de nem biztos hogy az az..."
Amit találsz, az úgy van. Próbáld ki, mert általában ki van írva a szeró név, meg a jelszó is. Ha nincs, akkor kérdezz bátran, bárkit.
Jelentkezz be oda, ha még nem vagy.
Már ismerjük egymás nevét, és így a szeró nevét nem mindig írjuk ki, de a jelszót megtalálod.
Örülnék, ha jönnél. Milyen néven játszol?<#wink>#wink>
Gyere nyugodtan játszani, amikor ráérsz, mindenkit szívesen látunk.
"találtam valamit a cafesoknál, de nem biztos hogy az az..."
Amit találsz, az úgy van. Próbáld ki, mert általában ki van írva a szeró név, meg a jelszó is. Ha nincs, akkor kérdezz bátran, bárkit.
Jelentkezz be oda, ha még nem vagy.
Már ismerjük egymás nevét, és így a szeró nevét nem mindig írjuk ki, de a jelszót megtalálod.
Örülnék, ha jönnél. Milyen néven játszol?<#wink>#wink>
Sziasztok van egy kis gondom és segítséget kérnék
Nekem valami el állítódót a játékban mert nem tudok vissza játszani a versenyeket
A verseny után meg kéne jelenei a vissza játszás ikonnak és nekem nem jelenik meg és nem tudom hogy miért?
Nekem valami el állítódót a játékban mert nem tudok vissza játszani a versenyeket
A verseny után meg kéne jelenei a vissza játszás ikonnak és nekem nem jelenik meg és nem tudom hogy miért?
Nekem most nem mûködik de az idõ álltalában 17.00 vagy 17.30
Törölt felhasználó
Hát én most értem haza edzésrõl, de nyomhatjuk ha ugy van. Mondjuk szero nevét meg kódot pmbe irhatnál, mert találtam valamit a cafesoknál, de nem biztos hogy az az...
Ha a probléma megoldódik akkor jövök játszani(vagy te jössz hozzánk)nekem mind1
Én jönnék de most meg nincs kedve a játéknak elindulni.
Törölt felhasználó
Halilali. Majd valaki valamikor esetleg nyomulna? ITC Cafesok szerójárol valaki pmben egy kis infot? Elvileg tudom, de még is biztos ami biztos
Errõl már hallottam valahol, hogy rankedon 420-al röpködnek az emberek a lacetti kocsival 😄 Egyértelmû hogy csalás.. sose értettem az ilyeneket. Én konzolon játszok, szerencsére ott nincs ilyen😊
Sziasztok!
Tudom, hogy minden játékhoz vannak csalások. De ezeket a ranked szervereken is lehet használni? Ha nem, akkor mitõl lehet, hogy legalább 30% különbség van két ugyanolyan autó között. És ez nem vezetõi tudás, mert a célegyenesben jelentkezett. Van egy ritka nagy görény srác. Sok ilyen van ez tény, de most õ bosszantott fel leginkább. SchumaHer. Valami orosz gyerek. Állt a célegyenes bejáratánál egy lacettivel. Elmentem mellette, aztán padlógáz. Õ akkor indult utánam. Az egyenes közepén már megelõzött, aztán leszorított. Hogyan lehetséges ez? Van ötletetek?
Tudom, hogy minden játékhoz vannak csalások. De ezeket a ranked szervereken is lehet használni? Ha nem, akkor mitõl lehet, hogy legalább 30% különbség van két ugyanolyan autó között. És ez nem vezetõi tudás, mert a célegyenesben jelentkezett. Van egy ritka nagy görény srác. Sok ilyen van ez tény, de most õ bosszantott fel leginkább. SchumaHer. Valami orosz gyerek. Állt a célegyenes bejáratánál egy lacettivel. Elmentem mellette, aztán padlógáz. Õ akkor indult utánam. Az egyenes közepén már megelõzött, aztán leszorított. Hogyan lehetséges ez? Van ötletetek?
