7156
  • temes69
    sziasztok!
    pcn gamepaddal nektek lehet irányítani? nekem nem lehet. csak azért kérdem mert lehet hogy az én gamepadom már régi és lehet azért nem megy. a dirtet sem bírtam vele irányítani. ha nektek megy akkor valószínü hogy ez szar és akkor veszek egy másikat de addig nem mígy nem tuti hogy azzal már menne.
  • gabesz752
    Van már szerver, mert nem látom?!
  • K0CKA
  • Shiver
    thx:)))
  • K0CKA
    Jövünk, jövünk!

• Shiver
    mert hát ugye akinek van esze hogy warezoljon legyen esze utána okosan keresni is
  • Shiver
    moderátor nem szerkesztené a bannert felül hogy warez kérdések törölve lesznek?:)
  • 16gaborm
    Oksa MŰKÖDIK A MULTIPLAYER!

Este majd kipróbálom közelebről rem jönnke Kockáék a szerverre!
  • psicho
    Privatra, utana latni fogod a szobakat. Ott katt, majd ha keri ird be a pw-t.
  • 16gaborm
    Oksa köszönöm és utána merre tovább

"Play Online-Ranked
    -Non Ranked
    -Privat
    "Leaderboards

Melyikre kell mennem és kérni fogja a szerver nevét és codját valahol??

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS BÁCSAK MINDENKI ILYEN LENN ITT SG-N!
  • Lacee86
    Miért?
  • VRSDM
    off topik
  • gergobaby
    Online -> Create New Account... és létrehozol 1et...
  • 16gaborm
    Hy

Belépke a játék menüjébe Multiplayer->Online->Use existing account->Ide kell beírni az általatok reklámotott -SG--K0cKA--+jelszót vagy itt kell profilt csinálni magamnak?Mert próbáltam profilt csinálni akkor meg ezt irta ki..
    "Bad Account"
    "The account you are attempting to sign into does not exist."

Lécci segítsetek KÖSZÖNÖM SZÉPEN
  • 8500
    te valamit nagyon nem jól csinálsz, ezt szerintem ott írja ki amikor profilt akarsz létrehozni és rossz jelszót írsz be, csinálj profilt és akkor választhatsz a szerverek közül
  • VRSDM
    általánosíthatunk amúgy.
    árkád - bill / joy
    szim - kormány
    nincs is miről tárgyalni többet.
  • armageddon666
    GRID billel sztem sokkal jobban irányítható mint kormánnyal... persze lehet hogy annak aki kormányhoz van szokva meg jól beállította annak úgy jobb. de én maradok a billnél X)
  • gergobaby
    Én LFS-ezem régóta, az "nagyon" ( relatíve ) megy, de ez... Hát majd beleszokok mindenesetre sz@r érzés amikor jóíven megyek és hátúlról úgy löknek meg, hogy pont telibe trafáljam a falat... Kellemes meglepetés ért, hogy szépen fut a game a konfigomon... Majd holnap még irok! 1lőre ennyi !
  • armageddon666
    na kipróbáltam... hát az irányítás nagyon fasza :D úgy megy az autó ahogy kormányozok X) ellenben rájöttem hogy nem tudok vezetni :D ennek is megvan a feelingje és nagyonis jó, de a grid féle száguldozás jobban bejön :K
  • SeanJRRussel
    A szerver disconnectelt nem tudjuk miért megpróbálunk újat csinálni,ugyan ez a név és jelszó!!!!
  • 16gaborm
    Mi a kurva annyért nem enged be a buzi szerverbe?

"Incorrect password"
    "The password you entered in incorrect for this account."

<-MIT JELENT?
  • SeanJRRussel
    Kocka szerver hamarosan indul pá perc
    start 45 kor csak értelmes,vezetni tudó emberek jöjjenek.
  • 16gaborm
    Hy KOCKA

A szerverre most belehet lépni vagy majd csak 20:45-től?

