7156
-
zsomboor #6875 Én is billentyűzettel játszok, de nem mindenki tolja kormánnyal. Szerintem nem olyan nehéz bill.-el játszani csak kicsit fura vele más autós játékokhoz képest. -
#6874 Ok. Köszi. Be fogok nézni.
Hát nem szoktam szándékosan lökdösődni, nem szoktam unfair lenni, inkább vesztek.
Gondolom nagyrésze a társaságnak kormánnyal játszik és már rég legend.
Én még csak most kezdtem online játszani és billentyűzettel elég nehéz jól játszani... :P
-
zsomboor #6873 minden nap olyan 17 óra körül van játék de néha napközben is akad valaki akivel lehet gurulni. -
zsomboor #6872 Ha akarsz sok magyarral találkozni akkor itt mindig ki van írva a privát szerver jelszava amire bárki beléphet(kivéve ha épp bajnokság folyik!!!) az a lényeg hogy ne zúzz. -
zsomboor #6871 Igen használt autók, és ha olyat veszel ami sok versenyt nyert már előtte, akkor lehet akár gyorsabb is mint az újonnan vett. -
zsomboor #6870 Én játszom de általában privát szerveren. -
#6869 Közbe megoldódott a gondom... már ment rendesen és az elveszett rank-om is visszakaptam...
Nem nagyon látni magyar embereket a szerókon, kb egy hete játszom de azóta egy magyar sráccal találkoztam. Már a topik is elég kipusztult. Nem játszátok már a játékot? -
#6868 Azok használt autók. Ha jól tudom, sose vettem onnan. -
Master Rick #6867 Hi all! Mi a különbség az újonnan, és az eBayen vett autók között? -
#6866 Nem tudom, hogy találkoztatok-e már a jelenséggel de elég érdekes , tehát játszom online a játékot és persze haladok a ranklistán felfele de nem mentődik a rankom, minden más megmarad játszott órák száma, megnyert versenyek, hányszor vertem tönkre a verdát de a rankom visszaesik adv.rokie-ra. Már kétszer feküzdöttem magam pro-ra és semmisé vált. :(
Nincs kedvem újra átélni a jelenséget
Esetleg ha tudjátok a megoldást vagy az okot akkor írjátok le.
Köszi! -
zsomboor #6865 Hát ebben nem tudok segíteni -
#6864 az a problemam lenne a jatekkal, hogy online kozbe lefagy... a 3. verseny kozbe. neha azt irja, hogy a vkari drivere leallt es ujraindult. frissitettem a legujabb driverre de meg mindig csinalja. -
zsomboor #6863 A patch nékül próbáltad? -
zsomboor #6862 Nekem ezt crack-elés előtt csinálta(crackelni kellett az eredeti játékot LOL) -
#6861 Sziasztok. Lenne egy problémám. Letöltöttem a játékot, kicsomagoltam, feltelepítettem, 1.3 patchet is felraktam, megcrackeltem és mikor indítanám a játékot dupla katt az ikonra de nem történik semmi. Nem indul el, semmi hibaüzenetet nem tesz ki, de tényleg semmit. Letöltöttem a Direct x 9.0c-t, kellet egy d3dx9_41.dll file, azt is bemásoltam a system32-be. Windows XP-m van és a játékot háromszor telepítettem.
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni, én nekem már lövésem sincs.
[email protected] a emailom, de ide is jó, privátba is. Csak valami ötletet! xDD. Thx -
#6860 kapcs. hibához pont jókor jön nekik mindig. Ez a hátránya annak hogy tört verzióval is megy a multi, és nincs csalás elleni védelem. -
zsomboor #6859 Akkor valszeg cheat ha nem áll a kocsija a pályán vagy nem visszafele megy
Vagy kapcs. hiba -
#6858 Főleg előre, ha olyan a szitu akkor kanyar közben, de mindig azelőtt mielőtt nagy csattanás lenne. -
zsomboor #6857 Milyen irányban mozog az autója a pályához képest olyankor? (előre;hátra;oldalra) mert ha áll a pályán és coll forward-ra van állítva a szeró akkor ezt csinálja meg akkor is ha visszafelé megy vagy tolat.
