GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg néhány telepítés hosszabb ideig tart, de a játék nem lassabb 😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://www.freetvmaci.info/
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
4 körös verseny, 3. körben beépitett a csapattársam a falba. Mondom, visszatekerem, kitérek elõle, mert még sértetlen a kocsim... Visszatekerek, kitérek a csatt elõl, megyek tovább, jobbra húz a kocsi. WTF? Bal elsõ defekt... Mikor, hogy, nem tudom. Oké, 4. kör, elõl vagyok. Beérek a célba, semmi. megy tovább a verseny. Felpillantok, 4. kört ír a program... Na jó, akkor legyen 5 kör... Beérek a célba, kiírja hogy elsõ vagyok, gratuáció, minden. Kövi képernyõ, kaptam 18 pontot a második helyért...
Játék kikapcs, itt valami nagyon nem franko... Elötte, azóta nem volt hasonló, de ez így egyszerre tiszta horror volt.
http://www.freetvmaci.info/
..\Race Driver Grid\forcefeedback\effectsetup.xml
Notepad vagy hasonlo ASCII editorral.
Aki tud egy kicsit kodolni/programozni/scriptelni probalkozhat az ActionMap konyvtar tartalmaval (0-Keyboard, 1-G25, 2-MOMO, 3-DFP, 4-Xinput, 5-RGP)😉 Az Xinput tartozik a bananokhoz (X360), talan lehet boviteni, modositani a listat (actionMapPaths.xml).
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy bírom ezeket az instant "csináltam-egy-szobát-gyertek-be-de-kurvagyorsan" típusú megmozdulásokat... anno még a demónál mikor 2-3 órára elõre be lett harangozva akkor szépen összejöttünk és játszogattunk sokat jól. így nem megy, nem nézik egyszerre ennyire sokan a topikot, és fõleg nem akarnak rögtön ennyien játszani. de ha ki van írva, hogy gyerekek ma este 8-kor futam, akkor érdekesmód mindig összegyûlik egy teljes szobányi (ill több) ember... és ez nem csak erre a játékra igaz. itt a szervezésen van a hangsúly. vrsdm jól csinálja, õ már nem is csak egy versenyt szervez, hanem versenysorozatot, állandó idõpontokban. így kell ezt, tudja az ember mikor tud majd egy jót versenyezni magyarokkal, és úgy készül h ottlegyen. ha meg mégsem, akkor következõ héten bepótolja.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Most komolyan, ez mekkora hülyeség, annyi a különbség off és on között, mintha egy szándékosan elrontott setup helyett kapnék egy tökéletesen belõtt beállítást az adott kocsihoz, pályához, stb. Ezek ismeretében érdekelne, hogy mi értelme van mégis assist off módban menni online? Hisz két hasonló képességû versenyzõ közül mindig hatalmas fölénnyel nyerne az, akinek a segítsége be van kapcsolva.
Egyébként az egész úgy bukott ki, hogy ki akartam próbálni a test drive opciót, és mentem 5 tesztkört a BMW-vel Nürburgringen. Aztán megnéztem az idõket, és nem nagyon értettem, hogy hol veszítek 4-5 másodpercet körönként a legjobbakhoz képest. Tanácstalanságomban arra vetemedtem, hogy bekapcsoltam a stability helpet, és az elsõ körömben alig több mint egy másodperccel maradtam el a legjobb BMW-s idõtõl a ranglistán.
Ennyi erõvel felesleges volt a Codemastersnek ennyit bajlódni különbözõ assistokkal, elég lett volna 1 help opció, ami egyszerûen levon 3 másodpercet az idõdbõl körönként ha bekapcsolod... Mindegy, most már legalább megoldódtak a gondjaim, így már nem kell úgy menni mint az õrült, és a játék is sokkal élvezhetõbb.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Más kérdés, hogy lassabb kanyarokban elég bénán mennek a többiek is, ott vissza lehet hozni, de néha kibaszottul bevállalós stílusban kell menni, ami egy Endurance, vagyis állóképességi kategóriában oltári nagy marhaság.
A túraautókkal, vagy a japán és amerikai sportkocsikkal sokkal-sokkal könnyebb nyerni.
Ahham 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Tobb tucat allitasi lehetoseg van a kamerakra (cockpit, pilota), korabban mar csinaltam videot is a fejmozgasrol. Lehet allitani a FOV-ot, a poziciokat, es a komplett dinamikus mozgasokat, razkodast (erok, sebessegek, tomeg, tavolsag, csilllapitas, stb.).
Minden autonal kulon-kulon kell allitani a cameras.xml file-ban. Kodolt, de a lenyeg atirhato valamilyen hexeditorral. Ha maceras, akkor itt az osszes auto file-ja decryptelve (a FOV-ok el vannak allitva, kiserleti darab😄)😊
http://alexease.extra.hu/files/RDG_Cameras.zip
De remelhetoleg, lesz majd ehez is valami CameraHack, amivel realtime lehet majd tologatni a kamerat😉)))
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
demoban már valaki meg tudta oldani.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Extrák: Stáblista. 😄 Egyébként semmit, csak azután,hogy megvettem minden elérhetõ autót, adott két bonusz kocsit.
A mentést feldobom, ha van rá igény, de igazából extrákat nem fogtok találni.
Adott valami extrat, amit amugy nem lehetne megszerezni (palyak, autok), csak ha az ember igy full-ra "vegigkinlodja"?
Feltehetnel egy komplett mentest (a teljes \Documents and Settings\TENEVED\My Documents\Codemasters\GRID\savegame\ konyvtar tartalmat😄)😊
Menj be a Paint-be és utána szerkesztés->beillesztés
És mindig az utolsó lenyomást jegyzi meg a gép.
De fraps-al is lehet.
thx
Semmi graf. hiba nincs!
Valaki még nemakar tolni neten?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb