7156
-
#6915 Ok toljuk.
Mondd a szeró nevét és kódját. -
zsomboor #6914 Csak most fogok majd ebédelni,de elkezdhetjük aztán majd folytatjuk nem fogok sokáig enni ezt megígérem -
zsomboor #6913 És te? mert most meg én késtem a válasszal -
zsomboor #6912 Igen -
#6911 Ráérsz még? -
zsomboor #6910 Na valaki jönne egy pár kört nyomatni mert most ráérek? -
zsomboor #6909 Igen szerencsére már sikerült rendbetenni. -
zsomboor #6908 Nem én nem manuállal túl nehéz az nekem de ha jól csinálja valaki akkor nyerhet vele valamennyi időt. -
dzsavermadar #6907 Sajna peched van. 18 órától indul a szeró.
Nyár van, könnyebben tolódik az időpont.
Na majd holnap korábban is jó lesz, legfeljebb csinálok szerót én.
Ma dolgom volt idáig, azért nem is csináltam. -
#6906 Na jó én eddig vártam de látom tolódik a dolog, nekem meg menni kell. Nem nagyon akar összeállni, hogy játszunk egy jót, na de egyszer csak összejön.
Csá. -
dzsavermadar #6905 Én úgy gondoltam a karriert, hogy legalább kétszer- háromszor végigtolni.
Majd írok ide, ha lesz szeró, egyelőre csend van. -
#6904 Majd valaki írjon ide is mikor indul a szeró.:) -
#6903 Karriert már rég tolom... már majdnem minden verseny megvan.
Köszi a tippeket, ezt a szellemverdás dolgot meglesem. -
dzsavermadar #6902 Szerintem a piros jelzővel ne nagyon foglalkozz,hisz látod, hogy nem lehet rá számítani, inkább a saját ritmusod szerint lődd be a kanyarokat, a fékezési távokat.Kevesen mennek manuális váltóval a létszámhoz képest.
Van előnye, ha jól tudod használni.
Ne foglalkozz azzal se, hogy legend, vagy sem, mert azt úgy is el lehet érni, hogy csak részt veszel a versenyeken, és mindig utolsó vagy, és soha egy jó időeredményed.(csak lassabban. Hibázásnál más is otthagy, nem csak a legend, vagy te a másikat.
Told a karriert minél többet, és meglátod gyorsan javulsz majd.
A tesztvezetést is kipróbálhatod, mert ott a saját szellemverdád ellen tudsz menni, és látod, hol kell javítani. -
dzsavermadar #6901 Igen ott keress!
Ha nem felejtem el, majd ideírom a szerót, de talán megnézheted itt is. -
dzsavermadar #6900 Szia Zsombi!
Rendbejött a géped? -
#6899 Aham, most is játszodtam egy kicsit, hibázok elég sokat én is az a baj és legendek mellett 1 pici hiba és meg is előznek, mindig benézem a féktávot, mert ha akkor fékezek mikor jelez az a piros kis jelző akkor az hamar van...viszont ha tulfutok rajta akkor meg leesek az ívről, gyakorolni kell még ezt. Te manuál váltóval nyomod? -
zsomboor #6898 Igen. Azért mennek el melletted mert 1. vagy jobban jönnek ki az előző kanyarből esetleg még manuális váltóval is. 2. Lehet hogy cheaterek. 3. Használt autót vettek és az ha jól kifogod lehet gyorsabb is. -
#6897 Ja a grides nevem is bboyatty, bocsi ez lemaradt. -
#6896 Persze, hogy megyek. Akkor ma is 17 óra körül a privát szerverek között keresselek titeket? :) -
dzsavermadar #6895 Szia!
