GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy kérdésem is lenne. Roncs derbinél sokszor látom, hogy egy-egy játékos ütközés elõtt félig áttetszõvé válik így elkerülve az ütközést, ez valami csalás? Akármennyire figyeltem a billentyûzet átállításnál semmi ilyesmire utalót nem találtam, ezért gondolom hogy ez cheat lehet. Kicsit idegesítõ hogy amíg én lezúzódom egyesek simán megúsznak hatalmas töréseket.
Hamachival lehet ezt a játékot játszani?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nemtom, hogy itt mennyire tilos a warez, meg ki mivel tolja, de a játék a Steamen 4,5 EURO, ami nem sok szerintem.
Szal ha valaki meg akar térni, akkor itt az idõ 😊
ACER Aspire 5738ZG
De azért ha lehet te is regisztrálj mert te jobban el tudnád mondani mi a probléma.
Ha nem akkor itt tálán tudnak segíteni:
A win7 az nem hiszem hogy baj mert többen is win7-el nyomják
A 4giga ram meg az i7 proci az bõven jó(erre gondolom magadtól is rájöttél😄)
Segítségetkérnék!
Nagyon szivat a game.
Felteszem, belép, lefut a videó, nyomok entert, és semmi, csak tölt tölt tölt. Kb 10indításból 5-6 ilyen, és ha elindul akkor nagyon szaggat kép is hang is recseg. 3 féle játék volt már nálam, és erõs gépem van, 4 giga ram, i7es proci, 1 gigás ati kártya (laptop)
Patch 1,2 feltéve, de semmi változás, a 3 telepítés után nem enged indítani sem
Win7 lenne a baj?
tudtok 5letet adni?
köszönöm.
"nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó."
Ha késik a kép a billentyûkezeléshez képest, akkor is lehet ilyen probléma, de akkor azt hiszem a grafikán kellene "butítani", mert nem bírja a géped.
Csak egy másik tipp volt, tutira ne vedd.
Nagy különbséget ne várj!
"Fõmenü" - "Beállítások" - "Vezetési beállítások" - "Speciális"
Ha meg semmi eredmény, akkor próbáld meg óvatosabban kezelni a billentyûket, mert egyébként alapból is tök jól mûködik a játék billel.<#taps>#taps>
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Én is bill.el nyomom, és szerintem is elég nehézkes a pályán tartani😊
Be lehet állítani a játékban azthiszem. Nekem még csak a demó van meg.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
A játékhoz van valami irányítási mod mert én nem tudok megbirkózni vele,bill-el nyomom de ez a kanyarodás szörnyû,nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó.
tetszik a game, lehet hogy megveszem
Leszedtem a demót, de nem akar elindulni a játék. Amikor a végén frissíti a DirectX-et, kilép, és nem csinál semmit. Tudtok segíteni? töröljem le, és szedjem le másik oldalról?
Nekem olyan problémám volna hogy felraktam újra gépemre a játékot de nem indul el,egyszer már fennt volt akkor teljesen jól mûködött de most nem akar elindulni sehogy sem.Nem tudjátok ez mitõl lehet?Már próbáltam kompatibilitást is állítani de úgy sem jó.
Úgyhogy szerintem inkább tegyék fel õk az 1.3-at
Próbáld õket meggyõzni<#wink>#wink>