Mert megpróbáltam de nem engedett be ilyen üziel:
    "Incorrect password"
    "The password you entered in incorrect for this account."

mi ez mivel lehet orvosolni?
  • Akylleus
    gondolom nem akarod vegervenyesen rogziteni, en ilyenkor blueteket hasznalok, vagy ehhez hasonlo eleg jo csuszasgatlo anyagot.
  • K0CKA
    Háj helló szijasztok!

Este party!!!
    !!20:45-től!!

Privátban kis csapatás:
    Név: -SG--K0CKA--
    Jelszó: supergamez

Normális sofőrökt ha lehet!Szép versenyeket akarunk nem derbit!
    Nem csak a győzelem számít!

Na pííísz!

• gergobaby
    Innen a legegyszerűbb... :) Lehet énis bill-el fogom tolni...
  • armageddon666
    najó feladtam xD kormány nem nekem való főleg nem ennél a gémnél :C TDUban még elvoltam vele ^^ LFSt meg majd megszerzem valahonnét aztán megnézem azzal is.
  • gergobaby
    Ilyenem van 2 db 20cm-es csík, nade szegény íróasztalom hogy fog utána kinézni, ha leszedem? :O Vagy mihez máshoz rögzítsem a csíkokat?
  • lac coo
    200-as szög .... :D
  • Shiver
    2 oldalú ragasztó
  • armageddon666
    felraktam a kormányt... hát ez irányíthatatlan így... lehet hogy a segítségek miatt? egyszerűen, tekerem, elején nem mozdul (jó biztos deadzone) tekerem tovább bumm kipördül a kocsi... WTF?!

asszem vissza kell olvasnom beállításokhoz :SS
  • 16gaborm
    Hy

Valaki tud adni egy "állandóan"működő server nevét és jelszavát?

1.1Patch fetn van!
  • gergobaby
    Én is valószínű nemsoká: picit off: Nekem van egy Logitech Formula Vibration kormányom, az alján vannak ilyen tapadókorongocskák, namost 3-ból 2 felgyűrődik szal csak 1 fogja meg ami miatt ide oda csúszkál a kormány óvatos tekerésnél is... Mit javasoltok, hogy rögzítsem?
  • pauly
    Segítségek nélkül nem is lehet vezetni ha billentyűvel játszunk,márpedig gondolom nagy része azon nyomja :)
    Legalábbis nekem 1 kanyart is nehezemre esett bevenni,mert egyből megpördül a kocsi a kanyarokban...
  • Rainbow15
    Beszállok én is a multiba, csak elöbb lesz egy kormány szerelés...
  • psicho
    Ugytunik a vezetesnek is megvan a maga pszichologiaja. Amikor nyerni akarok, altalaban az utolso helyen vegzem, viszont ha a biztos utolso nyugalmaval tekerem a kormanyt, a vegere valahogy felkerulok a dobogora.
    Hidegverbol kell ide a legtobb, csak utana jon az ugyesseg/reflex.
  • petesilver
    várom,hogy asszony leszóbelizzen,így unalomból netezek mobilról. hát érdekes,ilyen módon még az aláírásokat is végig kell olvasnom. :)
  • Gabisan
    A visszajatszas eredetiben megy,a belso kameraban sokkal eletszerubb-jobb lesz a sebessegerzet.De a cikkemben ez reszletesen le van irva.
  • samsung123
    valaki privátba akar hjátszani?
  • BiG G
    Lehet hogy lassabb a Celeronja, de ha tudja azokat az utasításkészleteket amire a játéknak szüksége van akkor azon el fog indulni, a tieden pedig nem. Ez ennyire egyszerű. Egyébként meg sokat ér vele, mert 2.5-ös Celeronon nagyjából diavetítés sebességű lehet a játék. De mondom, nézz körül a használt Athlon processzorok között, egész olcsón találni már.