GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Bocs a duplárt, most látom az aládban a bf2142-t, ha gondolod vegyél fel : patcha0u

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Ha az akkor mázlijuk van egyeseknek az internetkapcsolattal. 😊 Pont akkor látni ezt a jelenséget, amikor valaki keresztbe áll elõttük, vagy épp beléjük akar rohanni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Törölt felhasználó
Az elvileg kapcsolódási hiba, bár nem biztos...
patchaou
Nem kell hozzá hamacsi, tört verzióval gond nélkül fut a multi.

Egy kérdésem is lenne. Roncs derbinél sokszor látom, hogy egy-egy játékos ütközés elõtt félig áttetszõvé válik így elkerülve az ütközést, ez valami csalás? Akármennyire figyeltem a billentyûzet átállításnál semmi ilyesmire utalót nem találtam, ezért gondolom hogy ez cheat lehet. Kicsit idegesítõ hogy amíg én lezúzódom egyesek simán megúsznak hatalmas töréseket.

belapeter
Sziasztok.
Hamachival lehet ezt a játékot játszani?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

vki
Hi!

Nemtom, hogy itt mennyire tilos a warez, meg ki mivel tolja, de a játék a Steamen 4,5 EURO, ami nem sok szerintem.

Szal ha valaki meg akar térni, akkor itt az idõ 😊

ACER Aspire 5738ZG

Kösz de megnézerm majd mert nemsokara win 7 em lesz és szerintem azon mûködni fog csak idegesitett
Megkérdeztem és egy ilyen választ kaptam:Talán DirectX és VGA driver frissítés, valamint codecpack-ok leszedése, így elsõ körben.
De azért ha lehet te is regisztrálj mert te jobban el tudnád mondani mi a probléma.
LEhet regelek
Akkor megkérdezem ha tudnak biztos segítenek nekem is õk oldottak meg egy nagy problémámat a játékkal kapcsolatosan.
Én rákérdezzek a dologra a egy fórumon ha nem akarsz oda is regisztrálni?
Lenne 1 kérdésem a gridel felraktam elindítottam és e bemutató látszott de utánna már a többi nem csak alul a select back ennyi és nemtom mia baja 2gb ram 3.4 proci 2600 hd ati vidikártya vista op 32 bit elvileg jo vagy nemtom csak azért kérdezem tõlet mert ma regeltem és csak holnap tudok forumra irni !
nagyon köszönöm
Ha mindenféle drivert próbáltál akkor az se lehet baj hogy a driver nem jó más ötletem nincs, majd még szerintem más is fog válaszolni <#wink> hátha többet tud hozzáfûzni mint én.

Ha nem akkor itt tálán tudnak segíteni:
Az lehet talán baj hogy laptop <#nemtudom><#confused>
A win7 az nem hiszem hogy baj mert többen is win7-el nyomják
A 4giga ram meg az i7 proci az bõven jó(erre gondolom magadtól is rájöttél😄)
Lemaradt. videókártya driver természetesen több is próbálva lett, újabb, régebbi.
üdv!

Segítségetkérnék!

Nagyon szivat a game.

Felteszem, belép, lefut a videó, nyomok entert, és semmi, csak tölt tölt tölt. Kb 10indításból 5-6 ilyen, és ha elindul akkor nagyon szaggat kép is hang is recseg. 3 féle játék volt már nálam, és erõs gépem van, 4 giga ram, i7es proci, 1 gigás ati kártya (laptop)

Patch 1,2 feltéve, de semmi változás, a 3 telepítés után nem enged indítani sem
Win7 lenne a baj?

tudtok 5letet adni?

köszönöm.
Nem értek ugyan hozzá, de eszembe jutott még valami.

"nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó."

Ha késik a kép a billentyûkezeléshez képest, akkor is lehet ilyen probléma, de akkor azt hiszem a grafikán kellene "butítani", mert nem bírja a géped.
Csak egy másik tipp volt, tutira ne vedd.
Én már állítgattam rajta mindenfelé és semmit nem reagállt rá(attól még meg lehet nézni)
Lehet, de egy próbát megér,ha nem tudjuk biztosan.<#nemtudom>
Az csak kormány/kontrollernél mûködik az a beállítás az billre nem vonatkozik(elvileg)
Próbáld meg a beállításokat variálni, hátha kialakul valami.
Nagy különbséget ne várj!
"Fõmenü" - "Beállítások" - "Vezetési beállítások" - "Speciális"

Ha meg semmi eredmény, akkor próbáld meg óvatosabban kezelni a billentyûket, mert egyébként alapból is tök jól mûködik a játék billel.<#taps>
modelcar
Az érzékenysége😊

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Én is billel nyomom és ha bármilyen más játékhoz hasonlítod akkor messze a billel legkönnyebben irányítható autós játék, úgyhogy nem értem mi a probléma<#nemtudom>
modelcar
Helló

Én is bill.el nyomom, és szerintem is elég nehézkes a pályán tartani😊

Be lehet állítani a játékban azthiszem. Nekem még csak a demó van meg.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Sziasztok
A játékhoz van valami irányítási mod mert én nem tudok megbirkózni vele,bill-el nyomom de ez a kanyarodás szörnyû,nem csinál semmit egy ideig aztán meg meg pörög körbe az autó.

modelcar
futtasd rendszergazdaként(?)

Igen, próbáltam de úgysem jó.

Törölt felhasználó
Próbáltad esetleg cd-rõl indítani??? Elég fura jelenség....
<#rinya><#rinya>

Sziasztok! tudnátok segíteni? Nemrég megjött a játék(megrendeltem)beteszem a cd-t elõjön a kis ablak rámeegyek hogy install és semmi nem tõrténik.Pls ha tuddok segíteni segitsetek <#help><#help>

modelcar
codemasters fõkönyvtárába kellett menni<#idiota>

tetszik a game, lehet hogy megveszem

OK! az jó ,és mi volt a baj?
modelcar
sikerült megoldani😊

modelcar
Sziasztok

Leszedtem a demót, de nem akar elindulni a játék. Amikor a végén frissíti a DirectX-et, kilép, és nem csinál semmit. Tudtok segíteni? töröljem le, és szedjem le másik oldalról?

Azért gondoltam h azt tegye fel mert annak biztos hogy mennie kéne<#nyes>
Tudom,én is azt használom, de azt nehezebb feltenni(esetenként crackelni kell pl. nekem is kellett)
Fehercsoki
Van már 1.3 is😊

És próbáltad patch-el? tedd rá az 1.2-t és nézd meg úgy is hátha jó lesz <#wink>
Akkor nem tudom ,azé kérdeztem mert 1.3-nál nekem is ugyan ezt csinálta
Amikor ment a játék akkor is xp volt fennt meg most is xp van fennt,azóta újra sem lett rakva az oprendszer. Azt csinálja hogy nem csinál semmit,rákattintok az ikonra kicsit tölt a gép és semmi. Semmiféle patch sincs fennt a játékhoz.

Ja,és milyen volt az op. rendszered a régin és most milyen az újon
Vagy semmit?
Ha igen akkor milyen? És 1 kicsit pontosabban, mit csinál,kiteszi a forgó CD-t,vagy fekete képernyõ?
Patch van fent?
Sziasztok
Nekem olyan problémám volna hogy felraktam újra gépemre a játékot de nem indul el,egyszer már fennt volt akkor teljesen jól mûködött de most nem akar elindulni sehogy sem.Nem tudjátok ez mitõl lehet?Már próbáltam kompatibilitást is állítani de úgy sem jó.

Köszi a gyors választ 😊 Hát megpróbálom akkor 😄
Meg am. is az 1.3-ban több a verseny meg javít a multin(elvileg bár én csak a több versenyt észleltem ebbõl)<#worship>
Úgyhogy szerintem inkább tegyék fel õk az 1.3-at
Próbáld õket meggyõzni<#wink>
Nem lehet sehogy csak újratelepítéssel megoldani, vagy rakják fel õk