Gyere hozzánk privát versenyre, és ott tesztelheted magad nyugodt körülmények között.Még segítséget is kapsz, ha kell. Zsomboor már ajánlotta itt neked nemrég. Nem csak "legendek" vannak, és nálunk kevesebb a kormányos, mint a billes. Itt a kezdők is tiszteletben vannak tartva, majd meglátod. Minden délután vagyunk kb. 17 óra körültől, 20:30-21 óráig. Általában Zyllion a szeró neve, a jelszó: grid
Írj, ha jönnél, majd figyelek, hátha más a szeró neve. De mindre kipróbálod a jelszót, úgyis csak a jóra enged be.Mi a Grides neved? -
#6894 Pattan ki a szemem az idegtől... játszok online és mintha az én autómba 1 sebességgel kevesebb lenne, egyenesbe csak úgy gyorsulnak le mind, mindenki hagy ott mint a szart. Nem hiszem el, hogy ennyire szar vagyok, vagy mégis?Idő kell ,hogy megszokjam vagy mi? Az elején nem zavart, hogy nem fogok jó poziciókat de mostmár kezdem unni, hogy mindig 10 másodperceket kapok és nem faltól falig megyek. Még az elején vagyok az lehet a baj?
Eddig csak freestyle driftbe jeleskedtem meg egy két rendes versenyt nyertem. -
zsomboor #6893 Kapcsold be a graf beállításoknál. Vagy úgy se megy??? -
mardal #6892 Sziasztok
Egy érdekességet akarok tőletek megkérdezni,régebben fent volt a grid a gépen amíg xp volt,nemrég feltettem a win7-et és újraraktam a játékot.Amíg xp volt low grafon épp hogy elfutott a játék,most hogy a 7 van fent max grafon teljesen élvezhető módon fut viszont nincs füst effekt a játékban,ezt mi okozhatja? -
dzsavermadar #6891 Szia!
Néha én is előfordulok itt is. -
zsomboor #6890 Passz én is letöltöttem már vagy 2 hónapja azóta se tudtam vele mit kezdeni -
#6889 a "dx10"-es mod fájljait hova a fenébe kell másolni? nincs benne semmilyen nfo és olyan fájlokat sem találok amiket leszedtem. -
#6888 1.3-as -
zsomboor #6887 Milyen patch van neked fent? -
zsomboor #6886 Hát nem lehet változtatni sajnos, akkor a multi eredményeket elveszíted -
#6885 Nem lehet online profilnevet változtatni valahogy? Ahhoz előről kéne kezdeni az egészet mi?
Amúgy esetleg, ha találkozok innen valakivel - mert azért nagy ritkán 1-2 helyen szoktak lenni magyarok - akkor Demetree névvel vagyok fent.
Már évek óta nem bírom megunni ezt a játékot, ugyanúgy, ahogy playstation-on a Gran Turismo-t 4-et sem. -
#6884 100% -
zsomboor #6883 -
#6882 Bocs, csak mosrt vettem észre hogy írtál.
Na majd legközelebb. -
zsomboor #6881 Most egy fél órát ráérek ha gondolod. -
#6880 Fent van a patch.
Ma megpróbálok benézni.
Köszi mindent! -
zsomboor #6879 Ja és ha még nem tetted meg akkor 1.3 patch-et rakd rá -
zsomboor #6878 Nem nem lehet figyelni se. De ha bajnokság van végül is akkor is lehet valakinek egy másik szervert csinálni, csak kevesen lesztek olyankor. Ű
rosszul mondtam csak az időpontja van kiírva a szervernek a jelszó az mindig ugyan az. grid a jelszó (milyen furfangosXD) a szervernév meg álltalában Zyllion-PH-Team 17.00-17:30-tól addig míg van kivel menni de az ki lesz írva a fórumra amit már belinkeltem tegnap -
#6877 Aham.. Na az zsír. Mikor bajnokság van szpektételni se lehet? -
zsomboor #6876 Én karácsony után 1-2 héttel vettem a játékot azóta kétcsillagos elit a rangom de már nem sokat játszok ranked-en inkább privát. Mostanában meg a nfs world-öt nyúzom kivéve a hétvégét meg pár alkalmat mert akkor van GRID bajnokságomXD.