Ezzel a KICK dologgal kapcsolatban én is ezt tapasztaltam(om)hogy hiába mondja valaki hogy KICK-eljünk még õ se csinálja.De hát akkor meg minek mondja?<#confused>#confused><#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused><#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras>
Aki néha jönne gridezni,az vegyen fel msnen: [email protected]
Majd ha elértél egy bizonyos szintet, majd az után lesz elérhetõ a csapattárs alkalmazása.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Szia!
Carrier módra gondolsz? Ott pénzt kell gyûjtened, és az elérhetõ versenye meghatározzák, hogy milyen autót használhatsz. Kiválasztod a verseny a "tálcáról" és megveszed a gépet.
Carrier módra gondolsz? Ott pénzt kell gyûjtened, és az elérhetõ versenye meghatározzák, hogy milyen autót használhatsz. Kiválasztod a verseny a "tálcáról" és megveszed a gépet.
Üdv.
Lenne 1 kérdésem. Hogy akkor tudok más jármûvet venni, hogy ha elérek 1 bizonyos pont határt vagy ha mondjuk csatlakozok 1 csapathoz ?
Lenne 1 kérdésem. Hogy akkor tudok más jármûvet venni, hogy ha elérek 1 bizonyos pont határt vagy ha mondjuk csatlakozok 1 csapathoz ?
Akkor meg nem tudok a felsoroltakon kívül más megoldást<#worship>#worship>
Az a furcs, hogy én kickelek, de a többiek nem csinálnak semmit. Lehet, hogy csak engem zavar a dolog? Amikor átmennek az autók egymáson az nem rossz, csak rontja a versenyélményt. Mintha idõmérõn lennénk. Valamit betehettek volna a programba. Szerintem eszükbe sem jutott, hogy valakinek ilyen sekélyes a gondolkodása!
Még 1 megoldás a KICK
Hát igen,csak akkor várnom kell míg csatlakoznak,egyszerûbb ha keresek szervert,mert szinte mindig van ahol egybõl tudok játszani.
kreálni kell szerót ahol kikapcsolod a törést és az ütközést, hiába megy szembe vagy lökne ki kanyarba nemtud mert átmegy rajtad.
Én azt nem szeretem hogy verseny elején ELSÕ KANYARBA én lassítok,azok belémmennek nekicsapódok a falnak,számomra vége a versenynek õk meg mennek tovább...
Erre 1 megoldás van.
Itt összeszervezel pár embert,és esténként közös autózást rendezni,jelszavas szerverrel.
Így csak olyanok játszanak,aki elõre akar menni,nem csak törni zuzni.
Itt összeszervezel pár embert,és esténként közös autózást rendezni,jelszavas szerverrel.
Így csak olyanok játszanak,aki elõre akar menni,nem csak törni zuzni.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Sziasztok!
Lehet valamit csinálni azok a barom állatok ellen, akik a verseny legelején szembefordulnak a forgalommal, és a normálisan versnyzõkre vadásznak? A másik kedvencem a kereszben az úton, aztán elõre hátra. Nem lehet semmit tenni? Ezek csak azért élnek, hogy más játékát elrontsák! Inkább visszatérek a single módhoz!
Lehet valamit csinálni azok a barom állatok ellen, akik a verseny legelején szembefordulnak a forgalommal, és a normálisan versnyzõkre vadásznak? A másik kedvencem a kereszben az úton, aztán elõre hátra. Nem lehet semmit tenni? Ezek csak azért élnek, hogy más játékát elrontsák! Inkább visszatérek a single módhoz!
Hello,aki meg akar alázni egy kezdõt,az vegyen fel xfire-n vagy steam en. 😊
zozyk vagy zozyk néven megtalálható vagyok.
zozyk vagy
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
ÚÚ, bocs de már nem voltam itt!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Majd holnap délelõtt?(kicsit megkéstél a válasszal<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>)
Majd holnap délelõtt?(kicsit megkéstél a válasszal<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>)
Sokat gridezek mostanában(azaz 2 napja😄),vegyél fel msnre és majd megbeszéljük mikor játszunk.(más is felvehet aki akar)