és még amit mondtatok lehet cheat vagy kapcsolódási hiba is -
#6856 Fúú már rég játszottam, ha újra felrakom és játszok majd, akkor felveszlek:)
Am én is észleltem ezt a jelenséget, de nem mindig jön elő. Ha valami jobban hozzáértő benéz ide biztos meg fogja tudni mondani az okát -
#6855 Bocs a duplárt, most látom az aládban a bf2142-t, ha gondolod vegyél fel : patcha0u -
#6854 Ha az akkor mázlijuk van egyeseknek az internetkapcsolattal. :) Pont akkor látni ezt a jelenséget, amikor valaki keresztbe áll előttük, vagy épp beléjük akar rohanni... -
#6853 Az elvileg kapcsolódási hiba, bár nem biztos... -
#6852 Nem kell hozzá hamacsi, tört verzióval gond nélkül fut a multi.
Egy kérdésem is lenne. Roncs derbinél sokszor látom, hogy egy-egy játékos ütközés előtt félig áttetszővé válik így elkerülve az ütközést, ez valami csalás? Akármennyire figyeltem a billentyűzet átállításnál semmi ilyesmire utalót nem találtam, ezért gondolom hogy ez cheat lehet. Kicsit idegesítő hogy amíg én lezúzódom egyesek simán megúsznak hatalmas töréseket. -
#6851 Sziasztok.
Hamachival lehet ezt a játékot játszani?
-
#6850 Hi!
Nemtom, hogy itt mennyire tilos a warez, meg ki mivel tolja, de a játék a Steamen 4,5 EURO, ami nem sok szerintem.
Szal ha valaki meg akar térni, akkor itt az idő :) -
szamca10 #6849 Kösz de megnézerm majd mert nemsokara win 7 em lesz és szerintem azon működni fog csak idegesitett -
zsomboor #6848 Megkérdeztem és egy ilyen választ kaptam:Talán DirectX és VGA driver frissítés, valamint codecpack-ok leszedése, így első körben.
De azért ha lehet te is regisztrálj mert te jobban el tudnád mondani mi a probléma. -
szamca10 #6847 LEhet regelek -
zsomboor #6846 Akkor megkérdezem ha tudnak biztos segítenek nekem is ők oldottak meg egy nagy problémámat a játékkal kapcsolatosan. -
zsomboor #6845 Én rákérdezzek a dologra a egy fórumon ha nem akarsz oda is regisztrálni? -
szamca10 #6844 Lenne 1 kérdésem a gridel felraktam elindítottam és e bemutató látszott de utánna már a többi nem csak alul a select back ennyi és nemtom mia baja 2gb ram 3.4 proci 2600 hd ati vidikártya vista op 32 bit elvileg jo vagy nemtom csak azért kérdezem tőlet mert ma regeltem és csak holnap tudok forumra irni !
-
nuskingb #6843 nagyon köszönöm -
zsomboor #6842 Ha mindenféle drivert próbáltál akkor az se lehet baj hogy a driver nem jó más ötletem nincs, majd még szerintem más is fog válaszolni hátha többet tud hozzáfűzni mint én.
Ha nem akkor itt tálán tudnak segíteni:
-
zsomboor #6841 Az lehet talán baj hogy laptop
A win7 az nem hiszem hogy baj mert többen is win7-el nyomják
A 4giga ram meg az i7 proci az bőven jó(erre gondolom magadtól is rájöttél:D) -
nuskingb #6840 Lemaradt. videókártya driver természetesen több is próbálva lett, újabb, régebbi. -
nuskingb #6839 üdv!
Segítségetkérnék!
Nagyon szivat a game.
Felteszem, belép, lefut a videó, nyomok entert, és semmi, csak tölt tölt tölt. Kb 10indításból 5-6 ilyen, és ha elindul akkor nagyon szaggat kép is hang is recseg. 3 féle játék volt már nálam, és erős gépem van, 4 giga ram, i7es proci, 1 gigás ati kártya (laptop)
Patch 1,2 feltéve, de semmi változás, a 3 telepítés után nem enged indítani sem
Win7 lenne a baj?
tudtok 5letet adni?
köszönöm. -
dzsavermadar #6838 Nem értek ugyan hozzá, de eszembe jutott még valami.
"nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó."
Ha késik a kép a billentyűkezeléshez képest, akkor is lehet ilyen probléma, de akkor azt hiszem a grafikán kellene "butítani", mert nem bírja a géped.
Csak egy másik tipp volt, tutira ne vedd. -
zsomboor #6837 Én már állítgattam rajta mindenfelé és semmit nem reagállt rá(attól még meg lehet nézni) -
dzsavermadar #6836 Lehet, de egy próbát megér,ha nem tudjuk biztosan.